tugbacım merhaba öncelikle.bende bugün olanlardan dolayı şaşkınlıklar içerisindeyim..şimdiye kadar yorum yapmadım takip etmeye çalıştım..
ama anlamadığım bir konu var nasıl oluyorda herkes aynı şeyi söyleyip farklı algılanabiliyor?
herkes aynı fikirde kimse kmseyi zorla bir yerde tutmuyor herkesde aynı şeyi söylüyor ama neden herkes farklı algılıyor..
burda kimse dalga geçtiğini düşünmüyorum canım ben.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda saygısızlık diye algılama lütfen..herkes fikrini söylemiş bir yerde.
cnm belliki herkes anlamak istediği şekilde anlayıp yorumlamış... Laflarımı yine takrarlıyorum, ben yazdıklarımın hiçbirinde herkes kendi topiğinde olsun, başka topiklerde konuşmasın falan demedim... Bu saatten sonra isteyen istediğini düşünsün... Herkes kendi düşüncesini yazacak tabiki ama bu düşünceler yazılırken dalga geçilerek, komik vs.. diye yazılarak yorumlanırsa saygısızlıktan başka hiçbirşey değildir....
cnm belliki herkes anlamak istediği şekilde anlayıp yorumlamış... Laflarımı yine takrarlıyorum, ben yazdıklarımın hiçbirinde herkes kendi topiğinde olsun, başka topiklerde konuşmasın falan demedim... Bu saatten sonra isteyen istediğini düşünsün... Herkes kendi düşüncesini yazacak tabiki ama bu düşünceler yazılırken dalga geçilerek, komik vs.. diye yazılarak yorumlanırsa saygısızlıktan başka hiçbirşey değildir....
begushh yatar şafak atar iyi geceler kızlar rüyanızda askerlerinizi görün...
Kızlar ben ne bu topiklerin sahibiyim ne de bu devrelerden biriyim. Bu nedenle sana ne oluyor diyebilirsiniz. Sadece dışarıdan bakan biri olarak yorum yapmak istiyorum. Kübra da Tuğba da benim devrem; ama ben de Tuğba gibi düşünüyorum. Bence de Tuğbanın fikri alınmalıydı bu değişiklik yapılmadan önce. Zaten Kübe de söyledim öncesinde o da bunun farkındaydı; ama siz öyle istediğiniz için öyle yaptı. Sizlerin isteği gerçekleşti; ama bir de karşı tarafın açısından bakın. Kendinizi Tuğbanın yerine koyun, ben düşünüyorum da pek hoş olmazdı. Bir de ben bu olayda tarafsız kalamadığınızı düşünüyorum. Arkadaşlarınızdan birine kol kanat gererken diğerine sırtınızı döndünüz. Ipeki küstürdüğünüzü düşünüyorum, üzücü gercekten.
Kızlar ben ne bu topiklerin sahibiyim ne de bu devrelerden biriyim. Bu nedenle sana ne oluyor diyebilirsiniz. Sadece dışarıdan bakan biri olarak yorum yapmak istiyorum. Kübra da Tuğba da benim devrem; ama ben de Tuğba gibi düşünüyorum. Bence de Tuğbanın fikri alınmalıydı bu değişiklik yapılmadan önce. Zaten Kübe de söyledim öncesinde o da bunun farkındaydı; ama siz öyle istediğiniz için öyle yaptı. Sizlerin isteği gerçekleşti; ama bir de karşı tarafın açısından bakın. Kendinizi Tuğbanın yerine koyun, ben düşünüyorum da pek hoş olmazdı. Bir de ben bu olayda tarafsız kalamadığınızı düşünüyorum. Arkadaşlarınızdan birine kol kanat gererken diğerine sırtınızı döndünüz. Ipeki küstürdüğünüzü düşünüyorum, üzücü gercekten.
Aminnn ya aminnn çok üzülüyorum intiharlara kim bilir ne derdi vardı...benmkinn orda merkezde ama geçn bir asker ilaç içip intihar etmişti ama midesi yıkanmış sorun yoktu...Yazmıştım buraya hatta çok kötü çokk...
Hep anlatıyodu benimki bazen telefonda ağlayanlarmı dersin o bu şu derdi olanlarmı diyordu...
Allah korusunn....
Kim bilir canım ne dertleri var...
Aynen ya off Allah dert vermesin....
O yüzden kızlar askerlerimize iyi davranalımm kırmayalm birbirmizi...Ellerinde silah var...Yapmaz diyoruz tanıyoruz senelerdir onları ama...İşte bir cinnet anı Allahım korusunn hepsini..
Beni biliyorsun ben deli fişek
Aynen ya off Allah dert vermesin....
O yüzden kızlar askerlerimize iyi davranalımm kırmayalm birbirmizi...Ellerinde silah var...Yapmaz diyoruz tanıyoruz senelerdir onları ama...İşte bir cinnet anı Allahım korusunn hepsini..
edacım sus ama yaa gece gece kötü oldum bak..bazen dayanamyım ömerle inatlaşıyorum sonrada vicdan yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?