aynen sakalasıyolar kendi aralarında o domuzun sesine zaten tahammül edemiyorum baska tarafa baksam bile sesii cıldırmama yetiyo kumalarım sanki bunlar benim yaabizimkiler ilk gittigi zaman on saat otogarda alıkoydu otobus kalkıo hareket ettı bunlar hala sohbette allahım yarabbım ya
aynen sakalasıyolar kendi aralarında o domuzun sesine zaten tahammül edemiyorum baska tarafa baksam bile sesii cıldırmama yetiyo kumalarım sanki bunlar benim yaa
canım o kadar düskün degil ailesine, kücüklüğünden beri abisiyle bekar evinde yasadıkları için pek fazla sorun olmuyo evciye geldiğinde evde vakit gecirmemesi.. annesi bugün kısa bi söylendi hic eve gelmedin ask olsun diye ama üzerime hic alınmadım benim kadar arkadaslarıda alıkoyuyuyo cünkü ben alıp eve götrüyüorum annesinin elini öpmeye gidiyoruz ayıp olmasın diye ısrar ediyorum ogluna kbkmasın..cenk annesıne düşkün mü canım annesıyle aran nasıl
canım o kadar düskün degil ailesine, kücüklüğünden beri abisiyle bekar evinde yasadıkları için pek fazla sorun olmuyo evciye geldiğinde evde vakit gecirmemesi.. annesi bugün kısa bi söylendi hic eve gelmedin ask olsun diye ama üzerime hic alınmadım benim kadar arkadaslarıda alıkoyuyuyo cünkü ben alıp eve götrüyüorum annesinin elini öpmeye gidiyoruz ayıp olmasın diye ısrar ediyorum ogluna kbkmasın..
annesiyle aram iyi canım iyi bi kadın ailesi cok iyi cenke karısmazlar hicbi sekilde etkilemezler onu..
seninkinin ailesi nasıl canım anlasabiliyomusunuziyiymiş walla canım ne güzel :)
seninkinin ailesi nasıl canım anlasabiliyomusunuz
oo yandın o zaman sen, hic saygını bozma canım sana cokmu karısıyo bırak karıssın yorum yapsın cenkin anneside elestrip durur beni cok zayıfladın çöktün güzelliğin gitti kilo al falan yapar hic önemsemem ben böyle mutluyum cünkü kırmadan kibarca sakaya vererek cvp veririm yapıcak birsey yokbenimkiler çok sosyetik geçiniyolar tatlım yüzüme veya arkamdan soyledıklerı hıc bıseylerını duymadım gormedım ama annesı herseye karısma geregı duyuo aslında hıc ılgılı bı anne degıl ama benım yanımda oğluşum oğluşum diip ilgili ayagına yatıyo oğulları lise mezunu ben 4 yıllık unıversıte okuyorum kendılerı cok sosyetık elıtde ben degılmısım gıbı yapıo benı cıldırtıo 45 yasında ama bızden daha bakımlı bi gör platform topuklusuz gezmez felan havasından gecılmıo bende o davranıslarına sınır oluom
oo yandın o zaman sen, hic saygını bozma canım sana cokmu karısıyo bırak karıssın yorum yapsın cenkin anneside elestrip durur beni cok zayıfladın çöktün güzelliğin gitti kilo al falan yapar hic önemsemem ben böyle mutluyum cünkü kırmadan kibarca sakaya vererek cvp veririm yapıcak birsey yok
biz hamile olana kadar onlar bızım canımızdan fazlasıyla bezdırdı canım
evet canım doğru söylüyorsun bide işin bu yanı varallah bizlere bu konuda sabır versin çok çok :26: onlar bizim kafar kafaya takmıyor çünkü biz daha hassasız tartıştığımızda falan etkilenen taraf biz kızlar oluyoruz hep..onlar "nasılsa barışcaz üzülmeye gerek yok" havalarındalar!
benımkınınde bı tane var resmen nefret ettım cocuktan ya kumadan beter nereye elımı atsam altından o cıkıo
kızlar. nasılsınız...
cerenim yine sinirlerini bozmuş bu çocuk senin ya.. bide makyajım bzulcak diye üzülmüşsün bırak tatlım allah aşkına senin ona süslenmeni hakediyomu ya..
valla çok kızdım kendimi senin yerine koydum da .:26:
çk basit gibi duruyo ama şu durumda yani zaten yine gidecekken insan sevdiğine vakit ayırır ya . bu kaçıncı diyosun bide. gerçekten iyi kaldırıyorsun . herşeyi alttan alıyo insan neyse diyoda ben vaktini bana değil arkadaşlarına ayırmasını(hele bu durumda) kaldıramazdım..
burnundan getirirsin inş. tatlım yaz gelnce buraya da..
bu arada kızlar dünde söyledim benm bilgisayar bozuldu kardeşimin bilgisayarından yada telefondan giriyorum ara sıra . o yüzden sıkk giremiyorumm
Aynen kızlar bendede var 2 tane bi tanesinden ölesiye nefret ediyorum bugün gene gördüm o iğrenç yüzünü hayvanın otogara gelmis utanmadan saatlerce cenki alıkoydukları yetmezmis gibi bide orda mesgul ettiler bizi..
gizem canım gercekten cok yoruldum canımdan bezdim artık birgün bu arkadasları bizim sonumuz olucak.
Tüm gün surat yaptım bugün yaptıgımız hicbirseyden zevk almadım her ay böyle olmak zorundamı ya
kız her ay mı görüşüyorsunuuuuuzzz? :44:
ah ah bilmem mi al o silahı vur hepsini işte uyuzlar bende çıldırıyorum ama yapcak bişey yok! sabrediyorum pek dıştan yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar çnkü yansıttıkça sanki inat gibi daha çok görüşüyor! benimki durup dururken değil ama kızma sebebim bize çok zararı oldu o kişinin çünkü aklını karıştırmaya kalktı benimkinin!!!
sen evıme az sokucam dıyosun ben düğüne bile almıcammm
tatlım üzülme canım yaa arar merak etme en kısa surede arıcak benceahh benim askerim bugün beni hiç aramadı bide pazar neden acaba :26:
yicem kafayı sonunda o olcak :18:
dün sabahtan geceye kadar benmleydi 12 saat birlkteydik arkadasları aynı seklde tavır yaptı buna, onların yanına cok gec gitti.. İnadına yapıyolar bırakmıyolar cocugu bu gerizekalınında canına minnet ceren evde otursun ben gezip tozayım! Yazıklar olsun yaa az kaldı yemn ederim acmıycam bu telefonu it olucak pesimde.
tatlım üzülme canım yaa arar merak etme en kısa surede arıcak bence
insallah canim buyuk sabirla bekliyorum..bide aksam telde konusurken telsizden bsyler soylenmis komutana onu bilmiyorum ama o ara teli kapatioduk..insallah sorun yoktur.bugunde pazar aramadi o yuzden yakiniyorum..bsy komutani gelcekti dun bde onlari tebrige.belki bugun gelmistir ondan arayamamistir..
ondan arıyamamıstır o zaman canım sıkma canını bıtanem Allahın izniyle kısa sürede arar bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?