92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bizimkiler ilk gittigi zaman on saat otogarda alıkoydu otobus kalkıo hareket ettı bunlar hala sohbette allahım yarabbım ya
aynen sakalasıyolar kendi aralarında o domuzun sesine zaten tahammül edemiyorum baska tarafa baksam bile sesii cıldırmama yetiyo kumalarım sanki bunlar benim yaa

cenk annesıne düşkün mü canım annesıyle aran nasıl
canım o kadar düskün degil ailesine, kücüklüğünden beri abisiyle bekar evinde yasadıkları için pek fazla sorun olmuyo evciye geldiğinde evde vakit gecirmemesi.. annesi bugün kısa bi söylendi hic eve gelmedin ask olsun diye ama üzerime hic alınmadım benim kadar arkadaslarıda alıkoyuyuyo cünkü ben alıp eve götrüyüorum annesinin elini öpmeye gidiyoruz ayıp olmasın diye ısrar ediyorum ogluna kbkmasın..
annesiyle aram iyi canım iyi bi kadın ailesi cok iyi cenke karısmazlar hicbi sekilde etkilemezler onu..

Son düzenleme:

iyiymiş walla canım ne güzel :)

seninkinin ailesi nasıl canım anlasabiliyomusunuz

benimkiler çok sosyetik geçiniyolar tatlım yüzüme veya arkamdan soyledıklerı hıc bıseylerını duymadım gormedım ama annesı herseye karısma geregı duyuo aslında hıc ılgılı bı anne degıl ama benım yanımda oğluşum oğluşum diip ilgili ayagına yatıyo oğulları lise mezunu ben 4 yıllık unıversıte okuyorum kendılerı cok sosyetık elıtde ben degılmısım gıbı yapıo benı cıldırtıo 45 yasında ama bızden daha bakımlı bi gör platform topuklusuz gezmez felan havasından gecılmıo bende o davranıslarına sınır oluom

oo yandın o zaman sen, hic saygını bozma canım sana cokmu karısıyo bırak karıssın yorum yapsın cenkin anneside elestrip durur beni cok zayıfladın çöktün güzelliğin gitti kilo al falan yapar hic önemsemem ben böyle mutluyum cünkü kırmadan kibarca sakaya vererek cvp veririm yapıcak birsey yok

hiç bozmuyorum zaten canım ben üstüme düşeni yapıyorum gerisi onlara kalmış :)

biz hamile olana kadar onlar bızım canımızdan fazlasıyla bezdırdı canım

evet canım doğru söylüyorsun bide işin bu yanı var allah bizlere bu konuda sabır versin çok çok :26: onlar bizim kafar kafaya takmıyor çünkü biz daha hassasız tartıştığımızda falan etkilenen taraf biz kızlar oluyoruz hep..onlar "nasılsa barışcaz üzülmeye gerek yok" havalarındalar!

aynen tatlım :) ama yanılıyolar bızımde bı sabrımız var

benımkınınde bı tane var resmen nefret ettım cocuktan ya kumadan beter nereye elımı atsam altından o cıkıo

evet canım benimkide aynen öyle uyuz oluyorum çocuğa ya ulan evlenelim sokmıcam o çocuğu çok evime!! dile getiriyorum ama banane !!!

selam canım..nasılsın? izne gelindi kavgalar başladı canım malesef
zaten bizde olmasak topik terkedilecek iyice
mümkün olduğunca girin canım yalnz hissetmeyelim kendimizi

kız her ay mı görüşüyorsunuuuuuzzz? :44:
ah ah bilmem mi al o silahı vur hepsini işte uyuzlar bende çıldırıyorum ama yapcak bişey yok! sabrediyorum pek dıştan yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar çnkü yansıttıkça sanki inat gibi daha çok görüşüyor! benimki durup dururken değil ama kızma sebebim bize çok zararı oldu o kişinin çünkü aklını karıştırmaya kalktı benimkinin!!!

sen evıme az sokucam dıyosun ben düğüne bile almıcammm

ahh benim askerim bugün beni hiç aramadı bide pazar neden acaba :26:
yicem kafayı sonunda o olcak :18:

tatlım üzülme canım yaa arar merak etme en kısa surede arıcak bence

insallah canim buyuk sabirla bekliyorum..bide aksam telde konusurken telsizden bsyler soylenmis komutana onu bilmiyorum ama o ara teli kapatioduk..insallah sorun yoktur.bugunde pazar aramadi o yuzden yakiniyorum..bsy komutani gelcekti dun bde onlari tebrige.belki bugun gelmistir ondan arayamamistir..

ondan arıyamamıstır o zaman canım sıkma canını bıtanem Allahın izniyle kısa sürede arar bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…