hoşbulduk cnm evet ya telefondan aşırı şarj yiyo
çok şanslı direk diyo aşkım napıyım orda yada arkadaşlarından birine bile bişey olsa ne yapalım diye soruyorlar
canım benim ya hatırlıyorum tabi ve seni çok iyi anlıyorum.. ya ama biliyorum seni bilerek söylemiyosun aslında o ağzından kaçanları yada bence bizimkiler çok hassaslar ya .. alınmamaları gereken seylerin bile bence bazen üzerinde duruyorlar çnkü yani boşbğaz da deiliz ya.. ama bu gerçekten büyk bir sorun oluyo ve artık devamlı uyarmaktan bıktılar bence tatlım.. doldular patlıyorlar hele şuan ağzımızdan cımbızla çekiyorlar sanki lafı .. ya vede hep suçlu oluyoruz sonradan da söylediğimize pişman oluyoruz. ama bu sorunlar nasıl aşılcak nasıl aşıcaz bilmiyorum :26:
ama işte tepki göstermektende bıkıyorlar eskisi gibi abartılı değil cihanında tepkileri .. daha çok bıkkın gibi oluyoo..
inş. düzelirsiniz tatlım hatta eminim düzeliceksinizde ama işte.. insan suçlu hissediyo
dn akşmdan böyleyz cnm iiydik..valla degmş olablr cnm...sorun bnm konuşmam cnm o bsey dio yapıorm ama ou bezdirerek mesela..oda bıktı 4 bçk senedr böyleym..5 aydr iiyim ama yne tutamadm çenemi..
duygularm aynı ama kızgınım bizi düzelt dio...
en kötüsüde zaten o barışıyor ama güvenmiyo dimi diyo nasılsa yine yapıcaksın havasını veriyo..
gecen bende anlatmadım çnkü anlatılacak gibi olmuyor ki sebep.. ya yavardı yine nolur sevgilim nolur yapma önce düşün ben kızarmıyım diye sonra sonra söyle dedi.. ya yalvarıyo artık şu askerde bari yapma diye. ama bilerek yapmıyoruz işte sorun orda bence. haliyle telafisi ve engellemesi zor oluyo
aynen cnm cemde bıkkın kırgın artık inanmıyo laf söylemeden br şey yapabileceğime bktı bezdi of.....aynen bilerek yapmıorum çok hassaslar ya bnmki öle seninkide öyleymiş bksana
aynen çok kötüyüm birde o ordayken her şey güzelken...aramız mahvoldu...
güzelimmmm neden tartıştınız siz ben bi şey mi kaçırdım?
çok hassaslar bencede.. ben bunu söylüyorum diyorum hani normalde kimse bana patavatsızsın dememiştir ne ailem ne arkadaşlarım hatta aksine çok dikkatliyimdir. cihanda biliyorum bunu tabiki değilsin ama bende herkes değilim diyo ve benm huyumu biliyorsun ben hassasım ve en ufak şeylere takılıyorum nolur ona göre davransan dyo.. dikkat ediyoruz ama bi yerde kopuyo işte istemeden..:26:
ben,mkide yalvarıyo ben yapıyorum gizem ya ne salağız ya...
dn akşmdan böyleyz cnm iiydik..valla degmş olablr cnm...sorun bnm konuşmam cnm o bsey dio yapıorm ama ou bezdirerek mesela..oda bıktı 4 bçk senedr böyleym..5 aydr iiyim ama yne tutamadm çenemi..
duygularm aynı ama kızgınım bizi düzelt dio...
napıyım tatlım ya yoksa zaman geçmiyoo...
edacımmm anladım canım sanırım özlem artıyor yaa söylenen sölzer daha çok dikkat ediyor insan ve daha çok alıngan oluyor.bak o da söylemiş duygularım aynı demiş ki o duygular kolay kolay değişmez biliyrsuneminim ki sende çok dikkat ediyorsundur canım ama şimdi asker ya daha çok dikkat etmeni istiyor sanırım..eminimki bunundan üstesinden gelirsiniz sen moralini bozma tatlım..
evet gizem yaa bi şeyler yapmayınca zaman geçmiyor..şu 200 ler bi bitse...
kızlar ben şimdi çıkıyorum bir şeyler yiyip gelicem kahvaltıyla duruyorummm..
ya bnmki patavatsızlık değil mesela diyoki bana aşkım şunu şuraya koyarmısın dmi örnek veriorum ben koymadan önce ya o oraya koyulurmu ya koymasam ya koyunca nolcak diyorum bunun gibi şeyler bizimki bişeyi yapmadan önce mutlaka onun hevesini kırıyorum sonra yapıyorum anlamı kalmıyor...
edacımmm anladım canım sanırım özlem artıyor yaa söylenen sölzer daha çok dikkat ediyor insan ve daha çok alıngan oluyor.bak o da söylemiş duygularım aynı demiş ki o duygular kolay kolay değişmez biliyrsuneminim ki sende çok dikkat ediyorsundur canım ama şimdi asker ya daha çok dikkat etmeni istiyor sanırım..eminimki bunundan üstesinden gelirsiniz sen moralini bozma tatlım..
evet gizem yaa bi şeyler yapmayınca zaman geçmiyor..şu 200 ler bi bitse...
kızlar ben şimdi çıkıyorum bir şeyler yiyip gelicem kahvaltıyla duruyorummm..
ya sonuçta buda onların huyu ve tek istedikleri buyken beliyken eda gerçekten onu bu sebepten kırdığım için her sefernde nasıl kızıyorum kendime.. kendime sinirimden ağlıyorum.. geçen gece ağladım demiştim ya bunun içindi
çok kötü bir vicdan azabı ya..
ya bide seninde öyle başka hiç bir istedikleri yok gerçekten . gereksiz kıskançlık kısıtlama vs hiç biri yok. sadece bu buda işte bizim salaklıklarımız artık senin 4 buçuk benm 3 buçk senedir düzeltemediğimiz takıntımız oldu resmen .ve devamlı önüme gelmesinden nefret eder oldum artık
aynen gizem deliricem ya milletin sevgilisi neler neler yapıyor bizimkiler melek kıymetlerini bilmioruz bu konuda resmen...
bende tek kavgamız bu konu yüzündne şaka gibi eda tut çeneni yap dediğini kırma çocuğu yok ama olmuyor işte...
Ooooffffff offfff!
Geçen gün özlediğinden ağlayan...ayaklarına kapanıcam yeter artık çok özledim diyen insan şimdi soğuk konuşuyor...Of! sevgim aynı duygularım aynı sadece düzelt bizi dio..
dahada kötüsü eda hani biz böyleyken onlar ne desek üstğne laf eklemeden yapıyo ya asıl o zaman çok kötü hissediyorum kendimi . ki bence böyle takılmalarındaki sebepte o.. onlarda biz gibi yapsa bu gözlerine batmazdıki.. ama doğru olan onların yaptığı ..
herşey iki dudağımızın ucunda ya..
düzelticeksin tatlım adım gibi eminim . o yüzden umarım tekrarlanmaz diyorumm
aynen ya aynen ! Onlar her deidğimizi yapıyor kırmıyor sevgiden ilgiden boğuyorlar bizi...Ama biz..
Aynen gizem..Başarırız inş ya..:26:
Bizim düzelmemiz 1-2 haftayı alır
Şimdi çıkmam gerekiyor canım aslında konuşmak istiyorum ama 1-2 işim var akşam buralara olursan konuşuruz cnm öpüyorum
cnm biz o gece halletmiştik allahtan da sizinde ben uzayacağını zanetmiyorum o kadar ya :26:
inş. en kısa zamanda normale dönersiniz cnm..
bebeğim benmde çıkmam gerekiyor zaten akşama görüşürüz inş güzel haberlerle gelirsin cnm .
biraz daha dikkat tek yapmamız gereken ve bunu unutmamak..
öpüyorum seni kendine iyi davran..
sevidnim halletmenize canım bnm
bende 1-2 hafta sürer diyordum ama şimdi bana iyi davranıyor eskiisi gibi içinden geliomu hayatım dedim evet hytm yoksa söylemem dio.
İçim hala kötü...Onu üzdüğüm için ve kötü oldduk boşuna..
Off gizem ya bilmiorum
ohh cnm çok sevindim hallolduğuna tabiki içinden geldiği için söylüyordur yoksa söylemezdi hiçç uzatırdı..
onu üzdüğün için üzülüyorsun çok normal cnm ya onların üzülmesi bizi üzerken birde bizim yüzümüzden onların üzüldüğünü görmek buna sebep olmak ( hele ki şuan )çok kötü bir durum..
tatlım ya dkkatli olmamız lazım işte nasıl olucağını bilsem sanada söylicem de malesef :ssz
canım özlemden de olabilir ama hep yaptığım şey artık dayanamıyor...offf
tamam canım öpüyorum senii afiyet olsun
kızlarrr iyi akşamlarrrbi yemek yiyip gelicem dedim ama kendime iş edindim resmen kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımı çıkardım birde elbiseleri falan denedim özlemişim
edacımmm eminimki düzelticeksiniz bozma moralini..onları üzmek insanı yiyip bitiriyor biliyorum canım ama kendinide çok yğklenme..insanız sonuçda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?