92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gizemmmmmmmmmmm happy birthdayyyyyyy yarında sıra kamile de
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle öptümm
:81::118:

Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan

GİZEMCİMMMM tatlımmm doğum günü kutlu olsun çok çok mutlu olduğun bir ömür geçirirsin cihanınla birlikte inşallah

yeni yaşında Ankaradan sevdiceğini yolluycam bak

gizem dogum günün kutlu olsun bebeğiim nice mutlu yıllara insallah bugün güzel bi süprizle karsılasırsın
begüm hayırlı olsun canım
kamilee iyi yolculuklar bebeğiim evine gittiğinde yaz öpüyorum

Gizemcim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle birlikte ...

gizemiiiiiimmm doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm sevdiceğinle daha nice uzuuun mutluuu sağlıklııı nice yıllaaraaaaa :119::118::103:

kızlarrrrr !! hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum tüm iyi dilekleriniz için...

begümcüm canım benm askerim ankarada ama çankaya karargah binasında yani seninkinin görevi belli ama yeri belli değil sanırım ankarada bi sürü askeriye var çnkü.. ama sevndim canım ankara olmasına. tek sıkıntı mesela çok rütbeli var aşırı disiplin var o . örneğin ben posta mektup vs yollayamıyorum.. telefon kullanamıyoruz ama farklı alternatiflerimiz var. bunada şükür..

Son düzenleme:

anaaa :26: hayır olsun kız kötüye yorma canım her zaman hayra yor belkide öğrencen yakında düşmanını.. :44:

bebeğimmm çarşı olayı iki haftada bir olunca yani kıymetli oluyo sevindim senin adına..

ama en güzel haber ki bence hiçte küçük değil cep telefonu güzel risksiz günlerde kullanın inş. ayrıca hepimiz yakalattık pekte bir cezai işlem uygulandığı söylenemez

sen giremesende kalbimiz senle sen sınavları hallet gel malum burdayız daha uzunca bir süree

sen nasılsın canım nasıl geçti günün?

kızlar çıkıyorum ben şimdi birazdan gelcem arakdaş doğum yaptı evine geldi gidim bi ziyaretine bu arada kız 20 yaşında eşi 23 yaşında ve daha askere gitmedi :18: neyse öptüm hepinizi gelcem birazdan ayrılmayın biyereee

üşenme tatlım çık ya kafan dağılır askerliğe boyun eğmek yokk dimdik durcaz çökmek yokkkkk
bende okuldan eve geldimmm ve yarın arkadaşlarım gelicek te temizlik yaptım demştin ya misafirin gücü diye aynen de öyle oldu
vay be geç mi kaldık biz yada onlar mı çok erkenci.. ama askere de gitmemişş:26:vahim...
tamam tatlım bende yemeğe gitcem de akşam burdayım

cerenim naber..

ayy tatlım zaten ne geldiyse başına başkalarından geldi yeter aynen .. hayra yor sen:26:
iyiyim bebeğiim senden naberrr dogum günü güzeli
ay valla dogru diyosun iliskimde 2 3 haftadır bi sallantıda yokk seytan kulagına kursun satasmasın kimse yeni yeni toparlandık zaten

tm bebeğim işini hallet gel, zor olucak o kız için simdiden bol bol sabır diliyorum bide uzun dönem gidecekse eşi yandıı

iyiyim bebeğiim senden naberrr dogum günü güzeli
ay valla dogru diyosun iliskimde 2 3 haftadır bi sallantıda yokk seytan kulagına kursun satasmasın kimse yeni yeni toparlandık zaten

iyiyim bende tatlım ya yarın evde kutlucam da doğum gününü arkadaşlar gelicek evi temzledim işte

nazar değmesin tatlım çekemeyenlerinde yanında hiç söyleme böyle iyiyiz falan diye. anlattıklarındanda gördüğümüz gibi zaten 3. şahıslar etkiledi sizi baya

Son düzenleme:
aynen canım yapacak birsey yok sevmediğim bi iki arkadası var onları gördükce cenkten cıkarıyorum bende sinirimi napıyım varlıkları yetiyo beni germeye gerizekalılar bak lanet suratları geldi birden gözümün önünee
iyi yapmıssın tatlım seninki kutladımı dogum gününü e heralde unutmamıstır benmkide soru haa

tamam getirme aklına sinirlenme şimdi

kutladı kutladı cnm gececi ya zaten saat gece 12 ye beş kala aradı konuşarak girdik 12 nisana.. güzel şeyler söyledi.. bu son olucak zaten bizim o gelene kadar başka özel günümüzde yok.. 11 ocak hem onun doğum günü hem başlangıç tarihimiz.. 14 şubatı atlattık doğum günümüde atlattık başkada yok seneye doğum gününde ne yapmak istersin diye soruyo

ne güzel canımm sanslısınız bizim biton gün var askerlik bitene kadar kutlanması gereken dogum günü yıldönümümüz yılbası benim dogum günüm ohooo...
ne istersinki onun yanında olmasından baska degilmi varlıkları yanımızda duruşları gücleri yeterr

kötü rast gelmiş tatlım sizin ya..hepsi duruyo desene daha..:26:

bende aynen öyle söyledim yani eskiden neden bişey yapmıyoruz diye kızardım boşaymış en azından yanımdaydın dedim, şimdi keşke olsaydında boş boş otursaydık sadece yanımda olsaydın dedim..

ulen geliyonda niye haber vermiyon sen

yavrum kızma be bir bakıp çıktım ders çalışıyorum hala çalışıyorum bakim dedim ama pc den sunumdan çalıştığım için

saol bebeğim umarım yakalatmayız ama güzel oluyomuş be 3kere konuştuk

off şimdiden başım şişti 2 saattir çalışıorm ara verim dedim
sen nasılsın nasıl geçio yeni yaşın

canım yaa kıyamam kendinle baş başa kalınca naslda anlıyo insan eski günlerin kıymetini degilmi...
napcaz bilmiyorum mumkun oldugunca evci iznine denk gelirse özel günler kutlıycaz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…