twitter a biseyler yazms 1 2 saat önce kızlar pikniğe gittiğini belirtmis nasl yazıcam ben merveye nerdesin yazsam bi bulamıyorumki
twitter a biseyler yazms 1 2 saat önce kızlar pikniğe gittiğini belirtmis nasl yazıcam ben merveye nerdesin yazsam bi bulamıyorumki
iyi yolculuklar tatlım.. çok öpüyorum sende dikkat et kendinekızlar ben yola çıkıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek öpüldünüz kendinize iyi bakın.. bikaç gün kalcam hoşçakalın
kızlar ben yola çıkıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek öpüldünüz kendinize iyi bakın.. bikaç gün kalcam hoşçakalın
kızlar ben yola çıkıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek öpüldünüz kendinize iyi bakın.. bikaç gün kalcam hoşçakalın
cerenn sen nie 300 den düşmedin silüs tarihiniz mi farklı
ins canım ceza almaz ins..vermez bebeğim ceza bak herkese oluyor.. hatta mervelerede verip geri çekmişlerdi hatırlıyorum d.. içini ferah tut.. yada verirler göz korkutmak için sonra kaldırırlar..
dantel merakı var valla çok hoşuma g,idiyoelbisere de çok yakışıyooo..
ya burdayken karışmazdıda çokta alsam şimdi ben yokum ki neden süslenyorsun diyordu ama bende dayanamıyorum değince git al aldığını bana söyleme diyo şu askerlik dönemnce ayrıntı verme kendini suçlu hissetme bak ben diyorum gizli iş çevrmiş olmuyosun değnce bende susuyorum o yüzden sadece çarşıya çıktığımı biliyo ..
ama sende mecbur haklısın.. o kızıyo diye alışveriştende geri kalamazsınn bir alışveriş tutkunu olarakk
kızlarr malum kardeşimin pc .. istiyor beyfendi ben çıkmak zorundayım..
boşluk yakaladığım anda tekrar giricemm.. çok çok iyi bakın kendinize
Canım attığı yazıya tıkla geri ok işareti var yanıtla yazıyor onla tıklıcan
ceren haber var mıınerdeki yaa aman ne tuhaf bi site hic bisey anlamıyorum ha
ceren haber var mıı
evet canm msjlasıyoruz simdi hattını bi arkadasnın telefonuna takms ceza almamıs cok sükür:44:
aman çok şükür canım telefon gıtmıs mı
evet canm mlsf almslar telefonu yarn carsısı var 2. el ucuz bisey alırmı acaba
20-30 lıraya bıle ıkıncı eller var canım alır heralde bısı demedımı alırım dıe
cerennn bi arkadaşımın sevgilisi cenkin acemi birliğinin oldugu yere düşmüş orası nasıldı rahatmıydınız
Cok iyi canım acemiliğimi orda yapıcak ustayımı? valla kocamann bi tabur bende gezdim sineması ayrı ayrı birsürü kantini playstationu var yok yok yani cenk gayet iyiydi orda. Birsürü asker war 5bin tane cok kalabalıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?