92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerencim tabii göremessin bizi facen olmadığından hıh dur sana mesaj olarak atıyım fotomu gider merakını

Aaa mesaj olarak atılmıyo kiiiii

heh tamam burdaki profilimie girip görebilirsin

Son düzenleme:
degilmi of tek düsüncem o suan bu yazı sag salim atlatmak kendi cıkamıyo ya sıkıntıdan bana sarıcak ben cıkarsam way halimee napcam blmyrum spoa yazılmayı düsünüyorum kafa dagıtırım oyorgunlukla yatar uyurum plates mahfediyo adamı
ahahah kız eskden bende öyle yapardım askere gitmeden önce balkona cıktıgımda bmw gördüğümde hızla iceri girerdim o sanıp ne günlerdi yaa
kardesimden baktıgımda kapanmamıs hesabım yaa hala acık canım:44: 1bucuk 2 yıl oluyo yani girmeyeli zaten cenkle ayrıydık o zaman görse tarihlere bakıp anlar ayrı oldugumuz 1bucuk ay içersinde acmıstım kızamaz sifremi hatrlamıyorum hicte girip biseyler yazmadımm cünkü korkmuyorum canm

Cerencim tabii göremessin bizi facen olmadığından hıh dur sana mesaj olarak atıyım fotomu gider merakını

Aaa mesaj olarak atılmıyo kiiiii

heh tamam burdaki profilimie girip görebilirsin
canım msj kutum mu dolmus kiii heee gördüüm bak tatlı şey seni cok masum bi güzelliğin var Allah sahibine bagıslasın yavruumm

Thanks bebişim bağışlasın bağışlasın aminnn
herkesii bağışlasın

haha sizinde mi bmw?benimkininde bmw.kiz ayni kisiden mi bahsediyoruz yoksa kumam olmayasin benim hahha
valla cnm ya allah sabir ve kolaylik versin size.bde benimkinin carsisi yok olmadgi gbi bde hicbi sosyal aktivite yok gazinodaki tvden baska
isim cok zor.ay bu yaz bu yuzden hic gelsin istemiyorum gelirsede hemen gelsin gitsin sipsak

Ay yok ne kuması deme öyle bakk cenke kitleme beni
Seninkinin durumu daha kötü carsı yok sıkıntıdan patlar yazık :44: yazın millet dısarda gezsin biz burda takılalım hayatım dert yanalım birbrimize yapcak bisey yokkk bizde burda sosyalleselim

gördüm bitanem masallah sende cok tatlısın cok zayıfsın o dikkatimi cekti

sağol tatlım.. geçen yılki fotoğraf ama kilo almadım aynıyım ya kilo alırsam da azıcık göbek ve popoya alıyorum üste değil üste almıyorumşimdi bi tanede cihanla koyayım da o kalsın hatta.. avatar değişse ona koyucam da değişmiyo nedense.

tmm canım twitter ımın sifresini buldum ve actımmm kullanıyomusun twitter ordan takip edelm birbrimizi kızlarınkini hep alcamm gelsinlerde

tmm canım twitter ımın sifresini buldum ve actımmm kullanıyomusun twitter ordan takip edelm birbrimizi kızlarınkini hep alcamm gelsinlerde

yok bebeğim twitterm ya merveyle edada vardı yanlış hatrlamıyorsam

ama cenke söylede sorun yaşamayın sonraa

Son düzenleme:
ama gizli gizli iş yapmaktan olmaz cerencim düşünsene onun sana söylemeden böyle yaptığını.... bi şeklde çıkar ortaya valla kötü olursun. ben olsam söylerdim tatlım..:26:
ya canım zaten hep acıktı bu hesap kapalı degildi yalnızca sifresini hatrlamıyodum kullanmıycam zaten kızlara bakıcaam cok merak ettim ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…