insallah canim cok sagol
sen neler yapiosun bakim gorustunuz mu askerinle?
ondan arıyamamıstır o zaman canım sıkma canını bıtanem Allahın izniyle kısa sürede arar bencede
dün çarşı vardı öğlene kadar görüştük cnım sonra internet gitti sinir oldum kıbrısta denızden dolayı sureklı elektrık hat internet felan gıdıo yaa
kiz benimki 3 yil kibrista okudu yasadi.evde kaliyordu hep netten gorusuyorduk hic kesilmiyordu.elektrkler gidiodu arada sadece.ama int cafede belki sorun oluyordur cnm bilmiyorumki.cep tel kullanabilio mu?benim bi arkadasimin kocasida kibrista askerlik yapiyor 92/3 tertip
kullanio canm ama sadece mesajlasabilioz aaramak cok pahali oluo sen daha iyi bilirsin tabi 3 yil kalms seninki
kızlarrrr nasılsınız??
ömer hastalanmış grip olmuş sanırım kkızlar o yüzden ben bi tuhafım.ömerim hasta ve benim elimden bir şey gelmiyorrrrrruzaklıkdan nefret ediyorummmmmmmmm..
gunaydin canim..bizim umrumuzda degil olablr yavrum ama onlar icin oyle olcagni hic sanmiyorum.olsun kiz hem silahlar dursun hemde kisalsin :)
sag salim gelsinler tabiki insallah ama biraz erken gelsinler.aksam benimkine diyorum sen catismaya girdin senin isin o degildi ki timde degildin sen seni odullendirsin komutan dedim gulumsedi hayatim bizim isimiz o diobende biliorm ama olsn 10 gun bari teskereden kisalsin
o kol teli nasil oluyor ya ilk defa duyuyorum :/ bizde ankesorluden gorusuyoruz cnm olsn umudunu yitirme hicbi zaman benim suan tek umudum alt devre gelice daha rahatlicazinsallah..
valla güzelim tabiki kısalsın istiyoruz ama daha önemlisi burunları kanamadan gelmeleri.varsın 3 ay uzun askerlik olsun ama hiç zarar görmeden gelsinler. yapçak bişey yok..
valla bizde yeni duyduk böyle gari bişey işte doğu ile batı bir olmuyor.
ve bu arada ali hala aramadı beni..
canım geçmiş olsunn yapıcak bişi yok tatlım askerlık bıtsın hep berabersınız inşallahkızlarrrr nasılsınız??
ömer hastalanmış grip olmuş sanırım kkızlar o yüzden ben bi tuhafım.ömerim hasta ve benim elimden bir şey gelmiyorrrrrruzaklıkdan nefret ediyorummmmmmmmm..
Canlarımmm internetim yok taşındığımızdan dolayı biliyosunuz hala gelmedi :/ 3-4 güne inş
sizi çok özledim ama eskisi gbi muhabbet yok burda nedense..telden takip ediyorum da yazamıyorum :/ kuzenimdeym şuanda
Ben gelince kaynatcazz bolbol inş sınavlarımda bitti
öpüyorum sizleri geçmişi okuyamadımm bir bakim dedim
aaa.ilk defa mı bu kadar zaman aramadı canım? benimkide bugün hiç aramadı daha pazar olmasına rağmen..:26:
canım senin ismin ne bu arada?
kızlarrrr nasılsınız??
evet canım ilk kez böyle oluyor..
elif nesil ben tatlım manisalıyım 20 yaşındayım kaç gündür konustuk ama telaştan tanışamadık dımı
Canlarımmm internetim yok taşındığımızdan dolayı biliyosunuz hala gelmedi :/ 3-4 güne inş
sizi çok özledim ama eskisi gbi muhabbet yok burda nedense..telden takip ediyorum da yazamıyorum :/ kuzenimdeym şuanda
günaydınnnn kızlarrr
gunaydin tatlim
naber tatlım nasılsın..
selam kızlarr bilgisayarım cöktü malesef bi kac gün internete giremeyebilirim
iyiyim güzelim çok şükür..sen nasılsın?
Bnde iyi tatlim evdeym gitmedim okula bugun sıkıldım evde geçmedi vakit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?