Canım üstünde kavonuzun sticker var gördünmü berkarlıga veda yazıo ben kendim yapıcam yapıştırcam photoshop bilgim var yapabilirim diye tahmin ediyorum. Kavonuzun içinede şekerler koyucam.
Canımm ben şey yapmıştım böyle bir kutu kırmızı ince kartonları kalp şeklinde kesip 60-70 tane onlarımn içine güzel sözler yazmıştım hatta kartonları annem kesmişti ben beceremediğim içinkutunun içine koymuştum sonra içine ekstra parfüm fotoğraflarımızı çıkarttırmıştım ve mektuplar yazmıştım 2-3 sene önce aklında bulunsun güzel olurr bencee
sen şafak falanda yazarsın 20 30 tane kap yapsan yeter zaten ben abartmıştım
ne hayırlı bir günmüşş
Canımm ben şey yapmıştım böyle bir kutu kırmızı ince kartonları kalp şeklinde kesip 60-70 tane onlarımn içine güzel sözler yazmıştım hatta kartonları annem kesmişti ben beceremediğim içinkutunun içine koymuştum sonra içine ekstra parfüm fotoğraflarımızı çıkarttırmıştım ve mektuplar yazmıştım 2-3 sene önce aklında bulunsun güzel olurr bencee
sen şafak falanda yazarsın 20 30 tane kap yapsan yeter zaten ben abartmıştım
selam edacımm
güzel fikir buda ayy benimde nasıl yapıp yollayasım gelioda yapamıyorum işte ya içimde kalıyo gelince artık
10 dk ya geliyorum cnm tekrar annem çağırıyo
heamm yaptın demek senin fikrinde güzel canımda yolıycan mı orayaaaAynen gizemcim pek mübarek bir günmüş
Edacım ben onu rıza askere gitmeden yaptım.
Acemliği kadar kalp güzel söz kavonoza koydum üstündede bu kavonoz aşırı sevgi içeriyor yazıyordu
selamm babyyy nasılsınn bakalım ?
gelince yaparsın şekerim yaa
tamam beklioree
heamm yaptın demek senin fikrinde güzel canımda yolıycan mı orayaaa
Evet canım yolıycam ama bu sefer aras kargoyla ilk komutanı bakıyor
selamm babyyy nasılsınn bakalım ?
gelince yaparsın şekerim yaa
tamam beklioree
heamm yaptın demek senin fikrinde güzel canımda yolıycan mı orayaaa
Gizem 12 nisan kuzenimin doğum günü üstelik 93 lü
anamm komutanı görücekmi yani onları
döndüm bebeğimm gelince artık yapcak bişey yok karagah binasında yapmasaymış oda askerliğini ben ne yapayım canımher şeye şüpheli paket gözüyle bakıyolarmış sanki benmde işim gücüm yokta ordaki paşaları bombalıcam
sen nasılsın bakalım döndü askerinde nasıl mış yolculuk falan..
Evet canım görücek geçen mektup yolladım üstüne parfüm sıktım bir açmış kutuyu komutan etraf benim kokum kaplamışÇok alemsiniz deyip gülmüş
Topigimizin başlığına dikkat
Teşekkürler kübracım
yani cnm konu paşalar olunca güvenlik had safhada ...
iyi geçmiş cnm sivillerdi zaten bingöl çok kötymüş cennet burası diyo dedim kıymetini, anladığına sevindim
ordan erzuruma geçmişler dolaşmışlar çarşıda kebap yemişlerordanda bir mahkum alıp artvine dönmüşler işte iyiymiş...p.teside seçilirse trabzona gidicek...hiç değilse tehlike yok ve günübirlik onda çok merak etmem ama binglü duyunca kötü olmuştum bya...birde kalınca ... ama sonuç olarak sağslain geldi şkür cnm
sen nasılsın
Hahaha supermiş yaaaa
yeni topik ismimiz hayırlı uğurlu olsunn
hepimizden iyi korunuyorlar canım..
iyi canım ya bak hem yerininde kıymetini anlamış olucak ve sivil bişeyler yapmış sonuçta askerlik ortamından az da olsa uzaklaşıyo hemde farklı şehirler görüyoo.. trabzon a da gider inş yaçok gezemesede gitmiş olucak..
ben iyiyim tatlım sınavların büyük çoğunluğuu bitti kalanları sıkışık değil. her gün ikişer olunca sarstıda bayaaskerimde gecede hala ama alıştık ya.. bugnde uyudum bolbol dışarı cıkcam da bakalım ne zamana
Komutan alıştı bize
Adam nerede çalıştımı bile biliyor
Komutan alıştı bize
Adam nerede çalıştımı bile biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?