92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım askerde sanırım daha kıskanç oluyorlar
bence hatasını anlayıp seni arycaktır sen haklısın kesinlikle

ayyy deli oldum ama gülşencim yaaa..aramıyor hala bu saatten sonrada aramaz zaten..ayy hiç ekilmiyor ama kıskançlık bi yerden sonra..

Canım sen haklısın ama erkeklerse silseydn ben sınıfımdakileri bile sildim erkekleri umrumda değil ya gerçekten onlar tartışmasaydınız keşke ...Eğer sil dedikleri erkekse sildeydin kızsa bişey diyemicemde...
Cnm arayamamıştır üzülme arar sabırr

Herkese iyi akşmlar kızlar...ustalar ya çarş ya da cuma belli olcak dedi yarında 5 te 5 atış yapanlara çift çarşı verilcekmiş bakalım...

Haklısın canım bence arar seni

bekleyip görücez gülşencim
edacım inan zaten ben ömer hayatıma girdiğinde temizledim facemdekileri bunlarda sadece konuştuğum merhabalığım var yani..duyanda faceim yarısı erkek sanıcak ama değil canım yaa..ömere kalsa hiç erkek olmasın..tamam öyle garip insanlar olsa tamam derim haklı derimde..bir de benim konuştuğum hatta konuşmağım herkes ömeri biliyor sonuçda..ya yüzük takıyorum ben insanların gözüne çarpıyor hayır ne düşünüyor bana asılacaklarını falan mı düşünüyor anlamış değilim yaa..
ayrıca durup durup aynı konular açılıyor 2 yıldan beri kızlar sıkıldım artık..

Herkese iyi akşmlar kızlar...ustalar ya çarş ya da cuma belli olcak dedi yarında 5 te 5 atış yapanlara çift çarşı verilcekmiş bakalım...

hayırlısı bakalım canım..
ayy birden bizim ustaların açıklandığı gün geldi bak aklıma..hey gidi günler heyy

Canım bnm bizim 4 yıldır aynı şeyler hatta ben 2011 de faceimi kapattım o sene onunkinden takıldım ama sonra açtım bu sene hatta tekrar...
bende ondaki ilkokul arklarını sildim valla ohh yani altı üstü face bunun için tartışmak anlamsız eevt sarkmıycaklar ama onlar öyle düşünmüo bnmde parmağımda yüzüğüm var herkes biliyo ama işte öyle düşünmüo bizimkiler hele askerdeyken bişey olursa ordalar bir şeyde yapamazlar..Etrafta o kadar kötü insanlar var ki onlarda haklılar bence canım..Sana bağırması evet bu konuda haksız ama sil gitsin yanii ya...Ben böyle düşünüorum

Son düzenleme:

böyle yaptıkca bana güvenmiyormuş gibi geliyor daha çok deli oluyorum ama canım..damarıma basıyor ama eda yaa ki bende birazcık inattımdır ne yalan söyliyeyim o sildedikçe inadına silmiyorum..biliyorum kötü bi huy ama napayım işte..
bende artık tartışmak istemiyorum

kızlar bu arada benim çıkmam gerek yarına sınavım var gidip biraz daha bakmaya çalışayım..bu kafayla nasıl olacaksa..iyi bakın kendinize

Bak benimkinin liseden bir arkadaşı vardı kız kız buna yazdı bzim çıktığımızı orda fotolarımızı gördüğü halde..Tabii benmki pas vermedi doğal olarak ben ona güvenmediğimden silmedim mesela sonuçta istemiyordum sildim...Yani bu hayatta ne olacağı belli olmuyo kuzum ve emin ol şu devirde kızlar daha fena
eminim ömer sana güveniyordur güvenmese seni arkasında bırakıp askere gidermi kamile mantıklı düşünsene ? Güvenmese orda kafayı yer..Tabiki sonsuz güvenio bence burda sevgilisine güvenmeyen adam yok sanmıyorum hepimizin ilişkileri sapasağlam şükür !
Öyle düşünme o orda ve çevreye güvenmio senin gelicek şeylere karşı tavrını bilio senin karşılık vermiyceğini, bilio ama erkeklere güvenemio bu konuda hak veriorum ona.. Sil bence canım ya bu yüzden tartışmayın.Çok gereksiz bir şey

Ha bir de klişe olucak ama 'Seven adam kıskanır! Abartısı zarar tabiiki ama dozunda kıskanır ki seninkininkide abartı değil bence cnm

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar. benim sözlümde hakkaride yapıyor askerliğini.her gün mesajlaşıyorduk dün hiç atmadı mesaj benimkilerde gitmeddi korktum bende bu sabah aradı ben iyiyim görevdeyim bikaç gün görüşemeyiz belki dedi konuşamadık daha fazla

ya kızlar çok korkuyorum ya bu aralar hiç iyi değil türkiyenin hali yok çözüm süreci falan ama ben çok korkuyorummmm

Canım nickinden hatırlıyordum sende bizim tertiptin dimi ? tabii öylesin şafağından anladım ayrıca
Ben eda bu arada
Canım benm şuan terör azgın değil çözüm süreci olduğundan bence bir şeyi yoktur göreve gittiyse tel götürememiştir..Bak kamile arkadaşımızın da sevgilisi doğuda onunkide göreve gidiyordu o daha iyi bilir ama telefon götüremiyordu sanırım sıkma canını canım benim arayacaktır Allahın izniyle bir şey olmaz!

Canım korkmakta haklısın ne diyebilirim ki yaşamıyorum bilmiorum...Ama cnm sağsalim gelecektir yerine seni haberdar edecektir
Şuan çok şiddetli çatışmaların olduğunu sanmıyorum keşife falan gitmişlerdir en fazla bence

Benimde askerm Artvinde bu arada cnm..

Son düzenleme:

ne güzel yaaa

biz okadar çektik ki ayrı şehirlerde bir olmaya çalıştık bir buçuk senedir neler neler yaşadık atlattık allah bizi bununla sınıyor

canım inan noormal beklemekten daha zor doğudaki askeri beklemek haber alamayınca ölüyorsun resmen ben hala nefes alamıyorum sanki onsuzluğa hala alışamadım haberleri izledikçe boğulcak gibi oluyorum bu da cabası (

Allah herkese yardım etsin çok zor çok sana da sabır versin allah inşallah

Ah kamilecm . . Hangimiz yasamadik ki face kavgasını . .bnde cok bunalp 2011 gibi kapatmıştm eda gibu bnde onun facesinde faln takılıyordum ama sonra açtım yeniden iste ama bebeğim kimse kim hani hic biri ömerden daha değerli degil ki senin icin tmm yani tanimadigin yoktur mutlka ama asiri.kıskançlar ve ben hak veriyorum. .millet elindeki yüzüğü bilsede iste insan oglu ya bn sınıfta bile herkes biliyo ama yani bakışlar yakalıyorm ustumde cogu zamn eminim sanada oluyo ha onu geçitm cihan yanımda yken bile oluyo hep der bn yanındaykem bile boyle bakıyolar yokken düşünmek istemiyorum yani kızlarda oyle sevgilisi var demiyo bakıyo bogasm geliyo bazen . Sonuç olarak kıskanması cok normal tatlim bn de onu çarşıda bile kiskanan biri olarak hak veriyorum yani bubdurumlarina...üstüne gitme uzatmayin tatlım guvensizlik olarak düşünme . .

Canım bu kadar uzatmanıza üzülmenize degermi bi face yüzünden inatlasma sen tatlım benim o inat varya cok pis bisey askerde bide biraz onun hassaslıgı da var üzerinde anlayıs göster kızlar haklı yaa onlar benim arkadaslarım nolcak deme sevgilin oldugunu bile bile yavsayan binlerce insan var canlı canlı sahit oldum insanlar cok kansız yavrum büyütmenize degmez bırak onun gönlü olsun rahat uyusun demekki bunları kafasına cok takıyo bak ilk defa sana böyle bi tepki vermis kafasında birikti demekki kaldıramadı hak ver biraz böyle konular yüzünden kırmayın birbirinizi. Aradıgında soguk konusma tamam balım..
Özgecim endiselenme asker o malum her zaman musait olmayabilir bulundugu ortam rahat degil demekki komutanlar falan cok göz önünde tahmin ettiğim kadarıyla görevdeyimde demis sıkma canını rahatlasın sana döner canım benim..
Valla en iyisi hepten kapatmak faceyi biz cenkle 3.4. aylarımızda hepten dondurduk iki faceyide varya cok rahatız zerre eksiklik hissetmiyoruz tam tersi her zaman sükrederiz facemiz olsaydı canımız cok yanardı ikimizde cok kıskancız cünkü asla kabul edemeyiz bir kız eklese kıyameti koparırım oda aynı sekilde tabi.. o ates ben barut iliskimize kötü gelicek bizi bitiricek seylerden uzak duruyoruz patlamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…