92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

en iyisini yapms eger tehlikeliyse size biraz disinizi sıkmak düsüyo bebeğim Allah korusun yakalansa belkide askerliği uzuycak böylesi daha iyi, ya gercektende yazık üzüldüm yaa carsı yokk karakoldan cıkamıyor bide dimi Allah sabır versin canım yaa neler yapıyomus üzülüyomu askerin vaktini nasıl geciriyomus? arkadasları güzel dostlukları varsa zaman anca öyle gecer heralde..

ay şuan hiç düşünemioırum onu izin olayına gıcık oldm ceren !evet eridi ya 38 bedenim şuan yazında yazlıkta yüzerim gdio zaten cnmmm
yüz canım bacakların incelir.. ya ben bu yaz tatile gidemiyorumm of bi yandan üzlüyorum bi yandan seviniyorum cenk burnumdan getiricekti hergün. yazın nereye gidiyosuuz tatile yazlıgınızmı var bebegim?

annem sende cok zayıfsın yaa aynıyız bak senin boyun uzun yalnızca sende baya zayıfsın farkındamısın 36 bedenmisin?

yüz canım bacakların incelir.. ya ben bu yaz tatile gidemiyorumm of bi yandan üzlüyorum bi yandan seviniyorum cenk burnumdan getiricekti hergün. yazın nereye gidiyosuuz tatile yazlıgınızmı var bebegim?

bacaklarım ince yaa göbek gitse yeter evet cnm yazlık var karasuda sakaryada karadeniz ya denize girmiorum dalgalı ama sitenin havuzu var havuzda yüzüorum deniz çok fena yüzülmüo..Bende çok yapamıcam tatil bnmkide burnumdan getiricek çnk

arkadaşları rahat kullanıyorsa komutanlarda göz yumuyorsa ve şarj etmeye yerleri varsa soksun canım bunlar yeterli yani sokmak için.. bizde malesef bunların hiçbiri yok o yüzden kullanamıyor..aman iyi olsunda ankesörlüdende olsa idare etcez artk napalım yapcak bişi yok.. sende sağol bebeğim inşallaaahhh :26:

var cnm nöbet kulesinde var priz.ayrıca eve herkes kullanıo komutana göre kimisi ceza veriomuş kimisi göz yumuo ona göre davranıolarmış...bakalm...
aynen canm ya iyi olsnda ankesörlü falan idare edin yani

Ay valla cenesinden dırdırından kurtulamam sonra rahatım ben ins bu yazı sorunsuz atlatıcaz. Dimi sinem birlkte atlatıcaz burda insallahhh birbrimze destek oluruz herkes dısarda fink atarken
edaa ay bak ne dicem twitter hesabını atsna bana ben twitter sfremi buldum takip edelim birbirimizi sinem sende twitter acsana kendine

Ben çıkıyorum kızlar moralim çok bozuk komutanla konuşabilse arıycak yine..Umarım hallolur of...of of...
ya da hayırlıs mı diyelmartık

özel mesaj attım twitter linkimi cnm cerencm--

öpüyorum kızlar sizi biraz ders çalışmam lazım görüşürzzz

Son düzenleme:

sağol bebeğim eksik olma.. arkadaşları iyi diyor ama ne kadar iyi bilemem.. zaman geçmiyormuş işleri bittikten snra serbest kaldıklarında ise hiç hiç geçmiyormuş ee yapcak bişi yok ondan cnm bzmki karakol değil tabur.bide 2 aylık binaymış yeni yapılmış daha eksikleri varmış bizimkilere yetişir mi bilmem ama mutlaka bişeyler yapılır int cafe, oyun alanları vs falan. inşallah benimki ordayken olurda oyalanır biraz.bide yazın günler uzun olcak nasıl zaman geçircek allah yardımcıları olsun valla
sıkıyoruz dişimizi bakalım bu cefalarımızın sefasını süreriz inşallah hayatımız boyunca :26:

sıkma canını kuzum bakk komutan anlayısla karsılıycak bak gör hadi cık bisey düsünme derslerine ver kendini güzel haberini alınca burayada yaz öptm
İnsallah canım cok cefa cekiyoruz gercekten sefasını sürmekte nasip olur insallah.. seninkinin sansına hicbisey yokms taburda, ama orda bol bol kıymetini anlıyıp seni düsünüyodur biliyomusun kendiyle cok basbasa kalıyodur sevginiz kat kat artmıstır ne güzel

kamilecim naber bebeğim ya bitmedi mi sınavlar?

bu konuda mütevazi olamıcam yavrum hamaratım evet amaa şu an hiç kalkasım yoook

uzun bi aradan sonraa kısa ve katlı saçlarımm :)
hoşgeldin baharr
nasılsınız kızlarr

kızlar kızlar gelem mi yanagınızdan öpem mi
ben geldiiiimm ayyy nabersiniz

kızlaarr öncelikle az önce içim kusura bakmayın nette sorun oldu çıkmam zorunda kaldım :44:

gizemcim son 1 tane kadı cuma günü bitiyor sonnunda
sinemcimm maşallah güzelim sna yaa benim hiç alakam yok birde öğranciyim ben yaa temizlik mi yapılırmış hiç modundayım sonum hayrola artık..bu gidişle kimse almaz beni
nesliii hoşgeldin memleketlim nasılsın? geliyorum bende cumartesi artıkkkkkkkkk memleketime
cerencim zaman öldürüyorum canım yarın sınavım yok bi rahatım ki sorma sen nasılsın canım?
edacımm çok üzüldüm canım yaa ama moralini bozma belki değiştirirler.olmadı sevgilin arkadaşlarıyla konuşsun belki sizin gibi durumda olan vardır aralarında değiştirirler komutanada söylerle..ya da canım komutanım ben ağustosta nişanlıcam desin ailem öyle ayarlamış desin (bizim başımış sıkışınca söylediğimiz yalan bu arada ve şimdiye kadar işe yaradı hııı bizde ömer askerdeyken 3 kere mi ne nişanlandık düşün yaniiiiii )

bebeğim sakin ol bak istek yapınca ve ısrar edince değştirirler gülşenlerinde öyle olmuştu sanki öyle bişey hatrlıyorum hem daha çok var ya bir şeklde ayarlanır tatlım sıkma canını..

başlamış yine kilo muhabbetleriii:) aynı ben gibisin sinem benmde boy 1.72 zaten gördn fotolardada zayıfım ama çok yersem direkkk göbeğe ama kalıbına göre değişiyo pantalon ya yeri geliyo 38 bende giyiyorumm
ceren ama sen çok takılma bebeğim zayıfsın ya ye özgürce ben öyle yapıyorum şahsen.. boyunda kısa eğer daha fazla zayıflarsan çocuk gib durursun giydiğin yakışmaz sonra...:26:

Bu yalanı tuttum kamile söyliyim benimkine umarım tutar
of gizem benimki çok stres yaptı ya...bakalm

Son düzenleme:

ohh bu hafta kurtuluyorsun desne bebeğim.. hahah bu arada bayıldım nişan olayınaaa
edaaa unutma aşk ta ve savaşta her yol mübahtır söyleyebilirsiniz bence güzel fikirmiş kamile

bazı komutanlar burnundan kıl aldırmıyor ya bu nasılki derdini anlatabileceği birisi mi ki acaba..
insan ister istemez takılıyo tatlım çnkü zaten sadece mehtap şafak odaklı bir durumdayken planladığı gibi olmazsa diye korkuyor insan ama üzülmek için erken bebeğim.. bence değişicek çnkü..:26:

Kızlar benimki aramaz bugün daha sanırım konuştuk çnkü yarın söylerm komutana öyle der...nişan der yani...ya tutarsa bakalım..Off ya...
ben şimdi çıkıyorum sınava bakıyım biraz şimdiden kasmam lazım öpüyorum cepten ziyaretçi olarak okurum arada sizi öpüyorum

Son düzenleme:

umarım istediğiniz gibi olur tatlım..sen olumlu düşünmeye çalış..
öpüyorum bende bebeğim..kolay gelsin

ohh bu hafta kurtuluyorsun desne bebeğim.. hahah bu arada bayıldım nişan olayınaaa
edaaa unutma aşk ta ve savaşta her yol mübahtır söyleyebilirsiniz bence güzel fikirmiş kamile

kızlar ömerimin beyaz yalanı
napalım ama canımmm acemilikte bizimde gelme tarihleri uymuyodu kızlar o zaman komutanına söylemiş mecbur kalınca neler buluyor işte insan birde teli ilk yakalattığında komutanına söylemiş komutanım daha yeni nişanlandım falan demiş işede yaramış ama

evet gizemcim bitiyor sonunda senin bitti mi canım?

edacım kolay gelsin güzelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…