cok acımıyomus öyle diyolar ama bilemedim ki en fazla poponun üstne 1 hafta oturamazsın diyolarAyy evet nişan fotolarıııı
İnş cnm inşşşşalllah o günleri görürüzzz cnm bnm sizin düğünler bnm nişann
Ay cnm yok ya ameliyat ismi bile korkunç durduk yere ne bilim beklicez 1 ay daha yani mecburrr
Canım bizde kasımın son aylarında gidicezAralık say.Geliriz topige bırakmayız yalnız
https://www.google.com.tr/search?hl...2Fmobilya%2Furunler.php%3Furid%3D4602;800;532
Gülşenn bak bu koltuk çok güzellllBen köşe koltuk seviyorummm ya
cok acımıyomus öyle diyolar ama bilemedim ki en fazla poponun üstne 1 hafta oturamazsın diyolaray olsun banane ya bitsin bu askerlik yapıstı yakamıza bırakmıyo ya
Ben bunlara bayıldım edacım
dimi geçsek artık zorlanıyorum artık günler gecmiyo eda yaa 200leri görmek istiyorum artık:18:ay yok cnm ya bilmiorm olmaz benimki
ayy evet 200lere geçsek bii
Kilim köşe takımları 2013 (ALYANS) Binbir Dekor
tam hayalimdekii buna benzer bisey alıcam bayıldıımmm mobilyalarda beyaz olucak ohhh yemede yanında yat
2015 e bagladık hayatım biz bizimkiler 1 yıl uzatıcak büyük ihtimal tokatı söylemişmiydim sana bilmiyorum:26: böylesi cok iyi oldu tek basıma gidip bakmak zorunda kalıyodum esyalara hos olmuyodu cenkle birlkte gidip bakıcaz ortak karar vericez böyle daha güzel olucakanammm buda çok tatlıymışş siz daha yakınsınızzzz canım gülşen sen ve gülşahbiz uzağız daha bakın doyasıyaaaa
2015 e bagladık hayatım biz bizimkiler 1 yıl uzatıcak büyük ihtimal tokatı söylemişmiydim sana bilmiyorum:26: böylesi cok iyi oldu tek basıma gidip bakmak zorunda kalıyodum esyalara hos olmuyodu cenkle birlkte gidip bakıcaz ortak karar vericez böyle daha güzel olucak
evet cnm çok güzel yengem aldı daha yeni bundan birde tekli berjeri var oda full çiçekli birde pembe pufu ama onu bulamadım nette çok güzellerr yaa
anammm buda çok tatlıymışş siz daha yakınsınızzzz canım gülşen sen ve gülşahbiz uzağız daha bakın doyasıyaaaa
aynen bebeğim ne yalan söyliyim seviniyorum 2 yıl daha bekar gezicem diye ahahhaAA doğru söylemiştin bebişim kardeşinin okul muhabbetiydi dimi yani herşeyi birlikte yapmak en güzeli şimdiden bajk sen yine de nişanlısınız yani
bende sözden sonra başlıcam çeyizlere inş
aynen bebeğim ne yalan söyliyim seviniyorum 2 yıl daha bekar gezicem diye ahahha
Canım çok pahalı ama bu bak aşağıdaki linkten yengen ne kadara almıştı biliyormusun
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
Ayrıca bu işler hiç belli olmaz edacım benden önce gidebilirsin
aynen bebeğim ne yalan söyliyim seviniyorum 2 yıl daha bekar gezicem diye ahahha
Canım çok pahalı ama bu bak aşağıdaki linkten yengen ne kadara almıştı biliyormusun
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
Ayrıca bu işler hiç belli olmaz edacım benden önce gidebilirsin
öyle tabi bitanem hadi öptüm grsrzzahhahaha bekarlık sultanlıktırrr
2500 a aldı sanırım cnmmm
yok yok sen benden önce
KIZLAR BEN ÇIKIYORUMMM MCKSs
Kizlarrrrr hepiniziii cok sewiyorummm mucukkk :)
Bende seni seviyorum gülşahcım
Canım zor oluyor ama toparlıyorsun insan herşeye alışıyor
Kamilecim ben 17 mayıs bizim yıl dönemine bu arada spriz buldum
Topigimizin başlığına dikkat
Teşekkürler kübracım
gülşahcımmm bizde seni seviyoruzzzzz
gülşencim evet canım zor olacak ama onada alışırım artık..bu arada süprizlerini bayıldımmmmkavanozu bende yapabilirm ama stickerleri nasıl yapıcam onu bilmiyorum işte..bu arada ömerinde doğum günü 25 nisan bi şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum bende kavanozu izne geldiğinde yapmayı düşünüyorum ben şimdi orda bir görür falan :44:
anammmm başlığımızın adı değişmiş yaa kızlarr hayırlı olsun artık
Evet cnm değişti...Bir çok olaylar oldu maalesef..
nasılsın cnmmm
okudum canım hoş olmayan şeyler yaşanmış evetama neyseki kapanmıştır umarım konu..
iyiym canım 2 gündür dışrı çıkmıyorum sıkıntıdan patlıyorum sen nasılısn?topladın mı odanı
Eve cnm gereksiz şeylerdi kapandı kapandı şükürr
İyiyim cnm bende demn sevdiceğimle konuştum daha da iyi oldumm
Kısmen canım toparladımda daha birçokk şey var kitaplarımı hallediyorum daha çok en önemli şeyler bnm için romanlarım
Birde orada yerleştirmekk var vizeler varrrr projeler var offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?