92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlarr ayrıca bugünkü topikteki action yüzünden yazmayı unuttummmm bugün itibariyle yarısı bittii maş 100lerede az kaldıı gözünüz aydınnnnn

olsun eda çıksın ya hele tehlikeli yerlere gitmedikten sonra hiç takma bence kafana..

1 haftada hemen biticek canım tek iyi yani o..

evet gündüz uyuyo tatlım şuan da uyuyo. çarşımız pazar günü yarın tatlım . arada bir cumartesi oluyo sadece.

birde para veriyolar km ye göre mesela bingöle gitti 40 tl aldı ama isterse 100 tl versinlerde gitmesin yani!!!!
yani cnm nöbetler hala sıkıntı dün akşam 7 de geldi yoldan gece nöbet tuttu işte...şuanda nöbette 3 te biticek...kötü yani...
çıkıcak dimi cnm hani çıkmıyodu ya gitiğinden beri bence çıksın bir görün birbirinizi gizemcim

Son düzenleme:
Kızlarr ayrıca bugünkü topikteki action yüzünden yazmayı unuttummmm bugün itibariyle yarısı bittii maş 100lerede az kaldıı gözünüz aydınnnnn

sağol bebeğimmmm.. darısı başınıza inş..

şimdi hedef 19 gün geçirtip sizi 200lere düşürmek ardından bir 10 gn daha geçincede bizi 100lere indirmekkkkkk

Teşekkürler canım darısı sizin başınıza

Amin cnm inşşş

sağol bebeğimmmm.. darısı başınıza inş..

şimdi hedef 19 gün geçirtip sizi 200lere düşürmek ardından bir 10 gn daha geçincede bizi 100lere indirmekkkkkk

evet biz 200lere düşünce sizin 100 lere 10 gün kalıyo heyyytt beeee zaman geçiyormu neee

hadi ya paramı veriyolar ama tabi mantıken doğru verilmeli.. ama yani insanın gözü parayı görmüyor onun güvenliğini düşünüyor..

ya şu nöbetleriniz çok kötü rast geliyor tatlım ya

canım hep çıkıyodu hnai akrabaları varya nasılsa orda . ama bu kez görüşücez artıketkilenmem diye düşünüyorum.kaçış yok yani eninde sonunda olucak bi ilk.

aynen cnm ne parası yaniii ya zaten bu doğuya gitmiyolardı ilk kez oldu bir daha olmaz inş..en fazla erzuruma gidiliodu doğu olarak...
evet nöbetler aşırı sıkıntı ya...ama diyıki bingöldekiler nöbette öyle bir koruma takıyorlarki üzerlerinde kaç kg oluyo dio biz yine iyiyiz dio...

anladım cnm doğru akrabaları vardı dimi .Bencede görüşün cnm ya zaten kaçış yok dediğin gibi ve şafağınızda azaldı avuncakk çokk şeyy varr cnmm

yani tabiki tatlım orda nöbet tutarken kendilerinide korumaları lazım o kadar ağırlıkla bekliyorlar ya zor gerçekten..

evet canım ya kaçış yok ve haklısın avunucak şeyler gün geçtikçe artıyor.. yaz saati uygulaması çarşılarada yansıdı sizede oldu mu tatlım 4 buçuk 5 ti teslim saati artık 7 buçukk olucakmış

aaa hiç bilmiorum onu cnm bizim bu hafta değil çarşımız öyle bir şeyde söylemedi bnmki bu haftada çıkacaklar çıkmıyormuş bir bilgim yok ama supermiş yaa

bu arada kızlar haftaya kuzenim askere gidiyor KISA DÖNEM nasıl gıcığımmmmm !!! gidiceği yer 2 gün önce belli olcakmış...yani yedek subay çıkarmı bilmiorm ama kısa dönem giderse bnmkinden 5 ay sonra gidip 5 ay önce gelmiş olucak ve beni gıcık ediyor bu durum!!!

aa konu başlığııııı hayırlı olsun kızlar hepimizee bizim tertiplerde buraya gelir heralde sonradan görüpte 1 2 kisiyle daha canciger oluruz edacımm
Kısa dönemlere bende uyuz oluyorum gecen 351. dönem baslıgına girdim aglamalar sızlamalar askerleri yeni gidiyo sanırım onlarınn yaa biz ne yapalım cok kötü hissediyorum kendimi onlar böyle isyankar olunca

her yerde geçerlidir tatlım ya iyi oldu bencede.. neden ıkmıyor bu haftakiler haftaya olan grupta çıkmaz o zmn 1 er hafta kaycakmı çarşılar bizim hep öyle oluyorda bir grup çıkmayınca:26:

ahh canım kısa dönemlere bende gıcık oluyorum olmamak elde değilde yani aslında okudular ve meyvesini alıyolar bizimkilerde okumadı çekiyooda senin kuzenin boşver öyle düşünmeama sonra gidip önce gelmesi sinir bozucu..

Hoşgeldinnn cnmm evet çok güzel oldu konu başlığımız
bende çok gıcığım ve abimin yüzüne karşı söylüyorumm valla gıcık oluyorum sana die oda beni kızdırıooo cem ne zmn gelicektiii falan die abim eyylülde gelicek düşünn çok gıcığım çokkkk!!!!
aynen bende baktım o topiğe uyuz oldum ya...
tamma evliler için çok zor ama 5 ay sevgililer nişanlılar için idare edilebilicek bir süre bizim 5 ay oldu yani!

selam tatlımmm naber...

ahh aynen ya 5 ay olsa gözümde büyütmezdim sanırım bu kadar.. 3 katı resmen bizim..

cnm artvinde halkın bir yürüyğüşü varmış madene karşımı termik santrele karşımı ne bu yüzden çıkartmamışlarrr askerleri haftaya bu grup çıkıcak bizim çarşı 2 hafta sonra oldu yaniii maalesef...

evet ya gıcığımmmmmmm gıcıkkk!!! abimin okulu 5 senelikti 7 hatta 8 senede bitirdi

Hosbuldum canm, aman yaa biz 3 kez yapmıs bitirmis oluyoruz onlara göre askerliği gıkımız cıkmıyo be haksızlık degilmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…