92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yok cnm tez gibi bnmn projelerr
bu arada sana burdan özel mesaj attım faceden ekleyebilirsin beni

bu arada cnm sen 92/4 b mi gittin ne zaman teslim oldu bize göre fazlada şafağın

sende çok hoşsun tatlım maşallah ay çok güzel arkadaşlarım var benim ya
iyiki varsın
yavrum biz 92/4 üz ama gidenlerden 10 gün snra gitti benimki apar topar hiçbişi anlamadık..biraz uzun ama anlatablrmde sıkılmayasınız die özet geçeym..üni okuyordu okulu bırakınca otomtk tecili bozuldu sanıomuş o meğer öle olmuyormuş bildirmesi gerekiomuş fln.oda bildirmedi peşine düşmedi hiç..2 yıldırda her asker gidişinde gtcek die bekliodu hiç almıolardı bunu.benim zorlamamla gitti şubeye bi öğrendi sen hemen gitmezsen kaçak görünürsün die buda apartopar bikaç gün içinde gitti..aman bölesi daha ii oldu o yüzden sznkilerden 10 gün snra falan gtti benimki.tek gtti yani diğer askerlerle beraber gitmedi

finallerle beraber mi tatlım ya final ayrı mı.. birlikte ve 7 yse harbi az

toplam 8 dersim var fotoğrafçılık projeyle geçio sınav olmıycak vize final toplam değil bu vize toplam 14 oluyo

saol cnm sende çok güzelsin maş
anladım canım apar topar olmş ama iyi olmş kaçlı sevgilin benmkide tecilliydi 1990 doğumlu gittiği iyi oldu ya daha ne kadar erteleyeceklerdi ki

hım yani bende toplam olmasına şaşırmıştım zaten de olsun.. 2 ay kaldı

okul btsn de ağustos gelsin.. ama cihan temmuzda mı gelsem demelere başladı

hım yani bende toplam olmasına şaşırmıştım zaten de olsun.. 2 ay kaldı

okul btsn de ağustos gelsin.. ama cihan temmuzda mı gelsem demelere başladı

ayy benimkininde annesi karadeniz turuna çıkıcakmış dayısı gelicekmiş almanyadan ağustosta buna demiş gelme ben gelicem artvine bende dedm hiç gelme ya hiç gelme trip attım geçen saçmalama hayatmn senin için geliorm ben gelicemde dedi .yada eylülde gel demiş annesi oldu yaniiii ben tabi cazgırlığımla koydum tavrımı ki zaten cemde sağolsun annesini takmıyo bnm için geldiği için
canım sizin temmuzda olabilir kasımda teskere 4 ay kalmış olucak olabilir yani

iyiyim tatlımm geldim alışveriş yaptım saçlarımı kestirdim bahar moduna girdim artık :)
yarın kına gecemiz var işte son eksiklerimi tamamladım :) sen nasılsınn

ohh ne güzellll canım
kuzeninindi dimi canımm ? hayırlı olsunn
iyiyim bende sınavlarım başlıcak streslerdeym

teşekkür ederim yavrum
evet cnm katılıyorum hele benimki daha ne kadar erteleyebilirdi ki gizeme anlattım o detaylı bilio cnm faceten
benimki 88 li tatlım bende 90 lıyım.. sen kaçlısın?ve nerelisin?

evet canım dayımın kızı. ayy kıyamam geçen yıl bende bu zamanlar böyleydim çalış bakalım yapçak birşey yok ben kaçıyorum öyle bir uğradım. öptümm çok ceren gelirse selam söyle görüşürüzz tatlımm

oldu deseydin başka dertleri.. iyi yapmışsın ağırlığını koyarak tatlım zaten bzi görmek için gelyolar merak etme cihan hep der sen olmasan izin bile kullnamazdım belki diye..
temmuz deme sebebi o tatlım ağustos sonu oldumuu zaten gelemem çok az kalıyo hiç gelemesemde olur dayanablirz belki diyo o yüzden.. bakalım ya hazıran falan bi gelsnde..

konuş bakalım yarinle öpüyorum

sırrı misafirin gücü :111:

ahh o evet misafir gelceğnde bendede ister istemez oluyoda pek sık gelmez bize yazamanla mecburiyetten olcak sanırım o istek..

anladm cnm ben istanbuldayımda emirgana gittiniz sanırım lale zamanı tamm

evet yavrum lale bayramı ya :111: ist.da nerede oturuyorsun cnm? ist seviyorum ama yaşamak istemem malesef trafikten dolayı ancak bikaç gün kalırım gezmek için bizimkilerde özellikle babam çok seviyor yeniköy,tarabya taraflarını ev almayı düşünüyor oralardan ama ben devamlı yaşamam ya hoş onlarda devamlı yaşamaz ya gittiğimizde başımızı sokmaya ev olsun die

sen çalışan bir bayan oldğn için pek seni bağlamıcak ztn temizlik cnm ama ben seviyorum ya zaman geçirmek için evde temizlik iyi geliyor bizimde eksik olmasınlar misafirimiz hiç bitmez

sen çalışan bir bayan oldğn için pek seni bağlamıcak ztn temizlik cnm ama ben seviyorum ya zaman geçirmek için evde temizlik iyi geliyor bizimde eksik olmasınlar misafirimiz hiç bitmez
orası öylede temzlk yine evde olmıcaz hafta da bir yapsam yeterde yemek olayı var bide.. artık bi akşam anneme bi akşam k.v me gitsem arada birde dışards yesek dönüşümlü olrak , haftada 2 gnde evde yaparım oldu da bitti işte

seviyosan misafiri sorun yok tabide fazlası kötü dimi...

canım ya beni annem çağırıyo yemeğe yardım için isteği böyle böyle getrmek lazım .. konuşuruz yine

ohh valla yırttın hadi her akşam bi yerde ama yinede öğren kız bişiler. hoş bende pek mutfağa girmiyorum ki aslında ikramlık çok güzel şeyler yapıyorum kurabiyeler pastalar vs.. ama yemeğe pek girmiyorum o konuda bende zahmet çekmemem için kocaya gitmeden önce evde bikaç kez yapmalıyım ki elimin lezzeti olsun :111:

kolay gelsin canım ben buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…