92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan

canımm çok sevindim gzmchngr yani gizem var sevgilisi ankarada onla konuşabilirsin ama tabur komutanlığndamı bilmiorum koruma mı oldu yanii? Hatırlıosan konuşmuştuk sevgilimin abisi ankarada paşa korumasıydı rahattı takım elbiseyle askerlik yaptı tek kötü yani paşa nereye o oraya uykusuz falan kalabiliolar onları koruolar işte bodyguard gbi

Hayırlısı olsn ayrıca bence sevin güzel yani

sağol edacım ya evet koruma seçmlerine katılmıştı seçildi ...koruma ama yakın koruma değilmş sanırım onları izmri foçada eğitime yolluolarmş yok ben değilim dedi...biz annesiyle çok sevindk ama o çok sakin telaşlı sesi baktın mı nasılmş dedi nette dedm pek bişe yazmıyo heralde ordan ayrılcaklarının bi duygusallığı var ama çoğu kişi ankaraya düşmüş ...

kızlar dün gece giremedim arkadaşım bizde kaldık ders falan çalıştık..bu gecede yola çıkıyorummm evime gidiyorummmmm muhtemalen yine giremem iyi bakın kendinize tek tek öpüyorum sizi

GİZEMCİMMMM tatlımmm doğum günü kutlu olsun çok çok mutlu olduğun bir ömür geçirirsin cihanınla birlikte inşallah

yeni yaşında Ankaradan sevdiceğini yolluycam bak

Bizim sıkıntı henüz bitmedi kızlar haftayada yakın korumalar açıklancakmş biletini bile alamıyo yakın korumalar izmir foçada eğitime gitcekmiş direkt dağıtıma gelmeden ...bekleyiş sürüyo yani böyle belirsizliklerden nefret ediyorum ya

gizem dogum günün kutlu olsun bebeğiim nice mutlu yıllara insallah bugün güzel bi süprizle karsılasırsın
begüm hayırlı olsun canım
kamilee iyi yolculuklar bebeğiim evine gittiğinde yaz öpüyorum

gizemcim dogum gunun kutluu olsun bebegimmmm mucukk

begumcumm usta birliginiz hayirli olsun canim

Hihiiiii 2 tane güzel haber geldi bugün bana küçük belki ama sevindm
izin konusu hala muallakta snaırım haziranda falan dilekçe yazılıcakmış şimdi söylenmiomuş bilmiorm...
1.nci güzel haberr : Artıkk telefonumuz varrrr Umarm yakalanmayız hadi hayırlısı diyelim
2.nciside : 2 hafta sınra çıkıcaktı çarşıya ama bu haftaya yazmış komutannnnn.

neyse kızlar bu ara giremiycem sıksık özliycem sizi malum sınavlar...

hatunlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfeenn...hava değişimi almak gibi bir durumumuz var şuanda ancak bu hava değişimi iş bulma durumunda sivil hayatını etkilermi seneye kpss ye giricek sevdiğim eğer olurda atanırsa acaba engel olurmu sorun teşkil edermi bizim için bir cevap bulamıyorum yardım edin ne olurr...:S

Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan

hayırlı olsun canım rahat eder ya tek sıkıntı fazla disiplindir..

gizemiiiiiimmm doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm sevdiceğinle daha nice uzuuun mutluuu sağlıklııı nice yıllaaraaaaa :119::118::103:

a aaaa benim kızçelerim yine yok ortalardaaaa :26: nasılsınız canlarım bugün ben bugün biraz koşturdum şimdi evdeyim yorgun argın açtm pc mi bakim dedim benim yavrucaklarım napıo

iyidir bebişiiim senden nabeeerrr canım sıkıldı kız hava güzel yapcak bişi yok sevdiceğim yok burda kimse yok iyi allahtan sen burdasın bak nasıl gidio canım naptın bugün
bosluktan kendimi uykuya verdim 2 kez yattım uyudum gün içersinde gece uykuyu alamayınca böyle oluyor malesef 2 gündür rüyamda yılan görüyorum ayagıma dolanmaya calısıyo kara kara bi agzı var görme kocaman kim bu düsman yaaa

Canım bnm pek bir bilgim yok ana topiğe yaz ,stersen şafak kaç tezkereci güzeller topiğine orda mutlaka bilgisi olan vardır onlar daha eski buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…