92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gidemesekte olsun zaten günler uzun
bende ağustos endeksliyim de işte yaz başlayıncada az kalmış olcak

ben yazın üst sınıftan ders alcam yoksa vakit geçmez diye . çalışırmıyım o konuda şüpheli ikisi zor olabilir.. yaz okuluda 15 ağustos gibi bitiyomuş.

sen zaten çalışmaya başlıcaksınnn

evet sizin akşam takılma ihtimainiz var bizim en geç 8-9 olur yani...
aynen canım verirsin senn çalışırsın sevgilin gelen kadar
yok canım ben eylüle kadar işe girmeyi düşünmüyorum bakarım öyler sadece...temmuzda sınav var DGS ona giricem bakalım belki lisans kazanırım örgün ama aöf istiyorum o ayrı tecrübe olsn die ... haziranda tatil yaparım temmuzdada ağustostada mehtappp
eylüle anca girerim iişe sonraki 5 ay geçer çabuk inş

tatlim ben seni lisans zannediodum halkla iliskilerdi dimi bolumun bende liseyihalkla iliskiler ve organizasyon onlisans radyo ve tv programcligi simide aof den 4 yilliga isletmeyle uzatom baya bi bolum gezmisim:)

evet canım sonuçta 8-9 bide mesafede var sizin ev taraflarında buluşarak zaman kazanırsınız artık..evet canım ya hem gelecek senemi hafifletcem işte seneye temmuzda kpss var çnkü ona hazırlanmak için vakit kalmış olcak hemde sevgilimeeen önemliside yazı hızlı geçirebilmek..
hımm dgs ye hazırlanmaya başladın mı tatlım peki şimdiden . inş olur tatlım istyorsan.
kısacası seninde işe daha çok varmış

kizlarrr nasilsiniz carsilar nasil gecti bizde simdi kapadik kamerayi

iyiyimm canım sen nasılsın sevgdiceğini gördn iyisindir tabiii
bizim çarşı haftaya canımm..

bende kpss ye giricem canım bu arada.evet evet sen 3. sınıfta rahatlıcan maş bu gidişle..
ya canım açıkçası hazırlanmıyorum çnkü örgün istemiyorum bnm bölümüm daha çok tecrübe istiyo ben aöften devam ederek işe girerek tecrübe kazanıldığına inanıyorum böylece ingilzce kursunada vakit kalır ingilizce şart çnkü

tatlim ben seni lisans zannediodum halkla iliskilerdi dimi bolumun bende liseyihalkla iliskiler ve organizasyon onlisans radyo ve tv programcligi simide aof den 4 yilliga isletmeyle uzatom baya bi bolum gezmisim:)
yok cnm önlisans bnmki bende lisede gazetecilik okudum şimdi halkla ilişkiler aöftende halkla ilişkiler devam edicem inş

kpss de benim için şart senin içinde olursa güzel olur ama nerelere alınıyo ya peki halkla ilişkiler olarak sonuçta benm ona girebilme şansımda var bu arada eda ben o hiç çalışmadan girdiğim aöf sınavlarında bütün derslerini verdimhiç kalan ders yok aa değil tabi ama olsun geçtm ya bana yeter

3.sınıftada boşalttığım yerlere 4 ten alcam 4 e ders kalmıcak muhtemeleen anca 1 tanee

canım gerçekten ingilzice ve tecrübe şart hatta sadece inglizce bile yetmiyo artık hakla ilişkilerde hele. olmazsa iki dil kursuna birden gidersin daha avantajlı olur ingilizce zaten az çok biliyoruz ..

ohhh haftaya gorucen canimm ne guzel iyiyimbende gordum sevdicegi moralim duzeldi kapatirken eskisi gibi uzulmuyorum artik yapicak bisi yok en iyisi bosa uzulmemek :)

canim aof bence bya zor orgun ogretim gibisi yok bende dgsden iyi bi puan alirsan orgun devam et derim okula gitmek en guzeli ama halkla iliskiler gercektende fazlasiyla tecrube istiyo en buyuk is alani ozelsektorr ordakilerde insanin gozunun yasina bakmiyo malesef

ya kpss de sadece halkla ilişkilerden değil farklı pozisyonlardada terch yapabiliorm ben halkla ilişkiler alımı çok zor.
evet snn şart devlete kapağı attın mı sen tamamdır
maş canım ya bende geçerm inş
evet sen 4ç snıfta direk çalışırsın yani super olur

evet ama ben ingilizceden nefret ediorm ya nefret seviyesinde o yzden devlet istiyrm birazda ingilizceye gerek yok çnkü

bebeğim ama aöften bnm kuzen okudu geçti bitirdi şimdi evlenio çalışınca kolay ya
özel sektör berbat evet ama dgsden iii puan alırsam tabki örgün devam edicem ama alım çok az
sen çalışmıosn dimi canım şuan aslında mesleğin var çalışabilirsin

öyle canım haftaya artıkkaynen canım ya o üzüntü bi anlık mutlaka oluyrda uzatmamak lazım çnkü gerçekten yapıcak birşey yok..

canım sen işletme okuduğun için zor oluyo muhtemelen aöf mat falan zorluyo hesaplamalar:26:. ben şuann halkla ilişkler okuyorum ama ön lisans iknci üniverste olarak. sözel olduğu için konular çalışamdan girip geçyorum bu son dönemim olcak . hangi bölümle tamamlayacağını iyi düşünmek lazım zorluk açısından.

edacim ya kpss de bizim bolumlerin atanma ihtimali ccok az yabanci dile agirlik vermek en mantiklisi

anca farklı pozisyonlar dimi halkla ilişkiler olarak alım bende duymadım pek çnkü.. kadro sıkıntılı.
canım ben eğer devlettte rahat bi yere atanırsamki çoğu rahat oluyo hemşire sayısı fazla ve gece uyumak yasak değil falan yüksek lisans için faln uğraşmam . eğer rahat olmazsa yerim formasyon falan birşeyler denicem bunlardada ingilizce şart ama neyseki ben çok seviyorum yaa sen neden nefret ediyosun ki.. o zmn rusça almanca falan onalrdan birinin daha kursunu al bence.. gerçekten özel sektörde çok işine yarar..

canim ya sivsta bizim sektordde adami bedava calistiriyolar halkla iliskiler olarakta otelde felan calismayi dusundum onada babam izin vermedi baska sehirede gondermio sinir edio benii

cnm bence yükseklisansla uğraşma sen direk hemşire ol seviyosun sonuçtaaa
canım ben yabancı dil sevmiyorum fransızca seviyorum ama oda çok zor fransada öğrenmek şart cemin kuzenleri yaşıyo anca tatile gidicez evlendiğimzde öyle düşünüyoruzzz bir kaç kelime fransızcam ona yarıycak
mecbur ingilizce öğrenicemmm

canim ya sivsta bizim sektordde adami bedava calistiriyolar halkla iliskiler olarakta otelde felan calismayi dusundum onada babam izin vermedi baska sehirede gondermio sinir edio benii

haklısın cnm sivasta iş gücü az maalesef
halkla ilişkiler deyince büyükşehirler mecbur bu konuda şanslıyım sanırım
evlenince çalışmayı düşünmüomsn canım

inan edacım benimde hiç uğraşasım yok sıkıldım okumaktan yani. o yüzden bi atanıyımda diyaliz falan sertifika programlarına girerim falan yine nöbetsiz çalışırım.. zaten belli mi olur hele sorumlu hemşire olursam sağlık meslekte mezunu olduğum için bizim normal mezunlara göre bilgim ve tecrübem çok hepsi avantaj ... çok merak ediyorum nolucak ya okul bitsinde bakalım

fransızca güzel ama harbi zor benmde halamla fransada da çok garip bir dil yasana inggilizce mecbur desene.. sen sıksık kullanıyosun bye hello vs burdada bende sevyosun sanıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…