yardıma geleyim miii edaaaaa
canımm üst üste gelmiş ktü olmuş..
ohh ne güzel sesini duymak ne güzel gelmiştir sana
kızlarrr bi şey sorucam size..
ben ömere gömlek almak istiyorum ama aynı gömlekten bende almak istiyorum çift olarak giymek istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama nerden bulabilirm bi fikriniz var mı..birde sizce nasıl olur böyle bir şey?:44:
kızlarrr bi şey sorucam size..
ben ömere gömlek almak istiyorum ama aynı gömlekten bende almak istiyorum çift olarak giymek istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama nerden bulabilirm bi fikriniz var mı..birde sizce nasıl olur böyle bir şey?:44:
Ayy gel vallaa supperrr olurrrr
Evet cnm sorma ya üstüste geldi baya sıkışığım yani neyse artıkk halledicez bir şekildee
Aynen canımmm hep iyi geliyo hephephepppp
yakında olaydım kız ne var
ahh ahhh tek dayanağımız seslerini duymaz zaten dimii
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
sizin yüzünüzden tubadan fırça yiyorum ah sizii ahhhhh
bana sormadan yaptın diyeee
Kızlarrr aradı benimki gelmiş...Bingöl berbat diyo halime şükrettim diyo...Ordan erzuruma geçmişler ...Sağsalim geldi şükür..Ve gecede nöbeti var o kadar yolun üstüne sabır ya !!! P.teside Trabzona gidebilirim seçerse komutan günübirlik diyordu..Merveeee senin mekan
Ooo beybii gözün aydın gelmiş yarinnKız sen de gel buluşturayım sizi sümelada
Bu arada neler neler olmuş ipekk isteyen istediği yrde sohbet eder diyen bendim güzelim hala daha öyle düşünüyorum,gelene kapımız açık bizim.Eda da Ceren de Sen de canımız ciğerimzsinz bizim girmeyelim öyle başlık meselelerine.Topiğimzn adı da değişmiş ohhhçok isabetli olmuşş valla.
Bu arada doğum günlerini konuşmuşunuz kızlarr benm 10 nisan da doğum günüm var,biliyorsunz o gün ülke çapında kutlamalar olucak benm içinnsınavlarm başlıcak o yzden pek uğramıyorumm hepinze selamlar sevgilerrr
Ooo beybii gözün aydın gelmiş yarinnKız sen de gel buluşturayım sizi sümelada
Bu arada neler neler olmuş ipekk isteyen istediği yrde sohbet eder diyen bendim güzelim hala daha öyle düşünüyorum,gelene kapımız açık bizim.Eda da Ceren de Sen de canımız ciğerimzsinz bizim girmeyelim öyle başlık meselelerine.Topiğimzn adı da değişmiş ohhhçok isabetli olmuşş valla.
Bu arada doğum günlerini konuşmuşunuz kızlarr benm 10 nisan da doğum günüm var,biliyorsunz o gün ülke çapında kutlamalar olucak benm içinnsınavlarm başlıcak o yzden pek uğramıyorumm hepinze selamlar sevgilerrr
ahaha kamile sen de koçsun o zan gel bi sarılalımkızlar topicte parti veriyoruz o zaman tamam mı gülşencm baktım kuzumm
ahaha kamile sen de koçsun o zan gel bi sarılalımkızlar topicte parti veriyoruz o zaman tamam mı gülşencm baktım kuzumm
Hay maşallah neler neler olmuş.Bnce bu isim değişikliği olsun ya da olmasın ben ceren olsun eda olsun ikisinde çok seviyorum ne yani şafaklarım farklı olsa bile özlmlerimz aynı.HerkeS kendi topiğnde mı takılmak zorunda illa.Valla okudukça şoke oldum ne yalan söyleyim. Nyse kızlar haticeye değil neticeye bakalım bizbenm şmdi çkmam lazm kamıle v gülşenn inşallah kısazmanda donucem aranıza bu arada şafağıma bak ya azlıyorr kızlr bu arada şafağı bgun yarıladınz hayılı uğurlu olsunn kocaman öperm iknzide grüşrzzz
Kızlar,
bu topikte olan olayları ancak bugün okuyabildim ve şimdiye kadar bu olayla ilgili sizin topiğe tek kelime laf yazmadım. Ama anlaşılan o ki herkes konuyu kendi açısından düşünmüş ve konuyu yanlış yerlere çekmiş... Bence konuyu 92/4 topiğinde dikkatlice okuyun... Ben orada hiçbir zaman kimse başka topiğe yazı yazamaz, herkes sadece kendi topiğinde olmalı diye bir laf etmedim etmem de, buna kimsenin hakkı olmadığı gibi benim de hakkım yok....Ben sadece olması gerekeni ve kendi topiklerine de vakit ayırmaları gerektiklerini söyledim. Ama sağolun bu konu burada dalga konusu bile olmuş saygısızlık boyutuna gelmiş, yazdıklarınızı okuduğumda çok üzüldüm... Sonuçta siz kendinizce bir çözüm bulmuşsunuz ve halinizden memnunsunuz, o yüzden daha fazla konuyla dalga gecip saygısızlık etmenizin anlamı yok... Ayrıca; topiğinizin yeni ismi de hepinize hayırlı uğurlu olsun...
Kızlar,
bu topikte olan olayları ancak bugün okuyabildim ve şimdiye kadar bu olayla ilgili sizin topiğe tek kelime laf yazmadım. Ama anlaşılan o ki herkes konuyu kendi açısından düşünmüş ve konuyu yanlış yerlere çekmiş... Bence konuyu 92/4 topiğinde dikkatlice okuyun... Ben orada hiçbir zaman kimse başka topiğe yazı yazamaz, herkes sadece kendi topiğinde olmalı diye bir laf etmedim etmem de, buna kimsenin hakkı olmadığı gibi benim de hakkım yok....Ben sadece olması gerekeni ve kendi topiklerine de vakit ayırmaları gerektiklerini söyledim. Ama sağolun bu konu burada dalga konusu bile olmuş saygısızlık boyutuna gelmiş, yazdıklarınızı okuduğumda çok üzüldüm... Sonuçta siz kendinizce bir çözüm bulmuşsunuz ve halinizden memnunsunuz, o yüzden daha fazla konuyla dalga gecip saygısızlık etmenizin anlamı yok... Ayrıca; topiğinizin yeni ismi de hepinize hayırlı uğurlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?