92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cok sevindim canımm 1 hafta daha sabret dagıtıma gelicek dimi 7gün boyunca birlktesiniz ne güzel

eğer bi aksilik olmazsa gelicek ama direkt eğitime yollarlarsa yakın koruma seçilirse oraya gidicek haftaiçinde belli olcak...ya çarşıda bide kızlar falan var hee küçük yerler ama ne süslüler var yalnız inzibatlar görmesin valla ağzlarına ediyolar yani düz dursana yan bakmasana falan ben bile şaşrdm...yemek yencek yerlerde askerleri ayrı bi yere oturtuolar çok değişik mesela o gün 4 tane arkadaşı vardı pastanede tatlı yiceklerdi ben varım diye üst kata aldılar yoksa almıyolarmş küçük yer diye mi anlamadım yani =)

işte salaklık yaptım iyi konusarak ama edacım ınan zamanında kavgalardan oyle yoruldumkı artık ıcımden kavga etmek bıle gelmıo surundur amacın neydı felan de demıssın ama mesajlarına hıc cevap vermeyı dusunmuyorum acıkcası.içimden hesap sormak gelmıyo kendı kaybeder artık benım umrumda deıl ben bu durumda bıle dusun askım bıtanem demısım benım gıbı salagını daha bulamaz bence

yazık yaa cok ayrım yapıyolar askere kıyamam onların sucu ne onlarda normal bi vatandas degilmi

Selam kızlarr ders çalışmaktan beynim sulandı yine
deminde benimnki nöbette şimdi telefonda konuşuodk pat kapandı şimdide kapalı telefon komutan gelmiş olsa söylerdi pat diye kapandı inş şarjı bitmiştir....

daha 2. günden yakalanırsak kötü olmuş olur

deme canım bidaha deme cok havalanmasın ben cenke o kadar yüz vermem bana bi dese ben bin konusurum üste cıkarım hic tahammülüm yok carsıda kapatıcak telefonu askeriyede acıcak benle konusucak yok yaa hic konusmasın daha iyi olurmu öyle

canım siz askerde çokmu kavga ettiniz ki pek hatırlamıyorum ettiğinizi çok yorulduysan tabi içinden gelmez..kafanı dinle istersen biraz ama konuşmadanda bir şey çözülmüyor işte...ben konuş derim

tatlımm merak etme yakalatmamıstır asker o sagı solu belli olmaz

korkma tatlım ınsallah sarjı bıtmıstır bısey olmaz Allahın ıznıyle

ay bıde bende telefonu kapatıyorum canım ne zaman ısterse o zaman gorusuruz yazmıs salak yaa

canım siz askerde çokmu kavga ettiniz ki pek hatırlamıyorum ettiğinizi çok yorulduysan tabi içinden gelmez..kafanı dinle istersen biraz ama konuşmadanda bir şey çözülmüyor işte...ben konuş derim

canım bu askerdekı ılk kavgamız ama oncesınde ılıskımızın 3 yılı asırı kavgalı gectı. şuan adım gıbı emınım onun gozunde ben sucluyum napar eder benı suclu cıkarır hatta benı bıle ınandırır suclu olduguma

hımm anladım cnm :26: Bekle sen mesaj atma telefonun kapalıysada aç ama o arar zaten o zaman söylersin söyliceğini aama mutlaka cevap ver haklıyken haksız drumuna düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…