Evet herkes okulda işte ondandır canım ceren evde gülşahla onlarda girmemiş bugünn :) hahah çok sıcaktırr benim bitanecik üst devrelerimmmm
ayy eda okula optik okuyucu gelmiş tüm hocalar test yapıyo bzm bazen klasik aralada olyodu da nasıl işimze geldi ama her sınav öncesi adımı numaramı kodlamaktan gına geldi.. ygs gibi sınavdı zaten 100 soruluk test yapmışlar manyak bunlar ya...
ama bitti . aynen darısı başına bebeğim ya.
face fotolarım için teşekkür ederim yavrum.. ya buraya koyamıyorum boyut büyük geliyo.. eski telefondan çektklermi kaldırıyo anca burda..
tek tesselimmm o heme n biticek olması sonra projelere yoğunlaşıcam
canım senin bölümün neydi :44:
tek tesselimmm o heme n biticek olması sonra projelere yoğunlaşıcam
iyi canım ya nolsun bende misafir karşıladım uğurladım oturuyorum öyle boş boş şu an.. aslnda yarn daha kalabalık misafir gelcek kalkıp bi cam silsem falan süper olcak ama hiçte yapasım yok yaaa :26: başlayınca durduramıyorum kendimi ama şuanda da hiiç başlayasım yok
aynen tertip çok sıcaklar maşallahayrıca fotolarıda harika allah hepimizi nazarlardan saklasın kızlar ya gerek güzelliğimizi gerek ilişkimizi hahaha
ama trst çokçk daha iyi de 100 tane ne hööh abartmışlar ya
ay kodlama işkencedir bende dershanede denemelerde bıkmıştım 2 sene önce
ricaa canım gerçekler aşkınız daim olsunnn
evet tatlım biticek hemen
ohh başallah canım ne hamaratsın sen öyle
diyene bakk ya eda eklede gör kendsinin de maşallahı var
amin tatlım hepimiz her açıdan korusun allah ..
abartıyorlar evet ama hepsi test hiç olmazsa karışık yapınca ben 0,25lik soru yaptıkalrını biliyorum:d 1 soruya 4 madde koyarak ne çektim be
hepimiz daim olsun bitanem ya
halkla ilişkiler canımm
proje deyince bende çizimle ilgli die düşündüm cnm
aminnnn daim olsun tabiii
ay evet 1 soruya a b c d diye şık koyuyolar her birini 5 puan yapıolar ya mallar
mesaj attım burdan canım sana ekleyebilirsin
ay ne güzel ya biz 1 hafta bekliyoruzaynen aynen artık optik rahatlarına gelr sabah 9 daki sınavı az önce açıkldılar düşün ..hep böyle olur
aminnnn daim olsun tabiii
ay evet 1 soruya a b c d diye şık koyuyolar her birini 5 puan yapıolar ya mallar
mesaj attım burdan canım sana ekleyebilirsin
ay ne güzel ya biz 1 hafta bekliyoruz
canım msj attım sana özelden oku yaz bana msjla yada burdan. gönderdiğin linke tıkladım kendi faceim açıldı :44:
evet tatlım biticek hemen
ohh başallah canım ne hamaratsın sen öyle
diyene bakk ya eda eklede gör kendsinin de maşallahı var
amin tatlım hepimiz her açıdan korusun allah ..
abartıyorlar evet ama hepsi test hiç olmazsa karışık yapınca ben 0,25lik soru yaptıkalrını biliyorum:d 1 soruya 4 madde koyarak ne çektim be
hepimiz daim olsun bitanem ya
bu konuda mütevazi olamıcam yavrum hamaratım evetamaa şu an hiç kalkasım yoook
bizde öyleydik bebeğim işte huzura ereriz artık hem sen boşver şunun şurasında kaç sınavcığın kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?