92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hangi siteden alıyosun tatlım
yedigunmoda.com(kesinlikle öneririm ürünleri cok uygun ve kaliteli 1 gün sonra anında kapında)
sateenlife.com(bu siteden daha yeni alısveris verdim dün bakalım memnun kalırsam söylerim ama ürünleri cok kaliteli belli)
bide tozlugiyim.com canm cesit cok girde bak kapıda ödemeli alıyorum ben o imkanıda var.
Senin varmı bildiğin kapıda ödemeli kredi kartıylamı alıyosun sen int ten alısveris yaparken?

ben kredi kartıyla alıyorum canım kapıda odemelı hıc bılmıyorum gecen limangodan iki tane ayakkabı aldım bırı geldı dıgerını beklıyorum bazen platformlu ayakkabıler bıle 20 tl felan oluo yaa

ben kredi kartıyla alıyorum canım kapıda odemelı hıc bılmıyorum gecen limangodan iki tane ayakkabı aldım bırı geldı dıgerını beklıyorum bazen platformlu ayakkabıler bıle 20 tl felan oluo yaa
tatlım valla benm kredi kartım yok mecburen nakit alıyorum limangodan ben bi kot almıstım 1 bucuk ay sonra geldi yaa hic memnun kalmadım istediğim kotun bi benzerini göndermislerdi..

kızlar bu arada sabah hesabımı bi actım baktım 2 mesaj gelmis herneyse açtım ikisinide aynı kullanıcı göndermis bi hesapla konusmus benim nickimin aynısı bi harf degisik yalnızca hamilelikle ilgili konusmuslar benim nickimin aynısı olan kullanıcı benim sonuc negatif cok üzgünüm falan yazms diger kullanıcı ben hamileyim yazms Allahım dedim noluyo hesabım birilerinin eline gecti sandım ama hala anlamıs degilim alıntıyla cvplamıs arkadas bana attıgı msjları fakat alıntı yaptıgı nick benim nickim degil hala anlamıs degilim.....

tatlım valla benm kredi kartım yok mecburen nakit alıyorum limangodan ben bi kot almıstım 1 bucuk ay sonra geldi yaa hic memnun kalmadım istediğim kotun bi benzerini göndermislerdi..

ben pantolon almaya cesaret edemıyorum canım beden uyarmı malı nasıl bılmedıgım ıcın o yuzden almıyorum ayakkabıyı genelde ınternetten alıyorum sımdıye kadar ıyı cıktı 2-3 gune dıgerıde gelır oda ıyı cıkar ınsallah

Yavrularımm sizi çok özliycem bir 10 gün falan yokum sanırım
Şimdide yarınki 2 sınava çalışıyorum pofffff

[video=youtube;77VyCkh4siI]http://www.youtube.com/watch?v=77VyCkh4siI[/video]

Hadi şunu da dinleyin bunalıma girin bakimmmm

Ben seniii çokk sevdimmm

canım netleşti mi neyse 10 gün nedir ki geçer tatlım :26:

sınavlarda kuzum yarın akşamda böyle sonra yok öyle düşün..

Yok netleşmedi ama büyük ihtimalle canım sizi çokk özlicem valla giremessem ama telden okuycam tabii yine olmadı vınn vardı bir yerlerde onu doldurum ödevlerimde var çünkü
aynen ya offf sabır yarın akşamda çalışcam bitcekk inş
nasılsın cnm girmişken bir hatrını sorim kaçıyım

bizde seni çok özlicez tatlım sen oku telefondan da açma arayı...benm cevap atılıyor telefonda da geçte olsa

doldur vını tatlım oluyomuş öyle bendede varda denemedim hiç..

iyiym tatlım nolsun ya rahatım sınav vs yok ya

tamam canım açmam tabi arayııı
evet cnm vınn dolduruluyor kullanabiliosun projeler var biliosun internet şart ...
Ohh valla hayat sana güzel bana zindan şuan
Birde günde 2 tane olunca beynim uyuşuyo bugün olduğu gibi eve dönüş çilesinde metrobüs cabası offf offf
Hadi kaçtım ben bebeğm çalışıyım evde her yer her yerde yarın taşınıyoruz tamamen
derdm çok anlıycağınnn hadi öptüm seni

oyy oyy aynen şuan hayat bana güzel bi hafta falan rahatım sonra seminer var sunum hazırlıklarım olcak:26:

sen bu ara baya dolusun tatlım yarında geçsinde sınav derdin de ev derdinde bitcek hiç olmazsa.. ev taşımak sınavdan iyidir

sunumlar için internet şart tatlım o bahaneyle hem eve bağlama olaylarınıda hızlandırırsın ..

öpüyorum kolay gelsin görüşürüz tatlımm

canım şimdi ailemden ayrı şehirdeyim ya akılları kalır kesin bir de annem çok elhamlıdır katarda katar yaniiiiii
bakalım ne zaman söylşycem hayırlısı diyorum artık
ben çok ısrar ettim merak ettim işte zaten asıl süpriz hazirandaymış ama ne olduğunu bilmiyorum bekleyip görücem
ama bitanem yaa nasıl mutlu etsem diye düşünmüş durmuş arkadaşım anlattı ne yapsamda mutlu etsem diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…