92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hazirandakini bence araştırma tatlım sabret biraz.. haziranda özel bi gününüz var mı?kaçında geliyor seninki?
evin küçük kızı sensen kıyamazlar canım
kıyamaaam ya bak ne düşünceli çocuk..benim doğum günümde bakalım benimki bişey yapcak mı.. hiiiiiiç sanmıyorum ama!

kızlarrr nasılsınız bakalımmm?

ben iyiyim cnm çok şükür.bugün bi akrabaya gittik oturduk sohbet falan
birazdanda o doğum yapan arkadaşıma gidcem dolaşayım bakayım 2-3 gündür gidemedim ayıp olmasın :26:
askerimde bugün daha aramadı
sen nasılsın tatlım?

çokkk azalmışş.. ay kamile benm mehtaba diyoduk 45 diye hatırlıyo musun .. görüyo musun cihan geldi gitti hatta gideli 40 gün oldu.. vay be geçiyor zaman..

sinemmmm napıyosun yavrumm

iyiyim gizemiiimm sen napıooon
benimkide haziranda gelcek ama kaçında tam bilmiyorum o yüzden mehtap sayamıyorum :26:
ay bugün aramadı daha benimki bekliyorum aramasını :26:
şu 300 lerde bitse artık ya sıkıldım 300 lerden

bende napıyım canım ya oturuyorum öyle okula gittim geldim işte şuan feci uyku bastırdı ya sabah hele yataktan kalkamıyorum yaa..

haziranın 30 unda bile gelecek olsa tatlım mehtabınız60 küsur maximum öyle düşünn

bitecek tatlım siz 300den biz 200den sıkıldık neyseki az kaldı .. hatta bir ay daha azalıcaz ona daha az kalmış

çokkk azalmışş.. ay kamile benm mehtaba diyoduk 45 diye hatırlıyo musun .. görüyo musun cihan geldi gitti hatta gideli 40 gün oldu.. vay be geçiyor zaman..

sinemmmm napıyosun yavrumm

sinemcimm artık didklemiycem görelim bakalım bekliycem
19 mayıs yıldönümümüz canım haziranda özel günmüz yok ama haziranın 3ünde gelicek ya o zamn kutlarız sanırım birlikte bende hiç böyle şeyler beklemiyordum ne yalan söyliyeyim canım çok şaşıırdım zaten ama beklemediğim anda yaptı ya asla unutmam senin doğum günün ne zmandı canım..aslında arkadaşım ve kardeşi olmasaydı ömerde biraz zor yaaprdı canım yaa bakalım şimdi asker ya çok şey yapamayabilir tabiii..evet canım evin en küçüğü benim
ohhh ne güzel canım gez tabii ayy küçük bebek ne kadar tatlı olur yaa yumuk yumuk
bende iyiym canım arkadaşımın annesi umreden gelmişti bizde bugün oraya gittik bende gezdim bugün

gizemcimmm evet yaa bize geçmiyor gibi gelsede geçiyor şükür evet evet hatırlıyorum bende daha çok var diye ağlıyordum ama şimdi geri sayım yapıyorum resmen

evet canım ya benimde tesellilerim hep öyle saatle bile teselli ediyorum kendimi
sizin bizde 3 ay önce bitcek ne güzel..aman geç olsunda güç olmasın yeterki sağ salim gelsinler
bu yaz gözümde çok büyüyor ama inşallah büyüttüğüm gibi geçmez :26:
ben gideyim yavrum arkadaşa erken gidip erken geleyim malum bebişi ve kayınvalideleri var çok oturmam.. çok çok öpüyorum seni girdikçe yazın ya ben giriyorum ama kimse olmuyor özletmeyin kendinizi görüşürüz cnm

rolleri değiştik şimdide bize çok var ağustosta işte..

aynen koskoca bir yaz var büyüyor ister isteemz benmde gözümde ama inş korkuğumuz kadar zor olmaz.. ssz

3 ay önce gönderdik ama tatlımm

hadi git gel tatlım öpüyorum bende giriyorum olmuyo kimse çıkıyorumm rastlaşamıyoruz bazen... öpüyorum görşürüz canımm

süprizler zaten umulmadığı zamanda yapıldığında güzel oluyor bende hiç ummuyorum inşallah en güzeli olur tabi cnm asker oldğu içn ne yapabilir ki..bide benimkinin çarşısı vs. hiçbişi yok ordan özel bişide gönderemez bana kargoyla falan
biz ikimizde aynı şehirde yaşadığımız için kardeşi ve arkadaşlarımız çok var isterse aracı bol yani
beklicez görcez canım.. 3 mayısta doğum günüm..
evin küçüğü her zaman küçüktür canım gözde o hiç büyümez bende evin küçüğüyüm ama benim annem benim yaşımı büyütüyor daha çok evin büyüğü gibi görüyorum kendimi psk. bozcak o diyor 24 yaşına giriyorsun bende hayııırrr 23 diyorum
ve arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ben evlenmicem die korkuyor
evet kuzum ya bebekler sevilmez mi hiç bende bayılırım bizimde 2 tane şen pilicimiz var onlarlayım koca gün 1 yaşındalar amca çocukları iki kuzenler aralarında 1 ay fark var ikiz gibiler bak bak faceime bugünde koydum fotolarını videolarını
bu gitceğm bebek çok minik henüz bide erken doğdu ellemek istemiyorum mikrop kapar diye..
ayyy allah banada kısmet etsin umreyi bende evlenmeden önce gitmek istiyorum umreye..evlenincede hacca..
sanırım zaman gerçekten çabuk geçiyor (biz bekleyenlere askerlerimizi bilemicem) arkamı dönüp bakıyorum akşam arkadaşlarda diyor daha dün ağladın sanki giderken die harbiden öyle dün gibi oysa 5 ay geçti..yazın belki daha çabuk geçer zaman inşallah tabi sorunsuz atlatsak bi yazı.. ama bu 10 ay gözümde çooook büyüyor
yatçaz kalkçaz yatçaz kalçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz .................. hoooop burdalaaaaaaarr

fıstıklarım ben çıkıyorum çenem düştü yine geç kaldım çok öpüyorum sizi girdikçe yazın yaa

valla öyle hayali bile güzel... ben ama cihanla konuşurken söylediğimde o pek umutlu değil heveslenmiyor yani.. olmaz diyoo

sinemcimmm az kalmış canım seninde bakalım her zamanki gibi bekleyip görücez bu sene yapamazsa bile seneye yapar kesin tatlım acısını o zman çıkartırsın..bizde tam tersi canım ben hep küçük kızlarıyım onların gözünde büyüdüğümü kabul edemiyorlar resmen ama büyüdüm yaniiiiiii..elinde sonunda öğrenecekler canım zaten..bakıyorum canım şimdi ayy evet çok küçük daha biraz büyüsün sonra seversin canım
inş canım isteyen herkese kısmet eder bende istiyorum ama önce annemi babamı göndermeyi çok istiyorummmm inş gönderebilirm..
evet canım geçiyor zaman geçiyor öylede olsa böylede olssa geçiyor şükürr..

gizemcimmm bizde hiç lafı bile açılmadı biliyor musun :44: ama bende çok inanmak istiyorum ama inanamıyorum gizem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…