evet canım bugün geldi küpemi hic begenmedim bakıp almak en mantıklısı sanırım
senin ayakkabıların nasıl canm begendin mi platform mu aldıngaliba tatlım benımde ayakkabım geldiiii bide tozlu giyimden anneme aldık 19a çakma convers bakalım nasıl cıkıcak
senin ayakkabıların nasıl canm begendin mi platform mu aldın
bende cok seviyorum platform ve dolgu topugu ama yüksek olucak topugubegendım tatlım nar çiçeği rengi dolgu topuk baya yuksek topukluyu cok sewıyorum yaaa
bende cok seviyorum platform ve dolgu topugu ama yüksek olucak topugu
bencede canım topukluya alıstım düz ayakkabı giyemiyorum artık ben hic düz ayakkabım kalmadı attım hepsinitopuklu ayakkabı bayanları çok şık yapıo bencee
bencede canım topukluya alıstım düz ayakkabı giyemiyorum artık ben hic düz ayakkabım kalmadı attım hepsini
evet canım dolgu topukmu giyiyosun sen devamlı, ordan birinden bi telefon bulmus canım idare ettik onlayok kız ben atmam cesıt kalsınama gercekten bende duzle baya zorlanıom ınsanın topukluyla cok fena guvenı gelıo kendıne sız telefonu naaptınız canım yaptırdımı
evet canım dolgu topukmu giyiyosun sen devamlı, ordan birinden bi telefon bulmus canım idare ettik onla
anladım bebeğim hala nasıl sivastagünlük çarşıya giderken platformlu ayakkabı gıyınmıyorum canım çok abartı oluyo özel gunlerde platform gunlukte dolgu topul veya 7-8 cm lık kibar topuklular gıyıom
anladım bebeğim hala nasıl sivasta
waay topraaam nabüün bee
nabım canım mehtap sayıyorm yarın gelıo onun sevıncı var ıcımde
kızlarrrr. kimsse yokk muuu
selam canimben hep giriyorum ama kimse yok niyeyse ya :/ nasilsin tatlim?
kızlarrrr. kimsse yokk muuu
yine rastlaşamamışız tatlım bizde baksana ben çıkımışım sen yazmışsın..
bu ara topik sessiz..
iyiyim tatlım ben nolsun işte bi hafta daha bitti bitiyor diye seviniyorum.. sen nasılsın..
kızlarr yeni bir aya daha geçmişsiniz bu aradaaa
iyiyim bende kuzum sagol oturuyorum oyle evde hasret cekip duruyorum..
evet ya karsilasamadik bi turlu kizlarda terkettiler iyice burasini
bu aralar işleri var herkesin herlade cnm kamile memlekette giremiyo eda desen sınavları var merve tatilde gülşen desen çalışıyo yoğun.. cerenle gülşah gündüz yazıyor işte karşılaşırsa..bizde girip girip çıkıyoruz işte kimse olmayınca
evet canım aynen öyle.. ya benim sevgilim bugün beni hiç aramadı telin başında bekliyorum hep fena oldum ya
napsam acaba...:44:
hiç aramadığı gün oluyo muydu tatlım böyle habersiz..
şuan ankesörleri de arasan duyan açan olur mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?