Canım dün bende cenke cok bozuldum aynı sebepten dolayı, arkadaslarıyla birlkte takılıyodu arkadasları internet kafeye girmisler cenkte girmek zorunda kalmıs onlar sevgilileryle kamerada konusmuslar buda bi bilgsayara oturmus tek basına taklmıs allahın belası böylesi de var iste gizemcim bakta gör dün o kadar sinirlendimki oturdum agladım yarım saat gönlümü almaya calıstı biton sebeklik falan ama ben bu yaptıgını unutmıycam cok zoruma gitti cok.. neden benle görüsmedin bizde kamerada görüsürdükk dedim biz hergün görüsüyoruz ya, sagım solum hep asker ben cok geriliyorum seni kimseye gösteremezdim bilmem ne, e kamera acmadan konusurduk diyorum en son 1 yıl önce girdim msnime hatırlamıyorum sifresini diyo, yeni bitane acmak cokmu zordu diyorum ses yok yazıklar olsun yaa.. bu nasıl bi kaskafalıktır anlamıyorum hatırladıkca sinirden ölüyorum.
Gizemm noolduuu nasil konustunuzz merak ettim yazdiklarinizi okudumda :)
sen neden girdin o zaman o internet kafeye diyorum madem millet sevgilisiyle konusuyo senin ne işin var mecburdum sürüden nasıl ayrılcam söylede böylede madem onlara uyuyon sende onların yaptgnı yap gene arkadaslarının facesine girmistir napıcakk ah bi yakalasam su face olayını bikez daha yakalasam o zaman göstercem ben onada.Ceren yaa senin şu cenkte tam dayaklik walla
ay cerencim ya insanın içine öyle bir oturuyorkş çok iyi anlıyorum seninkide bi başka türlüsü ama anlıyorum yani aynen bi msn açmak çokmu zordu yada o girmeyebilirdi senle telefonda konuşabilirdiniz yani anlamıyorum bazen bu erkekleri ya biz nasıl özenip ince düşünüyoruz onlar hep düz mantık genelde..ama unutmuyo insan unutulmuyo yani.. bende sinirden az daha ağlıcaktımda aradı işte
tamam benmde gönlümü hemen aldı da yani kırmasaydı hiç..
/QUOTE]
ben telefonda baya bi sövdüm ona sebeklik yaptı bi ton alttan aldı yarım saat telefonda gönlümü aldıgını sandı, kapattım agladım sinirden cok kötü bisey canım ya sen nasıl umursamazsın seni bekleyen biri var nasıl önemsemezsin ya.
ay cerencim ya insanın içine öyle bir oturuyorkş çok iyi anlıyorum seninkide bi başka türlüsü ama anlıyorum yani aynen bi msn açmak çokmu zordu yada o girmeyebilirdi senle telefonda konuşabilirdiniz yani anlamıyorum bazen bu erkekleri ya biz nasıl özenip ince düşünüyoruz onlar hep düz mantık genelde..ama unutmuyo insan unutulmuyo yani.. bende sinirden az daha ağlıcaktımda aradı işte
tamam benmde gönlümü hemen aldı da yani kırmasaydı hiç..
/QUOTE]
ben telefonda baya bi sövdüm ona sebeklik yaptı bi ton alttan aldı yarım saat telefonda gönlümü aldıgını sandı, kapattım agladım sinirden cok kötü bisey canım ya sen nasıl umursamazsın seni bekleyen biri var nasıl önemsemezsin ya.
ya tabi cerencim ben hadi yine ailesiyle beraberdi ama ona rağmen nasıl kızdım seninki gitmiş bide yani sana söylemiyo yaa senin yerinde olsam bende çok daha fazla tepki verirsim.. allahım sen sabır ver sonuçta senin bekleyenin var ya sanki sevdiğinyokmuş gbi beklemekte ne:26:
evciye geldiğinde konuş tatlım bunu nasıl içine oturduğunu söyle yani sende tekrarlamamasını söyle.:26:
Dünkü tepkim yeter ona dur simdi uyanma zmanı msj atsında bidaha azarlıyım içimde kaldı uyarıyım haber vericeksin diye..ya tabi cerencim ben hadi yine ailesiyle beraberdi ama ona rağmen nasıl kızdım seninki gitmiş bide yani sana söylemiyo yaa senin yerinde olsam bende çok daha fazla tepki verirsim.. allahım sen sabır ver sonuçta senin bekleyenin var ya sanki sevdiğinyokmuş gbi beklemekte ne:26:
evciye geldiğinde konuş tatlım bunu nasıl içine oturduğunu söyle yani sende tekrarlamamasını söyle.:26:
Sende cok uzatma canım erkek işte heryerde hepsi aynı düsüncesizler.. bitek seninki degil bak içini rahatlatıyım diye anlattım
Gizemm noolduuu nasil konustunuzz merak ettim yazdiklarinizi okudumda :)
Dünkü tepkim yeter ona dur simdi uyanma zmanı msj atsında bidaha azarlıyım içimde kaldı uyarıyım haber vericeksin diye..
Sende cok uzatma canım erkek işte heryerde hepsi aynı düsüncesizler.. bitek seninki degil bak içini rahatlatıyım diye anlattım
yok tatlım uzatmıcam bende söz aşkım falan dedi kabul etti ya haklılığımı uzatmam, ama dedim yani tekrarlarsan elimden çekeceğin var diye yok aşkım söz verdim bak dedi tamam dedim güvenyorum.. gerçekten geçerli bir sebebi olmadan da tekrarlamaz zaten bende bişey demem mantıklı bir açıklaması olduğu sürece
erkek milleti aynen illa bi göz dağı vercen ya burnu sürtmeden düşünemiyolar nelere sebep olabilceğni
sende söyle bi kez oldu ama ikincisinde böyle ucuz atlatamazsın diye bilsin yani nasıl üzdüğünü..
yeni uyancak dimi gece kuşu sennkide normalde cihanda yeni uyanırdı
Evet bebeğim yeni uyanıyo bu saatlerde gece hic uyumuyo sabah 9 10 gibi yatıyo cok düzensiz ama yapıcak bisey yokkyok tatlım uzatmıcam bende söz aşkım falan dedi kabul etti ya haklılığımı uzatmam, ama dedim yani tekrarlarsan elimden çekeceğin var diye yok aşkım söz verdim bak dedi tamam dedim güvenyorum.. gerçekten geçerli bir sebebi olmadan da tekrarlamaz zaten bende bişey demem mantıklı bir açıklaması olduğu sürece
erkek milleti aynen illa bi göz dağı vercen ya burnu sürtmeden düşünemiyolar nelere sebep olabilceğni
sende söyle bi kez oldu ama ikincisinde böyle ucuz atlatamazsın diye bilsin yani nasıl üzdüğünü..
yeni uyancak dimi gece kuşu sennkide normalde cihanda yeni uyanırdı
Gizemcim seninki yine affedilebilir bi daha yapmazsa ama cereninki walla kotu gebert sunu ceren yapmasin bi daha ole yaaa millet gorse nolucak sanki gelip hemen seni mi bulucaklar:)
Kıskanclıgından yavrum yaa kimsenin görmesini kabullenemez cok kıskanc, ama bu benim için asla gecerli bi sebep degil bahane resmen.. Neyse kızlar ben cıkıyorum kin doldum cocuga ya bi msj atsın parcalıycak haldeyim sinirim gecmisti gene basladı ateş bastı ben cıkıyorum yemek falan yicem grsrzGizemcim seninki yine affedilebilir bi daha yapmazsa ama cereninki walla kotu gebert sunu ceren yapmasin bi daha ole yaaa millet gorse nolucak sanki gelip hemen seni mi bulucaklar:)
Evet bebeğim yeni uyanıyo bu saatlerde gece hic uyumuyo sabah 9 10 gibi yatıyo cok düzensiz ama yapıcak bisey yokk
gece uykusunun yerini tutumuyo tabi gündüz ama günler uzuyo ya gece kısa daha çok uyumuş olcaklar yaz geldikçeen azından gündüz uyuyabiliyorlar kesintisiz..
ya ama cihan gecede bazen uyuyolarmış arkadaşıyla nöbetleşe..
Kıskanclıgından yavrum yaa kimsenin görmesini kabullenemez cok kıskanc, ama bu benim için asla gecerli bi sebep degil bahane resmen.. Neyse kızlar ben cıkıyorum kin doldum cocuga ya bi msj atsın parcalıycak haldeyim sinirim gecmisti gene basladı ateş bastı ben cıkıyorum yemek falan yicem grsrz
gülşahcımm bende çıkıyorum cihan arıyoo öpüyorum
CAnımm çözülmesine sevindim bak bir daha yapmaz bence seninkide gözdağı verince sorun kalmıyor zatennnn
Cerencim seninki gerçekten sopalık haaa
ben bu çocuğu evire çevire dövemk istiyorummmmmmmm..bugünümü bahfetti yaaa..birde benim sınavmlarım var tam sınav haftamda..
olayı hemen anlatıyorum kızlar..biz geçen hafta face yüzünden atıştık daha 1 hafta geçmişti ki yine bozulduk bugün..
nerden çıkardıysa facdeki üniden olan arkadaşlarını silicem dedi ben kabul eder miyim hiççççç..yokk olmaz dedim konu uzadıda uzadı..onları benden önemli mi görüyorsun demeye başladı (ki kızlar inanın ben zaten muhabbetim olmayan kimseyi eklemiyorum ekleselerde kabul etmiyorum) beyfendinin kıskançlığı tuttu..biz böyle böyle atışıyoduk sonra birden bağırdı (ilk defa bene bağırdı ayrıca) inanın şu an ne dediğini bile hatırlamıyorum ilk başda ben nlayamadım bana mı diyorsun dedim çünkü arada birileri geliyor onlarla konuşuyor yine öyle bir şey sandım..baktım bana diyor elim aayağım titredi inanır mısınız..sesimde titredi ağladım ağlıycam o noktaya geldim ben kapatıyorum sonra konuşuruz dedim anladı tabi o da çok kötü oldu aşkım bitanem demeye başladı..ben zor tutyorum ama kendimi yediremiyorum çünkü bağırmasını..sonra birazda konuştuk özür falan diledi bi daha bağırma falan dedim kapatmak zorunda kaldı kapattık..bi kaç saat sonra tekrar ardı benim sesim kötü tabi anladı.ben soğuk soğuk konuşuyorum ömer beyde şebeklik yapıyor gönlümü alacak ya..telefonu kapatırken bi daha aradığımda kendini gel böyle olma falan dedi tamam tamam dedim yine soğuk bi ses tonuyla kapattık veee o kapatış ne aradı ne mesaj attı..sinirimi çok bozdu yaa..
tamam kabul ediyorum canı sıkılıyor ama ben bazı şeyleri hak etmiyorum..benim annem babam bugüne kadar bana sesini yükseltmediler alışkın değilim yani anlıycağınız kalkmış ömer bana sesini yükseltiyor çok kırıldım!!bu saate kadarda aramadı eşşekkkkkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?