Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan
canımm çok sevindim gzmchngr yani gizem var sevgilisi ankarada onla konuşabilirsin ama tabur komutanlığndamı bilmiorum koruma mı oldu yanii? Hatırlıosan konuşmuştuk sevgilimin abisi ankarada paşa korumasıydı rahattı takım elbiseyle askerlik yaptı tek kötü yani paşa nereye o oraya uykusuz falan kalabiliolar onları koruolar işte bodyguard gbi
Hayırlısı olsn ayrıca bence sevin güzel yani
gizem dogum günün kutlu olsun bebeğiim nice mutlu yıllara insallah bugün güzel bi süprizle karsılasırsın
begüm hayırlı olsun canım
kamilee iyi yolculuklar bebeğiim evine gittiğinde yaz öpüyorum
gizemcim dogum gunun kutluu olsun bebegimmmm mucukk
begumcumm usta birliginiz hayirli olsun canim
Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan
sinem naber sekerim
bosluktan kendimi uykuya verdim 2 kez yattım uyudum gün içersinde gece uykuyu alamayınca böyle oluyor malesefiyidir bebişiiim senden nabeeerrrcanım sıkıldı kız hava güzel yapcak bişi yok sevdiceğim yok burda kimse yok iyi allahtan sen burdasın bak nasıl gidio canım naptın bugün
hatunlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfeenn...hava değişimi almak gibi bir durumumuz var şuanda ancak bu hava değişimi iş bulma durumunda sivil hayatını etkilermi seneye kpss ye giricek sevdiğim eğer olurda atanırsa acaba engel olurmu sorun teşkil edermi bizim için bir cevap bulamıyorum yardım edin ne olurr...:S
ulen geliyonda niye haber vermiyon senCanım bnm pek bir bilgim yok ana topiğe yaz ,stersen şafak kaç tezkereci güzeller topiğine orda mutlaka bilgisi olan vardır onlar daha eski buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?