92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen cnm da 300ler bitmiyorrr!!!!! Poffff....
anam ödeve can kurban sınavın yanında

edıyorm cnm.. evet aslında aslısmısken daha cabuk gecıyor suan dagtmdan snrası zor gelcek nasıl göndercm die ama mecbur gidicek neyseki alt devreler gelyor rhtlıyorum

canım söyle bişey var kişiden kişiye değişiyodr belki ama dağıtımdan bşey anlamıyosn 7 gün.alışamadan gdio ben giderken hiç ağlamadım üstelik 1300 Km uzağıma gitti gitme şansım yok maalesef ama dimdik durdum! Geçicek dedim..Sende koyverme kendiniii

öyle yapmam lzm ztn cnım inş öyle durabılırım alısmadan gitmesı daha iyi benmde gitme sansım olmck yeterki gecsin gitsin su gunler

öyle yapmam lzm ztn cnım inş öyle durabılırım alısmadan gitmesı daha iyi benmde gitme sansım olmck yeterki gecsin gitsin su gunler

Durursun cnm bak bnm askerim Artvinde geçen gün 1 günlüğüne bingöle gitmişti cezaevi askeri mahkum götürmüştü..Aklıma geldi seni görünce :)

tabi canımm daha rahatım şu an ben ama şöyle düşün 1 hafta öncesine kadar bende sınavlarla boğuşuyordum bak şimdi nerdeyim seninde biticek..
bu arada mehtaba kaldı 46

Durursun cnm bak bnm askerim Artvinde geçen gün 1 günlüğüne bingöle gitmişti cezaevi askeri mahkum götürmüştü..Aklıma geldi seni görünce :)

aa bingölemi gitmişti sordunmu canım nasılmiş o asker gözuyle duyar bılır en azından kımseden bısı ögrenemıyorum walla catlıcam :))

aa bingölemi gitmişti sordunmu canım nasılmiş o asker gözuyle duyar bılır en azından kımseden bısı ögrenemıyorum walla catlıcam :))

evet cnm 1 gece kaldı orda valla merkeze inmemişler normal askeriye karakolda kaldı ama güvenlik çok yoğunmuş çelik kasklarla yeleklerle tutuolarmış nöbetleri bingölde. artvinde öyle değil mesela doğu olduğundan sanırım yollar çok boş demişti birde bu kadar :26:

Kızlarr pc min şarjı bitiyorr ve şarj bana uzak ayrıca uyumam lazımm :26:
Yavaştan kaçıyorumm ben
Kamile cnm arkadaşa yardımcı ol istersen oda doğu yareni :26:
Senin daha çok bilgin vardır KTM ler hakkında falan
öpüyorum kızlarr

hadı ya en azından guvenlık ıcın böyle olmasi iyi
hangı ıyı trfından tutablrm blmıyorum yani gidince görucem gerci hangı ılcesındeydı cnm

hadı ya en azından guvenlık ıcın böyle olmasi iyi
hangı ıyı trfından tutablrm blmıyorum yani gidince görucem gerci hangı ılcesındeydı cnm

aynen cnm
bingölün hangi ilçesine gitti bilmiorm cnm :26:
merkez die geçiodu ama sanırım ama çarşıya inmedi

Artvini soruyosanda artvinde'de merkezde canımm

tamam canım saol cok tutmym seni cıkıodun iyi geceler

Sıkma canını her şey gidnce belli oluyo bir bakıosun çok huzurlu olur cnm komutanada bağlı çok terörde yok bu ara.Dağıtımın tadını çıkar sen Belirsizlik çok kötü biliyorum ama gitmeden bilinmio canım...Birde ordan dağtım olucak 1 hafta içinde il jandarmadan karakola ondan sonra rahatlıcaksınız her şey belirli....
hadi kaçtım ben iyi gecelerrr

Bitsinnn zaten !!!
ayy valla azcık kalmışş ya supperrr

Bu sefer ciddi az ama yavrum yaa
darısı başımaa
ankarada geçireceinz günleri düşünnn yolculuğunuzu düşünn oh superr

inş canım darısı başına seninde böyle 46 dediğin günleri görürüz inş
ahh ahhh beni tek teselli eden onlar zaten canım yaaa
iyi geceler tatlımmm öpüyorum çok sınavlarında başarılar

canım adını bilmiyorum kusura bakma ama :26: sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirm benimde yarım mardinde dün konuşmuştuk sanki :44:

inş öyle olur canım evet belırsızlık ztn canımı sıkan artık gidince bellı olcak sagol cnm iyi geceler

İnşş bebeğim o günlerde gelecek!!!
Sağol ya inş güzel geçerr
haydi good night öptümmm

Son düzenleme:

sağol canım benm korkum doguda olmasi bide su belirsizlik ve bingöl hakkında hc bısı yazmıyr nette askerlikle ılgılı ztn zor dogu olunca dahada zor

sağol canım benm korkum doguda olmasi bide su belirsizlik ve bingöl hakkında hc bısı yazmıyr nette askerlikle ılgılı ztn zor dogu olunca dahada zor

emin ol çok iyi anlıyorum cnım seni belirsizlik belrsizlik belirsizlikkk insanı yiyip bitirecek..ama emin ol canım öyle düşündüğün gibi kötü yer değildir en azından ben öyle tahmin ediyorum.bak kendimden örnek vereyim ilk mardin kelimesini duyunca neler geçirdim aklımdan inanmak istemedim olamaz dedim şaka yapıyor dedim ama mardinmiş cidden..neler kurdum neler bir de o ara şehit habrleri oldu üst üste ben iyice kötü oldum kötü düşiünmek istemedim ama beynimde bir şeyler sanki kötü düşnmeye itiyordu beni..sonra ömer gitti önce merkeze gittiler orda rahattı çok şükür hani diyorlar ya KTM ler kötü diye aksine ömer çok memnundu mardinden diğer yerleri bilemem tabi.o rahatım dedikce bende rahatladım ama orda kalmıycaktı yerleri değişekdi orda neler yaşıycaktı bir sürü soru işareti vardı yine insanın aklında..sonra kura çekildi gittiler asıl yerlerine.ilk günler çok sıkıldı küçük yer kimse yok dedi karakoldan çıkmıyoruz dedi..çok sıkıldı geldi bana patladı.tamam öyle çok büyük olaylar olmadı ama tartışdık..sonra alıştı mecburen.hala çok sıkıldım diyor ki çok da haklı aylardan beri bir yere çıkmıyor ama çok şükür ki çok rahat.telefon kullanıyoruz askerde değilde sanki uzak şehirde gibi..mesajlaşıyoruz saatlerce konuştuğumuz oluyor..ama ne kadar rahat olursa olsun can korkusu var tabi insan rahat olamıyor..ama güzelim emin ol geçicek bu günler..hep dediğimiz gibi sadece sabır.ve askerine bol bol destek ol.ne kadar canın sıkkın olsada telefonsa şebeklik yap ona ihtiyacı olacak çünkü..ben onunla konuştukdan sonra can sıkıntısından saatlerce ağladığımı biliyorum ama o bunları bilmiyor tabii..bence sen şimdi hiç bir şeyi düüşnmede mehtabı düşün
biraz uzun oldu ama kusura bakma canım :26:

Son düzenleme:

olurmu canım ben tşkkr ederm asıl iyi geldi :)
KTMleri bılıyorum sinem anlatmişti belirsizlik varr bidee suan olan bariş sureci sureklı takıp edıyorum bısı olcak die korku var sureklı daha gitmeden
bingöl die bakınca netten sehıt haberleri cıkıo bunalima giricem daha gitmeden ildemi kalcak karakollaramı dagtılck oda bellıdiil nekdrcok buraya gelcegı zamanı dusunsemde
gidicegini bilmek yetiyo dert sahıbı oldum su askerlik cıktı cıkali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…