92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yardıma geleyim miii edaaaaa
canımm üst üste gelmiş ktü olmuş..
ohh ne güzel sesini duymak ne güzel gelmiştir sana

Ayy gel vallaa supperrr olurrrr
Evet cnm sorma ya üstüste geldi baya sıkışığım yani neyse artıkk halledicez bir şekildee
Aynen canımmm hep iyi geliyo hephephepppp

kızlarrr bi şey sorucam size..
ben ömere gömlek almak istiyorum ama aynı gömlekten bende almak istiyorum çift olarak giymek istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama nerden bulabilirm bi fikriniz var mı..birde sizce nasıl olur böyle bir şey?:44:

Anladım canım gömlek olarak bilmiyorum ama mavide tshirt bulabilirsin

Canım gömlek olarak bende bilmiyorum sevgili gömleği tarzı ama aynı model alabilirsin mesela ömere kot gömlek aynı tonda kendinede kot gömlek

Son düzenleme:
Ayy gel vallaa supperrr olurrrr
Evet cnm sorma ya üstüste geldi baya sıkışığım yani neyse artıkk halledicez bir şekildee
Aynen canımmm hep iyi geliyo hephephepppp

yakında olaydım kız ne var
ahh ahhh tek dayanağımız seslerini duymaz zaten dimii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
sizin yüzünüzden tubadan fırça yiyorum ah sizii ahhhhh
bana sormadan yaptın diyeee

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
sizin yüzünüzden tubadan fırça yiyorum ah sizii ahhhhh
bana sormadan yaptın diyeee

Canım çok saçma değil mi ? bu topik senin ve istek üzerine değiştirdin ne alaka sana kızması ....

Son düzenleme:

Ooo beybii gözün aydın gelmiş yarinn Kız sen de gel buluşturayım sizi sümelada

Bu arada neler neler olmuş ipekk isteyen istediği yrde sohbet eder diyen bendim güzelim hala daha öyle düşünüyorum,gelene kapımız açık bizim.Eda da Ceren de Sen de canımız ciğerimzsinz bizim girmeyelim öyle başlık meselelerine.Topiğimzn adı da değişmiş ohhh çok isabetli olmuşş valla.
Bu arada doğum günlerini konuşmuşunuz kızlarr benm 10 nisan da doğum günüm var,biliyorsunz o gün ülke çapında kutlamalar olucak benm içinn sınavlarm başlıcak o yzden pek uğramıyorumm hepinze selamlar sevgilerrr

hemen kendime pay çıkartıyorum veeee 13 nisanda benim doğum günüm diyorum sıralanmışız resmen

Mesaj kutuna bak şekerim

ahaha kamile sen de koçsun o zan gel bi sarılalım kızlar topicte parti veriyoruz o zaman tamam mı gülşencm baktım kuzumm

Hay maşallah neler neler olmuş.Bnce bu isim değişikliği olsun ya da olmasın ben ceren olsun eda olsun ikisinde çok seviyorum ne yani şafaklarım farklı olsa bile özlmlerimz aynı.HerkeS kendi topiğnde mı takılmak zorunda illa.Valla okudukça şoke oldum ne yalan söyleyim. Nyse kızlar haticeye değil neticeye bakalım biz benm şmdi çkmam lazm kamıle v gülşenn inşallah kısazmanda donucem aranıza bu arada şafağıma bak ya azlıyorr kızlr bu arada şafağı bgun yarıladınz hayılı uğurlu olsunn kocaman öperm iknzide grüşrzzz

bende mevzuyu okudumda bende 93/1 asker yareniyim ama topiğimiz bomboş kime ne yazıcam orda yaz yaz kendin okuosun bakınca Edayla,Cerenle,Gizemle,Kamileyle tanıştım herkes çokta yardımcı oldu kendi sayfamda kimse yazmadığı için bende daha çok buraya ve şafak kaç tezkerecei güzellere yazıyorum burda başka yere yazınca yasak mı var çok komik olmuş :))

neyse 93/1 olarak beni de bağrınıza bastığınız için sağolun herkes nerde mutluysa orda olsun keşke kendi sayfamzdaki arkadaşlarımızda yazsa ama yazmıyolar örneğin 93/1 hergün giriyorum her gün aynı kimse yazmıyo bende yazmıyım diyorum sonuç olarak herkes yaren herkese de hayırlı tezkereler olsun

Son düzenleme:
Kızlar,

bu topikte olan olayları ancak bugün okuyabildim ve şimdiye kadar bu olayla ilgili sizin topiğe tek kelime laf yazmadım. Ama anlaşılan o ki herkes konuyu kendi açısından düşünmüş ve konuyu yanlış yerlere çekmiş... Bence konuyu 92/4 topiğinde dikkatlice okuyun... Ben orada hiçbir zaman kimse başka topiğe yazı yazamaz, herkes sadece kendi topiğinde olmalı diye bir laf etmedim etmem de, buna kimsenin hakkı olmadığı gibi benim de hakkım yok....Ben sadece olması gerekeni ve kendi topiklerine de vakit ayırmaları gerektiklerini söyledim. Ama sağolun bu konu burada dalga konusu bile olmuş saygısızlık boyutuna gelmiş, yazdıklarınızı okuduğumda çok üzüldüm... Sonuçta siz kendinizce bir çözüm bulmuşsunuz ve halinizden memnunsunuz, o yüzden daha fazla konuyla dalga gecip saygısızlık etmenizin anlamı yok... Ayrıca; topiğinizin yeni ismi de hepinize hayırlı uğurlu olsun...

ahaha kamile sen de koçsun o zan gel bi sarılalım kızlar topicte parti veriyoruz o zaman tamam mı gülşencm baktım kuzumm

merveee evet canım bende koçum evet evet parti verelimde sevdiceklerimiz yanımızda değil hiç olmazsa biz bize eğlenelim
çok şükür yarıladık mervecim diğer yarısıda hemencecik geçer inş..

tugbacım merhaba öncelikle.bende bugün olanlardan dolayı şaşkınlıklar içerisindeyim..şimdiye kadar yorum yapmadım takip etmeye çalıştım..
ama anlamadığım bir konu var nasıl oluyorda herkes aynı şeyi söyleyip farklı algılanabiliyor?
herkes aynı fikirde kimse kmseyi zorla bir yerde tutmuyor herkesde aynı şeyi söylüyor ama neden herkes farklı algılıyor..
burda kimse dalga geçtiğini düşünmüyorum canım ben.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda saygısızlık diye algılama lütfen..herkes fikrini söylemiş bir yerde.

Kimsenin bu olayla dalga geçti yok.Sabahtan beri hatta sabahın köründen beri bu olayla uğraşıyoruz.Kimsede kimseye karışmadı karışamazda herkes nereye istiyorsa oraya yazsın dedik.Yani ben ve arkadaşlarım oldukça sıkıldık bu olaydan biz burada muhabbet ediyoruz bir kere tartışma olmadı.Daha konuşup sıkılmak ve sıkmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…