fıstıklarım ben çıkıyorum çenem düştü yine geç kaldımçok öpüyorum sizi girdikçe yazın yaa
sinemcimmm az kalmış canım senindebakalım her zamanki gibi bekleyip görücez bu sene yapamazsa bile seneye yapar kesin tatlım acısını o zman çıkartırsın..bizde tam tersi canım ben hep küçük kızlarıyım onların gözünde büyüdüğümü kabul edemiyorlar resmen ama büyüdüm yaniiiiiii..elinde sonunda öğrenecekler canım zaten..bakıyorum canım şimdi ayy evet çok küçük daha biraz büyüsün sonra seversin canım
inş canım isteyen herkese kısmet ederbende istiyorum ama önce annemi babamı göndermeyi çok istiyorummmm inş gönderebilirm..
evet canım geçiyor zaman geçiyor öylede olsa böylede olssa geçiyor şükürr..
gizemcimmm bizde hiç lafı bile açılmadı biliyor musun :44: ama bende çok inanmak istiyorum ama inanamıyorum gizem yaaa
nasıl açmadınız mı biz konuştuk ben açtım yani
bende inanmayı çok istiyorumda işte bunca yıldır ki boş vaatleri düşününce bu konuda inanmıyo insan...
yok canım hiç konuşmadık ikimizde inanmıyoruz sanırım lafı bile geçmedi :44:
gerçi son günlerde doğru düzgün konuşamıyoruz bile çok yoğun ben ailemleyim ya mesajlaşıyoruz ondada günün özeti falan oluyor özledim faslına geçiyoruz sonra
ikinizde inanmadığınız için olabilrben inanmak istyorum ya ondanda olabilir gibi bişey duyma ümidiyle açıyorumda konuyu yok
ne zman dönceksin tatlım benm canım ankara ma
Dertleşecek bir kişi yok be...Ah kızlar ahh daha şafak bile atmadı
canım ben burdaym neye sıkıldı senın canın(
Merhba canım bzim kızlar uykuda demek komşu topik kızı geldi
Vizeler varda canım canımı sıkan o sorun yok
Sağol bu arada cnmmmm
Geldimi sizinkiler?
merhaba tatlimm hep sen gelıodun bıze morel vermeye baktım sıkkın gibisin dayanamadım
vizeler bitmedimi daha sıkma hem canını sen en guzel dönemlerin bunlar
sımdı bunalıyosundur ama okul bitince özlcn ben cok özluyrm walla :))
henuz gelmediler ctesi gelicekler beklıyoruz mehtap son 2seninkinin izni nezaman kendılerimi ayarlıolar yoksa komutan flnmı
ahh nedemek cnm sağol bu arada :)
yok cnm cuma bitiyor inşş..
Yok ben sıkıldım bu sene mezun olucam inş iş hayatına atılmak istiyorum
Ohh cnmmm keyfini çıkarın dağıtımın
Ağustos ortası istiyorduk biz komutan temmuza yazmış dilekçe verip geçe aldırıcaz eğer geçerli olursa büyük birliklerde sorun olmuyo kendin ayarluyosun genelde ama bnmki karakolda az kişi var komutanlar ayarlamış ama bakıcaz inş istediğimz tarih olur
Kızlarr çok bunaldım ben ya bu sınavlar çok ama çok bunalttı beni...Canım sıkıldı çalışmaktan kaç saattir...Ooff...
Dertleşecek bir kişi yok be...Ah kızlar ahh daha şafak bile atmadı
inş olur canım ama cok gec diilmi :44:
inş olursun tatlim ama sandıgın gibi kolay diil iş hayatı bende öyle dıodum hayal kırıklıgı oldu sımdı tekrar arıyorum
okdr tuhaf ınsanlar varki katlanmak sabır istio gercekten
dagtımdan sonra bıdaha nezaman görucegımıde bılmıyorum bıde doguya gidicek ya sıkıntı girio walla icime
anammm birileri vizelerden çok sıkılmış belli biraz daha dayan tatlımmm bak son 2
6 dk sonrada şafak atıyorrrrrr
yok cnm geç değil dağıtımdan sonra 6 ay geçmiş olucak ki 2 ayı geçti işte ağustosa ve 4.5 ay kalmış olucak bitmesine askerliğin yani tam ideal...tek izin kullanıcaz
canım hiçç sıkma canını tek izin kullanıcaksınız sizde muhtemelen sağsalim gelir inş m.etme
ya su 6 ay bana cok fazla gelıyor işte offkeske okdr uzamasa dedıgın gibi tek izin kullanıcaz kesın bende öyle dusunuyorum napalm sag saglm dönsunde önemli olan o :26:
sıkılmak ne kelime canım bnm ya deliricem 2 şer tane bide biliıs yok son 4
evet evet daha dün gece bana şafak attı demiştin hahahaaydan dşmeme son 2 günmüş aaa
nasılsn cnmmm bu arada
Elbet geçicek cnm biz kendimz tek izin istedk dşün..alışmayalm diye..ki zaten tek izin kullandırtıyorlardı....dönücekler cnm m.etme Allahın izniye dua et..
edıyorm cnm.. evet aslında aslısmısken daha cabuk gecıyor suan dagtmdan snrası zor gelcek nasıl göndercm die ama mecbur gidicek neyseki alt devreler gelyor rhtlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?