Gülşen, Eda sizler de haklısınız kesinlikle; ama ben de gördüğümü söyledim sadece. Inşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Ipek de tekrar döner aramıza. Tubikin de gönlü alınır. Muhabbetiniz daim olsun. Gülşen ana topike de yaz arada. Türküyü de göremiyorum ne zamandır. Unuttunuz bizleri...
Gülşen, Eda sizler de haklısınız kesinlikle; ama ben de gördüğümü söyledim sadece. Inşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Ipek de tekrar döner aramıza. Tubikin de gönlü alınır. Muhabbetiniz daim olsun. Gülşen ana topike de yaz arada. Türküyü de göremiyorum ne zamandır. Unuttunuz bizleri...
Kızlar ben kaçıyorum ergen kardeşim yine işbaşında
İyi geceler öpüyorum sizi yarım saat sonra şafak atarr bugünde bitti hey yavrum heyyyyyyyy
Aynen kızlarrr ya susym ben...
Canım kötü düşünme şimdi aaa kötü olurum bak ben k.bkmayınn :26:
Ama maş siz iyisiniz kamilecim topikte sevdiceğiyle kötü olan yok ki korkma..
Kızlar ben kaçıyorum ergen kardeşim yine işbaşında
İyi geceler öpüyorum sizi yarım saat sonra şafak atarr bugünde bitti hey yavrum heyyyyyyyy
bana çok parlakmış gibi geldi gülşencim yaa :44:
herkes istediği yerde yazabilir en azından herkesin ortak düşüncesi bu..artık daha fazla konuyu uzatmayalım bence..kimse daha fazla üzülüp kırılmasın
Tugbacım burda sana kimse şunu dedin bunu dedin demedi.İpekle sabah tartışma geçti onlarında birbirne yazdıkları şeylerden dolayı tartışıldı.Komik yazısını saygısızlık bence algılama tartıştımız konuya bakarsan oldukça anlamsız.Kim nereye yazı yazsın. Kim kime ne dedi. Mantıklı mı sence
Kızlar ben ne bu topiklerin sahibiyim ne de bu devrelerden biriyim. Bu nedenle sana ne oluyor diyebilirsiniz. Sadece dışarıdan bakan biri olarak yorum yapmak istiyorum. Kübra da Tuğba da benim devrem; ama ben de Tuğba gibi düşünüyorum. Bence de Tuğbanın fikri alınmalıydı bu değişiklik yapılmadan önce. Zaten Kübe de söyledim öncesinde o da bunun farkındaydı; ama siz öyle istediğiniz için öyle yaptı. Sizlerin isteği gerçekleşti; ama bir de karşı tarafın açısından bakın. Kendinizi Tuğbanın yerine koyun, ben düşünüyorum da pek hoş olmazdı. Bir de ben bu olayda tarafsız kalamadığınızı düşünüyorum. Arkadaşlarınızdan birine kol kanat gererken diğerine sırtınızı döndünüz. Ipeki küstürdüğünüzü düşünüyorum, üzücü gercekten.
Canım kuzenim evlenio onun dügününde giycem tabi o zaman kdr başka begneblrm belli olmaz
anladım canım ben işte daha sade şeyler sevdiğim için sanırım bana çok şaşalı geldi
Aslında kamilecim bende siyah sade birşeyler giyerdim hep nedense bu sefer bunu begendimAma eylülde evlencek o zamana kadar begenim değişebilir
Ben kaçtım canlar iyi geceler
Kimsenin bu konuyla dalga gectiği yok, kendi aramızda tartısmalar yasadık ve böylesini uygun gördük sonucta burda konusan aylardır takılan biziz tugba, ne farkederki? neden büyütüyorsunki gercekten kırıyorsun bizi ama sabah hepimiz bi hayli gerildik kimsenin dalga gectiği güldüğü yok heleki SANA VE KONUNA dair hicbi saygısızlıgımız yok, sen olması gerekeni dedin seninle bi alakası yok cıkan kavgaların bizim kendi anlasamamazlıgımız o sen yanlıs bisey demedin laflarında yanlıs anlasılmadı zaten bunu bil. lütfen böyle yapma kapansın bu konuda artık..Kızlar,
bu topikte olan olayları ancak bugün okuyabildim ve şimdiye kadar bu olayla ilgili sizin topiğe tek kelime laf yazmadım. Ama anlaşılan o ki herkes konuyu kendi açısından düşünmüş ve konuyu yanlış yerlere çekmiş... Bence konuyu 92/4 topiğinde dikkatlice okuyun... Ben orada hiçbir zaman kimse başka topiğe yazı yazamaz, herkes sadece kendi topiğinde olmalı diye bir laf etmedim etmem de, buna kimsenin hakkı olmadığı gibi benim de hakkım yok....Ben sadece olması gerekeni ve kendi topiklerine de vakit ayırmaları gerektiklerini söyledim. Ama sağolun bu konu burada dalga konusu bile olmuş saygısızlık boyutuna gelmiş, yazdıklarınızı okuduğumda çok üzüldüm... Sonuçta siz kendinizce bir çözüm bulmuşsunuz ve halinizden memnunsunuz, o yüzden daha fazla konuyla dalga gecip saygısızlık etmenizin anlamı yok... Ayrıca; topiğinizin yeni ismi de hepinize hayırlı uğurlu olsun...
günaydın kızlarrr
iyiym gülşahcım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?