92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Komutan izinleri yazmış aptal temmuza yazmış yok böyle bişey tam tarihini bilmiyoruzzz ama tam ramazan ya!!!!
Benm evden çıkmam sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı o kadar erkene yazılırmı ya daha 6 ay dolmadan lanet olsn biz ağustos istiyoduk bnmkinin morali altüst komutanla konuşup ileri aldırıcak offfffffffffffffffffff

Son düzenleme:
teşekkür ederim yavrum
evet cnm katılıyorum hele benimki daha ne kadar erteleyebilirdi ki gizeme anlattım o detaylı bilio cnm faceten
benimki 88 li tatlım bende 90 lıyım.. sen kaçlısın?ve nerelisin?

bn 93 lüyüm cnm istanbulda kağıthanede oturuyorum.tokatlıyım aslen ama hiçç gitmedim

anaaa inşallah istediğiniz tarihe değiştirirler canım ya.harbiden 6 ayda izin verilir mi yav zor olur o zmn sizin için
olsn cnm değişmezsede hiç yoktan iyidir buna şükür napcan..askerlikte mantık hiç yokki !!!

canım komutan agustosa alır ya gitsin konussun bi bakalım nolcak hepsinimi yazms izinlerin?
gel anam gel öpppp iyidir kuşuuum senden naaabeeerrrr? nerdesn kız sen bu saate kadar?
sabh geldmde kmse yoktu bebeğim geri cıktım bende iyiyim cengosla msjlasıyorum ama birazck moralim bozuk aksam yemegini fazla kacırdım

ya cnm normalde 6 ay dolmadan vermiyorlardı bizde öyle istiyoduk ağustosta bayrama veya bayramfan sonra gelsin izin 20-25 gn burda olsun sonra 4 bçk ayımız kalıcaktı kolay geçicekti! lanet olsn ramazanda izin mi olur inş değişir çok sinirimiz bozuldu benimkininde sesi çok kötü geliyordu planlarımız altüst olucak :26:

be3begm zaten bz hepsini kullanıcaz o sorun değil tek seferde ama çok erken oluyo ramazana denk gelio ya....
ayy ceren şu kiloo takıntın öldürcek beni üflesem uççan ye nolcak
teli bozulmuş yapıldı mı

yemeği fazla kaçırdın die mi moralin bozuk? oh ne güzel tel var msjlaşıosunuz böööö bizimde olsuuuunnnn

canım inşallah değişir dediğin gibi öle daha ii olur bizde ağustosta yada eylülde istiyoruz izni ama malesef bizim isteğimize göre olmuyor sen ynede ona moral ver cnm konuş komutanla olmazsada olsn herşeyde vardır bi hayır de ve mecburen kaderinize razı olun yapcak bişi yok çnkü bende çok sinir oluyorum ama elden bisey gelmio

kız ceren kaç kilosun bakim ve boyun kaç baksana üflesek uççakmışsın

aynen cnm bir konuşsunda bakalım bir bahane arıyoruz valla hani abimin düğünü var vs ne blm daha da önemli bişey yani çok kötü denk geldi aynen canm eylülde ideal sizin bence...Pofffff moral verdim de işte istemediğimz gbi olunca kötü oluyor birde bunalmış artık nöbetlerden falan....

be3begm zaten bz hepsini kullanıcaz o sorun değil tek seferde ama çok erken oluyo ramazana denk gelio ya....
ayy ceren şu kiloo takıntın öldürcek beni üflesem uççan ye nolcak
teli bozulmuş yapıldı mı
Canım bence komutan sorun cıkarmaz sonucta bu sevgilinin izni anlayıs gösterir heralde göstermek zorunda:26:
ayy napıyımm ya yaza düğün varr ordan burdan yağlarımın cıkmaması lazım 2 ay kaldı kuzeninin düğününe gidicem tüm gözler benmde üzerimde olucak kuzeni bizle cok yakın cünkü ve cenkten kücük oldugu için herkes cenke sarmaya basladıı siz ne zaman evleniyosunuz diye cok zarif ve cook durmam lazım
yeni bi tlfn bulmus ordan benm telfnm vardı samsung onu yaptırıyorum tlfncuya verdim yapılsın evciye geldiğinde vericem onu kullancak kullanmasın onun bunun tlfnunu ay

yemeği fazla kaçırdın die mi moralin bozuk? oh ne güzel tel var msjlaşıosunuz böööö bizimde olsuuuunnnn
evet canım sizin yokmu tlfn neden kullanmıyosunuzki

inş cnm inş...
Doğru bnmde kuzenin düğünü var...ağustosta...
Anladm cnm iyi bulmş hemen aynen yaptır ver bencede başkasının teli bişey mişey olur arıza çıkartır belli, olmaz milletn huyu

inş cnm inş...
Doğru bnmde kuzenin düğünü var...ağustosta...
Anladm cnm iyi bulmş hemen aynen yaptır ver bencede başkasının teli bişey mişey olur arıza çıkartır belli, olmaz milletn huyu
canım sende kilo ver 1 2 ay kala başla diyete simdi sıkma kendini yavastan yaparsın düğüne 1 2 ay kala zaten senin fazlan yok heralde mekik cekmeye devam ediyomusun eridimi göbek söyle bakıyım

yok cnm kullanamıyoruz malesef telini götürdü ama girişte teslim etti çnkü tel konusunda çok hassaslarmış.tel olup yakalanma korkusu ve şarj etme korkusu olacağına başta teslim etsin daha ii cnm.ankesörlüden idare ediyoruz işte napalım
ahh ahh en dertliniz benim aslında (allah daha büyüğünü vermesin!) ne çarşımız var ne telimiz var hatta yapablceği sosyal hiçbi aktivite yok askerimin gazinodaki tv den başka :26: şükredin yavrularım halinize.günde bi kez konuşuoruz bde akşamdan akşama o kadar.üsteliiik çok kritik bölgedeyiz!!! :18: tüm dualarım askerim ve askerleriniz için canlarım..

canım sende kilo ver 1 2 ay kala başla diyete simdi sıkma kendini yavastan yaparsın düğüne 1 2 ay kala zaten senin fazlan yok heralde mekik cekmeye devam ediyomusun eridimi göbek söyle bakıyım

ay şuan hiç düşünemioırum onu izin olayına gıcık oldm ceren !evet eridi ya 38 bedenim şuan yazında yazlıkta yüzerim gdio zaten cnmmm

iyisin kız verme kilo bence ben çok zayıf kız sevmiyorum e tabi tombikte olmasın
benimde boy 1.70 kilomda 55-56 arasında gidip geliorum
ya aslnda ben 52-53 tüm bu ay ben kilo aldım durdurmam gerekio sanırım kendimi bide işin kötüsü aldğm kilolar popişime ve göbişime gidiyor

canım çok saol bende tüm askerlere dua ediyorum merak etme sağsalim gelicekler...bizde şuan ankesörlüden konuşuoruz günde 1 bazen 2 kere cnm ama telefon sokucaz karakolda herkes kullanıo çnkü ben pk istemiorm aslında ama bakalımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…