92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

tabi fırlamaa yaa cok hareketli bi hayatı vardı onun tokatta bekar evlerii gece toplanıp icmeleri belli zamanlarda toplanıp arkadaslarıyla sehir dısı gezileri yapmaları falann o yüzden simdi böyle agrasif yaa bi anda cocuga hapis gibi geldi bu askerlik önceki hayatı cok hareketliydi o yüzden canım

hatırlıyorum sanki konusmustuk bir iki kez canım. yazarım yazarım artık burdayım bende bu haftayı bi atlatalımda kuzenimin düğünü geçsin. gerçi gündüzleri pek giremiyorum ben 5 ten sonra anca yazabilirim

aksamlarıda ben pek giremiyorum bitanem yaa babam kalkmıyo basından diger kızlarlada tanısırsın hepsi cok sıcaktır yabancılık cekmezsin en gec 2 günee kaynasırsın hepsiyle bak bida bırakıp gitme burayı tamammı şunun şurasında kaç tertibiz canım

aynen elif gir bak bırakma elinden geldiğinceee
diğer kızlar yani 92-3 deki arkadaşların hepsi ayrı ayrı çok iyidirrrr bizi onlar buraya bağladı sohbetlerimiz arkadaşlıkları desteklerişmiz birbirimize dimi ama cerenn

ya elifcim şaka gibi amaaaa kız burda neler çekio ne dio kızaaa hadisede kimmiş yaniii cerenciğimin yanında hıhhh
Amaan sabaha kadar konussun ben artık umursamıyorum kıskandıkca falan beyfendiyi havalara soktugumu farkettim bile bile yaptıgını farkettim kendide diyo zaten cok hosuma gidiyo triplerin üzerime saldırman o yüzden seni kızdırmaya bayılıyorum diyo son zamanlarda gayet sakinim artık kızmıyorum insin biraz yüksekten dimi cıkardıgım gibi indirmesinide bilirim

Aynen balım 5 ay cok cabuk gecti baksana 200lere ne kaldı surda hepimiz birbirmize destek olduk bu günlere birlkte geldik cevrenizdeki kimse sizi anlamıyo tek teselliniz burası o yüzden birbirimizi hic bırakmayalım kızlar bize bizden baska el uzatan kimse yok malesef..

ahahah iyi yapıosun erkekleri şımatmaya gelmio kuzum cool olmakta fayda varrrr
öyle peşinden koşuo vallaaaaa el üstünde tutuoo taktiklerim fenaaaaa

tanışırız canım tanısırız :) girerim artık burlardayım çok sık yazamasamda yazıcam her gün :)

ahahah iyi yapıosun erkekleri şımatmaya gelmio kuzum cool olmakta fayda varrrr
öyle peşinden koşuo vallaaaaa el üstünde tutuoo taktiklerim fenaaaaa
Aynen ay Allah bozmasında son 1 haftadır nasıl üstüme düsüyo eda görme kız nazar boncuguda koyıyımda nolur nolmaz
Dün mesaj atmıs ben benim sitaremsin yazms, o ne dedim okudugu bi kitaptan cok etkilenmis tüylerim diken diken oldu yazmıs yunus emre karısına ilk gördüğü günden beri deli gibi bi askla tutulmus sen benim sitaremsin demis kadına kör kütük hayatı boyunca asık kalmıs kadına kadını haclılar öldürmüs ama yunus emre askını hep yasatmıs bi ömür boyu..o kadar seviyomuski ismiyle degilde sitarem diye hitap ediyomus bende dün baktım sitaremin anlamına kader,alın yazısı, günestende parlak yıldız anlamına geliyomus
bende seni öyle seviyorum iste yazms askım yaaa

vayy ceren romantikliğin dibine vurmuşşş ayrıca hikayede çok güzelmiş cnm maşşş maşşşşş
Anlamı çok güzelmiş ya sitarenin eski bir isim benimde okuduğum osmanlı kitaplarında geçiyordu çok güzelmişşş

Evet canım hic beklemediğim anlarda romantikliğin dibine vurabiliyo cenk bey
ayrıca bu zamanlardada isim olarak kullanılıyomus arastırdıgım kadaryla sitare kız ismi begendim ben hos ama degilmi

nesillll hoşgeldin canım bi manisalıyla karşılaştırmak sevindirdi açıkcası beni bende manisalıyım gerçi şu an ankarada yaşıyorum orası ayrı tabi
benşmde askerim mardinde canım evet evet katlanıcaz bak bir bir geçip gidiyor günler..sonunda her şey güzel olacak inş

hoşgeldin canım aramıza..

tanışmamaıştık bende gizem , antalyada yaşıyorum askerimde ankarada.

zor ama geçicek canım sabretmekten ve beklemekten başka yok çaremiz..

hoşgeldin canım aramıza..

tanışmamaıştık bende gizem , antalyada yaşıyorum askerimde ankarada.

zor ama geçicek canım sabretmekten ve beklemekten başka yok çaremiz..

Gizemmm kız sen yoktun burda topik çalkalandııı beeeee kavgalar çıktı neler neler neyse açmıyım hiç konuyu okumuşundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…