92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

walla canim ya çağatay agustosun 24 unde izine geliyim 3eylulde ameliyat oluyum 60 gun hava degisimi verirlermis 16 gun askerligim kaliyo onuda sivasta yapim dio hava degisimi alipta teskereye 30 gunden az kalanlar memleketinde askerlik subesinde calisiomus gibi askerlik yapiolarmis yani boyle olursa askerlik bizim icin 24 agustosta bitebilir haftaya doktoruyla felan konusucam ona gore ayarlicaz

bacaginda sag femur kirigi olmustu platinle civisi var onlari cikartmak icin ameliyat olmasi gerekio artik bakalim nasil olucak

hahahah ayy güldürdün kız benii benımde yarısı babannemlerde oraya gıdıp resımlerını cekıcem artık :)

iyi yolculuklar tatlım.. çok öpüyorum sende dikkat et kendine

Görşürz sinemcim dikkat et kendine öpüldünnn

canım grsrz kendine cok iyi bakk

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizcelerim cok seviliyorsunuz sizde kendinize dikkat edin ii bakin
Simdi net buldum gireyim dedim net paketim var aslinda ama yarin istanbulda olacagim icin azaltmayayim simdiden kotami..yarin yapi fuarina gidicem kizlar tuyap a.daha oncede gitmistim cok guzel degisik seyler var..ama insaat uzerine.baba meslegi mimar olunca ilgi alanimiza giriyor
nasilsiniz bu arada canlarim?

Gecmis olsun bebegim..benimkide haziranda izne geldiginde olayim diyordu ama bilmiyorum.bende rahatsiz ediyorsa ol dedim..bakalim hayirlisi..

iyiyimm tatlim sen nasilsinn gecmis olsun canim neyi varki askerinin

İyiyim canim bende..askerim bana biraz bozuldu ya aradi bu aksam nerdesin dedi bende t.dagdayim ailece geldik canim yarinda istanbula fuara gitcez dedim.ne zmndir belliydi neden benim haberim yok dedi bende ben dun ogrendim bugunde geldik mecburen smdi habern oldu dedim.morali bozuldu biraz soguk konustu canim hayatim fln dedi ama sanki zordan dedi bende uzuldum..ama ailemleyim ben lutfen boyle yapma babamda yanimizda arkadaslarimla zaten cikmiyorum uzme beni ben seni bizi uzcek bsy yapmiyorum bak dedim..ailenlede olsa gezmiceksin evde oturcaksin demez mi bana..yinede sabrettim alttan almaya calistim.sucum nerde canim?cep telide yok haber verme gbi sansim yok ani olaylari..
Hemoroid canim hastalik..

wayy hemoroid te çekilicek dert değil tatlım canım üzülme o düşününce hatasını anlamıstır şimdi o yanında degıl haberını alamıyo yanında oolamıyo ya ona kahretmıstır

iyiyimm tatlim sen nasilsinn gecmis olsun canim neyi varki askerinin

wayy hemoroid te çekilicek dert değil tatlım canım üzülme o düşününce hatasını anlamıstır şimdi o yanında degıl haberını alamıyo yanında oolamıyo ya ona kahretmıstır

İnsallah anlar canim ama sanmiyorum o her zaman kendini hakli gorur.eskidende boyleydi smdi asker olunca daha bi skyo tabi.kiskancliklari kisitlamalari daha artti..yaptgm bsyde yok ki ama ona hayir duasi etmekten baska.onun icin paralayip duruyorum kendimi..bide bana dio keske bir gun sadece seninle yer degistirsekte beni anlasan diyor.bende ben anliyorum seni sende beni anlamaya calis dedim.sonra guzel sozlerle teli kapattirdim..insallah yarin daha keyifli konusuruz..
Valla cnm hemoroid fena bsy.cogu erkeklerde askerde oluyorlarmis ameliyat izne geldiklerinde sonra izinleri uzuyor..benimkide oyle yapabilir bende rahatsiz ediyorsa ol yoksa kurcalatma dedim

canım bendede utanarak söylüyorumki hemorid var bi kere o kadar canıma tak ettiki erkek doktora göstermek zorunda kaldım çok beter bişey yaa öyle böyle değil hatta ben Allah düşmanıma bile vermesin diyorum

canım bendede utanarak söylüyorumki hemorid var bi kere o kadar canıma tak ettiki erkek doktora göstermek zorunda kaldım çok beter bişey yaa öyle böyle değil hatta ben Allah düşmanıma bile vermesin diyorum

Utanilcak bsy degil ki bu canim hastalik sonucta..baharatli,kola,aci,mayali yiyecekler hamur isleri falan kesinlikle uzak durman gerekenler bilirsin zaten..
Kotu bsymis cnm duyuyorum hep hatta ben gecen gun doktora gittim dedim ya hemoroid var sandin kanama yapti sende de kanama oluyor mu?doktorda benim sansima erkekti cerraha gittim.yabanci hatta adida hassen
Bende gosterdim cok utanarak valla.sonra hemoroid olmadigini soyledi kas yirtilmasi dedi..yani bu kas yirtilmasi benim orasi
Surup,krem verdi bide sicak suya otur gunde 3 kez 15 er dakika dedi.yaptim canim 2 gunde bsyim kalmadi.kanamam bidaha olmadi cok sukur..sende durumlar nedir

yok canım bende kanama olmuyo suan iyiyim ama oldugu zaman hastanelık oluyorum resmen bıde canım cok azdır daha abartıyorum o yuzdden

yok canım bende kanama olmuyo suan iyiyim ama oldugu zaman hastanelık oluyorum resmen bıde canım cok azdır daha abartıyorum o yuzdden

Hastanelik mi canim zor o zaman senin isin ilaclarini ihmal etme o dedigim sicak suyu sende yap hemoroidede ii geliyor sicak su..allah acil sifalar versin tatlim cok zor ya valla
Bebegim ben uyuyorum bugun cok kostum tekirada spor ayakkabi aradim kendime buldum sonunda ama yoruldum cok uykum geldi.malum yarinda yola cikcaz erken kalkcaz.cok opuyorum seni iyi geceler..

iyi geceler tatlım

Günaydınn kızlarrr
içimde acaip bir heyecan var hiç bir çarşıda böyle olmamıştım sanki artvine gidiyorum khahha kalktım saçıma fön çektim şaka gibi 3 haftadır konuşamıyoruz camda diye
Allahım ya inş çıkabilir komutanlar son an arıza çıkartabiliyorlar dünde karakolda kavga çıkıomuş az kalsın..belki çıkrtmaz demiştri pofffffff

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr sonunda 200lere düsmüsüm cok süküürr
Eda umutsuzluga kapılma cıkıcak bak gör
Bende bi yürüyüs yapıyım geliyiim sonrasında bilgisayarı bos bulursam otururum

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr sonunda 200lere düsmüsüm cok süküürr
Eda umutsuzluga kapılma cıkıcak bak gör
Bende bi yürüyüs yapıyım geliyiim sonrasında bilgisayarı bos bulursam otururum

Hayırlı olsun canım 200ler sanadaaaa
Aynen mesaj attı zaten çıkıyoo
bende hemen üzerime güzel bir tişört giydim şaka gibi bugün niye özendiysem
saçım fönlü üstümde bordo payetli bıyık figürlü tişört hahhaa

Hattımı yeni kendi üstüme aldım diye 3 ay sonra vodafone lu olcakmışım mallığa bakın sinir olduk turkcellde kampanya yok off offf....
bu arafda şimdi camdayız benimkiyle kızlar dio naptın makyajmı yaptın camda bu ne güzellik dedm yoo oda çok tatlı pof...
demin öyle bir laflar ettimki çocuğn gözleri doldu bende ağladmmm.ben bi sigara içip gelim dedi:26:
Pof......

Son düzenleme:
selammm kızlarrrr hava çok güzel ve evde oturuyorum ben sıkıntıdan patlayabilirm amaaa

edacımmm ne güzel bak çıkabilmiş çarşıya keyfini çıkartın çocuğa moral ver kız :34

bu arada kızlarrr 200 lere düşmüşünüz ne güzellll darısı 100 lerin başına artık

Selam canım nasılsın ?
Evet düştük ama hiç bir fark olmadı yol uzun...
evet cnm verdim moral şimdi çıktı internetten bende buraya girdim

Kizlar ya yine kotu haber yine yine!!! ((
Simdi askerim aradi bi koye gidiyorlarmis goreve.nolur dualarinizi esirgemeyin lutfeeen allah rizasi icinnn ((
cok fenayim yne istanbul gezim, fuar bana zehir oldu :'(((

Selam canım nasılsın ?
Evet düştük ama hiç bir fark olmadı yol uzun...
evet cnm verdim moral şimdi çıktı internetten bende buraya girdim

Kizlar ya yine kotu haber yine yine!!! ((
Simdi askerim aradi bi koye gidiyorlarmis goreve.nolur dualarinizi esirgemeyin lutfeeen allah rizasi icinnn ((
cok fenayim yne istanbul gezim, fuar bana zehir oldu :'(((

iyiym edacım nolsun işte bildiğin gibi sen nasılsın?gördün sevdiceğini moralin yerine geldi dimiiiiii
tamam daha yolumuz var ama canım olsun bak kısalıyor öyle düşünüp moral bozmak yokkk

sinemmm canım sen hiç merak etme bak ordanda sağ salim dönecek inşallah..dualarımız tüm askerlerimizle tatlım..sen moralini bozma ama..sakin olmaya çalış.çok zor biliyorum ama canım elden başka bir şey gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…