İçimi mi gördün canım yaa ben kahvaltı bile yapmadım onunla bulusucam diye bak yemin ederim 9dan beri ayaktayım dusumu aldım saclarımı yaptım makyajımı yaptım onu bekliyorum kendimi cok asagılanmıs hissediyorum suan..biz salak gibi onlarla bulusucaz die kahvaltı bıle yapmazdık bırak arkadaslarla yapmayı senıde gaza getırmek ıstemıyorum canım ama bende bıktım bu arkadaştan kopamamasından
ya bıktım bunun gevsekliğinden 50 dk da ben 10 kez kahvaltı yapar kalkardım o sofradan yazıklar olsun yaa tam 50 dakika oldu gülşah konusalı yapıp gelicem hemen dedi yazıklar olsun aramıyorum bakalım ne zaman arıycak biraz daha aramasın telefonlarına cıkmayı düsünmüyorum hicbi sekilde.
dün sabahtan geceye kadar benmleydi 12 saat birlkteydik arkadasları aynı seklde tavır yaptı buna, onların yanına cok gec gitti.. İnadına yapıyolar bırakmıyolar cocugu bu gerizekalınında canına minnet ceren evde otursun ben gezip tozayım! Yazıklar olsun yaa az kaldı yemn ederim acmıycam bu telefonu it olucak pesimde.ay evet ne varsa bizde var ama anlamiolar iste uyuzlar.. tabi arkadaslariylada olsn ama son gunu ndn arkadaslarina ayirdi dun sabah ayirsaymis ya..
İçimi mi gördün canım yaa ben kahvaltı bile yapmadım onunla bulusucam diye bak yemin ederim 9dan beri ayaktayım dusumu aldım saclarımı yaptım makyajımı yaptım onu bekliyorum kendimi cok asagılanmıs hissediyorum suan..
işte insanı gıder ayak sınır edıceklerya
sen nasıl oldun moralın nasıl canım
dün sabahtan geceye kadar benmleydi 12 saat birlkteydik arkadasları aynı seklde tavır yaptı buna, onların yanına cok gec gitti.. İnadına yapıyolar bırakmıyolar cocugu bu gerizekalınında canına minnet ceren evde otursun ben gezip tozayım! Yazıklar olsun yaa az kaldı yemn ederim acmıycam bu telefonu it olucak pesimde.
daha iyiyim bebegim oyaliyorum kendimi zaman geciriyorum iste evde..anneannemin camlarini sildiminsallah bidaha olmaz bole bsyler..sen nasilsin cnm neler yapion?
işte insanı gıder ayak sınır edıceklerya
sen nasıl oldun moralın nasıl canım
İçimi mi gördün canım yaa ben kahvaltı bile yapmadım onunla bulusucam diye bak yemin ederim 9dan beri ayaktayım dusumu aldım saclarımı yaptım makyajımı yaptım onu bekliyorum kendimi cok asagılanmıs hissediyorum suan..
hayır neden acayım ki bu bana büsbütün hakaret dün ben arkadaslarınla gecir son gününü son 1 2 saat kala yanıma gelirsin ugurlarım seni dedim yokk daha fazla zaman geciririz merak etme dedi kendi dedi bunu, bunları diye diye beni böyle bekletiyosa son 1 saate atıyosa neden acayımki telefonunu.biraz tavir yaparsin canim ama acmamazlik yapma derim..sabirli ol biraz daha bakalim gitcek ztn bdaha askerdeki arkdslaryla olcak bol bol
hayır neden acayım ki bu bana büsbütün hakaret dün ben arkadaslarınla gecir son gününü son 1 2 saat kala yanıma gelirsin ugurlarım seni dedim yokk daha fazla zaman geciririz merak etme dedi kendi dedi bunu, bunları diye diye beni böyle bekletiyosa son 1 saate atıyosa neden acayımki telefonunu.
elimde degil sor gülsaha neler cektim neler cekiyorum durmak bilmiyo bu cocuk öldürecek birgün beni sinirden doluya koysam olmuyo bosa koysam olmuyo bi huyunu düzeltse diger huyuyla karsıma cıkıyo öldürdü beni sinirden saglıklı düsünemiyorum artık hakediyo o bunları sinem yacanim gercekten sinir bozucu bir durum..ama lutfen sakin ol gider ayak kavga etmenizi kusmenizi istemem
biraz daha sabirli ol tatlim..diorum size hamileyken onlari o zmn canlarindan bezdircez die
canim gercekten sinir bozucu bir durum..ama lutfen sakin ol gider ayak kavga etmenizi kusmenizi istemem
biraz daha sabirli ol tatlim..diorum size hamileyken onlari o zmn canlarindan bezdircez die
elimde degil sor gülsaha neler cektim neler cekiyorum durmak bilmiyo bu cocuk öldürecek birgün beni sinirden doluya koysam olmuyo bosa koysam olmuyo bi huyunu düzeltse diger huyuyla karsıma cıkıyo öldürdü beni sinirden saglıklı düsünemiyorum artık hakediyo o bunları sinem ya
dün sabahtan geceye kadar benmleydi 12 saat birlkteydik arkadasları aynı seklde tavır yaptı buna, onların yanına cok gec gitti.. İnadına yapıyolar bırakmıyolar cocugu bu gerizekalınında canına minnet ceren evde otursun ben gezip tozayım! Yazıklar olsun yaa az kaldı yemn ederim acmıycam bu telefonu it olucak pesimde.
it hahha
ah yavrum bilmem mi banada oluyor bu durumlar..hele sevmedigim bi arkadasi var inat gibi gece yarisina kadar hep onunla oluyor!!!
yolcam o cocugu bigun az kaldi iyice garezlendirio beni!!
bde cocuk pisligine yapio sanki belkide gercekten pisligine yapio..benim yanimdayken sevgilim ario onu ne zmn gelcen diolar snra benim yanmdan onlarn yanna gdyo ki benle bulusmadan paso onlarla oldguda oluo bende bundan cok sikayetciyim!!
aradı kızlar gidiyorum burnundan getiricem onun cok ama cok sinirliyim gelince yazarım ayrıntıları öpüyorum sizi
it hahha
ah yavrum bilmem mi banada oluyor bu durumlar..hele sevmedigim bi arkadasi var inat gibi gece yarisina kadar hep onunla oluyor!!!
yolcam o cocugu bigun az kaldi iyice garezlendirio beni!!
bde cocuk pisligine yapio sanki belkide gercekten pisligine yapio..benim yanimdayken sevgilim ario onu ne zmn gelcen diolar snra benim yanmdan onlarn yanna gdyo ki benle bulusmadan paso onlarla oldguda oluo bende bundan cok sikayetciyim!!
benımkınınde bı tane var resmen nefret ettım cocuktan ya kumadan beter nereye elımı atsam altından o cıkıo
Aynen kızlar bendede var 2 tane bi tanesinden ölesiye nefret ediyorum bugün gene gördüm o iğrenç yüzünü hayvanın otogara gelmis utanmadan saatlerce cenki alıkoydukları yetmezmis gibi bide orda mesgul ettiler bizi..
gizem canım gercekten cok yoruldum canımdan bezdim artık birgün bu arkadasları bizim sonumuz olucak.
Tüm gün surat yaptım bugün yaptıgımız hicbirseyden zevk almadım her ay böyle olmak zorundamı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?