Kizlar dun istanbuldan bi bagaj dolusu ceyizlik aldim marmarapark avm ye gittik fuardan sonra..bernardo magazasinda cok guzel seyler var.2 tane yemek takimi begendim ikisi arasinda cok kararsiz kaldim saat gec olmustu kapaniyordu o yuzden alamadim ama o 2 sinden birini alcam buyuk ihtimal o kdr icime sinen olmamisti daha once
Günaydın kızlarr...
Gülşahcım ucuz kurtulmuşsunuz canım birdaha olmaz böyle bir şey inş..Bende çok korkuyorum valla ya telden dolayı...
Sinemcim canım gözün aydın gelmiş demek görevden Allah bir daha yaşatmasın..
gülşahcım inşallah bir daha böyle bir şey olmaz canım böyle heycanlar yaşamazsınız..
günaydın edacımmmm nasılsın?
Günaydın tertolar
şimdi aranız iyi mi gülşahcım
Kizlar dun istanbuldan bi bagaj dolusu ceyizlik aldim marmarapark avm ye gittik fuardan sonra..bernardo magazasinda cok guzel seyler var.2 tane yemek takimi begendim ikisi arasinda cok kararsiz kaldim saat gec olmustu kapaniyordu o yuzden alamadim ama o 2 sinden birini alcam buyuk ihtimal o kdr icime sinen olmamisti daha once
Gülsah noldu canm benm size
bebegim nie tartistigimizi bile hatirlamiom ama carsi boyunca sacmalayip birbirimizi yanlis anladiksiz naaptiniz telefonu tatlimm
uf canım cok sıkılıyo bu konuya günde 1 2 kez hattını arkadasının tlfna takıyo 20 dk yarım saat msjlasıyoruz alıstım alıstımda ne biliyim aldıgım cicilerimi anlatıcam adama ulasamıyorum içimde akldı ay hersey
ayy carsida felan bakmamismiki telefon yada orda satan biri yokmuymuss
bu hafta cıkmadı canm carsıya abisi galaxy s3 alıcakk onu bekliyoruz zaten
ayy askeriyedede s3 tehlikeli olmaz mi canim Allah korusun yakalatirsa gider telefon
canm herkes kameralı kullanıyo yaa hatıra olarak kaydetmek istediği fotograflamak istediği anlar oluyomuss resm ceker muzik dnler isine yarar gittiğinden beri kulusturlerle idare edip durdu zavallım zaten
haklisin o yonden tatlim muzik dinler foto felan ceker hatira kalir aldiklarin geldimi canim
yok bebeğim cuma aksam siparis verdim yarın cıkar kargo bu hafta içi çarsamba cuma arası elmde olur heralde 2 kargom var beklyruum dört gözle
yok bebeğim cuma aksam siparis verdim yarın cıkar kargo bu hafta içi çarsamba cuma arası elmde olur heralde 2 kargom var beklyruum dört gözle
evet canim ya insan baya korkuyo bu telefon olayinda
insallah tatlim
bitanemm simdi iyiyiz gülşen yaa çarsinin olmasi bi dertt olmamasi baska bi dert :-( siz rizayla nasilsiniz tatlim burnu nasil oldu
ohh canim gule gule kullan insallah
Neler aldin bakim kuzum :)
Eki Görüntüle 697736 Eki Görüntüle 697734 Eki Görüntüle 697733
bunlar canımm nasıl begendin mi
vizon renkli bluz benm aldıgım altındaki eteği almadım yanls anlama
Waooow super bebegim vizon renginide cok severim zaten..etegide al kiz nolcak
Ben iyiyim kuzum erkegim aradi cok sukur sorun cikmamis bidaha sorun.smdi 1 mayisi bekliyoruz o zmn olay cikariyorlarmis insallah olaysiz hayirlisiyla gecer gider oda..
Sen nasilsin bebegim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?