92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

haklısın cnm sivasta iş gücü az maalesef
halkla ilişkiler deyince büyükşehirler mecbur bu konuda şanslıyım sanırım
evlenince çalışmayı düşünmüomsn canım

canim benim fotografci acma gibi bi projem var bakallim olurmu bilmiyorum olmazsada zatn sivasta yasamayi pek dusunmuyoruz ankara olabilir buyuk ihtimalle ordada is imkani fazla calisicam yani suandada basvurdugum bi kac yer var mulakata girdim olumlu sonuc aldim onlari bekliyorum

aynen cnm senn nöbet sıkıntı ama halledersin ya
aaa öylemi fransaakii çikolatalara bayılıyorum ve almanyadaki cem sürekli getiriodu baana hahaha fransızca superr yaaa salut !!! yok tatlım sevdiğimden değil alışkanık benimki

vayyy fotoğrafçımı supermiş hobilerm arasında gülşahcım
istanbulada gelebilirsiniz tavsiye etmem çok kalabalık ama iş gücü var
ayrıca çok sevindim umarım olumlu geri dönüş yaparlar canımm

tatlim bu arada babamlada meslektassiniz babamda saglik memuru 112 acilde calisiyo

nöbeti hallettim mi gül gibi iş
evett çok güzel oluyo ya burdakiler gibi değil çikolataları nddensee

salut ne bılmiyorum :d

insallah canim yaaa is guc derdine dusmektense ben ogrenciligii daha zevkli buluyorum :)

oui (evet demek vi diye okunuyo ) canımm
salutte(salü diye okunuyo) merhaba demek

yok bebeğim ya vize final projeler çok sıkıcı yaa güzel yanları var tabiki dert tasa yok ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum artıkkk

hımm evet i biliyordum da salutte yi bilmiyordumm
ya evet okulun rahatlığı var sorumluluğun yok falanda kendi paranı kazanmak da paha biçilemez .. yazın beni görmen lazım param varya az değil maaşımda yaşıma göre gayet iyiydi paso alışverş yaptım işte tatile gittik sonra telefonumu yeniledim cihana güzel bir saat aldım ve tabi kenara köşeye altın vs alıp birikimde yaptımkendi paran gibisi yok yazın çalışmayıda ondan istiyordum da bakalım

aa hadi yaa nasıl rahat mı baban acillerde genelde bir 24 tuttup sorasında baya izin oluyo bildiğim kadarıyla

canim ben hakla iliskilerr okurken bir sene hastaneden staj yaptim ordan edindigim izlenimler ve babamin is ortamini gordugumde hastane ve saglik sektoru cok dedikoducu birbiriinin acigini ariyan bi ortam bunlarin disinda sartlari gayet iyi bir gun 24 saat calisiyo 4 gun evde besinci gun tekrar 24 saat maasi doner sermayeside gayet iyi yaniii babam bazen yoruluyorum felandioda diyorumki keske senin yerine beni alsalar oraya :)

supermişşşşşşşşşşşşşş bende çalışmak istiyorummm bugün ceme dedm bana karakolun adresini ver kargo gondericem ya bir saat var onu yaptırsammı diyorum bir baksanıza koyucam buraya

supermişşşşşşşşşşşşşş bende çalışmak istiyorummm bugün ceme dedm bana karakolun adresini ver kargo gondericem ya bir saat var onu yaptırsammı diyorum bir baksanıza koyucam buraya

aynen süperdi edacım sonrasında öğrenciliğe dönüşü sert oldu ama senin öyle olmıcak tabi

fikir güzel canım sen bana daha öncede söylemiştin ama evet başka modelde olabilir bencede..buda çok kötü değil aslındada boyutu nasılki bileğinde küçük yada büyük durmasın:26:

bizim beyfendi bana adresi vermiyo. veririrm ama ne yollucağnı bana söyle yollamadan diyo bende ne anlamı var dedim. aşkım burası kara kuvvetleri ya herşeyi incik cıncık bakıyolar işte falan diyo bende tmm haklısın dedmsonuçta yolayacağım şey krem şampuan olmucak onlara ihtyacı zaten yok.mektup olcaktı bu durumda olamıycak. izinde verdm yolaldım bende herşeyi

SaatiniYarat - Kendi Saatini Kendin Tasarla!

saaatin modelini beğpenmedim ama değiştirebilirsem farklı bulursam sitesinde yok çnkü bakıcam
içine yazıda yazabiliorsun

canimm cok guzel aslinda saatte cok hos bence ama silikon kordonlar daha bi guzel sanki bide bi sitede rolex in ciftlere ozel saati var metal erkeginki buyuk bayaninki biraz kucuk cok hos resim yapilmiyo icine ama cift olarak beraber takarsiniz fiyatida markasina gore cok uygun 150 lira hemde iki saat

ya canım gerçekten ne kadar yorulsanda ardından 4 gün izni var dinlenirsin kii yani bende şahsen yerinde olmak isterdim olur belkiyani evet maaşıda iyi oluyor dönerle falan..

ama dedikoduya gelince canım o her iş ortamında yanii insanın olduğu heryerde var malesef yaa:26:

sen birikimde yapmışsımn maşallah gizemcim ya ne güzel işte her şeyi ailenden isteyemiosun Allaha şükür hani her deidğimi yapıyolar ama ben özgürce para harcamak istiyorum
banada 50 kere sordu ya ne göndercen sanane dedim ama sizinki ankara canım ve büyük yerde ya sorun olur haklı seninki bende mektup yazmıcam okurlar not yazarım yani
en güzel model bu kuzenim yaptırmıştı sevgilisine çok güzeldi ama bu model değildi simsiyahtı o bulamadım yok ondan :26:
Benimki beğenirmi saati bilmiormki zevklerimiz aynı ben beğenmedim oda beğenmez belki modeller değişir biraz daha beklicem
ama fikir çok güzel değilmiiiiiiiiiiiiiiiii

hangi site ki canım bulursan link atsana bende merak ettim:26:

canım ben silikon sevmiyorum deri kayış seviyorum hiç duymamıştım araştırıyım onuda
bunu kuzenim yaptırdı baya kaliteli duruo ama onun saati başkaydı bulamadım ondan bakım hemen netten senin dediğine de
ama bunun artısı foto koydurtabiliosun içine yazı yazıosn çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…