92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

olabilir canım facebookda geziniyo olabilir ama arkadası neden oo yapsınki facebookda geziniyo diye bi kıza denk geldide onun profilinemi bakıyodu acaba:44: cocukta görüp o yüzdenmi oo dedi acaba

tezahürat yapmak için mı ooo dedı yoksa sadece o mu dedı benımkı hemen susturdu bi görseydınız yuz seklını

olabilir canım facebookda geziniyo olabilir ama arkadası neden oo yapsınki facebookda geziniyo diye bi kıza denk geldide onun profilinemi bakıyodu acaba:44: cocukta görüp o yüzdenmi oo dedi acaba

oda olabilir..insanin aklina binbir turlu sey geliyor tabi aciklama yapmadigi icin.. :44:

heheh aynen yavrum
yarin neler olcak sende bildir bakalim.bizim carsi gbi ozel gunumuz olmadgi icn sorunda olmuyor cok sukur ama carsisi olsun isterdim kiz..

ay valla olmasın carsısı falan kıskancsan diken üstünde oluyosun sükret haline canım yaa
tezahürat yapmak için mı ooo dedı yoksa sadece o mu dedı benımkı hemen susturdu bi görseydınız yuz seklını

facebookaa bakıyodur büyük ihtimal canım, yoksa cocuk niye oo desin ki kimin facesine giriyo seninki arkadaslarının mı

kıbrısta canım normalde 16:00 a kadar ınternette kalırdı bu hafta bole yaptı 6 yıldır beraberız agustostada nısanımıza 4 yıl olucak

ailece mi nisanlandiniz kendi aranizda mi yuzuk taktiniz?benimkide kibrista 3 yil kaldi uni okudu sozde ama bitirmeden geldi okulu.snra naptgyla ilgli cok sey ogrendm ama hala birlikteyim :/ bizimde 7 yil oldu.sen aklina kotu sey getirme cnm askerler bsy yapamaz oyle kolay kolay.sivil hayatinda olsa o zmn kork derdim cunku kumarhaneleri ve gece hayati ile meshurdur kibris..dedgm gbi icinde ole suphe olmasin hem asker hemde gunduz biyere gidemez ben cok cektim o yonden ((

bılmıomkı canım benım bıldıgım kadarıyla ole arkadaslarınınkıne felan bakmıobakıosada haberım yok yanı

yok tatlım aıle arasında soz nısan bı arada yaptık sıvastayım ben sıvasta kucuk yer ılıskımızı babam duyunca erken yasta nısanlanmak zorunda kaldık

ben sivilindeyken cok cektigim icin allah ona carsi vermedi bak saka bi yana harbiden isterdim cnm biraz hava alsin hem nette gorusur azda olsa hasret giderirdik
tunceliye giderken elazig ktm ye katilio once hatta 2 ktm gecirio neyse o zmn ona diodum istersen nete girme gez dolas bdaha ne zmn gtcen oraya die.oda diodu ztn gelmeye niyetim yok ben seni gormek istiyorum gezmek istemiyorum deyip nete giriodu yavrum yaa burnumda tutuyor valla cok ozledim kizlar
masallah diim bu arada ilgisi icin

anladim canim.en iyisini yapmissiniz.kacliydin sen? allah tamamini erdirsin kuzum.tepkini koy ama cokta uzatma affettirebilirse kendisini bu arada dugun ne zaman?

anladim canim.en iyisini yapmissiniz.kacliydin sen? allah tamamini erdirsin kuzum.tepkini koy ama cokta uzatma affettirebilirse kendisini bu arada dugun ne zaman?

91 dogumluyum tatlım benımkıde 88 dogumlu dugunude 2014 yaza dusunuyoruz ama bakalım artık durumlar ne gosterır :)

şimdiden gerilmeye basladım bak yarın carsıya cıkıcak ya pooff moralim bozuluyo yaa neden böyleyim bilmiyorumki:18:

şimdiden gerilmeye basladım bak yarın carsıya cıkıcak ya pooff moralim bozuluyo yaa neden böyleyim bilmiyorumki:18:

canım normalde benım çarsıdan yana hıc sorunum yok hatta ben gıt gez dolas dıyorum o gıtmıo bugun bırazda tartıstık ya onada gıcıklık yaptı ama telefonu kapatmasıyla o yakalanmıs halı affedılır gıbı degıl bence sende moralını bozma sıvasta yapabılecegı bısı yok merak etme

cenkte cıkmaz hic yaz geldi yeni yeni cıkmaya basladı ya benimde carsıyla bi sorunum yok bu onun en dogal hali cıkıp gezsin ama canta için o kadınla muhattap olması, internete girip haber vermemesi falan hic ama hic affedilir bi durum degil anlattıkca sinirleniyorum affedemiyorum ben kaldıramıyorum yaa bidaha aynı hatayı yapmaz umarım

canım hiç gerilme ben gittim gördüm çarşıda herkes aylak aylak dolanıyo gittikleri fix playstation yemek yemek tavla internette özlem gidermek sonra da saatleri doluyo zaten bende senin gibi çok kafama takmştm hatırlarsan =)

aynen canım sen askerinin yanınamı gittin waoow ne zaman haberimiz yok

koruma seçildi ama yakın koruma olup olmadığı haftaya belli olck canım yakın korumaysa izmir foça da eğitime gidicek eğer değilse direkt ankaraya gidicek...seviniyoruz genede sonuçta ne askerlermiz dağın başında bekliyo uykusuz çadırlarda falan filan bunlara göre şükrediyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun..ben acemiliği bitcke haftaya hiç mektup yollamadım okunuyo diye istemedi telefonda ankesörlüye razıyım sesini duyuyim iyi oldunu cep telefonunada gerek yok ama galiba paşa korumaları falan cep telefonu kullanıyomş daha tam bilmiyoruz ama bakalım öyle ya da böyle bu askerliği bitiricez gittiği yerdeki insanlar iyi olsun benimki itaakardır söz dinler çünkü sorun olcanı sanmıyorum Allahn izniyle =)

Gülşahcım ben bişey karıştırdığına inanmıyorum artı kavga sebebniz çok saçma ya neden bu kadar karışıyo abartıyor...
Çarşıda telefonunu kapatması büyük ayıp gerçekten..Ama sen neden güzel konuştun tavrını koysaydın bebeğim bence çıkmazdı netten..Sen telefnunu kapatma ama biraz süründür neden kapattın amacın neydi falan de bn öyle yapardım
ama bnmki yapamaz gözlerini oyarımmmmmmm ki zaten yapmaz diye tahmin ediyorum

aynen canım sen askerinin yanınamı gittin waoow ne zaman haberimiz yok

ya buraya yazamadm burası çok karışıktı ortaya dedim dalmiyim =) ankarada sınava gittim ordanda yanına uğradım canım 2 hafta falan oluyo görmek yetti tabi ama o saat nasıl ilerliyo başka zaman olsa öyle akmazdı ama ikimize de iyi geldi kısmetse bakalm kesin değil ama haftaya da bugün burda olmuş olcak =)

91 dogumluyum tatlım benımkıde 88 dogumlu dugunude 2014 yaza dusunuyoruz ama bakalım artık durumlar ne gosterır :)

oh oh ne guzel desene seneye yaza duguncuyuz insallah tabi allah kismet ederse.. bende 90 liyim canim benimkide 88 li.bizde geldgnde insallah nisan dusunuyoruz..

cok sevindim canımm 1 hafta daha sabret dagıtıma gelicek dimi 7gün boyunca birlktesiniz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…