canım sınırlı olup olmadıgımıda bılmıyorum hıc bısı hıssetmıyorum hıc ağlamadım üzüldümmü bilmiyorumm umrumda diil artık dıe dusunuyorum
olabilir canım facebookda geziniyo olabilir ama arkadası neden oo yapsınki facebookda geziniyo diye bi kıza denk geldide onun profilinemi bakıyodu acaba:44: cocukta görüp o yüzdenmi oo dedi acaba
olabilir canım facebookda geziniyo olabilir ama arkadası neden oo yapsınki facebookda geziniyo diye bi kıza denk geldide onun profilinemi bakıyodu acaba:44: cocukta görüp o yüzdenmi oo dedi acaba
canim nerede askerin ve kac yildir birliktesiniz?
heheh aynen yavrum
yarin neler olcak sende bildir bakalim.bizim carsi gbi ozel gunumuz olmadgi icn sorunda olmuyor cok sukurama carsisi olsun isterdim kiz..
tezahürat yapmak için mı ooo dedı yoksa sadece o mu dedı benımkı hemen susturdu bi görseydınız yuz seklını
kıbrısta canım normalde 16:00 a kadar ınternette kalırdı bu hafta bole yaptı 6 yıldır beraberız agustostada nısanımıza 4 yıl olucak
bılmıomkı canım benım bıldıgım kadarıyla ole arkadaslarınınkıne felan bakmıobakıosada haberım yok yanıay valla olmasın carsısı falan kıskancsan diken üstünde oluyosun sükret haline canım yaa
facebookaa bakıyodur büyük ihtimal canım, yoksa cocuk niye oo desin ki kimin facesine giriyo seninki arkadaslarının mı
ailece mi nisanlandiniz kendi aranizda mi yuzuk taktiniz?benimkide kibrista 3 yil kaldi uni okudu sozde ama bitirmeden geldi okulu.snra naptgyla ilgli cok sey ogrendm ama hala birlikteyim :/ bizimde 7 yil oldu.sen aklina kotu sey getirme cnm askerler bsy yapamaz oyle kolay kolay.sivil hayatinda olsa o zmn kork derdim cunku kumarhaneleri ve gece hayati ile meshurdur kibris..dedgm gbi icinde ole suphe olmasin hem asker hemde gunduz biyere gidemezben cok cektim o yonden ((
ay valla olmasın carsısı falan kıskancsan diken üstünde oluyosun sükret haline canım yaa
facebookaa bakıyodur büyük ihtimal canım, yoksa cocuk niye oo desin ki kimin facesine giriyo seninki arkadaslarının mı
bılmıomkı canım benım bıldıgım kadarıyla ole arkadaslarınınkıne felan bakmıobakıosada haberım yok yanı
yok tatlım aıle arasında soz nısan bı arada yaptık sıvastayım ben sıvasta kucuk yer ılıskımızı babam duyunca erken yasta nısanlanmak zorunda kaldık
anladim canim.en iyisini yapmissiniz.kacliydin sen? allah tamamini erdirsin kuzum.tepkini koy ama cokta uzatma affettirebilirse kendisinibu arada dugun ne zaman?
şimdiden gerilmeye basladım bak yarın carsıya cıkıcak ya pooff moralim bozuluyo yaa neden böyleyim bilmiyorumki:18:
canım normalde benım çarsıdan yana hıc sorunum yok hatta ben gıt gez dolas dıyorum o gıtmıo bugun bırazda tartıstık ya onada gıcıklık yaptı ama telefonu kapatmasıyla o yakalanmıs halı affedılır gıbı degıl bence sende moralını bozma sıvasta yapabılecegı bısı yok merak etme
şimdiden gerilmeye basladım bak yarın carsıya cıkıcak ya pooff moralim bozuluyo yaa neden böyleyim bilmiyorumki:18:
canım hiç gerilme ben gittim gördüm çarşıda herkes aylak aylak dolanıyo gittikleri fix playstation yemek yemek tavla internette özlem gidermek sonra da saatleri doluyo zaten bende senin gibi çok kafama takmştm hatırlarsan =)
kızlarrrrr !! hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum tüm iyi dilekleriniz için...
begümcüm canım benm askerim ankarada ama çankaya karargah binasında yani seninkinin görevi belli ama yeri belli değil sanırım ankarada bi sürü askeriye var çnkü.. ama sevndim canım ankara olmasına. tek sıkıntı mesela çok rütbeli var aşırı disiplin var o . örneğin ben posta mektup vs yollayamıyorum.. telefon kullanamıyoruz ama farklı alternatiflerimiz var. bunada şükür..
kızlar siz olsanız naparsınız?
Bugun carsımız vardı sabahtan 11:15 e kadar konustuk ama bıraz tartısmalı oldu.renkli şeyler giyip takmama gıcık oluyo yaşlı kadınlar gıbı gıyınıcekmısım oyle dıyo bende yeşil ve turuncu çanta aldım sınır oldu ben renkli gıyınmeyı sevıyorum bı daha bu yaşıma gelip ne zaman boyle seyler gıyıcem dedım bozuldu.
zaten bı tane arkadasım var oda nevsehırde okuyo tatıllerde sayılı gorusuyoruz onun ıcınde ızın alırken askım ıcıne sınmedıyse gıtmıyım dıe kaç kere soruyorum gıt demesıne ragmen gıdınce surat asıyo. o kadar soruyorum gıt dıyosun gıdıncede surat asıyosun dedım napıyım gıtmek ıstıyosun gıtmemı dıyım dedı onada bıraz bozustuk..
neyse normale donduk yemege gıdıcektı arkadası geldı oo dedi bizimkinin gözü bi patladı sus işareti yaptı. yakalanmışda benim duymamı istemiyomuş gibi bi tepki verdi resmen yakalanmış gibi.noluyo ya dedım kulagımın dibinde bağırıoduda sus dedım dedı halbukı alaksı yok kapat ya bu ne boyle napıodun sen dedım pat yuzume kapattı kamerayı cıktı 10-15 dakıka sonra mesaj felan atmaya başladı sırnaştı felan benım ıcımde şüphe kaldı ama bişey demedım.
13:00 da askım ben oglenden sonra gırmesemde dolassam olur mu dedı.sen bılırsın askım yazdım içine sinmicekse geliyim dedi bende sen bilirsin karışmıyorum ben sana dedım ama çok bozuldum nıye oyle dedın dedı oyle ıste gez askım dedım tamam askım dedı bıraz zaman gectı kızdınmı dedı yok askım yazdım ama çıldırıodum bozuldunmu dedı yok askım ben uyucam uyanınca gorusuruz yazdım ama bıde benı kandırıo gelıcek zannedıom uyu aferın sana bende telefonumu kapatıyorum canım ısteyınce gorusuruz yazmıs nıe dedım uyu sen askım hadı yattın mı yazmıs bende yattım askım gorusuruz yazdım cok sınırlıyım ama hala askım dıyorum bende sabıra bak gorusuruz askım yazmıs.
Bende sınırlendım.Suratıma oyle kamerayı kapattıktan sonra cabucak gerı gelırsın zannetmıstım 2 saattır yemekteydın zaten bende bundn sonra ona gore davranıcam dedım anaa bı baktım mesaj gıtmedı kapatmıs telefonu bı daha cıldırdım madem o çarsıda o telefon kapandı benımkınınde açık olmasıın anllamı yok dedım
Sizce ben şimdi napıyım çok sinirliyim.mesajlarına felan cevap vermeyı dusunmuyorum.
aynen canım sen askerinin yanınamı gittin waoow ne zaman haberimiz yok
91 dogumluyum tatlım benımkıde 88 dogumlu dugunude 2014 yaza dusunuyoruz ama bakalım artık durumlar ne gosterır :)
ya buraya yazamadm burası çok karışıktı ortaya dedim dalmiyim =) ankarada sınava gittim ordanda yanına uğradım canım 2 hafta falan oluyo görmek yetti tabi ama o saat nasıl ilerliyo başka zaman olsa öyle akmazdı ama ikimize de iyi geldi kısmetse bakalm kesin değil ama haftaya da bugün burda olmuş olcak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?