92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ondan arıyamamıstır o zaman canım sıkma canını bıtanem Allahın izniyle kısa sürede arar bencede

dün çarşı vardı öğlene kadar görüştük cnım sonra internet gitti sinir oldum kıbrısta denızden dolayı sureklı elektrık hat internet felan gıdıo yaa

kiz benimki 3 yil kibrista okudu yasadi.evde kaliyordu hep netten gorusuyorduk hic kesilmiyordu.elektrkler gidiodu arada sadece.ama int cafede belki sorun oluyordur cnm bilmiyorumki.cep tel kullanabilio mu?benim bi arkadasimin kocasida kibrista askerlik yapiyor 92/3 tertip

kullanio canm ama sadece mesajlasabilioz aaramak cok pahali oluo sen daha iyi bilirsin tabi 3 yil kalms seninki

kızlarrrr nasılsınız??

ömer hastalanmış grip olmuş sanırım kkızlar o yüzden ben bi tuhafım.ömerim hasta ve benim elimden bir şey gelmiyorrrrrr uzaklıkdan nefret ediyorummmmmmmmm..

kullanio canm ama sadece mesajlasabilioz aaramak cok pahali oluo sen daha iyi bilirsin tabi 3 yil kalms seninki

kızlarrrr nasılsınız??

ömer hastalanmış grip olmuş sanırım kkızlar o yüzden ben bi tuhafım.ömerim hasta ve benim elimden bir şey gelmiyorrrrrr uzaklıkdan nefret ediyorummmmmmmmm..

ay ben ii degilim cnm benimki hala aramadi pazar olmasina ragmen((
bende nefret ediyorum ama napalim kader canim mecburiyet..ben daha cok mecbur olunan durumlardan nefret ediyorum!!
cok gecmis olsun tatlim allah acil sifalar versin..

valla güzelim tabiki kısalsın istiyoruz ama daha önemlisi burunları kanamadan gelmeleri.varsın 3 ay uzun askerlik olsun ama hiç zarar görmeden gelsinler. yapçak bişey yok..
valla bizde yeni duyduk böyle gari bişey işte doğu ile batı bir olmuyor.
ve bu arada ali hala aramadı beni..

aaa.ilk defa mı bu kadar zaman aramadı canım? benimkide bugün hiç aramadı daha pazar olmasına rağmen..:26:
canım senin ismin ne bu arada?

Canlarımmm internetim yok taşındığımızdan dolayı biliyosunuz hala gelmedi :/ 3-4 güne inş
sizi çok özledim ama eskisi gbi muhabbet yok burda nedense..telden takip ediyorum da yazamıyorum :/ kuzenimdeym şuanda
Ben gelince kaynatcazz bolbol inş sınavlarımda bitti
öpüyorum sizleri geçmişi okuyamadımm bir bakim dedim

Son düzenleme:
kızlarrrr nasılsınız??

canım geçmiş olsunn yapıcak bişi yok tatlım askerlık bıtsın hep berabersınız inşallah

canımm sınavlarının bıtmesıne cok sevındımm kımse gıremıo bu aralar tatlımm

GÜLŞENNN devremmmm nerelerdesınnn

aaa.ilk defa mı bu kadar zaman aramadı canım? benimkide bugün hiç aramadı daha pazar olmasına rağmen..:26:
canım senin ismin ne bu arada?

evet canım ilk kez böyle oluyor..
elif nesil ben tatlım manisalıyım 20 yaşındayım kaç gündür konustuk ama telaştan tanışamadık dımı

kızlarrrr nasılsınız??

evet canım ilk kez böyle oluyor..
elif nesil ben tatlım manisalıyım 20 yaşındayım kaç gündür konustuk ama telaştan tanışamadık dımı

evet canim tanismak kismet olmadi bi turlu..bende sinem 23 yasindayim guzelim.bu arada benimki aksam 9 u geciodu aradi ben aramadan cok sukur allahima!! seninkide arar cnm bugun belkide.hatlarda sorun olmustur benimkinde de sorun oluyor cunku.kotu bsy dusunme kotu cagrma dusunerek.ztn kotu bsy olsa duyardin mutlaka haberleri hep izliyorum catisma haberleri falan hic yok suan sadece geri cekilme gundemde..insallah gerceklesir artik!

evet canim ya gel artik ozlediiimm
insallah hallolur bir an once netin bekliyoruz donusunu bebisim

günaydınnnn kızlarrr

gunaydin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…