Oh beee gördüm sonunda ama deli oldum sabahın köründe açtım ne guzel konuşcazz diye benim kamera çalışmıyo,göstermedi beni biturlu format attırmştık ondan mı oldu bilemedim sonra hemen koştum gittim internet kafeye işgal ettim resmen.Bu bile ne lux bi şeymiş allahımm
kızlar merhaba ben giremiyorum şu sıra hastamız varda hastaneye gidip geliyorum her gün akşamda yorgun giremiyorum...
hepinizi öpüyorum ...
Oh beee gördüm sonunda ama deli oldum sabahın köründe açtım ne guzel konuşcazz diye benim kamera çalışmıyo,göstermedi beni biturlu format attırmştık ondan mı oldu bilemedim sonra hemen koştum gittim internet kafeye işgal ettim resmen.Bu bile ne lux bi şeymiş allahımm
ayy yavrum çok sevindim evet çok güzel bişey çarşıııda keşke burdaki herkesin olsa kamileninde olsa gülşeninde ipeğinde olsa seninde olsa sürekli
Bizde görüştük...Ağlıyodu resmen bu sefer bi fenaydı ya çok özlemiş
2 hafta sonra görüşmek üzere kapadık kameralarımızı demin
Canım bende merak etmiştim seni çok geçmiş olsun allah şifa versin
canımm çok sevindimm görüşebilmenize.. keşke hepimiz her hafta görebilsekk..
edacımmm gördünmü yariniiii bizimde çarşı haftaya bakalım görüşürmüyüz:26:
gördüm bebeğim gördümmm bizim çarşılar her hafta olabilir die bir söylem vardı ama net değilll
sizinde haftayamııı hadi bakalımm hayırlısı
nasılsın napıosnnn
hadi ya inş her hafta olur tatlım.. bizimkilerinde ellerinden gelse komple kaldırıcaklar ya.
bugün ayfer teyzemle( kayınvalide oluyor) beraberdikte yeni geldim bende cnm.. özlemişler bir görünüp geldm
inş canımda kapatması çok zor o kamerayı biliosundur sende bizde hayal falan kurduk ağustosta gelsede 1 günlükte olsa tatile gidebilsekk birlikte diye..bakalım...
vayvay maş gizemcimbizim evler uzak malum gidemiyorum ama anneler gününde gitsemm mi cem adınada bir hediye alıp
benimkide söyledm gerke yok hayagtım ya dedi uzak ya:26:
zor canım ya zor olmaz mı kapatmak bizde yeni yeni alıştık kameradan görüşünce kötü oluruz diye gittiğinden beri görüşmedik biliyosun etkiliyo çnkü insanı
ahh zaten hep hayal kurmakla geçiyo izin öncesi biz hergüne plan bulmuştuk...nereye gidebilirsiniz tatlım yatılı mı olcak izin mevzusunu nasıl ayarlıcaksın:26:
evet sizin uzak cnm ya cem boşver dediyse gerek yok bence onsuz oraya gidince insan tuhaf oluyo bir arasın işte.. ama gidersen de ailesi çok mutlu olur orası ayrı mesele
bence görüşün canım el mecbur görüşceksiniz zaten kötüde olmayın az kaldı sizin ya maş gerçekten..kasımda geliyolar moral bozmak yok.
aynen canım ya bilmiyorum istanbula yakın ağva falan var çok güzel huzurlu bir yer tabiki izin alamam annemden bir yolunu bulurum yani ayarlayabilirsem 1 gece konaklarız ama ayarlayamazsam günübirlik gideriz sabahtan artık ....
aynen canım ya insan kötü oluyo ben bir kere tek gitmiştim cem işteydi sonradan geldi kendişmi tuhaf hissettim...aynen annesi sevinirdi bir mayıs gelsinde bakarız canımm
görüşcez cnm artık bi dakakine..kaçış yok yani..az kaldı allaha şükür..
evet duydum ağvayı da izin alabilirsen çok güzel olur.. biz geçen yaz 3 kez gittik 2 şer gün kaldık çok güzeldiii...
ya ister istemez kötü oluyorsun cnm ben çok gittim biliyosun alıştım da ama hani izinden sonra tek gitmek ayrı bir koydu uzun kalmadım zaten sınavları bahane ederek.. mayısa çok var bir düşün bakalım konuşursunuz tekrar..
evet cnm kendinize eziyet etmeyin gör yüzünü sevdiceğinin oda görsün seninkini
aaa sen istanbulaa geldin mi şekerim ağvaya ? yoksaa başka yerimi diyosun
aynen canım sen alışmışsın gidiosn ama baya
bencde zaten artık görmenin vakti geldi ya
yok tatlım bizde kemer falan antalya ilçelerine gittik ağva nasip olmadı daha teskere sonrası inşşş
gidiyorum özledik diye arıyolar cihan dalga geçiyo ben seni keşke tanıştrmasaydım ya beni özlemeleri lazım şuan seni değil diyo tabi dalgasına. onunda çok hoşuna gidiyo kendimi sevdirmiş olmam
hımm anladım canım olsun sonuçta birlikte tatil yapmışsınız buda güzel bizimde inşallah bu yaz nasip olurrrr
hahahh kıskanır tabiiiiiiama hoşunada gider aynen dua etsinler bizim gibi gelinler buldular annelerine hıh dimi gizemcim
çok güzel oluyo edacım bide yazın çalışıyordum bende ya rahat rahat her ay gittikinş ayarlarsınız hem çok güzel hasret giderirsiniz başbaşaa
çok şanslılar edacım çokkk bizim gibisini bulmuşlarhem güzel hem sadık hem uyumluyuz yani ya azıcık megolaman bi cümle oldu da neyse bazen insanın kendini şımartması lazım
ayyy ne güzel annene nöbetim var demişsindir kesin sen hahahainşallah canım evet çok güzel olur huzurluuu 1 gün de olsaaa
aynen aynen bırak megoloman olalım biraz valla aynen öyle bu devirde sadakat en önemlisi gizemcim valla ama onlarında haklarını yemiyelm bence ya..
Allahaşükür el üstünde tutuyorlar bizim ilişkiler benzio zaten senle biliosnyani seninkiyle benimkide baksana millet askere gidio kök söktürüo kızlara bizimkiler daha iyi oldu maş
aynen nöbet dedimmmama ne yapıyım ya sen olsan sende yapardın
tabiki haklarını yiyemeyz tatlım onlardan da aynı davranışı görmesek bizde neden böyle sadık olalım ki?? allaha şükür olumlu yönde değişme gösterdileer
zaten el üstünede tutuyorlardı ben döndüğünde düşünemiyorum ya..
eda şimdi izne geldiğinde görceksin dağıtımdan çok daha farklı olmuş olcak sonuçta çok uzun süre görmemiş olucak seni..asıl değişimi o zama hissetceksinn
nasılda bildim ama hahahahvalla bende derdimmm gizemcim
aynen canım şükür ya.
demin kamerada konuşurken bile hissedebiliyorum nasıl olacağını özlem o kadar yüksek ki...Ağustosta düşünemiorm seni hiç bırakmıcam seni çok seviyorum bilmem ne diyip diyip duruo şapşal
ay evett canım ya iple çekiorum ağustosu dağıtımda pek bişey anlamadım kısıtlıydı zaman ama şimdiiii 20 gün burda olucak o zaman anlıcazz inşallahhh
sonra 5 ay sonrada teskereeee
bugünde dio gel teskkere gel tezkere bitsin bu gurbetkopardı beni
elimdeki fırsatı kullandım yani kim olsa yapardıı yine olsa yine yaparım bakalım yazın nolcak ya bizde ayarlasak süper olurr
insan her kelimesinden hissediyo ses tonu bile böyle bunalrı söylerken nasıl değişiyo ahh ahh . yaz gelsina artık edaaaa
o şarkıyı banada kardeşim söyleyp duruyo yaama çok doğru yani teskere gelsinde bitsin bu hasrretttt...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?