en iyisini yapms eger tehlikeliyse size biraz disinizi sıkmak düsüyo bebeğim Allah korusun yakalansa belkide askerliği uzuycak böylesi daha iyi, ya gercektende yazık üzüldüm yaa carsı yokk karakoldan cıkamıyor bide dimi Allah sabır versin canım yaayok cnm kullanamıyoruz maleseftelini götürdü ama girişte teslim etti çnkü tel konusunda çok hassaslarmış.tel olup yakalanma korkusu ve şarj etme korkusu olacağına başta teslim etsin daha ii cnm.ankesörlüden idare ediyoruz işte napalım
ahh ahh en dertliniz benim aslında (allah daha büyüğünü vermesin!) ne çarşımız var ne telimiz var hatta yapablceği sosyal hiçbi aktivite yok askerimin gazinodaki tv den başka :26: şükredin yavrularım halinize.günde bi kez konuşuoruz bde akşamdan akşama o kadar.üsteliiik çok kritik bölgedeyiz!!! :18: tüm dualarım askerim ve askerleriniz için canlarım..
yüz canım bacakların incelir.. ya ben bu yaz tatile gidemiyorumm of bi yandan üzlüyorum bi yandan seviniyorum cenk burnumdan getiricekti hergün. yazın nereye gidiyosuuz tatile yazlıgınızmı var bebegim?ay şuan hiç düşünemioırum onu izin olayına gıcık oldm ceren !evet eridi ya 38 bedenim şuan yazında yazlıkta yüzerim gdio zaten cnmmm
annem sende cok zayıfsın yaa aynıyız bak senin boyun uzun yalnızca sende baya zayıfsın farkındamısın 36 bedenmisin?iyisin kız verme kilo bence ben çok zayıf kız sevmiyorum e tabi tombikte olmasın
benimde boy 1.70 kilomda 55-56 arasında gidip geliorum
ya aslnda ben 52-53 tüm bu ay ben kilo aldım durdurmam gerekio sanırım kendimibide işin kötüsü aldğm kilolar popişime ve göbişime gidiyor
yüz canım bacakların incelir.. ya ben bu yaz tatile gidemiyorumm of bi yandan üzlüyorum bi yandan seviniyorum cenk burnumdan getiricekti hergün. yazın nereye gidiyosuuz tatile yazlıgınızmı var bebegim?
canım çok saol bende tüm askerlere dua ediyorum merak etme sağsalim gelicekler...bizde şuan ankesörlüden konuşuoruz günde 1 bazen 2 kere cnm ama telefon sokucaz karakolda herkes kullanıo çnkü ben pk istemiorm aslında ama bakalımm.
arkadaşları rahat kullanıyorsa komutanlarda göz yumuyorsa ve şarj etmeye yerleri varsa soksun canım bunlar yeterli yani sokmak için.. bizde malesef bunların hiçbiri yok o yüzden kullanamıyor..aman iyi olsunda ankesörlüdende olsa idare etcez artk napalım yapcak bişi yok.. sende sağol bebeğiminşallaaahhh :26:
Ay valla cenesinden dırdırından kurtulamam sonra rahatım ben ins bu yazı sorunsuz atlatıcaz. Dimi sinem birlkte atlatıcaz burda insallahhh birbrimze destek oluruz herkes dısarda fink atarkenbacaklarım ince yaa göbek gitse yeterevet cnm yazlık var karasuda sakaryada karadeniz ya denize girmiorum dalgalı ama sitenin havuzu var havuzda yüzüorum deniz çok fena yüzülmüo..Bende çok yapamıcam tatil bnmkide burnumdan getiricek çnk
en iyisini yapms eger tehlikeliyse size biraz disinizi sıkmak düsüyo bebeğim Allah korusun yakalansa belkide askerliği uzuycak böylesi daha iyi, ya gercektende yazık üzüldüm yaa carsı yokk karakoldan cıkamıyor bide dimi Allah sabır versin canım yaaneler yapıyomus üzülüyomu askerin vaktini nasıl geciriyomus? arkadasları güzel dostlukları varsa zaman anca öyle gecer heralde..
annem sende cok zayıfsın yaa aynıyız bak senin boyun uzun yalnızca sende baya zayıfsın farkındamısın 36 bedenmisin?
sıkma canını kuzum bakk komutan anlayısla karsılıycak bak gör hadi cık bisey düsünme derslerine ver kendini güzel haberini alınca burayada yaz öptmBen çıkıyorum kızlar moralim çok bozuk komutanla konuşabilse arıycak yine..Umarım hallolur of...of of...
ya da hayırlıs mı diyelmartık
özel mesaj attım twitter linkimi cnm cerencm--
öpüyorum kızlar sizi biraz ders çalışmam lazım görüşürzzz
İnsallah canım cok cefa cekiyoruz gercekten sefasını sürmekte nasip olur insallah.. seninkinin sansına hicbisey yokms taburda, ama orda bol bol kıymetini anlıyıp seni düsünüyodur biliyomusun kendiyle cok basbasa kalıyodur sevginiz kat kat artmıstır ne güzelsağol bebeğim eksik olma.. arkadaşları iyi diyor ama ne kadar iyi bilemem.. zaman geçmiyormuş işleri bittikten snra serbest kaldıklarında ise hiç hiç geçmiyormuş ee yapcak bişi yok ondancnm bzmki karakol değil tabur.bide 2 aylık binaymış yeni yapılmış daha eksikleri varmış bizimkilere yetişir mi bilmem ama mutlaka bişeyler yapılır int cafe, oyun alanları vs falan. inşallah benimki ordayken olurda oyalanır biraz.bide yazın günler uzun olcak nasıl zaman geçircek allah yardımcıları olsun valla
sıkıyoruz dişimizi bakalım bu cefalarımızın sefasını süreriz inşallah hayatımız boyunca :26:
yok canımm o kiloyla 40 beden giymen mumkun degil senin :26:evet yavrum maşallah fitim
36 idim ama 38 bile dar geldi be geçen gün pantolon aldım 38 aldım ama
kamilecim naber bebeğim ya bitmedi mi sınavlar?
bu konuda mütevazi olamıcam yavrum hamaratım evetamaa şu an hiç kalkasım yoook
uzun bi aradan sonraa kısa ve katlı saçlarımm :)
hoşgeldin baharr
nasılsınız kızlarr
kızlar kızlar gelem mi yanagınızdan öpem mi
ben geldiiiimm ayyy nabersiniz
Komutan izinleri yazmış aptal temmuza yazmış yok böyle bişey tam tarihini bilmiyoruzzz ama tam ramazan ya!!!!
Benm evden çıkmam sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı o kadar erkene yazılırmı ya daha 6 ay dolmadan lanet olsn biz ağustos istiyoduk bnmkinin morali altüst komutanla konuşup ileri aldırıcak offfffffffffffffffffff
Komutan izinleri yazmış aptal temmuza yazmış yok böyle bişey tam tarihini bilmiyoruzzz ama tam ramazan ya!!!!
Benm evden çıkmam sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı o kadar erkene yazılırmı ya daha 6 ay dolmadan lanet olsn biz ağustos istiyoduk bnmkinin morali altüst komutanla konuşup ileri aldırıcak offfffffffffffffffffff
iyisin kız verme kilo bence ben çok zayıf kız sevmiyorum e tabi tombikte olmasın
benimde boy 1.70 kilomda 55-56 arasında gidip geliorum
ya aslnda ben 52-53 tüm bu ay ben kilo aldım durdurmam gerekio sanırım kendimibide işin kötüsü aldğm kilolar popişime ve göbişime gidiyor
kızlaarr öncelikle az önce içim kusura bakmayın nette sorun oldu çıkmam zorunda kaldım :44:
edacımm çok üzüldüm canım yaa ama moralini bozma belki değiştirirler.olmadı sevgilin arkadaşlarıyla konuşsun belki sizin gibi durumda olan vardır aralarında değiştirirler komutanada söylerle..ya da canım komutanım ben ağustosta nişanlıcam desin ailem öyle ayarlamış desin (bizim başımış sıkışınca söylediğimiz yalan bu arada ve şimdiye kadar işe yaradı hııı bizde ömer askerdeyken 3 kere mi ne nişanlandık düşün yaniiiiii)
kızlaarr öncelikle az önce içim kusura bakmayın nette sorun oldu çıkmam zorunda kaldım :44:
gizemcim son 1 tane kadı cuma günü bitiyor sonnunda
sinemcimm maşallah güzelim sna yaa benim hiç alakam yok birde öğranciyim ben yaa temizlik mi yapılırmış hiç modundayımsonum hayrola artık..bu gidişle kimse almaz beni
nesliii hoşgeldin memleketlimnasılsın? geliyorum bende cumartesi artıkkkkkkkkk memleketime
cerencim zaman öldürüyorum canım yarın sınavım yok bi rahatım ki sormasen nasılsın canım?
edacımm çok üzüldüm canım yaa ama moralini bozma belki değiştirirler.olmadı sevgilin arkadaşlarıyla konuşsun belki sizin gibi durumda olan vardır aralarında değiştirirler komutanada söylerle..ya da canım komutanım ben ağustosta nişanlıcam desin ailem öyle ayarlamış desin (bizim başımış sıkışınca söylediğimiz yalan bu arada ve şimdiye kadar işe yaradı hııı bizde ömer askerdeyken 3 kere mi ne nişanlandık düşün yaniiiiii)
Bu yalanı tuttum kamile söyliyim benimkine umarım tutar
of gizem benimki çok stres yaptı ya...bakalm
Kızlar benimki aramaz bugün daha sanırım konuştuk çnkü yarın söylerm komutana öyle der...ya tutarsa bakalım..Off ya...
ben şimdi çıkıyorum sınava bakıyım biraz şimdiden kasmam lazım öpüyorum cepten ziyaretçi olarak okurum arada sizi öpüyorum
Bu yalanı tuttum kamile söyliyim benimkine umarım tutar
of gizem benimki çok stres yaptı ya...bakalm
ohh bu hafta kurtuluyorsun desne bebeğim.. hahah bu arada bayıldım nişan olayınaaa
edaaa unutma aşk ta ve savaşta her yol mübahtırsöyleyebilirsiniz bence güzel fikirmiş kamile
Kızlar benimki aramaz bugün daha sanırım konuştuk çnkü yarın söylerm komutana öyle der...nişan der yani...ya tutarsa bakalım..Off ya...
ben şimdi çıkıyorum sınava bakıyım biraz şimdiden kasmam lazım öpüyorum cepten ziyaretçi olarak okurum arada sizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?