92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

MERVECİMMMMM !!!!
bugün doğum günün yanlış hatrlamıyorum dimiiii... koç kadınıı

iyi ki doğdun bebeğim nice mutlu senelere...

Son düzenleme:

bitti tatlımda iki üç dersin 2 vizesi oluyo bizde onlar kaldı sadece de pek takmıyorum onları

ya beyaz yalan insan sıkışınca söylüyo aynen bak cihanda telefon yakalattığında nişanlımla tartıştım çok moralim bozuktu falan demişti hatta adam beni arıcakmışta ben halledicem demiş numaranı istedi zorla demiştikomutan hatta ne yaptın aranız iyimi diye hala soruyomuş

İYİ Kİ DOĞDUN MERVE İYİ Kİ DOĞDUN MERVEEEEEE MUTLU YILLAR SANAAAAAA

Mervecim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sevgilini sana getirsin sevdiğinle hep mutlu olduğun bir ömür geçirrisin umarım
hep mutlu ol çok mutlu ol

ohh ne güzel canımmm
ee olur böyle beyaz yalanlar ama dimi kurtarıcılarımız
gizemcim bu arada bende mervenin doğum gününü dogru mu hatırlıyorum diye düşünürken geçen günkü konuşmayı bulucam diye benden önce yazmışsın kalplerimiz mi bir bilemedim
ayrıca net çok yavaş canım deli etti beni burda o yüzden geç yazıyorum kusura bakma :26:

aynen kurtarıcımız bebeğim

varya bende birinizin 13 biriniz 10 çok net hatrlıyorum ama senin mi merve mi bilemedim açtım bende eski konuşmalardan baktım senden hızlı davranmışım.. okur mu pek giremiyor bu aralar ya bende özelden de yazdım artık

net yapıyor bazen tatlım ya elinde olan bişey yok sorun değil yani:26:

bende 10 mu yoksa 11 mi diye düşündüm sıralı olduğumuzu biliyordum çünkü
iyi yapmışsın canım bende şu net bi yoluna girsim yazıcam bi sayfadan 40 saatte anca çıkıyor yaa..

bende 10 mu yoksa 11 mi diye düşündüm sıralı olduğumuzu biliyordum çünkü
iyi yapmışsın canım bende şu net bi yoluna girsim yazıcam bi sayfadan 40 saatte anca çıkıyor yaa..
evet bi sürü koç varmış topikte bide anlaşamaz derler koçlar için
tamam bebeğim bende çıkıyorum sende bi resetle falan pc kendine gelsin:26:
nasılsa sınav yok yarın girerim yine gece öpüyorum

kizlarrr nasilsinizz

MERVEE dogum gununn kutlu olsunn bebegimmmm sevdiceginle ailenlee bide bizleee nice yaslara insallahh

evet bi sürü koç varmış topikte bide anlaşamaz derler koçlar için
tamam bebeğim bende çıkıyorum sende bi resetle falan pc kendine gelsin:26:
nasılsa sınav yok yarın girerim yine gece öpüyorum

aynen aynen maşallah biz baya iyi anlaştık
tamam tatlım görüşürz öpüldün çok

yavrum benim vardı twitterım aynen senin olayn gbi bi ara aramız açıktı 2 yıl önce kdr o zmn açmştm snra hiç girmedm 1 ay girmeynce otomatk kapanıyormş o zmn öğrenmiştim ama seninki kapanmadı acaba snra mı çıktı o yada önce mi :44:
bebem facebook yeter bana benimki twittera izin vermez şmdi sevmio o takip olaylarını arkadaş olarak eklenmio ya yabancılarda takip edio ondan.facete de abonelerim kapalı face açsana sen yaw çakma aç bari bitane

MERVECİMMMMM !!!!
bugün doğum günün yanlış hatrlamıyorum dimiiii... koç kadınıı

iyi ki doğdun bebeğim nice mutlu senelere...

kizlarrr nasilsinizz

MERVEE dogum gununn kutlu olsunn bebegimmmm sevdiceginle ailenlee bide bizleee nice yaslara insallahh

Güzellerim hepinze ayrı ayrı çoook teşekkur ederm evet bu sene benm en güzl doğum nümdü ayrınıları sonra özet geçicem 4 sınvkaldı sonra burdayım ayrıca kenan ışığa gdiyorummm öptümm

inşallah bebeğim ya :26: zaten o askerdeyken tek dileğim rahatça yapıp gelsin ve benim kıymetimi orda çok çok iyi anlasın..aslında öyle değilmiş cnm hiçbişi bana o şekilde yansıtıyormuş bu akşam biraz anlatmaya çalıştı ama telleri dinlendiği için ve karşı taraf! hatlara girip dinleyebiliolarmş o yzden konuşamıyor bilgi veremiyor banada çok endişe ediyorum onun için inşallah herşey yolundadır.. bak mesela bana hiç tatbikat oldğnu söylememişti bugüne kdr sürekli oluyormuş meğer ve daha büyüğü tehdit alıyorlarmış karşıdan!! onlar helikopterlerle yolculuk ediyorlar ona bile cesaret ediyorlar! allahım yarabbim yardımcıları olsun kafayı yicem yakında korkuyorum üzülüyorum çookkk :2: herkesin derdi başka işte canım..bizim derdimiz bitirene kadar canımızı kurtarmak....

yok cnm ya benimde takıntım yok kendime engelde olmuyorum allahtan metabolizmam hızlı çalışıyor iyiyim böyle ya almayayımda vermeyeyimde..36-38 ideal beden bence

merveciiiiim doğum günün kutlu olsun tatlııımm daha nice mutlu sağlıklı yıllara ailen sevdiceğin ve tüm sevdiklerinle birlikteee herşey gönlünce olsun canımmm :119::124::118::129:

mervee geç kaldım yazmaya ama cnm doğum günün kutluu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinnleeee
ayrıca istanbula geliyosun demekkk ay inş mülakatı geçöip çıkarsın tv ye!! ödüllde aldın mı tamam dır öpüyorum

yok canım yaa facebook cok riskli tiwttera resm attım bikac tane ona bile vicdanım sızladı hesabımı korumalı yaptım kmse göremiyo ama vicdanım hic rahat degil haberi yok sonucta twitterida kullanmayı düsünmüyorum yaa
Merve nasıl yaaa kenan ısıgamı cıkıoyosun bu aksam izliycemmm

yavrum bence haberi yoksa sil tüm hesaplarını..yinede sen bilirsin tabi ama çok riskli :26: ben olsam kullanmazdım yakalanma korkusu yeter bana bu akşam mı çıkcak ki merve?mülakata mı ne katılcakmş sanırım ya öle bişi yazmışlardı sanki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…