kızlarrrr evde olduğumu için çok sık giremiyorum memlektimin havasını soluyorum bol bol geziyorummmmsalı gecesi dönüyorum ama siz nasılsınız bakalım??
sinemcimmm okudum canım ve seni çok iyi anlıyorum. bildiğim kadarıyla ömer hiç çatışmadı ama çok yakınndaki karakolda çatışma olmuştu ve onun korkusu bile yetmiişti.şimdi ne haldesindir kimbilir ama canım dua yapmaya devam et tek çaremiz o zaten..sen içini ferah tut canım..
kızlarrrrrrr bu arada ben ömere kargo göndrmişitm doğum günü için (25 nisan doğum günü) ama tahminimden önce gitmiş dün aldı..çok sevindi bitanem..bugünde ailesinin yanına gittim onlarada söylemiş onlarda çok mutlu olmuşlar
Yok tatlım tabiki yaşayan bilir sizin işiniz cok çok daha zor. Kaygınız daha cok . Biliyorum cnm benim dursun şu silahlar.. kimsenin cani daha fazla yanmasın ya :/
Cnm ne göndermstn ne güzel sevinmiş askerin de :)bnmde bilgisayar internete girmiyo telfondan yazıyorum..
O haberi bnde izledim ve nasil sinir oldun anlatamammm . . Ya uyutmaya çalışıyorlar resmen insanlari. .
canım biz şırnak seslice taburundayız. gabar dağı diye de geçiyor.
acemilikte mayın arama çavuşuydu ama orda topçu gurubuna geçti havan da şuan.
arada ordan alıp nöbetçileri kontrol falan ettiriyorlarmış çavuş olduğu için. ama belli bir yerde sabit değil.. tim olarak gittiler 16 kişi. tim çavusu asıl görevi ama ondan başka her seye koşuyor. mesela çavuslar nöbet tutmazmıs ama nöbette tutuyor. karısık yani..
hergün iki üç kez arardı ama 2 gündür hiç aramadı. bugunde bekledim hiç aramadı senin yazını okuduğumdan beri kalbim yerinden çıkçak gibi çok korkuyorum : şafağımız 307
sizin işinizde zor valla canım allah yardımcımız olsun hepimizin
zaten askeriyede mantık falan yok cnm şaşırmadım yani sizin işede..
çatışmaya katıldı mı daha önce hiç? cep tel kullanıyor mu?
yok cnm korkma şırnakla ilgili hiçbi haber duymadım içini ferah tut kötü bişi olsa zaten emin ol duyulurdu ben inanıyorum kötü birşey olmadığına..
rabbim hayırlı yazılar yazsın gittikleri gibi gelirler inşallah..
ah canim hep ferah tutmaya calisiyorum bol bolda dua edyrm..duasiz hicbi gunuk yoktu ztn hele smdi besmeleyi birak nerdeyse duasiz adim atmiyorum..o zmn beni anlarsn tatlim cunku gercekten yasayan bilir bu duyguyu daha once biz yasamadan once kotu bi durum allah yardimcilari olsun derdim ama yasamak cok farkli feci bsy.rabbim kimseye yasatmasin!sizde esirgemeyin dualarinizi canim..
insaşşah canım tek dileğimiz o. artık askerlik kısalsın kısalmasım umrum değil. sağ salim gelsinlerde.
yok katılmadı herhangibir operasyona. telefon kullanmıyor. ankesörlü ve kol telefonundan arıyor. her kola bir telefon düşüyormuş.günde 1 saat falan hakları var hattını takıyor konusup diğerine veriyor işte. oda dandik bataryası sağlam olmayan bi telefonmus 2. kişide şar bitiyor bazen bize sıra bile gelmiyor. napalım. bu da bizim kaderimizmiş..
insaşşah canım tek dileğimiz o. artık askerlik kısalsın kısalmasım umrum değil. sağ salim gelsinlerde.
yok katılmadı herhangibir operasyona. telefon kullanmıyor. ankesörlü ve kol telefonundan arıyor. her kola bir telefon düşüyormuş.günde 1 saat falan hakları var hattını takıyor konusup diğerine veriyor işte. oda dandik bataryası sağlam olmayan bi telefonmus 2. kişide şar bitiyor bazen bize sıra bile gelmiyor. napalım. bu da bizim kaderimizmiş..
günaydın kızlarrrrrr
canım bende duasız gün geçirmiyorum manen rahatlıyor ama insan en iyisini yapıyorsun canım..
canım çok iyi anlıyorum tabi Allah tüm askerlerimizi korusun onlara sağlık güç versin inşallah..
ve de sizde böyle bir şey yaşamazsınız bir daha inşallah..
Günaydın kızlar birazdan cenki ugurlıycam
2 gün güzeldi canm dolu doluydu bugünü söylemek bile istemiyorum, 3bucukda kalkıyo otobüsü ve ben hala evdeyim sen düsün tart artık ne halde oldugumucanım nasıl gectı mehtapp
2 gün güzeldi canm dolu doluydu bugünü söylemek bile istemiyorum, 3bucukda kalkıyo otobüsü ve ben hala evdeyim sen düsün tart artık ne halde oldugumu
görüsücez sözde 1 saat falan görüsürüz heralde arkadaslarıyla kahvaltıdaymıs beyfendi 11 de kalktı daha yeni kahvaltı yapıyo ya gercekten diycek bi kelime bi söz ben artık bulamıyorum daha fazla yazmak istemiyorum makyajım akıcakk zor tutuyorum kendimigorusmucekmısınız bugun canım
Günaydın kızlar birazdan cenki ugurlıycam
bütün askerleri gene bi umut sarmıs anneler günü umudu.. Off gene hayal kırıklıgına ugrayacagız cok üzülüyorum
canım sen iyimisin?JeoClay Volkanik Kil Maskesi
http://jeoclayus............../2013/04/ebru-sall-guzellik-srrn-acklad.html
Etkileri Nelerdir?
Doğru kullanıldığında,
Yüzü derinlemesine temizler
Cildinize doğal Detoks uygular
Yüzdeki ölü derilerin Peeling etkisiyle atılmasına yardımcı olur
Cildinizin siyah noktalardan arınmasına yardımcı olur
sagol canım ben pek sanmıyorum yıllardır anneler gününde düsücek deniliyo hicbi haber yok bi icraat yokayyy canim simdiden allah kavustursunbir an once gitsinde bir an once gelsin oyle dusun tatlim..
anneler gununu biz ocaktan beri bekliyoruz kizlar insallah bi supriz yaparlar bizlere..
görüsücez sözde 1 saat falan görüsürüz heralde arkadaslarıyla kahvaltıdaymıs beyfendi 11 de kalktı daha yeni kahvaltı yapıyo ya gercekten diycek bi kelime bi söz ben artık bulamıyorum daha fazla yazmak istemiyorum makyajım akıcakk zor tutuyorum kendimi
ya bıktım bunun gevsekliğinden 50 dk da ben 10 kez kahvaltı yapar kalkardım o sofradan yazıklar olsun yaa tam 50 dakika oldu gülşah konusalı yapıp gelicem hemen dedi yazıklar olsun aramıyorum bakalım ne zaman arıycak biraz daha aramasın telefonlarına cıkmayı düsünmüyorum hicbi sekilde.şu erkeklerin arkadaş düşkünlüğü beni çıldırtıo
ya bıktım bunun gevsekliğinden 50 dk da ben 10 kez kahvaltı yapar kalkardım o sofradan yazıklar olsun yaa tam 50 dakika oldu gülşah konusalı yapıp gelicem hemen dedi yazıklar olsun aramıyorum bakalım ne zaman arıycak biraz daha aramasın telefonlarına cıkmayı düsünmüyorum hicbi sekilde.
sagol canım ben pek sanmıyorum yıllardır anneler gününde düsücek deniliyo hicbi haber yok bi icraat yok
şu erkeklerin arkadaş düşkünlüğü beni çıldırtıo
ay evet ne varsa bizde var ama anlamiolar iste uyuzlar.. tabi arkadaslariylada olsn ama son gunu ndn arkadaslarina ayirdi dun sabah ayirsaymis ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?