haklısın cnm benm ya zaman geçmio akşam aramasını bekleyen kadar haklısın oyalanıyorsundur..Çalışsan falan zaman geçer ? Seni üni mezunu değilmiydin tatlım?
Naber kızlar..nasılsiniz
hamarat kızlarrrr nasılsınız bakalım
Naber kızlar..nasılsiniz
Calismama kesinlikle izin vermio ki benimki cnm.asker ya bde smdi hic vermio.yok cnm malesef lise mezunuyum.ama is yeri acabiliriz ya emlakcilik (kursuna gitmistim) yada bi magaza canim..emlak danismanligida guzel olabilir babam hem mimar hemde gayrimenkul uzmani..
Hic babama cekmemisim dimi..
Bide muteahhit ayni zamanda..
Belki insaat malzemeleriyle ilgli bsyler acariz fuarada o yuzden gittik biraz dun yapi fuariydi..orda oyalanirim biraz acarsak.zaten evlendigimde calissamda (izin verirse) cocugum olduktan sonra calismam diyorum kimseye emanet edemem ben cocuklarimi..
Evet tatlım bnde dışardaydim simdi geldim telefondan girdim bakiyim napiyo bizimkiler diye :)aynı anda yazmışız gizemmmm iyiyim sen nasılsın bildiğin gibi işte
Hoşgeldiniz kızlar...İyi diyelm iyi olalım her ne kadar olamasmda siz nasılsınız .. ?
Anladım canım m.köyede yakınız arabayla 10 dk canımprofiloyu falan biliosun istanbulu biliosun sen kesin baya
yok cnm gelmedim tekirdağa
Anladım canım m.köyede yakınız arabayla 10 dk canımprofiloyu falan biliosun istanbulu biliosun sen kesin baya
yok cnm gelmedim tekirdağa
Evet tatlım bnde dışardaydim simdi geldim telefondan girdim bakiyim napiyo bizimkiler diye :)
Hb cnm bnde iyiyim ama hayırdir var sende bisey..
Cihanda hasta dün gecr kötüydu. Telefondan hemşirelik yapmaya calistim içim acidi ya.
Hoşgeldiniz kızlar...İyi diyelm iyi olalım her ne kadar olamasmda siz nasılsınız .. ?
Gizemim kamilem hosgeldiniz bebeklerimnasilsiniz canlarim?tek tek yazamiyorim telden giriyorum zor oluyor ve sarjimda az kaldi :/
hemşire olunca tabi çok şanslı maş
geçmişolsun ayrıca canım
evet var valla..
Aramız berbat gizemcim...hani konuşmuştukya senle öncedende çenemizi tutamıyoruz bıktırıyoruz yapmayalm demiştik hatırladın mı ?
ben yine yaptım cnm farkında değilim sabretmiş bnmki dün çarşıda çok iyiydik sonra gitti karakola nöbete bana dedi ben bir karar aldım eda hani bana geçmişi hatırlatıyosun neden böyle yapıyosun dedi..dedim noluyo mesela bişey diyorum bir laf ediyosun snra yapıosn veya yapıosn sonra laf ediosun dayanamıyorum artık patladım dedi.Ben senin ağzının içine bakıyorum eda bişey söylesede en güzel şeklde yapım die dedi...Şimdi yanında olsam ayaklarına kapanırım özlemekten ölüyorum sen bana nasıl davranyrsn dedi..
ama sabah güzel mesaj atmış yne bu sabah dün gecede konuştuk...
dayanamıyorum eda laflarına artık bişeyi laf etmeden yap veya söyle dedi...
öyle şimdi düzeltmeye çalışıyorum canım..Ama o eskisi gbi değil bana ne laflar ederdi ölürdü şimdi çok soğuk inş düzeliriz
Fistiklarim sarjim bitiyor opuyorum sizi cok aksama doncem memleketime daha rahat konusuruz pcden kendinize ii bakin sizi seviyorum
hoşbulduk cnm evet ya telefondan aşırı şarj yiyoGizemim kamilem hosgeldiniz bebeklerimnasilsiniz canlarim?tek tek yazamiyorim telden giriyorum zor oluyor ve sarjimda az kaldi :/
çok şanslı direk diyo aşkım napıyım orda yada arkadaşlarından birine bile bişey olsa ne yapalım diye soruyorlarhemşire olunca tabi çok şanslı maş
geçmişolsun ayrıca canım
evet var valla..
Aramız berbat gizemcim...hani konuşmuştukya senle öncedende çenemizi tutamıyoruz bıktırıyoruz yapmayalm demiştik hatırladın mı ?
ben yine yaptım cnm farkında değilim sabretmiş bnmki dün çarşıda çok iyiydik sonra gitti karakola nöbete bana dedi ben bir karar aldım eda hani bana geçmişi hatırlatıyosun neden böyle yapıyosun dedi..dedim noluyo mesela bişey diyorum bir laf ediyosun snra yapıosn veya yapıosn sonra laf ediosun dayanamıyorum artık patladım dedi.Ben senin ağzının içine bakıyorum eda bişey söylesede en güzel şeklde yapım die dedi...Şimdi yanında olsam ayaklarına kapanırım özlemekten ölüyorum sen bana nasıl davranyrsn dedi..
ama sabah güzel mesaj atmış yne bu sabah dün gecede konuştuk...
dayanamıyorum eda laflarına artık bişeyi laf etmeden yap veya söyle dedi...
öyle şimdi düzeltmeye çalışıyorum canım..Ama o eskisi gbi değil bana ne laflar ederdi ölürdü şimdi çok soğuk inş düzeliriz
sinemcimmm hoşbulduk tatlımmm..ohh maşallah gezmelerdesin ne güzel keyfine çıkart valla
edacımmmm güzelimmm noldu size nazar mı değdi ne?ben iyisiniz diye biliyordum sizi..sorunu tam olarak anlamadım canım ama bak güzel mesaj atmış ne güzel düzelirsiniz düzelirsiniz merak etme
Şimdide ben ütü yapıyorum aşkım yazmış allahım deliricem
dediki benim nefesimi kesmekte düzeltmekte elinde eda düzelt bizi dedi kjızlar ben sıcak konuşuorum sabrediorum...ama bir daha yapmıcağma susmıycağıma aynı hatayı yapmıcağıma inanmıyor...
sinemcimmm hoşbulduk tatlımmm..ohh maşallah gezmelerdesin ne güzel keyfine çıkart valla
edacımmmm güzelimmm noldu size nazar mı değdi ne?ben iyisiniz diye biliyordum sizi..sorunu tam olarak anlamadım canım ama bak güzel mesaj atmış ne güzel düzelirsiniz düzelirsiniz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?