92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben kaçıyorum kızlar yarın 7.30 da uyanıcammm Dersim çok erken offffffffff
Öpüyorumm iyi gecelerr kuzular

Insallah iyi gider islerin canim cunku sevmedigin bi yerde calismak iskence gibi bisi olsa gerek bu arada bende ronaldo yu hic sevmiyorum tam artist o cirkinligiyle bide victoria secret mankeni sevgilisi var

İyi geceler edacım öptüm
Saol gülşahcım sevmediğim an çıkıyorum
Kaç tane iş değiştirdim varya
Adam karizmatik becede gıcık kendini beğenmiş birşey

anammm ciddimisin kız ya o kadar çıkktın birde topikten neyse BA falan alırsın sen yaniii kötü almassın şekerim

ayrıca ne bu herkes sevgilileriyle foto koymuş bende mi koysam

kizlaaar napiosunuz nerelerdesiniz ayol kimsecikler kalmamis..? :/

ayy hiç sorma edacım yaa sinir oldum zaten inş bakalım canım..
fotoları ceren için canım hiç görmedi ya merak errmiş

ben geldim kiiii sınavlarla uğraşıyorum canım sen nasılsın?

Selam canmm bende yeni geldim okuldan baktım aynen kimse girmemiş..naberr

iyi canım valla nolsun bakıorum kimsecikler yok terkedilmiş topiğimiz bu arada gizem ve kamileyle ekledik brbrmzi faceten. ikiside çok tatlı kızlarrr gizemle sohbet edip kaynaştık bile

iyi canım valla nolsun bakıorum kimsecikler yok terkedilmiş topiğimiz bu arada gizem ve kamileyle ekledik brbrmzi faceten. ikiside çok tatlı kızlarrr gizemle sohbet edip kaynaştık bile

burdayımkiiii bende

dediğin gibi tatlım belli olmuyor bi anda kalabalık oluveryoruz bazende kimsenin giresi gelmiyo yada giriyo bakıyo kimse yok geri çıkıyo

Evet herkes okulda işte ondandır canım ceren evde gülşahla onlarda girmemiş bugünn :) hahah çok sıcaktırr benim bitanecik üst devrelerimmmm

ayy hiç sorma edacım yaa sinir oldum zaten inş bakalım canım..
fotoları ceren için canım hiç görmedi ya merak errmiş

ben geldim kiiii sınavlarla uğraşıyorum canım sen nasılsın?

iyi canım ya nolsun bende misafir karşıladım uğurladım oturuyorum öyle boş boş şu an.. aslnda yarn daha kalabalık misafir gelcek kalkıp bi cam silsem falan süper olcak ama hiçte yapasım yok yaaa :26: başlayınca durduramıyorum kendimi ama şuanda da hiiç başlayasım yok

iyidir yavrumm senden
ohh ohh darısı başımaa
ayrıca facedeki fotonuz ne güzelll sizin ya maşşş bu yeniside güzelmiş

ayy eda okula optik okuyucu gelmiş tüm hocalar test yapıyo bzm bazen klasik aralada olyodu da nasıl işimze geldi ama her sınav öncesi adımı numaramı kodlamaktan gına geldi.. ygs gibi sınavdı zaten 100 soruluk test yapmışlar manyak bunlar ya...
ama bitti . aynen darısı başına bebeğim ya.

face fotolarım için teşekkür ederim yavrum.. ya buraya koyamıyorum boyut büyük geliyo.. eski telefondan çektklermi kaldırıyo anca burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…