evde kalmayalım benmde duvarlar üstüme gliyo dedi bende tmm dedim çıkalım.. cihanında çok hoşuna gidiyo zaten
doyumsuzuz tatlım yani şafak 37 de olsa çok gelir oda bir gerçekinş. cnm hepsi böyle hızlı geçer..
alışıyor insan tatlım bir şeklde.. çnkü o gitmeden tekrar bu askerlik bitmeyecek..zaten ister isteemz tekrar gideceğini bildiğin için içinizde onun huzursuzluğu olucak malesef. hele son günler sadece ayrılık anını düşünmeye başlıyo insan
tabii yardım etcek ne güzel olur ama yabizde yapmıştık brlikte.. çok lezzetli oluyor ya yemesi
o 3-4 günü iyi değerlendirmeniz lazım çnkü manisada görüşmenz sıkıntı olucak malesef.. aynı şehre olup görüşemem üzücek seni ama şartlar öyle. biz hergün görüştük ama bi gün bile görüşmesek büyük olay çıkartırdım bizim durum belli sonuçta
canım son ayrılık ve sen 7 ay beklemiş biri olarak sadece 5 ay bekliceksin..
bu arada ömer gittiğindede sanırım bizim mehtab 40-50 olcak edayla..
Bugün canım 3 e kadar çalışıyorum bende yürüyüşe çıkıcam yarın arkadaşlarımla buluşurum
Sen nasılsın?
Bende dolanıyorum ama ben sıkılıyorum ya arkadaşlarımla egleniyorum
Her hafta 3 kere aramam lazım yada aramaları şikyt edyorlr rızadan çok knşyrm nerdeyse
Bu işler benlk değil ama
ayy o ayrılık anını düşünmek bile istemiyorum gizemmmmmmm..
evet canım yaa birlikte yapılan şeyler daha lezzetli geliyor insana
aynen tatlım göremeyebilirm her gün onu düşünce kötü oluyorum işte o zman şeytan git pat pat anlattda kurtul diyor ama işte..
evet yaa 5 ay nolcak kiii
iyim gülşencim bende evdeyim iştekızlarr benim şimdi çıkmm gerekiyor akşama görüşrüz öpüyorum çok
ya tabi arkadaşlarınla eğlendiğin gibi olması mümkün değil ki
haftada 3 kez çok ya::26eki sen aramayıınca onlar arıyomu sadece senden mi bekliyorlar hep.. ben haftada 1 arıyorum ama çok gecktrrsemde onlar kendisi arıyor hani aramadın diye şikayet etmyorlar allahtan..
bende şuan memnunumda ilerde sıkılmak istemyorum yani yüzden arama sıklığını azalttım 2 güne bir arardım önceden. ama şu bir gerçek bende onalrla görüşmeyi seviyorum ama cihan yanımdayken.. şuan onları görmek beni üzüyo aslında :26:
Genelde hep onlar arıyor canım bana sitem ediyorlar
bende seviyorum ama yani ynede arkadaşların ve kendi ailen gibi olamaz. Ben ilk rızanın odasına girdiğimde agladımı bilirim bazn girip eşylarını koklyrm çaktırmadan aglıyorum
Kizlarrr telefon yakalattik benimki carsiya cikarken arkadasina vermis telefonu sarja taksin diye komutanda arkadasinin odasini basinca telefonu yakalayip almiscarsidan gitti haber yok telefon acilmadi cildirdim resmennn saat yedide mesaj geldi boyle oldu die komutan gidince geri odadan calmis telefonu heralde bi sorun olmucak sonucta çagatayin elinde yakalamadi telefonu uff yinede bilmiyorum zaten carsimizda hic guzel gecmedi resmen sabah 8 aksam 3 e kadar agladim tartistik biraz ama simdi iyiyiz bide regl donemindeyim ben bu zamanlarda asiri duygusal oluyorum aglamadan rahatliyamiom resmen insallah telefondan bi sorun cikmaz aglamaktan resmen yoruldum bugun gozlerim agridi
Canim gunaydin..insallah sorun olmaz tatlim ya buyuk cesaret tekrar odadan teli geri almasi..
Neden tartistiniz ki bebegim ya.tartismayin lutfen ben cok uzuluyorum boyle seyler duyunca
Kizlarrr telefon yakalattik benimki carsiya cikarken arkadasina vermis telefonu sarja taksin diye komutanda arkadasinin odasini basinca telefonu yakalayip almiscarsidan gitti haber yok telefon acilmadi cildirdim resmennn saat yedide mesaj geldi boyle oldu die komutan gidince geri odadan calmis telefonu heralde bi sorun olmucak sonucta çagatayin elinde yakalamadi telefonu uff yinede bilmiyorum zaten carsimizda hic guzel gecmedi resmen sabah 8 aksam 3 e kadar agladim tartistik biraz ama simdi iyiyiz bide regl donemindeyim ben bu zamanlarda asiri duygusal oluyorum aglamadan rahatliyamiom resmen insallah telefondan bi sorun cikmaz aglamaktan resmen yoruldum bugun gozlerim agridi
cok sacma sebeplerden sardik birbirimize canim yaa ama simdi iyiyiz Allaha sukur seninde gozun aydin tatlim sorunsuz bitmis askerinin gorevi
Sagol canim benim cok sukur sorunsuz bitti bu gorevde..dun aksam 7 de konustuk aksama ararim dedi tetikteyiz dedi bidaha aramadi.insallah sorun olmamistir tekrar
zaten mantikli bi sebep olmaz ki tatlim hele uzun sureli iliskilerin tartismalari her zaman cok sacma ve komik olur.bizde benimkiyle bazen tartistigimiz hatta cok buyuk kavgalarimizi anlatiyoruz gulup duruyoruz gecmise :)
kızlarrrr günaydın
gülşahcım canım üzülme bir şey olmaz inşallah..ama okudum teli geri aldı falan demişsin ama nasıl cesaret etti ki??
artık özlem artıyor ve birbirinize sarıyorsunuz dimi canım ama biraz daha sabır tatlımmmm
etmis walla canim ama mesaj atana kadar öldüm meraktannn
Günaydın kızlarr...
Gülşahcım ucuz kurtulmuşsunuz canım birdaha olmaz böyle bir şey inş..Bende çok korkuyorum valla ya telden dolayı...
Sinemcim canım gözün aydın gelmiş demek görevden Allah bir daha yaşatmasın..
olmamistir bisey canim benim bozma moralini.
ewet canim hatta insan bazen ne icin kavga ettigini bile unutuyo
olmamistir bisey canim benim bozma moralini.
ewet canim hatta insan bazen ne icin kavga ettigini bile unutuyo
Günaydın kızlarr...
Gülşahcım ucuz kurtulmuşsunuz canım birdaha olmaz böyle bir şey inş..Bende çok korkuyorum valla ya telden dolayı...
Sinemcim canım gözün aydın gelmiş demek görevden Allah bir daha yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?