dondurmayı düsünüyorum biraz kalsında :26: zaten kullanmıyorum canım kullanamıyorum daha dogrusu tam bi teknoloji özürlüyümyavrum bence haberi yoksa sil tüm hesaplarını..yinede sen bilirsin tabi ama çok riskli :26: ben olsam kullanmazdım yakalanma korkusu yeter banabu akşam mı çıkcak ki merve?mülakata mı ne katılcakmş sanırım ya öle bişi yazmışlardı sanki :44:
kimin sinirleri bozulmuyoki canım onlara, biz onlara göre 3 kere gidip gelicez askere gıkımız cıkmıyo tuhaf dimi..ay kızlar ya kısa dönemlerin topiğine girdim yazılanları okudum ve sinirlerim bozuldu çıktım!!
kızlar 5 ay beklicekler die paralıyorlar kendilerini şaka gibi biz napalım ya
tabi herkese ayrılık zor geliyor ama bizim durumumuz daha kötüüüü allahım bize ve ailesine bağışlasın askerlerimiziii
yok cnm ya benimde takıntım yok kendime engelde olmuyorum allahtan metabolizmam hızlı çalışıyoriyiyim böyle ya almayayımda vermeyeyimde..36-38 ideal beden bence
Güzellerim hepinze ayrı ayrı çoook teşekkur ederm evet bu sene benm en güzl doğum nümdü ayrınıları sonra özet geçicem 4 sınvkaldı sonra burdayım ayrıca kenan ışığa gdiyorummmöptümm
dondurmayı düsünüyorum biraz kalsında :26: zaten kullanmıyorum canım kullanamıyorum daha dogrusu tam bi teknoloji özürlüyüm
kimin sinirleri bozulmuyoki canım onlara, biz onlara göre 3 kere gidip gelicez askere gıkımız cıkmıyo tuhaf dimi..
canım ne zaman dogum günün?bende tam tersi teknoloji kurduyum :111:
evet ya biz sukrediyoruz halimize dogan gunesi sabirla bekliyoruz onlar bi isyanlardalar aman allahim gorende gonullu 5 ay degilde 5 yil yapcak sanarlarkizlar benimde dogum gunum yaklasiyor ve sevdicegim yok nasil gecircem bilmiyorum tek bildigim su an buruk olacagim
dondurmayı düsünüyorum biraz kalsında :26: zaten kullanmıyorum canım kullanamıyorum daha dogrusu tam bi teknoloji özürlüyüm
kimin sinirleri bozulmuyoki canım onlara, biz onlara göre 3 kere gidip gelicez askere gıkımız cıkmıyo tuhaf dimi..
aynen tatlım metabolizmamıza sağlık ne diyimbende devamlı bişeyler yeme modundayım
almayayımda vermeyeyimde bende
rica ederiz tatlım... neden en güzel doğum gününmüş merak ettim bekliyorum ayrıntıları en kısa zamandaa
cihan olmadığı için bende en kötü doğum günlerimden biri olucağını düşnüyorum bu sefer buruk olucak:26:
kenana ne zaman çıkcaksın kesnleşirse yani mülakatları falan geçtikten sonra mutlaka haber ver tarihinii
canım ne zaman dogum günün?
canım ya belkide o gün süpriz yapar kapına cicek gönderir bellimi olur3 mayis hayatim..
canım ya belkide o gün süpriz yapar kapına cicek gönderir bellimi olur
bende tam tersi teknoloji kurduyum :111:
evet ya biz sukrediyoruz halimize dogan gunesi sabirla bekliyoruz onlar bi isyanlardalar aman allahim gorende gonullu 5 ay degilde 5 yil yapcak sanarlarkizlar benimde dogum gunum yaklasiyor ve sevdicegim yok nasil gecircem bilmiyorum tek bildigim su an buruk olacagim
aynen bende öyle demek istemstm canm benmkine daha cok var 13kasımda, bizimde 2 ay sonra yıldönümümüz var bende kara kara onu düsünüyorum napcam ne alcam:26:onun ordan gondermesi mumkun degil kuzum cnku carsisi bile yok.ancak burdan kardesine soler o cicekciye soler yada bi arkdsna soler.ancak boyle olur.ama yapar mi bilmiyorum bakalim beklicez gorcez canim :) seninki ne zaman?
canm iyiyim sen napyosun seninki ne zamannapıyosunuz nasılsınız kızlar..
benmde yaklaşıyo değil geldi çattı yarın doğum günüm
napıyosunuz nasılsınız kızlar..
benmde yaklaşıyo değil geldi çattı yarın doğum günüm
aynen bende öyle demek istemstm canm benmkine daha cok var 13kasımda, bizimde 2 ay sonra yıldönümümüz var bende kara kara onu düsünüyorum napcam ne alcam:26:
canm iyiyim sen napyosun seninki ne zaman
canım üzülme bu son olacak tabi bidaha hic ayrılmıycaksınızbizim yıldönümümüzde temmuzda onada 3 ay var.. geçen doğum gününde askere gitmiş miydi seninki? benimkinin doğum günü aralıkta askerdi..yılbaşında askerdi..sevgililer gününde askerdi neyse ki yanımdaydı izindeydi o zmn
şimdi doğum günümde olmıcak yıldönümümüzde olmıcak e snra yne onun doğum günü olcak yine olmıcak ondan snra yine yılbaşı olcak yine olmıcak.. hatta seneye sevgililer gününde bile olmıcakkkk :26::18:
inşallah bunlar son uzak oldğmz özel günlerimiz olur..:26:
canım üzülme bu son olacak tabi bidaha hic ayrılmıycaksınızgeçen dogum günümde yanımdaydı ama kutlamadık dogum günümden 1 gün önce manevi yakın bi abisi kafasına sıktı intihar etti o yüzden kutlamadık.. 10 gün sonrada benmki askere gitti zaten
canım üzülme bu son olacak tabi bidaha hic ayrılmıycaksınızgeçen dogum günümde yanımdaydı ama kutlamadık dogum günümden 1 gün önce manevi yakın bi abisi kafasına sıktı intihar etti o yüzden kutlamadık.. 10 gün sonrada benmki askere gitti zaten
Selam kızlarrrr..Okuldan yeni geldim beynim şişti ya ders çalıştık arkadaşımla allahımm bu vizeler bitiricek beni haftaya..
Akşamda yokum kuzenim askere gidiyor biliorsunuz onu uğurlıycaz kısa dönem mönem ama ben bile kötü oldm
ha birde sinemcim bnde kısa dönemlerin topiğine girdim allahım ya bişey yazmamak için zor tuttum kendimi evliler için çok zor her türlü ama 5 ay ya 5 ay susta otur napıcaz ne edicez bilmem ne demeler...deli oluyorum....
Selam kızlarrrr..Okuldan yeni geldim beynim şişti ya ders çalıştık arkadaşımla allahımm bu vizeler bitiricek beni haftaya..
Akşamda yokum kuzenim askere gidiyor biliorsunuz onu uğurlıycaz kısa dönem mönem ama ben bile kötü oldm
ha birde sinemcim bnde kısa dönemlerin topiğine girdim allahım ya bişey yazmamak için zor tuttum kendimi evliler için çok zor her türlü ama 5 ay ya 5 ay susta otur napıcaz ne edicez bilmem ne demeler...deli oluyorum....
kııız harbi miiibu ne yaw hepimiz ilkbahar çocuğuyuz
ben iyiyim canım misafir geldi oturuyoruz sohbet falansen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?