anlıyorum canım ama elden bir şey gelmiyor işte.sen gün olarak düşün bence daha az gibi görünüyor o zman
evet yaa bak 1 gün bitmiş bile
siz kurtulun şu aydan ve 300 lerden de sıra bize gelsinnn
iyiyim canım yaa nlsun işte bende ödevle uğraşıyorum
edıyorm cnm.. evet aslında aslısmısken daha cabuk gecıyor suan dagtmdan snrası zor gelcek nasıl göndercm die ama mecbur gidicek neyseki alt devreler gelyor rhtlıyorum
aynen cnm da 300ler bitmiyorrr!!!!! Poffff....
anam ödeve can kurban sınavın yanında
canım söyle bişey var kişiden kişiye değişiyodr belki ama dağıtımdan bşey anlamıyosn 7 gün.alışamadan gdio ben giderken hiç ağlamadım üstelik 1300 Km uzağıma gitti gitme şansım yok maalesef ama dimdik durdum! Geçicek dedim..Sende koyverme kendiniii
öyle yapmam lzm ztn cnım inş öyle durabılırım alısmadan gitmesı daha iyi benmde gitme sansım olmck yeterki gecsin gitsin su gunler
aynen cnm da 300ler bitmiyorrr!!!!! Poffff....
anam ödeve can kurban sınavın yanında
canım söyle bişey var kişiden kişiye değişiyodr belki ama dağıtımdan bşey anlamıyosn 7 gün.alışamadan gdio ben giderken hiç ağlamadım üstelik 1300 Km uzağıma gitti gitme şansım yok maalesef ama dimdik durdum! Geçicek dedim..Sende koyverme kendiniii
tabi canımm daha rahatım şu an benama şöyle düşün 1 hafta öncesine kadar bende sınavlarla boğuşuyordum bak şimdi nerdeyim seninde biticek..
bu arada mehtaba kaldı 46
Durursun cnm bak bnm askerim Artvinde geçen gün 1 günlüğüne bingöle gitmişti cezaevi askeri mahkum götürmüştü..Aklıma geldi seni görünce :)
aa bingölemi gitmişti sordunmu canım nasılmiş o asker gözuyle duyar bılır en azındankımseden bısı ögrenemıyorum walla catlıcam :))
Bitsinnn zaten !!!
ayy valla azcık kalmışş ya supperrr
evettt az kaldı az diye diye bitircezde kaç aydan beri hala az kaldı diyorum
evet cnm 1 gece kaldı orda valla merkeze inmemişler normal askeriye karakolda kaldı ama güvenlik çok yoğunmuş çelik kasklarla yeleklerle tutuolarmış nöbetleri bingölde. artvinde öyle değil mesela doğu olduğundan sanırım yollar çok boş demişti birde bu kadar :26:
hadı yaen azından guvenlık ıcın böyle olmasi iyi
hangı ıyı trfından tutablrm blmıyorum yani gidince görucem gercihangı ılcesındeydı cnm
aynen cnm
bingölün hangi ilçesine gitti bilmiorm cnm :26:
merkez die geçiodu ama sanırım ama çarşıya inmedi
Artvini soruyosanda artvinde'de merkezde canımm
tamam canım saol cok tutmym seni cıkıodun iyi geceler
Bitsinnn zaten !!!
ayy valla azcık kalmışş ya supperrr
Bu sefer ciddi az ama yavrum yaa
darısı başımaa
ankarada geçireceinz günleri düşünnn yolculuğunuzu düşünn oh superr
Kızlarr pc min şarjı bitiyorr ve şarj bana uzak ayrıca uyumam lazımm :26:
Yavaştan kaçıyorumm ben
Kamile cnm arkadaşa yardımcı ol istersen oda doğu yareni :26:
Senin daha çok bilgin vardır KTM ler hakkında falan
öpüyorum kızlarr
Sıkma canını her şey gidnce belli oluyo bir bakıosun çok huzurlu olur cnm komutanada bağlı çok terörde yok bu ara.Dağıtımın tadını çıkar senBelirsizlik çok kötü biliyorum ama gitmeden bilinmio canım...Birde ordan dağtım olucak 1 hafta içinde il jandarmadan karakola ondan sonra rahatlıcaksınız her şey belirli....
hadi kaçtım ben iyi gecelerrr
inş canım darısı başına seninde böyle 46 dediğin günleri görürüz inş
ahh ahhh beni tek teselli eden onlar zaten canım yaaa
iyi geceler tatlımmm öpüyorum çoksınavlarında başarılar
canım adını bilmiyorum kusura bakma ama :26: sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirmbenimde yarım mardinde dün konuşmuştuk sanki :44:
inş canım darısı başına seninde böyle 46 dediğin günleri görürüz inş
ahh ahhh beni tek teselli eden onlar zaten canım yaaa
iyi geceler tatlımmm öpüyorum çoksınavlarında başarılar
canım adını bilmiyorum kusura bakma ama :26: sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirmbenimde yarım mardinde dün konuşmuştuk sanki :44:
sağol canım benm korkum doguda olmasi bide su belirsizlik ve bingöl hakkında hc bısı yazmıyr nette askerlikle ılgılı ztn zor dogu olunca dahada zor
emin ol çok iyi anlıyorum cnım seni belirsizlik belrsizlik belirsizlikkk insanı yiyip bitirecek..ama emin ol canım öyle düşündüğün gibi kötü yer değildir en azından ben öyle tahmin ediyorum.bak kendimden örnek vereyim ilk mardin kelimesini duyunca neler geçirdim aklımdan inanmak istemedim olamaz dedim şaka yapıyor dedim ama mardinmiş cidden..neler kurdum neler bir de o ara şehit habrleri oldu üst üste ben iyice kötü oldum kötü düşiünmek istemedim ama beynimde bir şeyler sanki kötü düşnmeye itiyordu beni..sonra ömer gitti önce merkeze gittiler orda rahattı çok şükür hani diyorlar ya KTM ler kötü diye aksine ömer çok memnundu mardinden diğer yerleri bilemem tabi.o rahatım dedikce bende rahatladım ama orda kalmıycaktı yerleri değişekdi orda neler yaşıycaktı bir sürü soru işareti vardı yine insanın aklında..sonra kura çekildi gittiler asıl yerlerine.ilk günler çok sıkıldı küçük yer kimse yok dedi karakoldan çıkmıyoruz dedi..çok sıkıldı geldi bana patladı.tamam öyle çok büyük olaylar olmadı ama tartışdık..sonra alıştı mecburen.hala çok sıkıldım diyor ki çok da haklı aylardan beri bir yere çıkmıyor ama çok şükür ki çok rahat.telefon kullanıyoruz askerde değilde sanki uzak şehirde gibi..mesajlaşıyoruz saatlerce konuştuğumuz oluyor..ama ne kadar rahat olursa olsun can korkusu var tabi insan rahat olamıyor..ama güzelim emin ol geçicek bu günler..hep dediğimiz gibi sadece sabır.ve askerine bol bol destek ol.ne kadar canın sıkkın olsada telefonsa şebeklik yap ona ihtiyacı olacak çünkü..ben onunla konuştukdan sonra can sıkıntısından saatlerce ağladığımı biliyorum ama o bunları bilmiyor tabii..bence sen şimdi hiç bir şeyi düüşnmede mehtabı düşün
biraz uzun oldu ama kusura bakma canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?