92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet herkes okulda işte ondandır canım ceren evde gülşahla onlarda girmemiş bugünn :) hahah çok sıcaktırr benim bitanecik üst devrelerimmmm

aynen tertip çok sıcaklar maşallah ayrıca fotolarıda harika allah hepimizi nazarlardan saklasın kızlar ya gerek güzelliğimizi gerek ilişkimizi hahaha

ama trst çokçk daha iyi de 100 tane ne hööh abartmışlar ya
ay kodlama işkencedir bende dershanede denemelerde bıkmıştım 2 sene önce
ricaa canım gerçekler aşkınız daim olsunnn

tek tesselimmm o heme n biticek olması sonra projelere yoğunlaşıcam

evet tatlım biticek hemen
ohh başallah canım ne hamaratsın sen öyle

aynen tertip çok sıcaklar maşallah ayrıca fotolarıda harika allah hepimizi nazarlardan saklasın kızlar ya gerek güzelliğimizi gerek ilişkimizi hahaha

diyene bakk ya eda eklede gör kendsinin de maşallahı var
amin tatlım hepimiz her açıdan korusun allah ..

ama trst çokçk daha iyi de 100 tane ne hööh abartmışlar ya
ay kodlama işkencedir bende dershanede denemelerde bıkmıştım 2 sene önce
ricaa canım gerçekler aşkınız daim olsunnn

abartıyorlar evet ama hepsi test hiç olmazsa karışık yapınca ben 0,25lik soru yaptıkalrını biliyorum:d 1 soruya 4 madde koyarak ne çektim be

hepimiz daim olsun bitanem ya

aminnnn daim olsun tabiii
ay evet 1 soruya a b c d diye şık koyuyolar her birini 5 puan yapıolar ya mallar

mesaj attım burdan canım sana ekleyebilirsin

proje deyince bende çizimle ilgli die düşündüm cnm

yok cnm tez gibi bnmn projelerr
bu arada sana burdan özel mesaj attım faceden ekleyebilirsin beni

bu arada cnm sen 92/4 b mi gittin ne zaman teslim oldu bize göre fazlada şafağın

Son düzenleme:
ay evet 1 soruya a b c d diye şık koyuyolar her birini 5 puan yapıolar ya mallar

aynen aynen artık optik rahatlarına gelr sabah 9 daki sınavı az önce açıkldılar düşün ..hep böyle olur

canım msj attım sana özelden oku yaz bana msjla yada burdan. gönderdiğin linke tıkladım kendi faceim açıldı :44:

ayy utandım bak şimdi teşekkür ederim bebeğiiimm o senin ve kalbinin güzelliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…