92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gizemmm kız sen yoktun burda topik çalkalandııı beeeee kavgalar çıktı neler neler neyse açmıyım hiç konuyu okumuşundur

yavrumm okudum okumazmıyım dün gündüz burdaydım ya o ara okudum topik adı değişirken burdaydım ya bebeğim yokla hafızayı.. akşam yine bi action mı oldu yoksa:26:

yavrumm okudum okumazmıyım dün gündüz burdaydım ya o ara okudum topik adı değişirken burdaydım ya bebeğim yokla hafızayı.. akşam yine bi action mı oldu yoksa:26:

anamm hatırlamıyorum kiii balık oldum ben sanırım hahahah yani biraz action oldu gülşeni zor tuttum dermişimmm
şaka şaka yokyok sakin daha konu açılmıycak her şey çözüldü

anamm hatırlamıyorum kiii balık oldum ben sanırım hahahah yani biraz action oldu gülşeni zor tuttum dermişimmm
şaka şaka yokyok sakin daha konu açılmıycak her şey çözüldü

yorumda yaptımda sen görmemeişsindr belki tatlım önemli olan ismi değil arkadaşlığımız sohbetimiz diye..uzatmaya gerek yok aynen bak değişti isim ama bizce değişen yok iyi oldu boşverrr

bende napıyım ya oturuyorum evde kızdımda biraz cihan bey e...

net gitti de canım geç yazdım kb.

he doğru hatırladım bebeğim şimdi tamam
noldu niye kızdın cnmmm ? çıkmadımı çarşıya görüştünüzmü ??

he doğru hatırladım bebeğim şimdi tamam
noldu niye kızdın cnmmm ? çıkmadımı çarşıya görüştünüzmü ??

görüşmedik işte o yuzden kızdım yani varya olmasaydı keşke orda akrabası falan...dayısıgille görüşcekti bende tamam ddim nasılsa 7 de giricek içeriye ya sabahtan görüşelim hani 11 e kadar yada 4 te falan git internet kafeye 7 ye kadar bi sürü vakit var dedim.. ama işte sonuçta akşama kadar benle konuş tarzında bir bencillik yapmıyorum bi sonraki çarşıda akşama kadar görüşürüz hayatım vs dedi de bozuldum yani.. bozulduğmuda söyledim zaten kapattım 3 gibi konuştuk telefonda en son o arayana kadar da aramıcam zaten arıyorum kısa kısa konuşuyo içeri gidiyim ben vs diyo . çarşısı olmasaydı keşke hiç

Son düzenleme:

canım sen burda haklısın doğru 1-2 saat sana ayırabilirdi ama bu yüzden bozmayın aranızı cnm 2 haftada bir olmasa demezdn sende zaten 2 haftada bir olunca sıkıntı işte...Boşver sıkma canını canım benim yaa öylede deme çarşısı olmasaydı falan die o zaman napardın...
Bozulmakta haklısın ama kesinlikle uzatılcak bişey değil yani çokçok uzatma o senin gönlünü alır yani...ama 1-2 saat vakit ayırabilirdi madem 7de teslim olucak..

bencede haklıyım ama canım zaten tartışmadık ben böyle söyledm normal konuşarak kapattık ama tabi insan kırılıyo ama varya uzatsam bile haklıyımda kıyamıyorum şuan . aradığında uzatırsam gayette tartışırız da umarım normalce konuşabilirim..

ay bide akşam rahat rahat konuşuruz bunu diyo dedim ya kameraya gitmedikten askeriyeye gittikten sonra konuşsak ne konuşmasak ne bu konuyu dedim. 2 haftada 1 çıkıyorum zaten hayatım nolur çıktığma pişman etme diyo. bende onu diyorum zaten 2 haftada 1 oluyo görüşemyoruz dedim de işine gelen taraftan anlıyo . eda gerçekten düşündükçe sinir oluyorum ya..

tamda sinirliyken annesi ardaı napıyosun diye . sesin kötü geliyo dedim yoo bişeym yok dedim işte naptınız cihanla görüştünüzmü dedi bende biz o askeriyedeyken daha çok konuşuyoruz dedim çelkym kulaklarını onun ben dedi bende yok söylemeabişey dedim..

1 buçuk saat oldu aramadı arasam mı..

Son düzenleme:

canım sakin olmayıp ağzımıza geleni söylesek zaten full kavga ederiz haklısın ama bir daha aynısını yaparsa canını okursun sende cnm şimdi bişey deme annesinede söylememen iyi olmuş aileler tartışmaları bilince kötü oluyo ya...
Canım daha 1 bçk saat olmş sen bilirsin ama dicekki gizem sürekli aryorsun ne bu diyebilir biraz sabret seni arar zaten canım bence ama tabii merak ediyorsanda araa

aynen her aklıma geleni söylesem zaten.. şahsen hayır ben kendmi onun yerine koyuyorum ben bi kaç saat geç gider önce sevglmi görürdüm ya yada erken ayrılırdımda görürdüm ..ona bozuldum zaten yaz saatne geçmeseler neyse dicektimm .

ya telefonu var ya elinde asıl aramayınca der neden aramıyosun noldu diye..hani uzattığımı düşünebilir .

bak burç yorumunda bile ne diyo:Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir.

yani cnmda daha önce senle görüşmeyip akrabalarına gittiği oldumu ? daha öncede yaptıysa haklısında bu ilk ve son olucaksa uzatma canımm
mesaj at yada çok merak ediysan ara bebeğim ya zaten susuyoruz sabrediyoruz her şeyde ara gitsin
Ama ben aramaz sabrederdim onun aramasını beklerdm zaten kızdırmış beni ne arıycam mantığıyla ama aradığındada uzatmazdım çok

hahha burçta tutturmuş hangi site bende okuym

Son düzenleme:

daha önce yok ya zaten vakit kısıtlı oluyorduya ben bişey demiyordum onlarada gidiyordu internet kafeyede gidiyodu böyle saat çokken gitmeyince cafeye gözüme battı yani.. normalde şuan teslim oluyodu hemen hemen ..uzatıp uzatmıycağımı hiç bilmiyorum arayıncaki konuşmasına bağlı eğer soğuk konuşursa uzatırım ama bişey yok gibi olursa açmam tekrar konuyu.. ama ister istemez ilerde bunu başına kakıcam yani unutmam .

aramıcam ya arasın beklicem içim içimi yesede.. facede okudum tatlım burcu..

batmasın gözünee battmasın gizemim ya bir daha yaaprsa ama gözlerini oyarsın
E tabiiki ileride kafaya kakılacak listesi uzun bizdeee 15 ayın birikimii olucak nede olsaaaa

Gizemcim benim çıkmam lazım anneme yardım edicem sofra hazırlıcam öpüyorum seni sıkma canını en büyük tartışmalar böyle şeyler olsun Allah büyüğünü göstermesin kuzum ya bunalırsan yaz faceden öpüyorumm

batmasın gözünee battmasın gizemim ya bir daha yaaprsa ama gözlerini oyarsın
E tabiiki ileride kafaya kakılacak listesi uzun bizdeee 15 ayın birikimii olucak nede olsaaaa

kabartıyyorlar o listeyi beni sinirrr ediyolararadı oh konuştuk rahatladım

o hayırdır sesin garip geliyo aşkım neye triplendin yine deyince bende tutamadım dedimkiiii bak dedimm ben çok kırıldım böyle olmasına 1 saatini ayırmadın bana dedim oda aşkım benim seni görmem için 1 saat yetmicekti o yüzden gelecek çarşı olsun dedim uzun olması için dedi . bende tamam artık geçti ama dedim bi daha olmıcak yani tamam akşama kadar tabiki kafede durmayacaksın ama kimle görüşcek olursan ol önce 9 da çıkıyosan 11 e kadar görüşcez kamerada sonra ister dayına git ister dedene git dedim tabi extra bir durum olmadığı sürece dedim. söz verdi tamam bitanem söz valla falan diye . tamam bende bunun hatrına şuan uzatmıyorum dedim tatlıya bağladık aldı gönlüümü . ama söyledm bir daha olrsaa çok fena büyütürüm diye ayağnı denk al dedim

Son düzenleme:
Canım dün bende cenke cok bozuldum aynı sebepten dolayı, arkadaslarıyla birlkte takılıyodu arkadasları internet kafeye girmisler cenkte girmek zorunda kalmıs onlar sevgilileryle kamerada konusmuslar buda bi bilgsayara oturmus tek basına taklmıs allahın belası böylesi de var iste gizemcim bakta gör dün o kadar sinirlendimki oturdum agladım yarım saat gönlümü almaya calıstı biton sebeklik falan ama ben bu yaptıgını unutmıycam cok zoruma gitti cok.. neden benle görüsmedin bizde kamerada görüsürdükk dedim biz hergün görüsüyoruz ya, sagım solum hep asker ben cok geriliyorum seni kimseye gösteremezdim bilmem ne, e kamera acmadan konusurduk diyorum en son 1 yıl önce girdim msnime hatırlamıyorum sifresini diyo, yeni bitane acmak cokmu zordu diyorum ses yok yazıklar olsun yaa.. bu nasıl bi kaskafalıktır anlamıyorum hatırladıkca sinirden ölüyorum.

haklısın canım en büyük tartışmammız böyle olsun 1 saatlik

kolay gelsin afyet olsun tatlım konuşuruz tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…