92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Benden de iyilik nolsun bo boş takılıyrm sınavlarım başlamadan son boş zamanlarım koyverdim gitttiii
Hahahah hemen uçuyorummm memleketime
60
Kıymetini bil bu günlerinin sınav dönemi gelince yine tutusursun tadına cıkarmaya bak hayatım
Aahaha senin bu memleketin cok ıssız be güzelim hemseriin olmayınca bombos sinek ucmuyo yemin ederim

Kıymetini bil bu günlerinin sınav dönemi gelince yine tutusursun tadına cıkarmaya bak hayatım
Aahaha senin bu memleketin cok ıssız be güzelim hemseriin olmayınca bombos sinek ucmuyo yemin ederim

hahha hadi ya ben hiç gelmedim bilmiorum valla nasıl bir yer tokat kimliğimde yazıyo öyle boş boş tek işlevi

hahha hadi ya ben hiç gelmedim bilmiorum valla nasıl bir yer tokat kimliğimde yazıyo öyle boş boş tek işlevi
gelme balım zaten yerler kız seni burda yabancıları pek hos tutamıyolar malesef cok görgüsüz dolu tokat hayatı 10 yıl geride yasıyo canım uyum saglayamazsın :)

gelme balım zaten yerler kız seni burda yabancıları pek hos tutamıyolar malesef cok görgüsüz dolu tokat hayatı 10 yıl geride yasıyo canım uyum saglayamazsın :)

hadi ya enteresan mışşş zaten gezicek pek yerde yok sanırım orada..hani tarihi yerler falann o zaman hiç gelmiyim
Sen geldin mi hiç istanbulaaa?

hadi ya enteresan mışşş zaten gezicek pek yerde yok sanırım orada..hani tarihi yerler falann o zaman hiç gelmiyim
Sen geldin mi hiç istanbulaaa?
Tarihi yerde yok ki canım zoruna gitmesin ama Allahın terkettiği yer bura valla bakk :44: küçücük 100 metre carsısı var asagılı yukarılı bi yol tamam bu kadar bitti
Bende hic gelmediimm yaa İstanbula insallah cenkle gelicez cok istiyorum gelmeyii

ay niye zoruam gitsin kız bizim ailede kimse gitmemiş ki ben memleket olarak görmüorum
Ayyy istanbula gel tokatı özlersin cnm kalabalıkk özellikle trafik falan ama gezilecek yer çokkk yani biliosundur zaten

baban nerelerde görev yaptı cnm senin çok doğuya gittiniz mi hi.ç

Son düzenleme:
Zaten tokata gelsen 1 kez yani 1 gün dursan eminim kimliğinden utanırsınn Tokat yazdıgı için banada aynısı oldu cünkü ben Bingölde dogdum hayatım dogu görevi yaptık Bingöle gitmeden önce ben bingölde dogdum yeaa falan yapıyodum herkese gidip gördüm Aman Allahım teröristle karsı apartmanlarda oturmusuz 2 yıl! ayda bi yıkanmaya geliyomus evine serefsiz! O korkuyla büyütmüs annem beni babam haftada bi nöbetci oluyo gelmiyo eve annem bütün gece tek basına ısıgı acamıyo korkudan düsün 92 93 yılları terörün azdıgı dönemler..
Canım annem bana Ankarada hamile kalms keske orda dogsaydım ama sans iste Bingöle tayinleri cıkmıs Ankaradan sonra bi iki ayada ben dogmusum, Bingölden sonra Hatayda yaptık görev, sonra İzmire gectik Seferihisar ilçesinde 6 yıl görev yaptık ordan Vana geçtik 3 yılda orda oturduk lise dönemim vanda gecti cok güzel bi sehirdi vanı cok özlüyorum eda yaa Tokattan daha gelişmiş hem insanları hem şehri yemin ederim.. Sonrada Tokata geldik 4 yıl oluyo burdayız canım burdanda bizimkiler nereye gider bilemem ben burdayım yani
İstanbula gelicem insallah hic nasip olmadı yakın akraba falan hep Ankarada bizim Ankaralıyız biz yazın hep Ankarada olurum ama İstanbul hic kısmet olmadı malesef

Hadi ya bingöl demek...Benimkide gitti ya geçen göreve resmen dio şükrettim artvine cennet miş artvin dio...Bingölde terör azgın tabi..Annenede helal olsun cesaretli kadınmış ya çok korkunç..Hatay çok kötü değil bence izmirde güzel..Ama vandada terör var işte..Çok il gezmişsiniz canım ya zor olmuştur hepiniz için...Allah sabır versin annene umarım doğu çıkmaz daha ya şöyle batıda bursa edirne istanbul falan güzel yani...
Sen tokatta yaşıcan gerçi dimi evlenince

biz hataydayken babamın tayini Şırnak beyyüşşebap a cıktı dagın ortası cadırda kaldı babam 2 yıl biz gidemedik hatayda lojmanda onu bekledik annem cok sefillik çekti cok anlatamam ben 4 yasındayım kardesm yeni dogmus babam basımızda yok kardesim lojmanda babamın arkadaslarını görürdü, adamlar iş çıkışı askeri uniformalarıyla evlerine gelirlerdi küçük çocuklarda babalarına sarılırdı koşa koşa ben izlerdim öyle, garibim benim küçüğümde kimi bulsa baba diye sarılırdı babamın arkadaslarına yazık ya böyle gecti cocuklugum o yüzden asker ve polis istemedim cok kötü hayatlar eda yaa...Çocuklugum cok buruk gecti babasızdım cogu zaman hep bi göreve giderdi o yüzden babamla pek yakın olamadım hicbi zaman hep uzaktım halada öyle..

Son düzenleme:

Hatay güzeldi canım ama ordada yalnızdı annem şehir kötü degildide annem için cok zordu kadın kendimi bildim bileli yıllarca bekledi babamı yaa her sehirde bekledi bıkmadan usanmadan bizim beklediğimiz neki 15 ay...
Bingöl berbat canım ya çarsı yok bikere sehir merkezi yokk yolları insanı korkudan öldürür zaten seni korkutmak için söylemedim ama böyle yollar olamaz bingöl yolu dagları cok tehlikeli 90'lı yıllarda orda kac asker ailesinin arabasnı durdurup öldürmüşler komutanları rehin almıslar.. Canımız cıkıyodu ordan gecerken.. Kücücüktüm hep korkuyla büyüdüm ben yaa Vanda lojmanda gözümün önünde kapımızın önünde nöbet tutan askerleri taşladılar 100 200 kişi askerler kan revan içinde bak simdi hatırladım da kötü oldum yaa vazgectim sevmiyorum vanı dogu cıkmıycak daha balım deniz kenarı bi yer düsünüyolar ama bakalım sansa nere gelirse..

Subay eşliği zordur tabii Allah annene ve size sabıur versin cnm zor şeyler k.bkma çıktım demin sevdiceğim aradı
şimdide yan binadan gelin çıkıo onu izliycem mckkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…