92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ne güzelll maş yakında mesajlaşma da başlar

kendimi çok yaşlanmış hissediyorum dermişim

napacan çalışcan edacım:26:

canım yaa kıyamam kendinle baş başa kalınca naslda anlıyo insan eski günlerin kıymetini degilmi...
napcaz bilmiyorum mumkun oldugunca evci iznine denk gelirse özel günler kutlıycaz:44:

aynen öyle bir anlıyoki insan kıymetini yani yanında olmanın bile aslında nasıl büyük bir lüks olduğunu..

aa doğru ya bebeğim o avantajınız var hepsini kutlarsınız siz çok olsa 1-2 hafta gecikmeli olur ama kutlarsınız yinede ..çok özel gün var diye üzülme tatlımm görüşceksiniz nasılsa

anladım bebeğim disini sıkman gerekiyo canım vizeler yaklastı degilmi Allah kolaylk versin canm

aminn bebeğim evet salı ilk vizee
ellerim koptu not tutmaktan soru cevaplamaktan 4 tanesini hallettim şimdi 3 tane kaldı
çalışmak kolay olsun diye notlarını çıkarttım şimdiden sen nasılsın canım

ne güzelll maş yakında mesajlaşma da başlar

kendimi çok yaşlanmış hissediyorum dermişim

napacan çalışcan edacım:26:

evet cnm inş çok mesajlaşamayız malum hep devriyede hastahane de falanya anca nöbetlerde veya haftasonu ve komutanına göre...bakalım cnm

hahahhaha yaşlandın zaten be gizem hahaha abla diycem sana 6 ay büyüksün benden

aynen çalışcaz mecbur

Üzülmüyorum canım üzülmem cok yersiz cünkü biliyorum. elimizdekilerin degerini bilmemiz lazımki Allahın zoruna gitmesin bazen unutup cok darlanıp isyan ediyorum aglıyorum ufak bi zorlukla karsılassam ama sonra hemen toparlanıyorum. Ve sanırım artık cenkede kıymet ögretmeye basladım cok mutlyum sükürr sorun cıkarmadann yaklasıyo artık bana alıstı tamamenn espriler sakalar yapıyo kendi, aman nazar degmesin valla minnet ediyo haline artık
Eskiden bende bos bos oturunca kızardım somurturdum simdi vakit bulunmuyoki olan vakitte dar sayılı günler yanımzda olabiliyolar cok arıyorum özlüyorum o günleri kızıyorum kendime kıymet bilmedin ceren diyorum ahh

aminn bebeğim evet salı ilk vizee
ellerim koptu not tutmaktan soru cevaplamaktan 4 tanesini hallettim şimdi 3 tane kaldı
çalışmak kolay olsun diye notlarını çıkarttım şimdiden sen nasılsın canım
iyiyim bitanecim bende nescafemi aldım bos bos bakınıyorum zaman gecrmeye calısıyorum kıyamamm canım yaa sen calıskansın belli masallah nazar degmesin telefon kullanmak cok büyük avantaj diyodum sana dimi kullanırsınız dayanamazsınız diyodum bak geldiniz sözüme kullanın hayatım ya telefon cok büyük bi lüks bize ve askerlerimize o olmayınca kafayı yiyorum benn alıs bak sanada öyle olucak 1 gün telefonla irtibata gecme cıldırcaksın

doğru canım ama nöbetler falan anca ve haftasonu rahat oluyo genelede.. olsun ama sen canın istediğinde atarsın mesaj o bile güzel bir his .

abanım ben senin o zaman yarım yıl var arada çok çok

evet canım gerçekten elindekilerin kıymetni bilmelisin, bilmeliyiz.. o geldiklerinde ama çok farklı olucak herşey o eskiden yaptığımız gereksiz tripleri neden boş duruyoruz laflarını etmicez yani. sen ol yeter mantığı yerleşti
cenk te farkına vardıysa ne güzel tatlım ya çnkü senin kadar onun için nasıl büyük avantaj düşünsene arkadaşalrı kalıyo orda o çıkıyo evinde kalıp geliyo .. bunun farkına varsın ve keyfine baksın valla tatil gibi askerlik yapıyoyaa yapcak tabi esprileri de

afiyet olsn canm bende demin içtim ayrıca eti karam gurme diye bir gofret var tapıorum ona yemediyseniz yiyin
bakalım cnm daha anlamadım bişey tel konusunda ama bakalımm
ya çalışkanlıktan değil bebeğim ya mecbur çalışıosn ünivde ya çalışcan ya çalışcan yani kaçarın yok ama evet çalışmayı seviyorum allahtan

hadi kaçtm ben
çıkamıyorumda sizi bırakıp kafamda davul oldu çalışmaktan ama el mecbur

doğru canım ama nöbetler falan anca ve haftasonu rahat oluyo genelede.. olsun ama sen canın istediğinde atarsın mesaj o bile güzel bir his .

abanım ben senin o zaman yarım yıl var arada çok çok

ahha ablacımmmm
evet ya bugn okuldan çıkarken haber verdm mesela nöbetteydi teli açıktı güzel mesaj attım bir tane içimden gelenleri yazdım ne bilim garip geldi

ahha ablacımmmm
evet ya bugn okuldan çıkarken haber verdm mesela nöbetteydi teli açıktı güzel mesaj attım bir tane içimden gelenleri yazdım ne bilim garip geldi

haber vermeyi özledim yemin ediyorum haa

garip gelir şimdi yakında alışırsın bebeğim.. bende anca haftasonu atıyorum işte mesajı

Evet bebeğim her evciye geldiğinde bos bos oturuyoruz zaten saskınlıktan 2 gün öyle geciyo ama gıkımız cıkmıyo eskiden kalk gezek of falan yapardık biticekmi su askerlik acaba daha dün cenk acemideydi zaman geciyo heralde bi seklde:44:
2 kilo verdin onuda alcan dimi almadan rahat yokk sana gurmenin kalorisi cok yüksek bırak onu yemeee, tadı cokk güzel bi kere yediim aşık oldum bagımlı yapar o gofret kendinee

ya dimi.. eskiden olsa bişeyler yapalım derdin..
ya bitecek bitecek . ben hatrlıyorum diyoduk benm doğum gnüm bi gelsinde yarılamış olucaz nerdeyse diyoduk doğum günüm geldi ya..

ya dimi.. eskiden olsa bişeyler yapalım derdin..
ya bitecek bitecek . ben hatrlıyorum diyoduk benm doğum gnüm bi gelsinde yarılamış olucaz nerdeyse diyoduk doğum günüm geldi ya..
dimi canım siz 100lere biz 200lere iniyoruz ne kaldıki baksana.. kasımda gitti bizimkiler nisana kadar geldik valla helal yorucu bi sürec ama degecekk inan cekilen sıkıntılara zahmetlere degecek

dimi canım siz 100lere biz 200lere iniyoruz ne kaldıki baksana.. kasımda gitti bizimkiler nisana kadar geldik valla helal yorucu bi sürec ama degecekk inan cekilen sıkıntılara zahmetlere degecek

aynen ne kaldı ki..
ya canım bende devamlı kendimi bununla teselli ediyorum gerçekten yorucu ama geldiği günleri hayal edince değer yani. gurur duyuyorum kendimle ve hepimizle tüm asker yolu bekleyenlerle .. gurur verici gerçekten. döndüklerinde teker teker bu çektiklerimizin meyvelerini toplucaz

İnsallah kıymetimizi ömür boyu bilirler el üstünde tutarlar bizi, ben erkek olsam askere gitsem sevdiğim beni beklese cok gurur duyardım onunla el üstünde tutardım baglanırdım yani gelecek o güzel günler az kaldı canım cok az kaldı bitecekk bizi yormadan bitecek insallah bizde hergün buraya girip plakaları yazacagız

canım ben cıkıyorum kardesm oturcakms öpüyorum seni tekrardan nice mutlu yıllara sevdiğinle sevdiklerinle birlkte canımm

inş. tatlım ki zaten onlarda farkında bence herşeyin yani kıymetimizi daha da anlayacaklar şimdiden anladıklarını düşünüyorum bitince ne olur tahmin bile edemiyorumm

o kadar çok istiyorum ki o plaka yazacağımız günlerin gelmesini...şimdi bile az kaldı diye kendimizi mutlu edebiliyoruz . o zaman mutluluktan havalara uçucaz heralde

tamam bebeğim görüşürüz bende öpüyorum tekrar teşekkür ediyorum tatlımm:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…