92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnm belliki herkes anlamak istediği şekilde anlayıp yorumlamış... Laflarımı yine takrarlıyorum, ben yazdıklarımın hiçbirinde herkes kendi topiğinde olsun, başka topiklerde konuşmasın falan demedim... Bu saatten sonra isteyen istediğini düşünsün... Herkes kendi düşüncesini yazacak tabiki ama bu düşünceler yazılırken dalga geçilerek, komik vs.. diye yazılarak yorumlanırsa saygısızlıktan başka hiçbirşey değildir....

Tugbacım burda sana kimse şunu dedin bunu dedin demedi.İpekle sabah tartışma geçti onlarında birbirne yazdıkları şeylerden dolayı tartışıldı.Komik yazısını saygısızlık bence algılama tartıştımız konuya bakarsan oldukça anlamsız.Kim nereye yazı yazsın. Kim kime ne dedi. Mantıklı mı sence

herkes istediği yerde yazabilir en azından herkesin ortak düşüncesi bu..artık daha fazla konuyu uzatmayalım bence..kimse daha fazla üzülüp kırılmasın

Kızlar ben ne bu topiklerin sahibiyim ne de bu devrelerden biriyim. Bu nedenle sana ne oluyor diyebilirsiniz. Sadece dışarıdan bakan biri olarak yorum yapmak istiyorum. Kübra da Tuğba da benim devrem; ama ben de Tuğba gibi düşünüyorum. Bence de Tuğbanın fikri alınmalıydı bu değişiklik yapılmadan önce. Zaten Kübe de söyledim öncesinde o da bunun farkındaydı; ama siz öyle istediğiniz için öyle yaptı. Sizlerin isteği gerçekleşti; ama bir de karşı tarafın açısından bakın. Kendinizi Tuğbanın yerine koyun, ben düşünüyorum da pek hoş olmazdı. Bir de ben bu olayda tarafsız kalamadığınızı düşünüyorum. Arkadaşlarınızdan birine kol kanat gererken diğerine sırtınızı döndünüz. Ipeki küstürdüğünüzü düşünüyorum, üzücü gercekten.

Nilü adını değiştirmek mi tüm olay biz bu topgin içinde konuşanız bizim karar vermemiz mantıklı değil mi?Kaldı ki bizde topik açabilirdik herkes açabiliyor.İpek sabah sinirlenip ağırkonuştu yumuşatmaya çalıştım ama yumuşamadı okuduysan kimse kimseye git demez kendi üyelik iptali istedi veya bu zamana kadar burada böyle bir olay yaşanmadı herkes farklı düşünebilir herkesin kendi düşüncesi.

Son düzenleme:

Canım bugnkü olay saçmalıktı...İpeğe güzel bir dille anlattım bana laf etti sonra cerenle tartıştı ki ben ipeği çokta severim ona sırtımı dönmedim ben kendi direk tırnaklarını çıkardı o topik bu topik ne alaka ben burda olmak istiyorum ceren burda olmak istiyo ki ben çağırdım ipeği gel ddim ona sırt dönmedim ama o bizi yanlış anladı ya artık konuşulmasın bu konu YETER...

Aminnn ya aminnn çok üzülüyorum intiharlara kim bilir ne derdi vardı...benmkinn orda merkezde ama geçn bir asker ilaç içip intihar etmişti ama midesi yıkanmış sorun yoktu...Yazmıştım buraya hatta çok kötü çokk...
Hep anlatıyodu benimki bazen telefonda ağlayanlarmı dersin o bu şu derdi olanlarmı diyordu...
Allah korusunn....

Son düzenleme:

Kim bilir canım ne dertleri var...

Kim bilir canım ne dertleri var...

Aynen ya off Allah dert vermesin....
O yüzden kızlar askerlerimize iyi davranalımm kırmayalm birbirmizi...Ellerinde silah var...Yapmaz diyoruz tanıyoruz senelerdir onları ama...İşte bir cinnet anı Allahım korusunn hepsini..

edacım sus ama yaa gece gece kötü oldum bak..bazen dayanamyım ömerle inatlaşıyorum sonrada vicdan yapıyorum..

Gülşen, Eda sizler de haklısınız kesinlikle; ama ben de gördüğümü söyledim sadece. Inşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Ipek de tekrar döner aramıza. Tubikin de gönlü alınır. Muhabbetiniz daim olsun. Gülşen ana topike de yaz arada. Türküyü de göremiyorum ne zamandır. Unuttunuz bizleri...

edacım sus ama yaa gece gece kötü oldum bak..bazen dayanamyım ömerle inatlaşıyorum sonrada vicdan yapıyorum..

Aynen kızlarrr ya susym ben...
Canım kötü düşünme şimdi aaa kötü olurum bak ben k.bkmayınn :26:
Ama maş siz iyisiniz kamilecim topikte sevdiceğiyle kötü olan yok ki korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…