kızlar ömerimin beyaz yalanı
napalım ama canımmm acemilikte bizimde gelme tarihleri uymuyodu kızlar o zaman komutanına söylemiş mecbur kalınca neler buluyor işte insanbirde teli ilk yakalattığında komutanına söylemiş komutanım daha yeni nişanlandım falan demiş işede yaramış ama
evet gizemcim bitiyor sonunda senin bitti mi canım?
edacım kolay gelsin güzelimm
bitti tatlımda iki üç dersin 2 vizesi oluyo bizde onlar kaldı sadece de pek takmıyorum onları
ya beyaz yalan insan sıkışınca söylüyoaynen bak cihanda telefon yakalattığında nişanlımla tartıştım çok moralim bozuktu falan demişti hatta adam beni arıcakmışta ben halledicem demiş numaranı istedi zorla demişti komutan hatta ne yaptın aranız iyimi diye hala soruyomuş
ohh ne güzel canımmm
ee olur böyle beyaz yalanlar ama dimikurtarıcılarımız
gizemcim bu arada bende mervenin doğum gününü dogru mu hatırlıyorum diye düşünürken geçen günkü konuşmayı bulucam diye benden önce yazmışsın kalplerimiz mi bir bilemedim
ayrıca net çok yavaş canım deli etti beni burda o yüzden geç yazıyorum kusura bakma :26:
aynen kurtarıcımız bebeğim
varya bende birinizin 13 biriniz 10 çok net hatrlıyorum ama senin mi merve mi bilemedim açtım bende eski konuşmalardan baktım senden hızlı davranmışım.. okur mu pek giremiyor bu aralar ya bende özelden de yazdım artık
net yapıyor bazen tatlım ya elinde olan bişey yok sorun değil yani:26:
evet bi sürü koç varmış topikte bide anlaşamaz derler koçlar içinbende 10 mu yoksa 11 mi diye düşündüm sıralı olduğumuzu biliyordum çünkü
iyi yapmışsın canım bende şu net bi yoluna girsim yazıcam bi sayfadan 40 saatte anca çıkıyor yaa..
evet bi sürü koç varmış topikte bide anlaşamaz derler koçlar için
tamam bebeğim bende çıkıyorum sende bi resetle falan pc kendine gelsin:26:
nasılsa sınav yok yarın girerim yine gece öpüyorum
kizlarrr nasilsinizz
MERVEE dogum gununn kutlu olsunn bebegimmmm sevdiceginle ailenlee bide bizleee nice yaslara insallahh
Ay valla cenesinden dırdırından kurtulamam sonra rahatım ben ins bu yazı sorunsuz atlatıcaz. Dimi sinem birlkte atlatıcaz burda insallahhh birbrimze destek oluruz herkes dısarda fink atarken
edaa ay bak ne dicem twitter hesabını atsna bana ben twitter sfremi buldum takip edelim birbirimizisinem sende twitter acsana kendine
MERVECİMMMMM !!!!
bugün doğum günün yanlış hatrlamıyorum dimiiii... koç kadınıı
iyi ki doğdun bebeğim nice mutlu senelere...
İYİ Kİ DOĞDUN MERVE İYİ Kİ DOĞDUN MERVEEEEEE MUTLU YILLAR SANAAAAAA
Mervecim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sevgilini sana getirsinsevdiğinle hep mutlu olduğun bir ömür geçirrisin umarım
hep mutlu ol çok mutlu ol
kizlarrr nasilsinizz
MERVEE dogum gununn kutlu olsunn bebegimmmm sevdiceginle ailenlee bide bizleee nice yaslara insallahh
Güzellerim hepinze ayrı ayrı çoook teşekkur ederm evet bu sene benm en güzl doğum nümdü ayrınıları sonra özet geçicem 4 sınvkaldı sonra burdayım ayrıca kenan ışığa gdiyorummmöptümm
sıkma canını kuzum bakk komutan anlayısla karsılıycak bak gör hadi cık bisey düsünme derslerine ver kendini güzel haberini alınca burayada yaz öptm
İnsallah canım cok cefa cekiyoruz gercekten sefasını sürmekte nasip olur insallah.. seninkinin sansına hicbisey yokms taburda, ama orda bol bol kıymetini anlıyıp seni düsünüyodur biliyomusun kendiyle cok basbasa kalıyodur sevginiz kat kat artmıstır ne güzel
yok canımm o kiloyla 40 beden giymen mumkun degil senin :26:
bebeğim sakin ol bak istek yapınca ve ısrar edince değştirirler gülşenlerinde öyle olmuştu sanki öyle bişey hatrlıyorum hem daha çok var ya bir şeklde ayarlanır tatlım sıkma canını..
başlamış yine kilo muhabbetleriii:) aynı ben gibisin sinem benmde boy 1.72 zaten gördn fotolardada zayıfım ama çok yersem direkkk göbeğeama kalıbına göre değişiyo pantalon ya yeri geliyo 38 bende giyiyorumm
ceren ama sen çok takılma bebeğim zayıfsın ya ye özgürce ben öyle yapıyorum şahsen.. boyunda kısa eğer daha fazla zayıflarsan çocuk gib durursun giydiğin yakışmaz sonra...:26:
Güzellerim hepinze ayrı ayrı çoook teşekkur ederm evet bu sene benm en güzl doğum nümdü ayrınıları sonra özet geçicem 4 sınvkaldı sonra burdayım ayrıca kenan ışığa gdiyorummmöptümm
yok canım yaa facebook cok riskli tiwttera resm attım bikac tane ona bile vicdanım sızladı hesabımı korumalı yaptım kmse göremiyo ama vicdanım hic rahat degil haberi yok sonucta twitterida kullanmayı düsünmüyorum yaayavrum benim vardı twitterım aynen senin olayn gbi bi ara aramız açıktı 2 yıl önce kdr o zmn açmştm snra hiç girmedm 1 ay girmeynce otomatk kapanıyormş o zmn öğrenmiştim ama seninki kapanmadı acaba snra mı çıktı o yada önce mi :44:
bebem facebook yeter bana benimki twittera izin vermez şmdi sevmio o takip olaylarını arkadaş olarak eklenmio ya yabancılarda takip edio ondan.facete de abonelerim kapalıface açsana sen yaw çakma aç bari bitane
yok canım yaa facebook cok riskli tiwttera resm attım bikac tane ona bile vicdanım sızladı hesabımı korumalı yaptım kmse göremiyo ama vicdanım hic rahat degil haberi yok sonucta twitterida kullanmayı düsünmüyorum yaa
Merve nasıl yaaa kenan ısıgamı cıkıoyosun bu aksam izliycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?