kizlar durum cok vahim!! belkide yarin haberlere cikacak bu vahim durum.cok dualariniza ihtiyacimiz var allah rizasi icin askerim ve digerleri icin dua edin nolur yalvaririm size :'(
ben boyle olcagni hic dusunmemistim..allahim nolur askerimi bana ve ailesine bagisla nolur yalvaririm sana :'(((
canim hayirdir nooldu ya dualarimiz tum askerlerimizle tatlim merak ettim bizede bildir durumu
allahıma şükürler olsunnn!! konuştum askerimle sesi bitkin geliyordu ama bana güçlü görünmeye çalışıyor..Allahım Yarabbim bir daha böyle tatsız şeyler göstermesin!! :18:
cok sukur tatlim noolduki canim yaa bende cok endiselendim
şöyle sölim cnm geri çekilme silahların durması vs.vs. söyleniyor ya tv de yalan hepsi! gündeme öyle getiriyorlar
çatıştılar canım nolsun..
ama çok bilgi veremiyor banada teller dinleniyor yasak diye :26:
çok merak ediyorum yicem kafayı sonunda.bide yaz geliyor bu daha kötü kışın terör daha az oluyor her yer kar olduğu için..
bide benimkinin taburunda timler izne çıktı durum daha vahim allahım yarabbim yardımcıları olsun
iç savaş hiç bitmiyor artık bitsiiiinnn gözyaşları bitsiiinnn endişe azalsınnn
tatlım Allah tüm asker beklıyenlere sabır versın helede doğuda beklıyenlere bıraz once haberlerı okudumda ilk uc cekilme noktası bingöl diyarbakır tunceli yazıo ne kdar dogru bılemıyorum mynette gordum canım
amin canim amin..allah razi olsun..
ztn sart yani oralara insallah oyle olur canim cok zor durumdalar yani.bsyler yapilmasi lazim ordaki askerlere hicbsy yapamiyorlarsada dogudaki askerlerin askerligini kisaltmalari lazim.batida yapanlarla bir degiller hic canlari burnunda hepsinin..benimki bide tabur icindeydi sozde timde degildi ama is basa dusunce hepsini yapiyorlar..rabbim korusun hepsini..
tatlım mesela askerliğin kısaltılmasından ziyade bu olayların son bulması bence allah korusun birşey olacak olduktan sonra kısa dönem yapana da oluyor uzuna da.. 15.ayın son günüde olabilir gittiği ilk günde deyani bu terörün bitmesi lazım ilk önce.. ama nasıl olucak hiç inancım kalmadı bu anlattılarının üzerine..
bizde hep öyle diyoruz canım önce silahlar dursun sonra kısalsın diyoruz ama eğer böyle devam edecekse en azından kısaltmaları lazım orada 1 günü bırak 1 saat bile önemli cnm yaşamayan gerçekten bilemiyormuş biz doğuda yapıyoruz ama akşam yaşadığım korkuyu üzüntüyü daha önce hiç yaşamadım! inşallahta son olur!!!
tatlım Allah tüm asker beklıyenlere sabır versın helede doğuda beklıyenlere bıraz once haberlerı okudumda ilk uc cekilme noktası bingöl diyarbakır tunceli yazıo ne kdar dogru bılemıyorum mynette gordum canım
inanmıyorum ya.. okudum yazdıklarını canım şimdi. nasıl da herşey normalmiş gibi davranıyorlar. aklım almıyor..
bizde doğuda yapıyoruz askerliğimizi. şırnakta. seni çok iyi anlıyorum.. allah tüm askerlerin yardımcısı olsun. bize dua etmek düşüyor.
şuan bende çok kötü oldum ali 2 gündür aramıyor..
Yok tatlım tabiki yaşayan bilir sizin işiniz cok çok daha zor. Kaygınız daha cok . Biliyorum cnm benim dursun şu silahlar.. kimsenin cani daha fazla yanmasın ya :/bizde hep öyle diyoruz canım önce silahlar dursun sonra kısalsın diyoruz ama eğer böyle devam edecekse en azından kısaltmaları lazım orada 1 günü bırak 1 saat bile önemli cnm yaşamayan gerçekten bilemiyormuş biz doğuda yapıyoruz ama akşam yaşadığım korkuyu üzüntüyü daha önce hiç yaşamadım! inşallahta son olur!!!
Cnm ne göndermstn ne güzel sevinmiş askerin de :)bnmde bilgisayar internete girmiyo telfondan yazıyorum..kızlarrrr evde olduğumu için çok sık giremiyorum memlektimin havasını soluyorum bol bol geziyorummmmsalı gecesi dönüyorum ama siz nasılsınız bakalım??
sinemcimmm okudum canım ve seni çok iyi anlıyorum. bildiğim kadarıyla ömer hiç çatışmadı ama çok yakınndaki karakolda çatışma olmuştu ve onun korkusu bile yetmiişti.şimdi ne haldesindir kimbilir ama canım dua yapmaya devam et tek çaremiz o zaten..sen içini ferah tut canım..
kızlarrrrrrr bu arada ben ömere kargo göndrmişitm doğum günü için (25 nisan doğum günü) ama tahminimden önce gitmiş dün aldı..çok sevindi bitanem..bugünde ailesinin yanına gittim onlarada söylemiş onlarda çok mutlu olmuşlar
haberleri izliyorum suan.nettende hep takip ediyorum haberlerde ne derse begenirsin."silahlar sustu 4 aydir sehit yok!!!" diyor adam ya.hani nerde sustu?illa bikac kisinin sehit olmasi mi gerekiyor ates dustugu yeri yakiyor tabi onlarin tuzu kuru!o zmn mi bsyler yapcaklar?once once tedbir alinmasi gerekmiyor mu!!!
ah tatlim ne dualar ne kuranlar okuyorum allah kabul etsin..yuregim agzima geldi bikere nefesim daraliyor hic huzurlu degilim..seninki ne olarak gorev yapiyor cnm?catismaya gird. i mi hic?ve safaginiz kac telden girdigim icn goremiyorum..
Cnm ne göndermstn ne güzel sevinmiş askerin de :)bnmde bilgisayar internete girmiyo telfondan yazıyorum..
O haberi bnde izledim ve nasil sinir oldun anlatamammm . . Ya uyutmaya çalışıyorlar resmen insanlari. .
Arkadaşlari da oyle degince extra sevinmiştr :)) ya bnde göndermk istyorum ama ihtyaci yok ve biraz didiklenyo diye istemiyo sanırım.. Biraz zor oluyo tatlım birazdan cikarm . Birde asiri sarj gidiyo :))eşofman üzerine t-şört almıştım canım ve bir sürü abur cubur koydum yine :)
arkadaşları bile çok özenmiş şuna bakma ya sevgilisi nelerle besliyor bizimkilerde tık demişler eee tabi hoşuna gitmiş baya :)
sevindi tatlım yaa sevinmez mi hiç
ayy senin için yazması zor oluyordur o zman canım
haberleri izliyorum suan.nettende hep takip ediyorum haberlerde ne derse begenirsin."silahlar sustu 4 aydir sehit yok!!!" diyor adam ya.hani nerde sustu?illa bikac kisinin sehit olmasi mi gerekiyor ates dustugu yeri yakiyor tabi onlarin tuzu kuru!o zmn mi bsyler yapcaklar?once once tedbir alinmasi gerekmiyor mu!!!
ah tatlim ne dualar ne kuranlar okuyorum allah kabul etsin..yuregim agzima geldi bikere nefesim daraliyor hic huzurlu degilim..seninki ne olarak gorev yapiyor cnm?catismaya girdi mi hic?ve safaginiz kac telden girdigim icn goremiyorum..
Arkadaşlari da oyle degince extra sevinmiştr :)) ya bnde göndermk istyorum ama ihtyaci yok ve biraz didiklenyo diye istemiyo sanırım.. Biraz zor oluyo tatlım birazdan cikarm . Birde asiri sarj gidiyo :))
kızlarrrr evde olduğumu için çok sık giremiyorum memlektimin havasını soluyorum bol bol geziyorummmmsalı gecesi dönüyorum ama siz nasılsınız bakalım??
sinemcimmm okudum canım ve seni çok iyi anlıyorum. bildiğim kadarıyla ömer hiç çatışmadı ama çok yakınndaki karakolda çatışma olmuştu ve onun korkusu bile yetmiişti.şimdi ne haldesindir kimbilir ama canım dua yapmaya devam et tek çaremiz o zaten..sen içini ferah tut canım..
kızlarrrrrrr bu arada ben ömere kargo göndrmişitm doğum günü için (25 nisan doğum günü) ama tahminimden önce gitmiş dün aldı..çok sevindi bitanem..bugünde ailesinin yanına gittim onlarada söylemiş onlarda çok mutlu olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?