bende cok merak ediyorum ama facem yokk
degilmi of tek düsüncem o suan bu yazı sag salim atlatmak kendi cıkamıyo ya sıkıntıdan bana sarıcak ben cıkarsam way halimee napcam blmyrum spoa yazılmayı düsünüyorum kafa dagıtırım oyorgunlukla yatar uyurum plates mahfediyo adamıkız twittera 1 ay girmeyince hiç kapanıyordu zaten galiba yanlış hatırlamıyorsam..:44:
ay bende çıkıyorum valla burda dışarı hiç salmıyor ztn balkonada çok karışmasın bakalm (tabi o çıktğmı bilmio)
karşıdan xenon far görünce kendimi yere atıyorum oysa görmesin diye
bende kıvırıyorum valla benimkide kızıyorayy bu yazı sağ salim güzelce bi atlatsak kavga gürültü olmadan sonrasından korkmuyorum ztn :26:
canım msj kutum mu dolmus kiii heee gördüüm bak tatlı şey seni cok masum bi güzelliğin var Allah sahibine bagıslasın yavruummCerencim tabii göremessin bizi facen olmadığından hıh dur sana mesaj olarak atıyım fotomu gider merakını
Aaa mesaj olarak atılmıyo kiiiii
heh tamam burdaki profilimie girip görebilirsin
degilmi of tek düsüncem o suan bu yazı sag salim atlatmak kendi cıkamıyo ya sıkıntıdan bana sarıcak ben cıkarsam way halimee napcam blmyrum spoa yazılmayı düsünüyorum kafa dagıtırım oyorgunlukla yatar uyurum plates mahfediyo adamı
ahahah kız eskden bende öyle yapardım askere gitmeden önce balkona cıktıgımda bmw gördüğümde hızla iceri girerdim o sanıp ne günlerdi yaa
kardesimden baktıgımda kapanmamıs hesabım yaa hala acık canım:44: 1bucuk 2 yıl oluyo yani girmeyeli zaten cenkle ayrıydık o zaman görse tarihlere bakıp anlar ayrı oldugumuz 1bucuk ay içersinde acmıstım kızamaz sifremi hatrlamıyorum hicte girip biseyler yazmadımm cünkü korkmuyorum canm
canım msj kutum mu dolmus kiii heee gördüüm bak tatlı şey seni cok masum bi güzelliğin var Allah sahibine bagıslasın yavruumm
degilmi of tek düsüncem o suan bu yazı sag salim atlatmak kendi cıkamıyo ya sıkıntıdan bana sarıcak ben cıkarsam way halimee napcam blmyrum spoa yazılmayı düsünüyorum kafa dagıtırım oyorgunlukla yatar uyurum plates mahfediyo adamı
ahahah kız eskden bende öyle yapardım askere gitmeden önce balkona cıktıgımda bmw gördüğümde hızla iceri girerdim o sanıp ne günlerdi yaa
kardesimden baktıgımda kapanmamıs hesabım yaa hala acık canım:44: 1bucuk 2 yıl oluyo yani girmeyeli zaten cenkle ayrıydık o zaman görse tarihlere bakıp anlar ayrı oldugumuz 1bucuk ay içersinde acmıstım kızamaz sifremi hatrlamıyorum hicte girip biseyler yazmadımm cünkü korkmuyorum canm
canım msj kutum mu dolmus kiii heee gördüüm bak tatlı şey seni cok masum bi güzelliğin var Allah sahibine bagıslasın yavruumm
o zaman düğünlerimizde tanışırız artık yakaya kadınlar kulübü yazan bi yaka kartıyla tanırız birbrmzi
haha sizinde mi bmw?benimkininde bmw.kiz ayni kisiden mi bahsediyoruz yoksa kumam olmayasin benim hahha
valla cnm ya allah sabir ve kolaylik versin size.bde benimkinin carsisi yok olmadgi gbi bde hicbi sosyal aktivite yok gazinodaki tvden baska
isim cok zor.ay bu yaz bu yuzden hic gelsin istemiyorum gelirsede hemen gelsin gitsin sipsak
hele seni hic görmediim gizem bi resmini atta göriyim ayycanım var bende face mesaj olarak atym sana linki
cerennn aynen face in yok ondan göremiyon kuzum ya atarım bende mesaj
hele seni hic görmediim gizem bi resmini atta göriyim ayy
tmm tatlım bekliyoruummtamam tatlım atıyım sana dicektm de mesajla resm atılmıyormuş ki.. ben avatar değiştiremiyorum neden bilmiyorum değişmiyo .. profil değiştrym de ordan bak tatlım o değşir inş.
tmm tatlım bekliyoruumm
gördüm bitanem masallah sende cok tatlısın cok zayıfsın o dikkatimi cektiprfile bakabilirsin tatlım sonrada cihanla ikimizinkini koyucam
gördüm bitanem masallah sende cok tatlısın cok zayıfsın o dikkatimi cekti
tmm canım twitter ımın sifresini buldum ve actımmm kullanıyomusun twitter ordan takip edelm birbrimizi kızlarınkini hep alcamm gelsinlerdesağol tatlım.. geçen yılki fotoğraf ama kilo almadım aynıyım ya kilo alırsam da azıcık göbek ve popoya alıyorum üste değilüste almıyorum şimdi bi tanede cihanla koyayım da o kalsın hatta.. avatar değişse ona koyucam da değişmiyo nedense.
tmm canım twitter ımın sifresini buldum ve actımmm kullanıyomusun twitter ordan takip edelm birbrimizi kızlarınkini hep alcamm gelsinlerde
tmm cnm onlardan alıyım ay cenk kesicek beni acık kalsında pek kullanmamyok bebeğim twitterm ya merveyle edada vardı yanlış hatrlamıyorsam
ama cenke söylede sorun yaşamayın sonraa
yokk ya söyliyimde kessin beni 2 saat susmaz sonra
ya canım zaten hep acıktı bu hesap kapalı degildi yalnızca sifresini hatrlamıyodum kullanmıycam zaten kızlara bakıcaam cok merak ettim ya:44:ama gizli gizli iş yapmaktan olmaz cerencim düşünsene onun sana söylemeden böyle yaptığını.... bi şeklde çıkar ortaya valla kötü olursun. ben olsam söylerdim tatlım..:26:
ya canım zaten hep acıktı bu hesap kapalı degildi yalnızca sifresini hatrlamıyodum kullanmıycam zaten kızlara bakıcaam cok merak ettim ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?