tabi fırlamaa yaa cok hareketli bi hayatı vardı onun tokatta bekar evlerii gece toplanıp icmeleri belli zamanlarda toplanıp arkadaslarıyla sehir dısı gezileri yapmaları falann o yüzden simdi böyle agrasif yaa bi anda cocuga hapis gibi geldi bu askerlik önceki hayatı cok hareketliydi o yüzden canımay yuh çarşıda içki mi içiyorlarrr ohaseninkide fırlama heralde ceren ya
yuhhh ya valla tam dayaklık seninki nasıl katlanıosun bana böyle bişey bırak demeyi ima bile edemez etmedide şimdiye kadar şükür
bide gülüo heee
hatırlamam mı bitanem yaa hic gecmiyodu bize günler hep birbirimize destek oluyoduk simdi rahatız cok sükür alıstık hic gecmeyecek sanıyoduk o acı ama gecti cok sükür edayı sen hatırlıyomusun o zamanlardan eda biraz gec geldi sanırım aramza sen hic tanıstınmı bilmiyorum.. herkes dagıldı edayla ben kaldık bizde artık burdayız sende direk buraya yaz artık tmm sekerim.
yok ay alıstım ben cenkin bu gıcıklıklarına beni o kadına kendi düsman yaptı severdim eskiden bile bile gıcık etmeye bayılıyo ben malımı iyi biliyorum edanın bi sucu yokkız eda sende arayı kızıştırma bakayım :)
aksamlarıda ben pek giremiyorum bitanem yaa babam kalkmıyo basından diger kızlarlada tanısırsın hepsi cok sıcaktır yabancılık cekmezsin en gec 2 günee kaynasırsın hepsiylehatırlıyorum sanki konusmustuk bir iki kez canım. yazarım yazarım artık burdayım bende bu haftayı bi atlatalımda kuzenimin düğünü geçsin. gerçi gündüzleri pek giremiyorum ben 5 ten sonra anca yazabilirim
kız eda sende arayı kızıştırma bakayım :)
aksamlarıda ben pek giremiyorum bitanem yaa babam kalkmıyo basından diger kızlarlada tanısırsın hepsi cok sıcaktır yabancılık cekmezsin en gec 2 günee kaynasırsın hepsiylebak bida bırakıp gitme burayı tamammı şunun şurasında kaç tertibiz canım
Amaan sabaha kadar konussun ben artık umursamıyorum kıskandıkca falan beyfendiyi havalara soktugumu farkettim bile bile yaptıgını farkettim kendide diyo zaten cok hosuma gidiyo triplerin üzerime saldırman o yüzden seni kızdırmaya bayılıyorum diyo son zamanlarda gayet sakinim artık kızmıyorum insin biraz yüksekten dimi cıkardıgım gibi indirmesinide bilirimya elifcim şaka gibi amaaaa kız burda neler çekio ne dio kızaaa hadisede kimmiş yaniii cerenciğimin yanında hıhhh
Aynen balım 5 ay cok cabuk gecti baksana 200lere ne kaldı surda hepimiz birbirmize destek olduk bu günlere birlkte geldik cevrenizdeki kimse sizi anlamıyo tek teselliniz burası o yüzden birbirimizi hic bırakmayalım kızlar bize bizden baska el uzatan kimse yok malesef..aynen elif gir bak bırakma elinden geldiğinceee
diğer kızlar yani 92-3 deki arkadaşların hepsi ayrı ayrı çok iyidirrrr bizi onlar buraya bağladı sohbetlerimiz arkadaşlıkları desteklerişmiz birbirimize dimi ama cerenn
Amaan sabaha kadar konussun ben artık umursamıyorum kıskandıkca falan beyfendiyi havalara soktugumu farkettim bile bile yaptıgını farkettim kendide diyo zaten cok hosuma gidiyo triplerin üzerime saldırman o yüzden seni kızdırmaya bayılıyorum diyo son zamanlarda gayet sakinim artık kızmıyorum insin biraz yüksekten dimi cıkardıgım gibi indirmesinide bilirim
tanışırız canım tanısırız :) girerim artık burlardayım çok sık yazamasamda yazıcam her gün :)aksamlarıda ben pek giremiyorum bitanem yaa babam kalkmıyo basından diger kızlarlada tanısırsın hepsi cok sıcaktır yabancılık cekmezsin en gec 2 günee kaynasırsın hepsiylebak bida bırakıp gitme burayı tamammı şunun şurasında kaç tertibiz canım
Aynen ay Allah bozmasında son 1 haftadır nasıl üstüme düsüyo eda görme kızahahah iyi yapıosun erkekleri şımatmaya gelmio kuzum cool olmakta fayda varrrr
öyle peşinden koşuo vallaaaaa el üstünde tutuoo taktiklerim fenaaaaa
Aynen ay Allah bozmasında son 1 haftadır nasıl üstüme düsüyo eda görme kıznazar boncuguda koyıyımda nolur nolmaz
Dün mesaj atmıs ben benim sitaremsin yazms, o ne dedim okudugu bi kitaptan cok etkilenmis tüylerim diken diken oldu yazmıs yunus emre karısına ilk gördüğü günden beri deli gibi bi askla tutulmus sen benim sitaremsin demis kadına kör kütük hayatı boyunca asık kalmıs kadına kadını haclılar öldürmüs ama yunus emre askını hep yasatmıs bi ömür boyu..o kadar seviyomuski ismiyle degilde sitarem diye hitap ediyomus bende dün baktım sitaremin anlamına kader,alın yazısı, günestende parlak yıldız anlamına geliyomus
bende seni öyle seviyorum iste yazms askım yaaa
Evet canım hic beklemediğim anlarda romantikliğin dibine vurabiliyo cenk beyvayy ceren romantikliğin dibine vurmuşşş ayrıca hikayede çok güzelmiş cnmmaşşş maşşşşş
Anlamı çok güzelmiş ya sitarenin eski bir isim benimde okuduğum osmanlı kitaplarında geçiyordu çok güzelmişşş
bende cıkıyorum canım grsrzevet cerencim kız ismi ve çok güzel maşşşş
ben kaçıorum öpüyorumm hepiniziiiiii
kızlarr napıyosunuz bende artık burdayım :) beni tanımayanlara kısa bi özetelif nesil ben. manisalıyım
askerim acemiliğini ısparta merkezde tamamladı şuan şırnak ta. günler çok zor geçiyor hepinizin bildiği gibi. ama katlanıcaz çünküü amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
kızlarr napıyosunuz bende artık burdayım :) beni tanımayanlara kısa bi özetelif nesil ben. manisalıyım
askerim acemiliğini ısparta merkezde tamamladı şuan şırnak ta. günler çok zor geçiyor hepinizin bildiği gibi. ama katlanıcaz çünküü amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
hoşgeldin canım aramıza..
tanışmamaıştık bende gizem , antalyada yaşıyorum askerimde ankarada.
zor ama geçicek canım sabretmekten ve beklemekten başka yok çaremiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?