olurmu canım ben tşkkr ederm asıl iyi geldi :)
KTMleri bılıyorum sinem anlatmişti belirsizlik varr bidee suan olan bariş sureci sureklı takıp edıyorum bısı olcak die korku var sureklı daha gitmeden
bingöl die bakınca netten sehıt haberleri cıkıo bunalima giricem daha gitmeden ildemi kalcak karakollaramı dagtılck oda bellıdiil nekdrcok buraya gelcegı zamanı dusunsemde
gidicegini bilmek yetiyodert sahıbı oldum su askerlik cıktı cıkali
canım bu arad ben çıkıyorum artık saatlerdir pc başındayım..gidip yatayım artık...iyi gecelr sana..ne zaman dertleşmek istersen bir sıkıntın olursa bekleriz
sinemcimmm az kalmış canım senindebakalım her zamanki gibi bekleyip görücez bu sene yapamazsa bile seneye yapar kesin tatlım acısını o zman çıkartırsın..bizde tam tersi canım ben hep küçük kızlarıyım onların gözünde büyüdüğümü kabul edemiyorlar resmen ama büyüdüm yaniiiiiii..elinde sonunda öğrenecekler canım zaten..bakıyorum canım şimdi ayy evet çok küçük daha biraz büyüsün sonra seversin canım
inş canım isteyen herkese kısmet ederbende istiyorum ama önce annemi babamı göndermeyi çok istiyorummmm inş gönderebilirm..
evet canım geçiyor zaman geçiyor öylede olsa böylede olssa geçiyor şükürr..
gizemcimmm bizde hiç lafı bile açılmadı biliyor musun :44: ama bende çok inanmak istiyorum ama inanamıyorum gizem yaaa
sinemcimmm az kalmış canım senindebakalım her zamanki gibi bekleyip görücez bu sene yapamazsa bile seneye yapar kesin tatlım acısını o zman çıkartırsın..bizde tam tersi canım ben hep küçük kızlarıyım onların gözünde büyüdüğümü kabul edemiyorlar resmen ama büyüdüm yaniiiiiii..elinde sonunda öğrenecekler canım zaten..bakıyorum canım şimdi ayy evet çok küçük daha biraz büyüsün sonra seversin canım
inş canım isteyen herkese kısmet ederbende istiyorum ama önce annemi babamı göndermeyi çok istiyorummmm inş gönderebilirm..
evet canım geçiyor zaman geçiyor öylede olsa böylede olssa geçiyor şükürr..
gizemcimmm bizde hiç lafı bile açılmadı biliyor musun :44: ama bende çok inanmak istiyorum ama inanamıyorum gizem yaaa
güle güle canımmmm bende çok öpüyorumiyi bak kendine
nasıl açmadınız mı biz konuştuk ben açtım yani
bende inanmayı çok istiyorumda işte bunca yıldır ki boş vaatleri düşününce bu konuda inanmıyo insan...
yok canım hiç konuşmadık ikimizde inanmıyoruz sanırım lafı bile geçmedi :44:
gerçi son günlerde doğru düzgün konuşamıyoruz bile çok yoğun ben ailemleyim ya mesajlaşıyoruz ondada günün özeti falan oluyor özledim faslına geçiyoruz sonra
ikinizde inanmadığınız için olabilrben inanmak istyorum ya ondanda olabilir gibi bişey duyma ümidiyle açıyorumda konuyu yok
ne zman dönceksin tatlım benm canım ankara ma
şu alt devreler bir gelsede herkes rahatlasa dimi ama yaaaa
KTMleri bılıyorum sinem anlatmişti belirsizlik varr bidee suan olan bariş sureci sureklı takıp edıyorum bısı olcak die korku var sureklı daha gitmeden
bingöl die bakınca netten sehıt haberleri cıkıo bunalima giricem daha gitmeden ildemi kalcak karakollaramı dagtılck oda bellıdiil nekdrcok buraya gelcegı zamanı dusunsemde
300 ler düş artık yakamızdan düşş!! İllallah ettirdiin yaa:88:
günaydın kızlar beklemeyin bosa askerlik düsmeyecek
eveeet iste buu yine 1. yine 1. topraaam
kizlar popstardaki mustafa bizim burda oturuyor ilcemizden coook unlu cikti halada cikiyorda cikiyor cikiyorda cikiyormeshur olmak isteyen memleketime gelsin :111:
waay topraaam nabüün bee
ooo sende mi burdasin hemsoomiyidir bea nolsun asret ceker dururum sen nabüün
Birkac saat sonra cengos geliyo kızlar
ohhh ne guzel tatlım kargon geldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?