92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yok tatlım tabiki yaşayan bilir sizin işiniz cok çok daha zor. Kaygınız daha cok . Biliyorum cnm benim dursun şu silahlar.. kimsenin cani daha fazla yanmasın ya :/

Cnm ne göndermstn ne güzel sevinmiş askerin de :)bnmde bilgisayar internete girmiyo telfondan yazıyorum..

O haberi bnde izledim ve nasil sinir oldun anlatamammm . . Ya uyutmaya çalışıyorlar resmen insanlari. .

tmm dogru belki sehit olmuyor suan oyle aman allah korusun hicbi zaman olmasin.ama sehit olmasada olabilir diye bi gercek var bu korkuyla yasamakta cok fena!!bir an once bsyler yapilmasi lazimmm!!!

sizin işinizde zor valla canım allah yardımcımız olsun hepimizin
zaten askeriyede mantık falan yok cnm şaşırmadım yani sizin işede..
çatışmaya katıldı mı daha önce hiç? cep tel kullanıyor mu?
yok cnm korkma şırnakla ilgili hiçbi haber duymadım içini ferah tut kötü bişi olsa zaten emin ol duyulurdu ben inanıyorum kötü birşey olmadığına..
rabbim hayırlı yazılar yazsın gittikleri gibi gelirler inşallah..

insaşşah canım tek dileğimiz o. artık askerlik kısalsın kısalmasım umrum değil. sağ salim gelsinlerde.
yok katılmadı herhangibir operasyona. telefon kullanmıyor. ankesörlü ve kol telefonundan arıyor. her kola bir telefon düşüyormuş.günde 1 saat falan hakları var hattını takıyor konusup diğerine veriyor işte. oda dandik bataryası sağlam olmayan bi telefonmus 2. kişide şar bitiyor bazen bize sıra bile gelmiyor. napalım. bu da bizim kaderimizmiş..

günaydın kızlarrrrrr

canım bende duasız gün geçirmiyorum manen rahatlıyor ama insan en iyisini yapıyorsun canım..
canım çok iyi anlıyorum tabi Allah tüm askerlerimizi korusun onlara sağlık güç versin inşallah..
ve de sizde böyle bir şey yaşamazsınız bir daha inşallah..

gunaydin canim..bizim umrumuzda degil olablr yavrum ama onlar icin oyle olcagni hic sanmiyorum.olsun kiz hem silahlar dursun hemde kisalsin :)
sag salim gelsinler tabiki insallah ama biraz erken gelsinler.aksam benimkine diyorum sen catismaya girdin senin isin o degildi ki timde degildin sen seni odullendirsin komutan dedim gulumsedi hayatim bizim isimiz o dio bende biliorm ama olsn 10 gun bari teskereden kisalsin
o kol teli nasil oluyor ya ilk defa duyuyorum :/ bizde ankesorluden gorusuyoruz cnm olsn umudunu yitirme hicbi zaman benim suan tek umudum alt devre gelice daha rahatlicaz insallah..

gunaydin tatlim..
evet ya dua harbiden cok guzel bsy benimki askere gitmeden oncede ben genel anlamda yine cok dua ederdim insan rahatliyor..bi koruyucusu oldugunu biliyor..allah inanci iste..
amin bebegim AMİİİN İNŞALLAHHH bidaha yasamayiz hicbi asker yasamaz insallah..

bütün askerleri gene bi umut sarmıs anneler günü umudu.. Off gene hayal kırıklıgına ugrayacagız cok üzülüyorum

gorusmucekmısınız bugun canım
görüsücez sözde 1 saat falan görüsürüz heralde arkadaslarıyla kahvaltıdaymıs beyfendi 11 de kalktı daha yeni kahvaltı yapıyo ya gercekten diycek bi kelime bi söz ben artık bulamıyorum daha fazla yazmak istemiyorum makyajım akıcakk zor tutuyorum kendimi

ayyy canim simdiden allah kavustursun bir an once gitsinde bir an once gelsin oyle dusun tatlim..
anneler gununu biz ocaktan beri bekliyoruz kizlar insallah bi supriz yaparlar bizlere..
sagol canım ben pek sanmıyorum yıllardır anneler gününde düsücek deniliyo hicbi haber yok bi icraat yok

şu erkeklerin arkadaş düşkünlüğü beni çıldırtıo

şu erkeklerin arkadaş düşkünlüğü beni çıldırtıo
ya bıktım bunun gevsekliğinden 50 dk da ben 10 kez kahvaltı yapar kalkardım o sofradan yazıklar olsun yaa tam 50 dakika oldu gülşah konusalı yapıp gelicem hemen dedi yazıklar olsun aramıyorum bakalım ne zaman arıycak biraz daha aramasın telefonlarına cıkmayı düsünmüyorum hicbi sekilde.

biz salak gibi onlarla bulusucaz die kahvaltı bıle yapmazdık bırak arkadaslarla yapmayı senıde gaza getırmek ıstemıyorum canım ama bende bıktım bu arkadaştan kopamamasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…