kızlar başlık değişmiş hayırlı uğurlu olsun hepimize
Anammm nasıl sözüme geliyorsun yaaaKızlar biliyormusunuz ben ev mobilyaları bakıyorum
hayırlı olsun canımm ufaktan basla tabi askerliğin bitmesinede az kaldı artıkKızlar biliyormusunuz ben ev mobilyaları bakıyorum
iyiyim balım senden naberrselam tatlımmm naber...
ahh aynen ya 5 ay olsa gözümde büyütmezdim sanırım bu kadar.. 3 katı resmen bizim..
hııı anladım canım malesef 2 haftada bir olunca hani çok etkiliyor direk 3 hafta çıkmamış oluyolar... kendimden de net bilyorum .cnm artvinde halkın bir yürüyğüşü varmış madene karşımı termik santrele karşımı ne bu yüzden çıkartmamışlarrr askerleri haftaya bu grup çıkıcak bizim çarşı 2 hafta sonra oldu yaniii maalesef...
evet ya gıcığımmmmmmm gıcıkkk!!! abimin okulu 5 senelikti 7 hatta 8 senede bitirdi
Kızlar biliyormusunuz ben ev mobilyaları bakıyorum
hııı anladım canım malesef 2 haftada bir olunca hani çok etkiliyor direk 3 hafta çıkmamış oluyolar... kendimden de net bilyorum .
inanırım gülşencimm hemen evlenmicem diyon diyondaaaa bakalım sanki seninde süreci hızlandırmakta gönlün var gibi gibiiiii
Anammm nasıl sözüme geliyorsun yaaabak sana ne inki atıcam bak buraya Mutfanz in Her ey! |Tantitoni.comtr
gülşahada atmıştım bu linki
hayırlı olsun canımm ufaktan basla tabi askerliğin bitmesinede az kaldı artık
iyiyim balım senden naberr
bi tanesii oraya yazmıs kızlar yapmayın 15 ay yapan asker yarenleri napcakk halinize sükredin falan yazmıs 351. dönem konusuna hay dedim agzına saglıkk yaa bizide göz önünde bulundursunlar yanii
hayırlı olsun canımm ufaktan basla tabi askerliğin bitmesinede az kaldı artık
iyiyim balım senden naberr
bi tanesii oraya yazmıs kızlar yapmayın 15 ay yapan asker yarenleri napcakk halinize sükredin falan yazmıs 351. dönem konusuna hay dedim agzına saglıkk yaa bizide göz önünde bulundursunlar yanii
Edacım yolladığın yeri biliyorum ve çok begniyorum.
Ne zaman evleneceğimiz belli değil 2014 veya 2015 ağustos düşünüyoruz.
evet cnm ama bunada şükür napaLımm
iyilesiyorum bitanem yarına biseyim kalmaz ayaklandım bugün tamamen bi sesim karga gibi cıkıyo onun dısında iyiyimiyiyim bendende bebeğim nolsun yaa hastaydın sanırım nasıl oldunn
hah kim demişse iyi demiş yani onuda bizim durumumuzuda düşünmeleri lazım..
tabikide şükür tatlım ya benimde şikayetim yok açıkcası. hem 2 çarşı olunca 1 ay geçmiş oluyo falan sürekli görüp kapatmak kamerada da olsa oda kötü oluyo ..
Kızlar biz erken bitirmeyi düsünüyoruz askerliği insallah izinleri kullanmayı düsünmüyoruz suan, bide ameliyat olcak bademciklerini aldırcak komutan hava degisimi al son 1 2 ay demis insallah 2 ay erken bitirebilirsek cok güzel olcak yaa :44:
Annemm kıyamam ben sana yalnız bırakırmıyım hic senii kesinde degil cenke güvenmiyorum dayanamayıp kullanırsa iznini falan.. ya sizde hava degisimi alsanız bi rahatsızlıgı yokmu askerde ameliyat olsa 1 ay erken gelir iste yanınaaynen cnm 1 ay çabuk geçio yaaaa
Görüşürzz bebeğimmmm
vayy be ben tek başıma kalıcam burda demekkk vayyy
Annemm kıyamam ben sana yalnız bırakırmıyım hic senii kesinde degil cenke güvenmiyorum dayanamayıp kullanırsa iznini falan.. ya sizde hava degisimi alsanız bi rahatsızlıgı yokmu askerde ameliyat olsa 1 ay erken gelir iste yanına
Olurmu hayatım ben inanıyorum burdaki dostlugumuz bitmeyecek düğün resimlerimizi nisan resimlerimizi birbrimizle paylasıcaz o günler gelicek eminim ben buna..Şaka yaptmm cnm ya bitirin tabiiki imkanınız varsaa bende girmem kimse olmazsa zaten biizm kızlar zaten kasımda alıcak teskere bir merve aralıkta alıcak sanırım sonra imse kalmıycak....
Yok cnm bnmki turp gibi yaaa
aynennn bende böyle bi koltuk takımı alıcam gecen bakmıstım cicekliydi cok güzeldiihttps://www.google.com.tr/search?hl...2Fmobilya%2Furunler.php%3Furid%3D4602;800;532
Gülşenn bak bu koltuk çok güzellllBen köşe koltuk seviyorummm ya
Olurmu hayatım ben inanıyorum burdaki dostlugumuz bitmeyecek düğün resimlerimizi nisan resimlerimizi birbrimizle paylasıcaz o günler gelicek eminim ben buna..
Kız kıl dönmesinden amlyat olsun cenk dediydi hicbiseyim yoksa kıl dönmesinden olcam diye 1 ay veriyolarms onada
Şaka yaptmm cnm ya bitirin tabiiki imkanınız varsaa bende girmem kimse olmazsa zaten biizm kızlar zaten kasımda alıcak teskere bir merve aralıkta alıcak sanırım sonra imse kalmıycak....
Yok cnm bnmki turp gibi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?