92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evde kalmayalım benmde duvarlar üstüme gliyo dedi bende tmm dedim çıkalım.. cihanında çok hoşuna gidiyo zaten

Bende dolanıyorum ama ben sıkılıyorum ya arkadaşlarımla egleniyorum
Her hafta 3 kere aramam lazım yada aramaları şikyt edyorlr rızadan çok knşyrm nerdeyse
Bu işler benlk değil ama

Bugün canım 3 e kadar çalışıyorum bende yürüyüşe çıkıcam yarın arkadaşlarımla buluşurum
Sen nasılsın?

ayy o ayrılık anını düşünmek bile istemiyorum gizemmmmmmm..
evet canım yaa birlikte yapılan şeyler daha lezzetli geliyor insana
aynen tatlım göremeyebilirm her gün onu düşünce kötü oluyorum işte o zman şeytan git pat pat anlattda kurtul diyor ama işte..
evet yaa 5 ay nolcak kiii

iyim gülşencim bende evdeyim işte kızlarr benim şimdi çıkmm gerekiyor akşama görüşrüz öpüyorum çok

Bende dolanıyorum ama ben sıkılıyorum ya arkadaşlarımla egleniyorum
Her hafta 3 kere aramam lazım yada aramaları şikyt edyorlr rızadan çok knşyrm nerdeyse
Bu işler benlk değil ama

ya tabi arkadaşlarınla eğlendiğin gibi olması mümkün değil ki

haftada 3 kez çok ya::26eki sen aramayıınca onlar arıyomu sadece senden mi bekliyorlar hep.. ben haftada 1 arıyorum ama çok gecktrrsemde onlar kendisi arıyor hani aramadın diye şikayet etmyorlar allahtan..

bende şuan memnunumda ilerde sıkılmak istemyorum yani yüzden arama sıklığını azalttım 2 güne bir arardım önceden. ama şu bir gerçek bende onalrla görüşmeyi seviyorum ama cihan yanımdayken.. şuan onları görmek beni üzüyo aslında :26:

o anı düşünme zaten şu an canım şuan beraber olcağınız günleri düşün..

5 ayyy azıcıkk

görüşürüz çok öpüyorum tatlımm

Genelde hep onlar arıyor canım bana sitem ediyorlar
bende seviyorum ama yani ynede arkadaşların ve kendi ailen gibi olamaz. Ben ilk rızanın odasına girdiğimde agladımı bilirim bazn girip eşylarını koklyrm çaktırmadan aglıyorum

orası öyle cnm ailen gibi olmaz ama ciihan varken ben onlarlaykende ailem gibi rahat hissediyorum ya..

evet evlerine gidince heryer herşey onu hatrlatıyor o kokuyor odası hele .. dışarda buluşmak o açıdan daha iyi..

Kizlar cok sukur gorev bitmis.eylemmis..bu aksamda tetikteler ne olur ne olmaz yine olay cikarirlar diye.insallah cikarnazlar
dualariniz icinde allah razi olsun..

Kizlarrr telefon yakalattik benimki carsiya cikarken arkadasina vermis telefonu sarja taksin diye komutanda arkadasinin odasini basinca telefonu yakalayip almis carsidan gitti haber yok telefon acilmadi cildirdim resmennn saat yedide mesaj geldi boyle oldu die komutan gidince geri odadan calmis telefonu heralde bi sorun olmucak sonucta çagatayin elinde yakalamadi telefonu uff yinede bilmiyorum zaten carsimizda hic guzel gecmedi resmen sabah 8 aksam 3 e kadar agladim tartistik biraz ama simdi iyiyiz bide regl donemindeyim ben bu zamanlarda asiri duygusal oluyorum aglamadan rahatliyamiom resmen insallah telefondan bi sorun cikmaz aglamaktan resmen yoruldum bugun gozlerim agridi

Canim gunaydin..insallah sorun olmaz tatlim ya buyuk cesaret tekrar odadan teli geri almasi..
Neden tartistiniz ki bebegim ya.tartismayin lutfen ben cok uzuluyorum boyle seyler duyunca

Canim gunaydin..insallah sorun olmaz tatlim ya buyuk cesaret tekrar odadan teli geri almasi..
Neden tartistiniz ki bebegim ya.tartismayin lutfen ben cok uzuluyorum boyle seyler duyunca

cok sacma sebeplerden sardik birbirimize canim yaa ama simdi iyiyiz Allaha sukur seninde gozun aydin tatlim sorunsuz bitmis askerinin gorevi

cok sacma sebeplerden sardik birbirimize canim yaa ama simdi iyiyiz Allaha sukur seninde gozun aydin tatlim sorunsuz bitmis askerinin gorevi

Sagol canim benim cok sukur sorunsuz bitti bu gorevde..dun aksam 7 de konustuk aksama ararim dedi tetikteyiz dedi bidaha aramadi.insallah sorun olmamistir tekrar
zaten mantikli bi sebep olmaz ki tatlim hele uzun sureli iliskilerin tartismalari her zaman cok sacma ve komik olur.bizde benimkiyle bazen tartistigimiz hatta cok buyuk kavgalarimizi anlatiyoruz gulup duruyoruz gecmise :)

olmamistir bisey canim benim bozma moralini.
ewet canim hatta insan bazen ne icin kavga ettigini bile unutuyo

kızlarrrr günaydın

gülşahcım canım üzülme bir şey olmaz inşallah..ama okudum teli geri aldı falan demişsin ama nasıl cesaret etti ki??
artık özlem artıyor ve birbirinize sarıyorsunuz dimi canım ama biraz daha sabır tatlımmmm

etmis walla canim ama mesaj atana kadar öldüm meraktannn

Günaydın kızlarr...
Gülşahcım ucuz kurtulmuşsunuz canım birdaha olmaz böyle bir şey inş..Bende çok korkuyorum valla ya telden dolayı...
Sinemcim canım gözün aydın gelmiş demek görevden Allah bir daha yaşatmasın..

etmis walla canim ama mesaj atana kadar öldüm meraktannn

gülşahcım inşallah bir daha böyle bir şey olmaz canım böyle heycanlar yaşamazsınız..
günaydın edacımmmm nasılsın?

olmamistir bisey canim benim bozma moralini.
ewet canim hatta insan bazen ne icin kavga ettigini bile unutuyo

Gunaydin tatlim..sagol canim benim amiiin..cok sukur geldi ama aramadi bdaha yne meraktayim bugunde arasin sonra rahatlicam iyice..
Sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…