tm bebeğim grsrz öpüyorumpeki canım sen bilirsin merakk işte
cerencim ben çıkıyorum tatlım yemek yicemmm sonrada ders mers.. kendine iyi bak cnm
anammm ne kadarrr faydali bir arkadaşım ben ya bak kamile sayemde AA alıcaksın bu sınavdan
Görüşürz kuzumm fazla kasma güzel sakin çalış bakalım
sorun olmazda ekleyelim birbirimizi faceten canimevet yavrum ayni kafadaniz bu konuda.yok kiz bencede komik degil begenmeyen insanlar icin komik bi durum.ay dun avmde bi pijama magazasinin vitrininde gordum buyuk ve kucuk 2ser tane manken vardi.aileydiler.bi kizlari bi ogullari var.kiz anneyle ayni pijamayi giymis oglanda babayla ayni.bayildik bayildim o an hemen evlenip cocuk yapasim geldiii
ya kızlar gercekten yaklasık 5 aydır iç içeyiz ama sizi yolda görsem tanımam ha hicbirinizin suratını görmedim niye saklıyonuz yavrularım kendinizi, gülşeni gördüm bitek
canımm cok sevindiim senin adına bileti alınca daha bi heyecan sardı içinizi degilmi cifte kumrular cok tatlısınııız gercekten cok güleryüzlüsünüz sizi cok yakıstırdımkızlaaaarrr ayrıca biz bugün biletlerimizi aldık
ömer 3 haziran sabah 6:20 de biniyorr 7:55 de hopppp yanımdabileti aldık yaa sanki yarın gelicekmiş gibi
bende evime gitemek için aldım biletimi cuma gecesi yola çıkıyorum cumartesi hopp evimdeyimbiletler alındı yaa pek bi mutluyum ben
canımm cok sevindiim senin adına bileti alınca daha bi heyecan sardı içinizi degilmi cifte kumrular cok tatlısınııız gercekten cok güleryüzlüsünüz sizi cok yakıstırdım
edaaa ne AA sı yaa hoca çok fena ters köşe yaptı bizisınav berbattı diyebilirm..
sinemmmm linki atarım canım hem cinsimsin ya sorun olur mu hiçnee tatlı görünüyorlardır yaa hayalimdeki aile profili resmen Allh'ım inş o günleri gösterir
cerencimmm resmimizi koyuyorum o zman senin için
Kızlarr nerdesiniz!!! Real madridi yeniyoruzz yaa tur atlamasakta olur babamla kardeşim maçta stadda çıldırıcam!!!!
Ay yok ne kuması deme öyle bakk cenke kitleme beni
Seninkinin durumu daha kötü carsı yok sıkıntıdan patlar yazık :44: yazın millet dısarda gezsin biz burda takılalım hayatım dert yanalım birbrimize yapcak bisey yokkkbizde burda sosyalleselim
Kızlarrr kuzenim kısa dönem gidio dedim ya askere bugn belli olduu
acemi:manisa merkez
ustasıda : kıbrıssss
kötü oldu yer değiştirmesi ama kısmet...
Ayrıca gülşen evet super maçtı valla ya turu geçemedik ama reali yendik borumu !
Canım allaha şükür iyi yere çıkmış zaten 5.5 ay yapıcak
Biz ne yapalım
Yani ronaldo ne gıcık ya ne artist ama yakışıklı
canım var bende face mesaj olarak atym sana linki
cerennn aynen face in yok ondan göremiyon kuzum ya atarım bende mesaj
ama gizli gizli iş yapmaktan olmaz cerencim düşünsene onun sana söylemeden böyle yaptığını.... bi şeklde çıkar ortaya valla kötü olursun. ben olsam söylerdim tatlım..:26:
ya canım zaten hep acıktı bu hesap kapalı degildi yalnızca sifresini hatrlamıyodum kullanmıycam zaten kızlara bakıcaam cok merak ettim ya:44:
ayyy ilk kırkağaç sandık ne işi var diyoruz abim şok oldu ya takmıodu askerliği neyse kısmet artık...Aynen aynen biliosunuz ben gıcığım zaten kısa döneme özellikle ona ama yapıcak bişey yok adam okudu yapıyor
ay yok be ben beğenmiyorum itici bence
Kızlarrr kuzenim kısa dönem gidio dedim ya askere bugn belli olduu
acemi:manisa merkez
ustasıda : kıbrıssss
kötü oldu yer değiştirmesi ama kısmet...
Ayrıca gülşen evet super maçtı valla ya turu geçemedik ama reali yendik borumu !
biri kibris mi dedii :)
Kaç tane kısa dönem uğurladık beaa
Ne çektik biz bu askerlikten
Gülsencim bitanem bu arada yeni isin hayirli olsun umarim memnun kalirsin :)
aynen gülşahcım kuzenim kısa dönem önce manisa sonra kıbrısa gidicek acemiden sonra
sorma birde benle dalga geçio 5 ay sonra gidip önce gelcem seninkinden diyeeeee
yeni işin nasıl yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?