92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Minik kim canim?
Oh oh pek hamartiz masallah
kuafore geldm smdi sacim boyaniyor canim bakim yapayim azcik haftaya kuzenimin nişanı var

idare eder cerencim ütü yaptım tarihte ilk kez 20ye yakın tişört ütüledim ya...

uuff naptın eda ya ben 20 tane tisört ütülesem kafayı yerdim simdi
Minik kim canim?
Oh oh pek hamartiz masallah
kuafore geldm smdi sacim boyaniyor canim bakim yapayim azcik haftaya kuzenimin nişanı var
elimden geldiğince iste 1bucuk 2 yıla evleniyorum ögrenmem lazım elimi atıyorum yavastan artıkk degisik yemeklere

ohh ne güzel canım
dünde tüyaptaydın dimi bende kitap fuarına gidiyorum oraya her sene istanbulun bir ucu ya beylikdüzü
idare eder bende canım

Evet canim tuyaptaydim..guzel oluyor ya ben seviyorum fuarda dolasmayi cok ilginc guzel seyler oluyor..sen hangi semtteydin kusum?

Oo utu cok severim ilgi alanim :)
Bende bikez 30 falan babamin gomlegini utulemistim mevsim degisiyordu o zaman ama yazin pel cekilmiyor ya :/

ayy ciddi olamazsın cenk ütüle diye bi gömleğini verdiğinde bile ona öyle bi bakısım varki hic sormaa nefret ediyorum ütüdenn[/FONT]

Oo utu cok severim ilgi alanim :)
Bende bikez 30 falan babamin gomlegini utulemistim mevsim degisiyordu o zaman ama yazin pel cekilmiyor ya :/

severmisin inanmıyorummmmm
birde evin merdivenlerini süpürdüm bak onu unuttum ay nefret ediyorum ev işinden yemek yapmak ilgi alanım benimde

ohh ne güzel canım
dünde tüyaptaydın dimi bende kitap fuarına gidiyorum oraya her sene istanbulun bir ucu ya beylikdüzü
idare eder bende canım

uuff naptın eda ya ben 20 tane tisört ütülesem kafayı yerdim simdi
elimden geldiğince iste 1bucuk 2 yıla evleniyorum ögrenmem lazım elimi atıyorum yavastan artıkk degisik yemeklere

Temizlik konusunda cok titizim kendime guvenirim ama yemek konusunda tam anlamiyla prof. oldugumu soyleyemicem cnm.aslnda cok girmiyorum mutfaga.ama hamur islerine elim cok yatkindir sadece sulu yemeklere girmiyorum mantik ayni onda da yaptikca daha lezzetli olur tabi..ama en yakin zamanda gircem ana yemek isinede

Sinem hangi renge boyatıyosun sacınıı bebeğiiim merak ettim yazda cıkıyım köfteleri yapıyım anca hazırlarımm öpüyorum sizi

ayy ciddi olamazsın cenk ütüle diye bi gömleğini verdiğinde bile ona öyle bi bakısım varki hic sormaa nefret ediyorum ütüdenn[/FONT]

severmisin inanmıyorummmmm
birde evin merdivenlerini süpürdüm bak onu unuttum ay nefret ediyorum ev işinden yemek yapmak ilgi alanım benimde

Bazen durduramiyorum kendimi oyle boyle degil
ya hem can skntm gidiyor..anneannemede gidiyorum temizlige napim kizlar asker yareni olmak kolay degil hele dogu olunca zaman hic gecmiyor e telde kullanmiyor benimki haberlesmede gunde bi kez.oyle oyalaniyorum bari manayla evde temiz oluyor surekli :111:

haklısın cnm benm ya zaman geçmio akşam aramasını bekleyen kadar haklısın oyalanıyorsundur..Çalışsan falan zaman geçer ? Seni üni mezunu değilmiydin tatlım?

evet cnm güzell
kağıthane cnm biliyo musun ?
Şişliye yakın beşiktaşada leventede

Sinem hangi renge boyatıyosun sacınıı bebeğiiim merak ettim yazda cıkıyım köfteleri yapıyım anca hazırlarımm öpüyorum sizi

Ayni renk canim dip yapiyorum sadece ve daha canli olsun diye uclari boyatcam..tabi facein olmadigi icin gormedin sen beni hic sac rengimide bilmiyorsun :)
Ne renk oldugunu cok soran oldu ama tam rengini bende bilmiyorum ki
Acik renk ama karamel tonlarinda tatlim sariya daha yakin tam sarida degil

Adini duydum canim tabi ama gelmedim hic.sisliye mecidiyekoye fln geliyorum.hatta kuzenim mecidiyekoyde oturuyor profilo avm ye cok yakin.sen tekirdaga geldin mi hic?

Anladım canım m.köyede yakınız arabayla 10 dk canım profiloyu falan biliosun istanbulu biliosun sen kesin baya
yok cnm gelmedim tekirdağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…