İlahii eda kız izleme görürlerde evde kalmısa bak derlerSubay eşliği zordur tabii Allah annene ve size sabıur versin cnm zor şeyler k.bkma çıktım demin sevdiceğim aradı
şimdide yan binadan gelin çıkıo onu izliycem mckkkk
İlahii eda kız izleme görürlerde evde kalmısa bak derler
hosgeldin balımm sırnagın neresinde askerin carsısı varmı bebeğim nesilcim bu arada senin yas kactıkızlarr napıyosunuz bende artık burdayım :) beni tanımayanlara kısa bi özetelif nesil ben. manisalıyım
askerim acemiliğini ısparta merkezde tamamladı şuan şırnak ta. günler çok zor geçiyor hepinizin bildiği gibi. ama katlanıcaz çünküü amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
Hosgeldin bebeğim kuaförden mi cıkıyodu gelin yoksa evindenmianamm geldm tekrar üstelik türk kahvemide aldım geldimm
Gelinliği çok güzeldi kızın ya tanımıyorum ama
kızlarr napıyosunuz bende artık burdayım :) beni tanımayanlara kısa bi özetelif nesil ben. manisalıyım
askerim acemiliğini ısparta merkezde tamamladı şuan şırnak ta. günler çok zor geçiyor hepinizin bildiği gibi. ama katlanıcaz çünküü amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
hosgeldin balımm sırnagın neresinde askerin carsısı varmı bebeğim nesilcim bu arada senin yas kactı
Hosgeldin bebeğim kuaförden mi cıkıyodu gelin yoksa evindenmi
hosgeldin balımm sırnagın neresinde askerin carsısı varmı bebeğim nesilcim bu arada senin yas kactı
Hosgeldin bebeğim kuaförden mi cıkıyodu gelin yoksa evindenmi
Hayırlısı canım kendini üzmüyosun dimi agustosada az kaldı biraz daha sık disini canımşırnak seslice taburu canım. gabar yani. çarşımız yok malesef. izin de tek kullanma hakkımız var 1 ağustosta gelicek 1 ay kalıcak kısmetse. 20 yaşındayım
hoşbulduk cerencimm :)
Allah bi yastıkta kocatsın hayatım ne diyelim kıskanmadıkk bizde evlencez bigünYok kız evden ama tanımıyorumgelnliği superdi straplez işlemeli altı tül dümdüz saçları falan duvak uzun maşşş kızda güzeldi
Hayırlısı canım kendini üzmüyosun dimi agustosada az kaldı biraz daha sık disini canım
Allah bi yastıkta kocatsın hayatım ne diyelim kıskanmadıkk bizde evlencez bigün
Hayırlısı canım kendini üzmüyosun dimi agustosada az kaldı biraz daha sık disini canım
Allah bi yastıkta kocatsın hayatım ne diyelim kıskanmadıkk bizde evlencez bigün
üzülüyorum ama alıştım be kuzum. napalım buda bizim kaderimizmiş. ama ilişkimiz çok güçlendi gittiğinden beri. bana dahada bağlandı. hergün 2 defa da konusuyoruz rahat olduğundan benimde içim rahat. 22 mart yıl dönümümüzdü arkadasıyla çiçek gönderdi. sevgilliler günü için hediye almıs önceden dağıtıma giderken annesine bırakmıs o gün annesi bana verdi. yani gittiğinden beri beni daha bi seviyor el üstünde tutuyor sanki :) şükür hiç tartışmadıkta
Oh ohh sevindim canımm cok mutlu oldum senin adına :)üzülüyorum ama alıştım be kuzum. napalım buda bizim kaderimizmiş. ama ilişkimiz çok güçlendi gittiğinden beri. bana dahada bağlandı. hergün 2 defa da konusuyoruz rahat olduğundan benimde içim rahat. 22 mart yıl dönümümüzdü arkadasıyla çiçek gönderdi. sevgilliler günü için hediye almıs önceden dağıtıma giderken annesine bırakmıs o gün annesi bana verdi. yani gittiğinden beri beni daha bi seviyor el üstünde tutuyor sanki :) şükür hiç tartışmadıkta
Oh ohh sevindim canımm cok mutlu oldum senin adına :)
gittiklerinden beri iliskilerimiz baya yol kat etti degilmi zorluklara alıstık sevgimiz kat kat arttı safaklarımızda baya attı seninle en son konustugumzda 400lerdeydik baksana 200lere dogru gidiyoruz
off kızlar starda hadise var öldürmek istiyorum bu kadınıı cok kıskanıyorum yaa cenk buna hayran cıldırmak üzereyiim
hahh aynı biz maş cnmmmm
aynen ya valla sanki daha b,ir bağlandık birbirimize askerlik iyi yaramış bak bizede sizedee maşş
Oh ohh sevindim canımm cok mutlu oldum senin adına :)
gittiklerinden beri iliskilerimiz baya yol kat etti degilmi zorluklara alıstık sevgimiz kat kat arttı safaklarımızda baya attı seninle en son konustugumzda 400lerdeydik baksana 200lere dogru gidiyoruz
off kızlar starda hadise var öldürmek istiyorum bu kadınıı cok kıskanıyorum yaa cenk buna hayran cıldırmak üzereyiim
Yavrum tekrar kilo aldı yaa sanki 2 3 kilo almıs bellii eski zayıflıgı yok zayıf yada sisman seviyo iste bıktım yaa yemin ederim eda takıntı yaptım resmen gecen telefonda konusuoyruz arkadaslarıyla carsı izninde alkol icmeye gitmisler muzk calıyo hadisemi o dedim nasl kahkaha atıyo arkadaslarına diyokii hadisemi diye soruyo bana diyo onlara bile anlatms baksana özürlüüühadiseye mi hayrann ay inanmıyorum beğene beğene onumu beğenioı hiç kıskanma kadın zayıflıktan yamuldu yaaa
Yavrum tekrar kilo aldı yaa sanki 2 3 kilo almıs bellii eski zayıflıgı yok zayıf yada sisman seviyo iste bıktım yaa yemin ederim eda takıntı yaptım resmen gecen telefonda konusuoyruz arkadaslarıyla carsı izninde alkol icmeye gitmisler muzk calıyo hadisemi o dedim nasl kahkaha atıyo arkadaslarına diyokii hadisemi diye soruyo bana diyo onlara bile anlatms baksana özürlüüü
hatırlamam mı bitanem yaa hic gecmiyodu bize günler hep birbirimize destek oluyoduk simdi rahatız cok sükür alıstık hic gecmeyecek sanıyoduk o acı ama gecti cok sükür edayı sen hatırlıyomusun o zamanlardan eda biraz gec geldi sanırım aramza sen hic tanıstınmı bilmiyorum.. herkes dagıldı edayla ben kaldık bizde artık burdayız sende direk buraya yaz artık tmm sekerim.evet canım nerden nereyee şimdii 300 ler biticek çok az kaldı 200 lere adım atmaya okadar mutluyum ki. o ilk bir hafta nerler yaşadık ya bakıyorumda. sanki o günler geçmedi. uyu uyan uyu uyan ben çok berbat olmuştum ısparta doğuya gönderir diyordum çok hırpalıyordum kendimi hatırlıyomusun.
ay yuh çarşıda içki mi içiyorlarrr ohaseninkide fırlama heralde ceren ya
yuhhh ya valla tam dayaklık seninki nasıl katlanıosun bana böyle bişey bırak demeyi ima bile edemez etmedide şimdiye kadar şükür
bide gülüo heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?