7 sınavımmmmmmmmmmm aslında 8 di de biri projeyle sayıldı
yok cnm tez gibi bnmn projelerr
bu arada sana burdan özel mesaj attım faceden ekleyebilirsin beni
bu arada cnm sen 92/4 b mi gittin ne zaman teslim oldu bize göre fazlada şafağın
uzun bi aradan sonraa kısa ve katlı saçlarımm :)
hoşgeldin baharr
nasılsınız kızlarr
finallerle beraber mi tatlım ya final ayrı mı.. birlikte ve 7 yse harbi az
sende çok hoşsun tatlım maşallahay çok güzel arkadaşlarım var benim ya
iyiki varsın
yavrum biz 92/4 üz ama gidenlerden 10 gün snra gitti benimki apar topar hiçbişi anlamadık..biraz uzun ama anlatablrmde sıkılmayasınız die özet geçeym..üni okuyordu okulu bırakınca otomtk tecili bozuldu sanıomuş o meğer öle olmuyormuş bildirmesi gerekiomuş fln.oda bildirmedi peşine düşmedi hiç..2 yıldırda her asker gidişinde gtcek die bekliodu hiç almıolardı bunu.benim zorlamamla gitti şubeye bi öğrendi sen hemen gitmezsen kaçak görünürsün die buda apartopar bikaç gün içinde gitti..aman bölesi daha ii olduo yüzden sznkilerden 10 gün snra falan gtti benimki.tek gtti yani diğer askerlerle beraber gitmedi
tmm cnm hallettimbu arada sen istanbulda mı yaşıyosun ?
hayır tatlım tekirdağda yaşıyorum.. istanbul albümünü yeni oluşturdum geçtiğimiz c.tesi ordaydım gezmeye gittik ailece
hım yani bende toplam olmasına şaşırmıştım zaten de olsun.. 2 ay kaldıtoplam 8 dersim var fotoğrafçılık projeyle geçio sınav olmıycak vize final toplam değil bu vize toplam 14 oluyo
saol cnm sende çok güzelsinmaş
anladım canım apar topar olmş ama iyi olmş kaçlı sevgilin benmkide tecilliydi 1990 doğumlu gittiği iyi oldu ya daha ne kadar erteleyeceklerdi ki
hoşgeldinnnn canımm nasılsınn
hım yani bende toplam olmasına şaşırmıştım zaten de olsun.. 2 ay kaldı
okul btsn de ağustos gelsin.. ama cihan temmuzda mı gelsem demelere başladı
iyiyim tatlımm geldim alışveriş yaptım saçlarımı kestirdim bahar moduna girdim artık :)
yarın kına gecemiz var işte son eksiklerimi tamamladım :) sen nasılsınn
o hamaratlıktan banada bulaşması lazım . of onu geçtm istek yok ya istek oldumu yapıyorum güzelde oluyorda o istek çok nadir uğruyovarmı sırrı
toplam 8 dersim var fotoğrafçılık projeyle geçio sınav olmıycak vize final toplam değil bu vize toplam 14 oluyo
saol cnm sende çok güzelsinmaş
anladım canım apar topar olmş ama iyi olmş kaçlı sevgilin benmkide tecilliydi 1990 doğumlu gittiği iyi oldu ya daha ne kadar erteleyeceklerdi ki
ayy benimkininde annesi karadeniz turuna çıkıcakmış dayısı gelicekmiş almanyadan ağustosta buna demiş gelme ben gelicem artvine bende dedm hiç gelme ya hiç gelme trip attım geçen saçmalama hayatmn senin için geliorm ben gelicemde dedi .yada eylülde gel demiş annesi oldu yaniiii ben tabi cazgırlığımla koydum tavrımı ki zaten cemde sağolsun annesini takmıyobnm için geldiği için
canım sizin temmuzda olabilir kasımda teskere 4 ay kalmış olucak olabilir yani
ohh ne güzellll canım
kuzeninindi dimi canımm ? hayırlı olsunn
iyiyim bende sınavlarım başlıcak streslerdeym
ayy benimkininde annesi karadeniz turuna çıkıcakmış dayısı gelicekmiş almanyadan ağustosta buna demiş gelme ben gelicem artvine bende dedm hiç gelme ya hiç gelme trip attım geçen saçmalama hayatmn senin için geliorm ben gelicemde dedi .yada eylülde gel demiş annesi oldu yaniiii ben tabi cazgırlığımla koydum tavrımı ki zaten cemde sağolsun annesini takmıyobnm için geldiği için
canım sizin temmuzda olabilir kasımda teskere 4 ay kalmış olucak olabilir yani
ohh ne güzellll canım
kuzeninindi dimi canımm ? hayırlı olsunn
iyiyim bende sınavlarım başlıcak streslerdeym
sırrı misafirin gücü:111:
anladm cnm ben istanbuldayımdaemirgana gittiniz sanırım lale zamanı tamm
oldu deseydin başka dertleri.. iyi yapmışsın ağırlığını koyarak tatlım zaten bzi görmek için gelyolar merak etme cihan hep der sen olmasan izin bile kullnamazdım belki diye..
temmuz deme sebebi o tatlım ağustos sonu oldumuu zaten gelemem çok az kalıyo hiç gelemesemde olur dayanablirz belki diyo o yüzden.. bakalım ya hazıran falan bi gelsnde..
konuş bakalım yarinle öpüyorum
ahh o evet misafir gelceğnde bendede ister istemez oluyoda pek sık gelmez bize yazamanla mecburiyetten olcak sanırım o istek..
orası öylede temzlk yine evde olmıcaz hafta da bir yapsam yeterde yemek olayı var bide.. artık bi akşam anneme bi akşam k.v me gitsem arada birde dışards yesek dönüşümlü olrak , haftada 2 gnde evde yaparım oldu da bitti iştesen çalışan bir bayan oldğn için pek seni bağlamıcak ztn temizlik cnmama ben seviyorum ya zaman geçirmek için evde temizlik iyi geliyor bizimde eksik olmasınlar misafirimiz hiç bitmez
sevdiceğim arıyo ben kaçarrrrrr
orası öylede temzlk yine evde olmıcaz hafta da bir yapsam yeterde yemek olayı var bide.. artık bi akşam anneme bi akşam k.v me gitsem arada birde dışards yesek dönüşümlü olrak , haftada 2 gnde evde yaparım oldu da bitti işte
seviyosan misafiri sorun yok tabidefazlası kötü dimi...
canım ya beni annem çağırıyo yemeğe yardım içinisteği böyle böyle getrmek lazım .. konuşuruz yine
orası öylede temzlk yine evde olmıcaz hafta da bir yapsam yeterde yemek olayı var bide.. artık bi akşam anneme bi akşam k.v me gitsem arada birde dışards yesek dönüşümlü olrak , haftada 2 gnde evde yaparım oldu da bitti işte
seviyosan misafiri sorun yok tabidefazlası kötü dimi...
canım ya beni annem çağırıyo yemeğe yardım içinisteği böyle böyle getrmek lazım .. konuşuruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?