92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anammm ne kadarrr faydali bir arkadaşım ben ya bak kamile sayemde AA alıcaksın bu sınavdan
Görüşürz kuzumm fazla kasma güzel sakin çalış bakalım

ya kızlar gercekten yaklasık 5 aydır iç içeyiz ama sizi yolda görsem tanımam ha hicbirinizin suratını görmedim niye saklıyonuz yavrularım kendinizi, gülşeni gördüm bitek

edaaa ne AA sı yaa hoca çok fena ters köşe yaptı bizi sınav berbattı diyebilirm..

sinemmmm linki atarım canım hem cinsimsin ya sorun olur mu hiç nee tatlı görünüyorlardır yaa hayalimdeki aile profili resmen Allh'ım inş o günleri gösterir
cerencimmm resmimizi koyuyorum o zman senin için

Son düzenleme:
kızlaaaarrr ayrıca biz bugün biletlerimizi aldık
ömer 3 haziran sabah 6:20 de biniyorr 7:55 de hopppp yanımda bileti aldık yaa sanki yarın gelicekmiş gibi

bende evime gitemek için aldım biletimi cuma gecesi yola çıkıyorum cumartesi hopp evimdeyim biletler alındı yaa pek bi mutluyum ben

canımm cok sevindiim senin adına bileti alınca daha bi heyecan sardı içinizi degilmi cifte kumrular cok tatlısınııız gercekten cok güleryüzlüsünüz sizi cok yakıstırdım

canımm cok sevindiim senin adına bileti alınca daha bi heyecan sardı içinizi degilmi cifte kumrular cok tatlısınııız gercekten cok güleryüzlüsünüz sizi cok yakıstırdım

ayy evet canım yaa bugün bilet almaya gidiyorum diye mesaj attım 5 dk sonra ömer aradı bende bileti aldım dedi çok şaşırdım çünkü onun bileti ben alıcaktım burdan o halletmiş meğersem daha bi sabırsız oldum ama..MEHTAP 55

teşekkür ederim cerencim bizi gören herkes kardeş sanıyor ama gözlüklerden sanırım..hele ki bu fotografımızı gören arkadaşım (ömeri tanımayan) abin mi diye sormuştu yok artık dedim o kadar büyük mü duruyor saçmalamayın

anammm ciddimisin kız ya o kadar çıkktın birde topikten neyse BA falan alırsın sen yaniii kötü almassın şekerim

ayrıca ne bu herkes sevgilileriyle foto koymuş bende mi koysam

Kızlarr nerdesiniz!!! Real madridi yeniyoruzz yaa tur atlamasakta olur babamla kardeşim maçta stadda çıldırıcam!!!!

Kızlarrr kuzenim kısa dönem gidio dedim ya askere bugn belli olduu
acemi:manisa merkez
ustasıda : kıbrıssss
kötü oldu yer değiştirmesi ama kısmet...

Ayrıca gülşen evet super maçtı valla ya turu geçemedik ama reali yendik borumu !

oyle valla canim yapcak bsy yok.ama burdan cok sk girip takip edemiyorum yazdiklarinizi mail kullanmiyorum o yzden geri kaliyorum biraz muhabbetlerden..faceide ondan sordm kuzum hem brbrmzi goruruz hemde yne grup kurariz.gerci sifreleride askerler biliyordur ki orda da rahat olamayiz.whatsapptan grup kuralm dicem onda da cep nosu lazm.yine burasi tek olur sanirim

Canım allaha şükür iyi yere çıkmış zaten 5.5 ay yapıcak
Biz ne yapalım
Yani ronaldo ne gıcık ya ne artist ama yakışıklı

Son düzenleme:
Canım allaha şükür iyi yere çıkmış zaten 5.5 ay yapıcak
Biz ne yapalım
Yani ronaldo ne gıcık ya ne artist ama yakışıklı

ayyy ilk kırkağaç sandık ne işi var diyoruz abim şok oldu ya takmıodu askerliği neyse kısmet artık...Aynen aynen biliosunuz ben gıcığım zaten kısa döneme özellikle ona ama yapıcak bişey yok adam okudu yapıyor

ay yok be ben beğenmiyorum itici bence

canım var bende face mesaj olarak atym sana linki

cerennn aynen face in yok ondan göremiyon kuzum ya atarım bende mesaj

ama gizli gizli iş yapmaktan olmaz cerencim düşünsene onun sana söylemeden böyle yaptığını.... bi şeklde çıkar ortaya valla kötü olursun. ben olsam söylerdim tatlım..:26:

ya canım zaten hep acıktı bu hesap kapalı degildi yalnızca sifresini hatrlamıyodum kullanmıycam zaten kızlara bakıcaam cok merak ettim ya:44:

yavrum cok riskli bsy yaptgn..kapat bence sifreyi bulmanda iyi olmus :)
ben face kullaniyorum sdce.kizlar baska isimde fotosuz bi face acin bari ordan konusalim ekleyelm brbrmzi.ama kendi adina acik olan twitter i kapat kesnlikle kusum

Kaç tane kısa dönem uğurladık beaa
Ne çektik biz bu askerlikten

biri kibris mi dedii :)

Son düzenleme:
Gülsencim bitanem bu arada yeni isin hayirli olsun umarim memnun kalirsin :)

aynen gülşahcım kuzenim kısa dönem önce manisa sonra kıbrısa gidicek acemiden sonra

sorma birde benle dalga geçio 5 ay sonra gidip önce gelcem seninkinden diyeeeee

yeni işin nasıl yavrum

Teşekkür ederim canlarım
Dha bugün başladım şuan belli olmaz o 1 2 ay sonra tam anlaşıyr

Ben kaçıyorum kızlar yarın 7.30 da uyanıcammm Dersim çok erken offffffffff
Öpüyorumm iyi gecelerr kuzular

Insallah iyi gider islerin canim cunku sevmedigin bi yerde calismak iskence gibi bisi olsa gerek bu arada bende ronaldo yu hic sevmiyorum tam artist o cirkinligiyle bide victoria secret mankeni sevgilisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…