Gizemmmmmmmmmmm happy birthdayyyyyyyyarında sıra kamile de
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle öptümm:81::118:
Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan
GİZEMCİMMMM tatlımmm doğum günü kutlu olsun çok çok mutlu olduğun bir ömür geçirirsin cihanınla birlikte inşallah
yeni yaşında Ankaradan sevdiceğini yolluycam bak
gizem dogum günün kutlu olsun bebeğiim nice mutlu yıllara insallah bugün güzel bi süprizle karsılasırsın
begüm hayırlı olsun canım
kamilee iyi yolculuklar bebeğiim evine gittiğinde yaz öpüyorum
Gizemcim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle birlikte ...
gizemiiiiiimmmdoğum günün kutlu olsun tatlıııımmm sevdiceğinle daha nice uzuuun mutluuu sağlıklııı nice yıllaaraaaaa :119::118::103:
bosluktan kendimi uykuya verdim 2 kez yattım uyudum gün içersinde gece uykuyu alamayınca böyle oluyor malesef2 gündür rüyamda yılan görüyorum ayagıma dolanmaya calısıyo kara kara bi agzı var görme kocaman kim bu düsman yaaa
Hihiiiii 2 tane güzel haber geldi bugün bana küçük belki ama sevindm
izin konusu hala muallakta snaırım haziranda falan dilekçe yazılıcakmış şimdi söylenmiomuş bilmiorm...
1.nci güzel haberr : Artıkk telefonumuz varrrrUmarm yakalanmayız hadi hayırlısı diyelim
2.nciside : 2 hafta sınra çıkıcaktı çarşıya ama bu haftaya yazmış komutannnnn.
neyse kızlar bu ara giremiycem sıksık özliycem sizi malum sınavlar...
ay bilemedimki cıkmasın o kimsede karsıma canımın bu kadar yandıgı yeter yaklasmasınlar banaanaaa :26: hayır olsun kızkötüye yorma canım her zaman hayra yor belkide öğrencen yakında düşmanını.. :44:
ay bilemedimki cıkmasın o kimsede karsıma canımın bu kadar yandıgı yeter yaklasmasınlar bana
sinemcimm naber tatlım
iyiyim bebeğiiim senden naberhava bugün burda çok güzel acaba yürüyüşe mi çıksak ablamla ama üşeniyorumda şimdi giyinip hazırlanmaya her yerimde ağrı hissediyorum sanki çöktürdü bu askerlik beni
sinemcimm naber tatlım
iyiyim bebeğiiim senden naberhava bugün burda çok güzel acaba yürüyüşe mi çıksak ablamla ama üşeniyorumda şimdi giyinip hazırlanmaya her yerimde ağrı hissediyorum sanki çöktürdü bu askerlik beni
kızlar çıkıyorum ben şimdi birazdan gelcem arakdaş doğum yaptı evine geldi gidim bi ziyaretinebu arada kız 20 yaşında eşi 23 yaşında ve daha askere gitmedi :18: neyse öptüm hepinizi gelcem birazdan ayrılmayın biyereee
iyiyim bebeğiim senden naberrr dogum günü güzelicerenim naber..
ayy tatlım zaten ne geldiyse başına başkalarından geldi yeter aynen .. hayra yor sen:26:
tm bebeğim işini hallet gel, zor olucak o kız için simdiden bol bol sabır diliyorum bide uzun dönem gidecekse eşi yandııkızlar çıkıyorum ben şimdi birazdan gelcem arakdaş doğum yaptı evine geldi gidim bi ziyaretinebu arada kız 20 yaşında eşi 23 yaşında ve daha askere gitmedi :18: neyse öptüm hepinizi gelcem birazdan ayrılmayın biyereee
iyiyim bebeğiim senden naberrr dogum günü güzeli
ay valla dogru diyosun iliskimde 2 3 haftadır bi sallantıda yokkseytan kulagına kursun satasmasın kimse yeni yeni toparlandık zaten
aynen canım yapacak birsey yok sevmediğim bi iki arkadası var onları gördükce cenkten cıkarıyorum bende sinirimi napıyım varlıkları yetiyo beni germeye gerizekalılar bak lanet suratları geldi birden gözümün önüneeiyiyim bende tatlım ya yarın evde kutlucam da doğum gününü arkadaşlar gelicek evi temzledim işte
nazar değmesin tatlımçekemeyenlerinde yanında hiç söyleme böyle iyiyiz falan diye. anlattıklarındanda gördüğümüz gibi zaten 3. şahıslar etkiledi sizi baya
aynen canım yapacak birsey yok sevmediğim bi iki arkadası var onları gördükce cenkten cıkarıyorum bende sinirimi napıyım varlıkları yetiyo beni germeye gerizekalılar bak lanet suratları geldi birden gözümün önünee
iyi yapmıssın tatlım seninki kutladımı dogum gününü e heralde unutmamıstır benmkide soru haa
tamam getirme aklına sinirlenme şimdi
kutladı kutladı cnm gececi ya zaten saat gece 12 ye beş kala aradı konuşarak girdik 12 nisana.. güzel şeyler söyledi.. bu son olucak zaten bizim o gelene kadar başka özel günümüzde yok.. 11 ocak hem onun doğum günü hem başlangıç tarihimiz.. 14 şubatı atlattık doğum günümüde atlattık başkada yok seneye doğum gününde ne yapmak istersin diye soruyo
ne güzel canımm sanslısınız bizim biton gün var askerlik bitene kadar kutlanması gereken dogum günü yıldönümümüz yılbası benim dogum günüm ohooo...
ne istersinki onun yanında olmasından baska degilmi varlıkları yanımızda duruşları gücleri yeterr
ulen geliyonda niye haber vermiyon sen
saol bebeğim umarım yakalatmayız ama güzel oluyomuş be 3kere konuştukbebeğimmm çarşı olayı iki haftada bir olunca yani kıymetli oluyo sevindim senin adına..
ama en güzel haber ki bence hiçte küçük değil cep telefonu güzel risksiz günlerde kullanın inş. ayrıca hepimiz yakalattık pekte bir cezai işlem uygulandığı söylenemez
sen giremesende kalbimiz senle sen sınavları hallet gel malum burdayız daha uzunca bir süree
canım yaa kıyamam kendinle baş başa kalınca naslda anlıyo insan eski günlerin kıymetini degilmi...kötü rast gelmiş tatlım sizin ya..hepsi duruyo desene daha..:26:
bende aynen öyle söyledim yani eskiden neden bişey yapmıyoruz diye kızardım boşaymış en azından yanımdaydın dedim, şimdi keşke olsaydında boş boş otursaydık sadece yanımda olsaydın dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?