92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

wayyy mehtap tarihleri berlenmiş ne güzelll canımmmm şu yazı bi atlatalım tamamdır dimi

Kizlar ya yine kotu haber yine yine!!! ((
Simdi askerim aradi bi koye gidiyorlarmis goreve.nolur dualarinizi esirgemeyin lutfeeen allah rizasi icinnn ((
cok fenayim yne istanbul gezim, fuar bana zehir oldu :'(((

kamilecimm nasılsın tatlımm .. belirledik mehtabı başladı yine geri sayım sizinkii geldii sayılırrr..

sinemmm cnm yine mi noldu ki.. cnm sen içini ferah tut dua etmekten başka elimizden b,rşey gelmiyo :26:

cerencimmm sende düştün bugün tatlım 300denn.. 200lerde su gibi geçsin inş..

iyiym canımmm sen?tarih belirlenince çok yakınmış gibi geliyor dimi gerçi bu sizin ikinci olacak alışmışsınıdır tabi evet gizem yaaa son 37 gün inanamıyorum şimdiden napsam ne giysem diye düşünüyorum delirdim sanırım

bende iyi canım kaynanacımla gezdik bugün yeni geldm işte
ya evet tarih belirli olunca daha iyi neyi beklediğini biliyosun en azından

37 allahımm çok güzel geliyor kulağaaa...
kızımm saçmalama ne delirmesi çok normal hepsini yaptım bende herşeyi planladım ılk gün bunu giyerm saçımı şöyle yaparım ah bide şekil almazsa , kuaföre şu gün giderim , nerelere g,tsek ne yapsak vedeee onu ,lk gördüğümde acaba nasıl bir tepki vericemm.. çokk normal çok güzel telaşlar bunlar... hatta daha ayrıntıları bile düşünmeye başlarsın yakında..

Son düzenleme:

ohh canım ne iyi yapmışsın git gör tabi hoşlarına gider evet evet sanki çok varmış gibi oluyor tarih belli olunca ama dediğin gibi en azından geri sayım yapıyorsun
ayy gizem inanamıyorum biliyor musun 37 sanki gelmiycekmiş gibi ömerde inanamıyor tabi
ayy evet evet şimdi 7 aydan sonra ilk defa görecek ya ilk karşılaşma çok önemli naparım bilmiyorum ama düşüp bayılırım herhalde aynısını ömerede söylediğimde senmi yoksa ben mi bayılırım bilemiyorum aşkım demişdi
birde ömer ilk önce ankaraya gelcek 3-4 gün kaldıkdan sonra manisaya geçicez yaa o bile çok heycanlandırıyor beni ilk ben görücem ilk ben sarılcam ahh ahhh geçsin şu günler bir an önce ama

Son düzenleme:
Bekleyenlere Allah sabır versin..

teşekkür ederiz canım hepimize allah bol sabır versin..

tam hergün saymıyorum ama 100e yakın onu bili,yorum en azından
evet insan inan korkuyo düşüp bayılmaktan bile ama sarılınca birbirinize dimdik durursunuz ayakta..
o 3-4 gün başbaşasınız.. kamile ama birşy diyim mii ilk gördüğün an sizin bizdende çok bizim 5 aydı ya sesi bile öyle garip gelicek ki çnkü telefon dışında canlı canlı duymak bile içini titreticek.... muhtemelen zayıflamış olucak yüzü bembeyaz olmuş olucak çok güneş görmedikleri için.. ya sevinçten ağlıcaksınız ayy düşündümde o ilk geldiği günü içim bir tuhaf oldu yaaa

Son düzenleme:
Bekleyenlere Allah sabır versin..

AMİNNNNN..Allah'ım herkese sabır versin gerçektende çok zor bir dönem

gizemmmm kızım naptın yaa gözlerim doldu..şu an özlemim bi kat daha arttı..evet şu an 6 ay oldu son bir ay ama Allah'ın izniyle kavuşucam 20 günlüğüne..
o kadar merak ediyorum ki anlatamam canım yaa ama ömer bey kilo almış sanırım..sesini canlı canlı duyucam..
şu askerlik boyunca hep özzlemden ağladım ya seviçden ağlamak dedin ya bi tuhaf oldum gerçekden gelicek mi yaa..Allah'ım nolur biraz daha sabır ver..şu an o kadar güçsüz hissettim ki kendimi canım..çok özledim yaaaa çokkkk

gerçekten ne acıklı yazmışım ya.. ama inan yaşadıklarımdı bunlar... sevinçten ağlamayı hakediyoruz artık hepimiz...

ya bide varya inanamıyo insan şaka gibi ya hani geldimi gerçekten diyosun uçaktan inince aradı tmm mı geliyoruz yoldayız 20 dk ya diye o 20 dkda bile inanamadım kapıda görünce allahımmmmm ne anlardı ya. .. hele şimdi siz birlikte kalcaksınız dimi..ben uyurken bile ohh yarın onu görcem diye nasıl huzurla uyuyodum o günlerde..o bile mutlu etmeye yetyo insanı aynı şehrde onunda yatağında uyuduğunu bilmek..
onsuz çoğu zaman bende çok güçsüz hissediyorum kendmi. ama dimdik duruyoruz mecbur. bu askerlik güçlü durmayıda öğretti..

çok özledim çok 50 gün oldu aslında daha dün birlikteydik gibi çabuk geçti.. . ama o mehtabı öyle güzel geçrdikki her hatrladığımda suratımı kocaman bir gülümseme kaplıyo. sizinde çok güzel bir mehtabınız olur inş. tatlımm..

ayyy ne güzel ama canım yaa düşünce bile insanın içi bi tuhaf oluyor
evet canım 3-4 gün sadece beimle olacak birlikte kalıcaz.şimdiden birde ne yemekler yapsam diye düşünüyorum..her şeyi kendi ellerimle yapıcam aynı şehirde olduğunu bilmek sabah görüşeceğini bilmek ne güzeldir canım yaa insan kendini güvende hissiyodur kesin.
bazen öyle ümitsiz oluyorum ki bende düşün 37 bazen çok az gibi geliyor bazende daha çok var diyorum artık ben bile anlayamıyorum kendimi..
50 gün oldumu gizem gideli ama bak geliceği tarih belli artık tamam var ama geçicek!!!
inşallah canım inşallah bende ömeri gönderdiğimde mehtabı düşünüp gülümseyebilirm..

50 gün olmuş cnm ne ara geçtiyse.. mehtap sarhoşluğuyla geçti hemencecik..37 az gerçekten sen nerelerden geldin düşünsene.. ayın kaçında dönücek geri:26:

sen tabi herşeyi ellerinle yap onun listesinide yap ona göre alışverişinide yaparsın mutfağa

aynı şehrde olmak bile yetyo ki sen uyanınca onu görceksin.. bende saat 8 buçukta evlerine gidiyordum yatağından ben kaldırıyordum öpe öpe ama olsun sen beraber uyucaksın o katkat güzel
canım eminimki sende gülerek hatrlıcaksın gönderirkende o yüzden daha az üzülüyo insan.. sen hele bu seni son uğurlayışım diyerek uğurlıcaksın onu..

Son düzenleme:

ben 155 dediğimi biliyorum gizem yaaa şaka gibi dimi onları düşünce 37 az gibi ama işte insanoğluyuz ya doyumsusuz
bak ne güzel hemencecik geçmiş ne kaldı dimi ama şurda geri kalan günlerde geçer inşallah böyle
25-26 gibi sanırım canım ama tam bilmiyorum sormak bile istemiyorum yaaa..o kadar alıştıkdan sonra nasıl tekrardan onsuzluğa alışıcam bilmiyorum
evet evet her şeyi ben yapıcam hatta birlikte yapıcaz bana yardım edicek tabi ki deeeee yoksaaaa olmaz onunla ikinci kez mutfağa girmiş olucaz 2011 yılbaşında gelmişti birde burda kalmıştı yine o zmanda birlikte yemek yapmıştık alışverişi birlikte yapmıştık ayyy çok güzeldi yaaa
evet canım sanırım en güzel o 3-4 gün geçicek bizdede çünkü manisaya gidince tamam görüşrücez ama her gün olmaz kesin ama bakalım bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz o yanıbaşımdayken görmemk beni delirtir herhalde..
evet gizem yaa bu son ayrılık olacak geriye 148 gün falan kalmış olacak o moralle göndericem..

doyumsuzuz tatlım yani şafak 37 de olsa çok gelir oda bir gerçek inş. cnm hepsi böyle hızlı geçer..
alışıyor insan tatlım bir şeklde.. çnkü o gitmeden tekrar bu askerlik bitmeyecek..zaten ister isteemz tekrar gideceğini bildiğin için içinizde onun huzursuzluğu olucak malesef. hele son günler sadece ayrılık anını düşünmeye başlıyo insan

tabii yardım etcek ne güzel olur ama ya bizde yapmıştık brlikte.. çok lezzetli oluyor ya yemesi

o 3-4 günü iyi değerlendirmeniz lazım çnkü manisada görüşmenz sıkıntı olucak malesef.. aynı şehre olup görüşemem üzücek seni ama şartlar öyle. biz hergün görüştük ama bi gün bile görüşmesek büyük olay çıkartırdım bizim durum belli sonuçta

canım son ayrılık ve sen 7 ay beklemiş biri olarak sadece 5 ay bekliceksin..
bu arada ömer gittiğindede sanırım bizim mehtab 40-50 olcak edayla..

Son düzenleme:
selam gülşencimmmm nasılsın
işe gitmedin mi bugün..ayy bende evdeydim bugün ama dayanamadım çıktım bir ara havalrda çok güzellll

Bugün canım 3 e kadar çalışıyorum bende yürüyüşe çıkıcam yarın arkadaşlarımla buluşurum
Sen nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…