üşenme tatlım çık ya kafan dağılır askerliğe boyun eğmek yokk dimdik durcaz çökmek yokkkkk
bende okuldan eve geldimmm ve yarın arkadaşlarım gelicek te temizlik yaptım demştin ya misafirin gücü diye aynen de öyle oldu
vay be geç mi kaldık biz yada onlar mı çok erkenci.. ama askere de gitmemişş:26:vahim...
tamam tatlım bende yemeğe gitcem de akşam burdayım
tm bebeğim işini hallet gel, zor olucak o kız için simdiden bol bol sabır diliyorum bide uzun dönem gidecekse eşi yandıı
Kızlarrr dengem şaştı ya...
Sabah mesajla uyanmak gece onun mesajıya uyumak demin nöbette konuştuk...Ne bilim çok garip sanki istanbulda ama engel var görüşemiyorzzz....
bu telefon ne garip şeymiş...Umarım yakalatmayız..
Günaydın bu arada herkese.Sinemcim arada oluyor böyle kimse olmuyor..ben her daim burdaym normalde ama buı hafta yokummm
kızlar siz olsanız naparsınız?
Bugun carsımız vardı sabahtan 11:15 e kadar konustuk ama bıraz tartısmalı oldu.renkli şeyler giyip takmama gıcık oluyo yaşlı kadınlar gıbı gıyınıcekmısım oyle dıyo bende yeşil ve turuncu çanta aldım sınır oldu ben renkli gıyınmeyı sevıyorum bı daha bu yaşıma gelip ne zaman boyle seyler gıyıcem dedım bozuldu.
zaten bı tane arkadasım var oda nevsehırde okuyo tatıllerde sayılı gorusuyoruz onun ıcınde ızın alırken askım ıcıne sınmedıyse gıtmıyım dıe kaç kere soruyorum gıt demesıne ragmen gıdınce surat asıyo. o kadar soruyorum gıt dıyosun gıdıncede surat asıyosun dedım napıyım gıtmek ıstıyosun gıtmemı dıyım dedı onada bıraz bozustuk..
neyse normale donduk yemege gıdıcektı arkadası geldı oo dedi bizimkinin gözü bi patladı sus işareti yaptı. yakalanmışda benim duymamı istemiyomuş gibi bi tepki verdi resmen yakalanmış gibi.noluyo ya dedım kulagımın dibinde bağırıoduda sus dedım dedı halbukı alaksı yok kapat ya bu ne boyle napıodun sen dedım pat yuzume kapattı kamerayı cıktı 10-15 dakıka sonra mesaj felan atmaya başladı sırnaştı felan benım ıcımde şüphe kaldı ama bişey demedım.
13:00 da askım ben oglenden sonra gırmesemde dolassam olur mu dedı.sen bılırsın askım yazdım içine sinmicekse geliyim dedi bende sen bilirsin karışmıyorum ben sana dedım ama çok bozuldum nıye oyle dedın dedı oyle ıste gez askım dedım tamam askım dedı bıraz zaman gectı kızdınmı dedı yok askım yazdım ama çıldırıodum bozuldunmu dedı yok askım ben uyucam uyanınca gorusuruz yazdım ama bıde benı kandırıo gelıcek zannedıom uyu aferın sana bende telefonumu kapatıyorum canım ısteyınce gorusuruz yazmıs nıe dedım uyu sen askım hadı yattın mı yazmıs bende yattım askım gorusuruz yazdım cok sınırlıyım ama hala askım dıyorum bende sabıra bak gorusuruz askım yazmıs.
Bende sınırlendım.Suratıma oyle kamerayı kapattıktan sonra cabucak gerı gelırsın zannetmıstım 2 saattır yemekteydın zaten bende bundn sonra ona gore davranıcam dedım anaa bı baktım mesaj gıtmedı kapatmıs telefonu bı daha cıldırdım madem o çarsıda o telefon kapandı benımkınınde açık olmasıın anllamı yok dedım
Sizce ben şimdi napıyım çok sinirliyim.mesajlarına felan cevap vermeyı dusunmuyorum.
tatlım nıe vefasız goruyum ben sızın fıkırlerınıze cok onem verıyorum cok sewıyorum sızı haklısın walla çok yuz verdım salak gııbı oyle cabuk uste cıkıyokı anlatamam sucsuzken ben suclu duruma dusuyorumben kendi fikrimi solim ama kizmak yok ok.bence sen ona COK yuz vermissin ve hala vermeye devam ediyorsun!tepkinide hic koymuyorsun!nie hala askim diyorsun?hicbsy deme tepkini koy mantikli aciklama bekledigini soyle tabi hemen yapmali aciklamasini zaman gectikten sonra anlami yok bence ne bilim o zmn kafasinda kurmadigini!sen tamamen haklisin ama onunla bu sekilde konusarak hakliyken haksiz duruma dusuyorsun o daha cok ustune geliyor.farkinda degil misin?tel kapatmakta ne oluyor?nerede askerlik yapiyordu canim?bana kalirsa msj fln atma atarsanda canim cicim muhabbeti yapma sana aciklama bile yapmamis ya bu ne boyle.msj atarsanda illa kisa ve oz msj at kirildigini dile getiren ve biraz burnu surtmeli.kusura bakma tatlim belki suan vefasiz goruyorsun beni ama kesinlikle oyle degilim aksine kin hic tutamam cabuk affediciyimdir.ama karsimdakine kendimi,kirginligimi guzelce dile getiririm.empati kursun biraz ya.cok kizdim seninkine.sende boyle tepkisiz kalmaya devam edersen cok uzulursun daha bu hayatta arti senin kiymetini hicbi zaman bilmez anlik mutluluklar yasarsin.. BENCE!
yyuz vermıcem zaten canım o telefonun kapanmasını ödücek o umrumda bıle degıl bıktım walla naparsa yapsınBencede gülşah haklıyken haksız durumuna düsürmüssün kendini bitanem askım canım demeseydin keske benim hic tahammül edemediğim şeyler bunlar cenk geçen hafta internet kafeye gittiğini haber vermedi diye kıyameti kopardım o gün sebeklik yaptı devamlı barısmak için askım canım cicim demedim yüz verdikce astarını istiyolar kapatamaz öyle telefon falan az bile tepki vermissin o kamerada yaptıgı sus isareti falan cok kırıcı napıyoduda öyle yaptı düsündürücü.. o aramadan yalvarmadan dönme canım sen haklısın tepkini koy ortaya
Bencede gülşah haklıyken haksız durumuna düsürmüssün kendini bitanem askım canım demeseydin keske benim hic tahammül edemediğim şeyler bunlar cenk geçen hafta internet kafeye gittiğini haber vermedi diye kıyameti kopardım o gün sebeklik yaptı devamlı barısmak için askım canım cicim demedim yüz verdikce astarını istiyolar kapatamaz öyle telefon falan az bile tepki vermissin o kamerada yaptıgı sus isareti falan cok kırıcı napıyoduda öyle yaptı düsündürücü.. o aramadan yalvarmadan dönme canım sen haklısın tepkini koy ortaya
sinem napıyosun canmm
sinem napıyosun canmm
Bencede gülşah haklıyken haksız durumuna düsürmüssün kendini bitanem askım canım demeseydin keske benim hic tahammül edemediğim şeyler bunlar cenk geçen hafta internet kafeye gittiğini haber vermedi diye kıyameti kopardım o gün sebeklik yaptı devamlı barısmak için askım canım cicim demedim yüz verdikce astarını istiyolar kapatamaz öyle telefon falan az bile tepki vermissin o kamerada yaptıgı sus isareti falan cok kırıcı napıyoduda öyle yaptı düsündürücü.. o aramadan yalvarmadan dönme canım sen haklısın tepkini koy ortaya
tatlım nıe vefasız goruyum ben sızın fıkırlerınıze cok onem verıyorum cok sewıyorum sızı haklısın walla çok yuz verdım salak gııbı oyle cabuk uste cıkıyokı anlatamam sucsuzken ben suclu duruma dusuyorum
yyuz vermıcem zaten canım o telefonun kapanmasını ödücek o umrumda bıle degıl bıktım walla naparsa yapsın
tatlım nıe vefasız goruyum ben sızın fıkırlerınıze cok onem verıyorum cok sewıyorum sızı haklısın walla çok yuz verdım salak gııbı oyle cabuk uste cıkıyokı anlatamam sucsuzken ben suclu duruma dusuyorum
yyuz vermıcem zaten canım o telefonun kapanmasını ödücek o umrumda bıle degıl bıktım walla naparsa yapsın
iyiyim bebisim nolsn ole takiliorm evde misafir geldi..sen napion kuzum?kafa dengim benimbiz olsak paralariz adami dimi gulsahin yaptigi ne ki :111:
insallah bunlari sdce suan sinirli oldugun icin soylemiyorsundur.uygulada.yavrum benim eksik olma hepimiz oyleyiz.kimse bizi uzemez ulan yeriz adami :111:
yaa yüz şeklini bi görseydiniz yakalanmayı bırak basılmiş gibi bi tepkisi vardı resmen cerennn sen bu konuda benı ıyı anlarsın acaba facebooka felanmı bakıoduda cocuk bısey der dıe korktuda ole tepkı verdı
aynen canım tepkini koyki bidaha yapmasın yoksa alısır her carsıda yapar hic tahammülüm yok carsıda gevsek davranmalarınacok kıskanc oldugum için her haftasonu o carsıdayken diken üstünde oluyorum zaten sende öylesin biliyorum bide biz bu haldeyken onlara bisey caktırmazken telefonu kapatamazlar yapamaz yani onun öyle bi lüksü yok yarında cenk carsıya cıkıyo bakalım ben gene ne sinir krizleri gecircem ooff
napıyım muzk dinliyorum sekerimkafa dengiyiz biz dimi iyi anlasıyoruz iliskilerimizde benziyo baya dur kız fazla gaz vermeyelim kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?