92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ahh ahhh şu yaşta hepimiz dert sahibi olduk resmen canım yaa
ama sen eski haberleri bakıp moralini bozma
o belirsizliklerin hepsi geçicek ama biraz zamaan işte..inşallah sağ salim bize geri dönecekler canım sen böyle düşün aklına kötü şeyler getirme

canım bu arad ben çıkıyorum artık saatlerdir pc başındayım..gidip yatayım artık...iyi gecelr sana..ne zaman dertleşmek istersen bir sıkıntın olursa bekleriz

insallah canim ya..ay benimkide hep bana soruyor askerligin dusmesiyle ilgili haberleri 12 mayista dusuyormus galiba falan diyor.bakiyorum nete sadece lafta hepsi.. insallah uygulamayada gecer

güle güle canımmmm bende çok öpüyorum iyi bak kendine

nasıl açmadınız mı biz konuştuk ben açtım yani
bende inanmayı çok istiyorumda işte bunca yıldır ki boş vaatleri düşününce bu konuda inanmıyo insan...

ikinizde inanmadığınız için olabilr ben inanmak istyorum ya ondanda olabilir gibi bişey duyma ümidiyle açıyorumda konuyu yok

ne zman dönceksin tatlım benm canım ankara ma

şu alt devreler bir gelsede herkes rahatlasa dimi ama yaaaa

300 ler düş artık yakamızdan düşş!! İllallah ettirdiin yaa :88:

1-2 gun once ben yakiniyordum canim 300 ler bit artik die simdi sen bastaki 3 rakamini gormek istemiyorumm artikkk!

yavrum ktmleri daha fazla arastirip kafani karistirma.bana guven aksi durum olursa acik adresimi biliyorsun :111:
dogudaki askerler batidakilerden daha rahat eder diyorlar belkide cok guzel gecirceksiniz..bingolde carsi var mi?bizim memleketli ambulans sogoruyle tanisirsa seninki ztn beraber vakit gecirirlerse cok cabuk zaman gecer seninkine cok eglenir onunla merak etme juzum hersey cok guzel olacak.hep ii dusunmeye bak iiyi cek kendine..

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet
Evde baban anan yüzüne hasret
Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret
Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni
Duvarın üstüne astık yırtık resmini
Hiç gam yemem yaş dolsa da görür gözlerim
Vatan borcu namus borcu derim beklerim
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret
Evde anan baban yüzüne hasret
Mektup geldi selamın var yaşlı babana
Bacı kardaş muhtar emmi garip anana

Benden size gelsinnn kızlar =)

eveeet iste buu yine 1. yine 1. topraaam
kizlar popstardaki mustafa bizim burda oturuyor ilcemizden coook unlu cikti halada cikiyorda cikiyor cikiyorda cikiyor meshur olmak isteyen memleketime gelsin :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…