92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım biliyorum haklısın sende..Bak medenice konuşunca ne güzel oluyor dimi her şey boşuna karıştı ortalık ama neyse artık...Umarım döner umarım yaşanmaz canım...
Aynen her şey güzel olur inş canım sende uğra arada maş şafağında azalmış gerçi

Tabi yazarım canım

Kızlar ben kaçıyorum ergen kardeşim yine işbaşında
İyi geceler öpüyorum sizi yarım saat sonra şafak atarr bugünde bitti hey yavrum heyyyyyyyy

Aynen kızlarrr ya susym ben...
Canım kötü düşünme şimdi aaa kötü olurum bak ben k.bkmayınn :26:
Ama maş siz iyisiniz kamilecim topikte sevdiceğiyle kötü olan yok ki korkma..

Kızlar ben kaçıyorum ergen kardeşim yine işbaşında
İyi geceler öpüyorum sizi yarım saat sonra şafak atarr bugünde bitti hey yavrum heyyyyyyyy

yok edacım yaa senlik bi şey değil canım gece gece aklıma geldi işte..sen üzülme..
evet haklısın canım çok şükür ki iyiz
iyi geceler canımmm

herkes istediği yerde yazabilir en azından herkesin ortak düşüncesi bu..artık daha fazla konuyu uzatmayalım bence..kimse daha fazla üzülüp kırılmasın

kızlar yazdıklarınızı yeni okudum ve yaptığınız gülşenin deyimiyle olanlar gerçekten mantıksız ama siz benim açımdan konuyu farklı düşünüp yorumladınız... Ben size ne kadar konuşsam da sonuç ortada... Tabiki herkesin kendi düşüncesi yorumu saygı duyarım ama aynı saygıyı ben de görmek isterdim Neyse ne kadar konuşsak da bu konuda anlaşamayacağız.... Konunun daha fazla uzamasına gerek de yok ztn...

Nilüm sen de boşver cnm, herkesin düşüncesi de davranışları da kendine

Kimsenin bu konuyla dalga gectiği yok, kendi aramızda tartısmalar yasadık ve böylesini uygun gördük sonucta burda konusan aylardır takılan biziz tugba, ne farkederki? neden büyütüyorsunki gercekten kırıyorsun bizi ama sabah hepimiz bi hayli gerildik kimsenin dalga gectiği güldüğü yok heleki SANA VE KONUNA dair hicbi saygısızlıgımız yok, sen olması gerekeni dedin seninle bi alakası yok cıkan kavgaların bizim kendi anlasamamazlıgımız o sen yanlıs bisey demedin laflarında yanlıs anlasılmadı zaten bunu bil. lütfen böyle yapma kapansın bu konuda artık..
Kimse birsey yazmasın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…