92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ay cerencim ya insanın içine öyle bir oturuyorkş çok iyi anlıyorum seninkide bi başka türlüsü ama anlıyorum yani aynen bi msn açmak çokmu zordu yada o girmeyebilirdi senle telefonda konuşabilirdiniz yani anlamıyorum bazen bu erkekleri ya biz nasıl özenip ince düşünüyoruz onlar hep düz mantık genelde..ama unutmuyo insan unutulmuyo yani.. bende sinirden az daha ağlıcaktımda aradı işte
tamam benmde gönlümü hemen aldı da yani kırmasaydı hiç..

Gizemm noolduuu nasil konustunuzz merak ettim yazdiklarinizi okudumda :)

bebeğim konuştuk bak yazdım yukarda ayrıntıları hallettik oku

Ceren yaa senin şu cenkte tam dayaklik walla
sen neden girdin o zaman o internet kafeye diyorum madem millet sevgilisiyle konusuyo senin ne işin var mecburdum sürüden nasıl ayrılcam söylede böylede madem onlara uyuyon sende onların yaptgnı yap gene arkadaslarının facesine girmistir napıcakk ah bi yakalasam su face olayını bikez daha yakalasam o zaman göstercem ben onada.

Gizemm noolduuu nasil konustunuzz merak ettim yazdiklarinizi okudumda :)

okudun mu gülşahcım... yani haklı olduğmu kabul etti ve bidaha söz aşkım bak sö z verdim dediğin gibi olucak değince uzatmadım bende ama tekrarlarsa büyütceğmi söyledim onu bilsin de . üzülüyo insan gerçekten bu ilk neyse de tekrarlanırsa daha üzücü olur kaldırmıyo insan içine oturuyo..:26:

Gizemcim seninki yine affedilebilir bi daha yapmazsa ama cereninki walla kotu gebert sunu ceren yapmasin bi daha ole yaaa millet gorse nolucak sanki gelip hemen seni mi bulucaklar:)

Gizemcim seninki yine affedilebilir bi daha yapmazsa ama cereninki walla kotu gebert sunu ceren yapmasin bi daha ole yaaa millet gorse nolucak sanki gelip hemen seni mi bulucaklar:)

öyle tatlım bir daha yapmadığı sürece sorun yok

ya bide şu var hani bizimde kamerayla konuştuğmuzda çok arkadaşlar ı olunca cihanda rahatsz oluyo ama millet gelnce alt sekmeye indryo yada görntüsüz devam ediyoruz ortam sakinleşnce geri açıyo çözümü çok yani..

sen ona msn şifresini hatrlat bi ceren yada yenisini açıverin. ama gerçi evciye gelnce görüşüyosunuz genelde cafeden değil ama olsun böyle gidince lzım olur.. bahanesi kalmaz

Kıskanclıgından yavrum yaa kimsenin görmesini kabullenemez cok kıskanc, ama bu benim için asla gecerli bi sebep degil bahane resmen.. Neyse kızlar ben cıkıyorum kin doldum cocuga ya bi msj atsın parcalıycak haldeyim sinirim gecmisti gene basladı ateş bastı ben cıkıyorum yemek falan yicem grsrz

bende aklına getrmiş gibi oldum anlatınca..:26::26:
ama olsun içinde kalmasından iyidir ...konuş tatlım ama tartışmayınn ..

öpüyorum görüşürüzz

CAnımm çözülmesine sevindim bak bir daha yapmaz bence seninkide gözdağı verince sorun kalmıyor zatennnn

Cerencim seninki gerçekten sopalık haaa

aynen ya illa bi trip istyorlar da sonra buluyo doğru yolu.. kıyamam ya bide varya sonrasında gönlümü alınca kendime kızıyorum hemen sinirlendiğim için keşke olmasaydı çarşısı falan dedim ya of. dur bi sakin ol dimi çocuk affettircek kendini ama yooook
atarlanıyoruz hemen kendi kendimize

ben bu çocuğu evire çevire dövemk istiyorummmmmmmm..bugünümü bahfetti yaaa..birde benim sınavmlarım var tam sınav haftamda..
olayı hemen anlatıyorum kızlar..biz geçen hafta face yüzünden atıştık daha 1 hafta geçmişti ki yine bozulduk bugün..
nerden çıkardıysa facdeki üniden olan arkadaşlarını silicem dedi ben kabul eder miyim hiççççç..yokk olmaz dedim konu uzadıda uzadı..onları benden önemli mi görüyorsun demeye başladı (ki kızlar inanın ben zaten muhabbetim olmayan kimseyi eklemiyorum ekleselerde kabul etmiyorum) beyfendinin kıskançlığı tuttu..biz böyle böyle atışıyoduk sonra birden bağırdı (ilk defa bene bağırdı ayrıca) inanın şu an ne dediğini bile hatırlamıyorum ilk başda ben nlayamadım bana mı diyorsun dedim çünkü arada birileri geliyor onlarla konuşuyor yine öyle bir şey sandım..baktım bana diyor elim aayağım titredi inanır mısınız..sesimde titredi ağladım ağlıycam o noktaya geldim ben kapatıyorum sonra konuşuruz dedim anladı tabi o da çok kötü oldu aşkım bitanem demeye başladı..ben zor tutyorum ama kendimi yediremiyorum çünkü bağırmasını..sonra birazda konuştuk özür falan diledi bi daha bağırma falan dedim kapatmak zorunda kaldı kapattık..bi kaç saat sonra tekrar ardı benim sesim kötü tabi anladı.ben soğuk soğuk konuşuyorum ömer beyde şebeklik yapıyor gönlümü alacak ya..telefonu kapatırken bi daha aradığımda kendini gel böyle olma falan dedi tamam tamam dedim yine soğuk bi ses tonuyla kapattık veee o kapatış ne aradı ne mesaj attı..sinirimi çok bozdu yaa..
tamam kabul ediyorum canı sıkılıyor ama ben bazı şeyleri hak etmiyorum..benim annem babam bugüne kadar bana sesini yükseltmediler alışkın değilim yani anlıycağınız kalkmış ömer bana sesini yükseltiyor çok kırıldım!!bu saate kadarda aramadı eşşekkkkkkkk..

Canım askerde sanırım daha kıskanç oluyorlar
bence hatasını anlayıp seni arycaktır sen haklısın kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…